Evet kıslar bende artık daha kücüğü var mı demek istiyorum. Bende bir ara eşimle alışverişe gittim tabii ozamanlar ben 34 bedenim. Ama nasıl mutluyum. Dünyanın en güzel kadınıyım. Kadıköyde pantolon bakıyorum. 34 beden denedim. Kız geldi baktı o biraz büyük olmuş ben size bir kücüğünü vereyim dedi. Ben de tabii mutlu ve gururlu bekledim. Sonucu hayal ederek. Kız elinde 34 beden pantolonla gelince bende ay benim üzerimdeki de 34 beden dedim. Kız inanmayıp bedenine baktı. Sonra tabii aldım o pantolunu. Ama bu diyalogu hiç unutmuyorum. Öyle güzel di ki kıyafet bulamamak. Manyakmıyım dime nesli güzel. Ama işte öyle değil. Ben 34 bedende gisem bacak kısmım kalın olduğu için bakınca 34 gibi durmuyordum hiç. Evet alış verişe gidip kıyafet bulamamak istiyorum. Daha kücüğünü istemek istiyorum. Ayy nasıl motive oldum.
yoğun bir haftaydı uğrayamadım.
geçen hafta:72.6
bu hafta:72.7
bu hafta fazla kaçırdım.
inşallah önümüzdeki hafta güzel haberler vereceğim.
Eşim doğumgünümde abidik gubidik hediye almasın diye beğendiğim çizmelerin resmini yolladımO da almaya gitti.Ama "hediye paketi açmak istiyorum, gene sen de bir şeyler al" dedim .Akşama çizmelerim geliyor.Oleyyy.Şimdi incelip, zayıflamalıyım ki, o çizmelerin üstüne güzel güzel etekler alayım, üstlerine güzel, ince trikolar alayım.Doğmamış bebeğe bez biçmek gibi oldu ama olsun Hatta ben eşe dosta da 38 beden kılık kıyafet mi aldırsam ne Eee sonuçta o günler gelecek ve ben hepsini giyeceğim, öyle değil mi?
Bu gaz yeter bana şimdilik.Eşim için şu an aklımdan geçen, canımın çektiği yemekleri pişireceğim.Kendime de bir patates atacağım fırına.Ohh mis mis.
Yemek yiyen/ yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
ay canıımm inşallah hepimiz birgün daha kücüğünü isteyeceğiiizzzz!!!!
bende bıktım artık kesimi yüzünden üstümde güzel durmayan kıyafetlerden!!!
kilomu aldınnnnnn
doğum günün ne zaman kııız?? :))))
hayırlı olsun canım cizmen şimdiden... sanada afiyet olsun ben gene çook kaçırdım
26 kasım bu cumartesi canım. O yüzden de akşamında kendimi ödüllendireceğim.
Çizmeler gelmedi ya.Trafik varmış, eşim gidemedi, sonra alacak.Sonuçta daha 2 gün var.Beklerim, ölmem ya.
Doğumgünüme şişman gireceğim , bir umut yılbaşı var önümüzde.Yeni yıla daha hafif ve sağlıklı gireriz inşallah.
Bugünkü menüm de şöyle
Sabah:
1 yumurta lı dereotlu çörekotlu ve kaşarlı omlet
Domates salatalık
Öğlen
küçük bir parça tavuk
ton balıklı salata
azda kabak salatası
Akşam
1 yumurtalı az sucuk
küçük kase yoğurt.
Gene çok oldu. Akşamları daha hafif bir şeyler bulsam aslında sorun olmayacak. Ama çok aç oluyorum ve evde bir şey olmuyor.
Kızlaar yarın öğleden sonra bildirimi yapmış olmalıyım !!!!
NEEEOLUUURR yarın herkes kilosunu vakitlice paylaşsın... cünkü akşamda bütün etapın sonuç listelerini hazırlayacağım!!
Se_zen dikkat ediyorum da çoğu öğünün ekmeksiz.Şu an hiç kullanmıyorum ben de.Ama zayıflayıp, normal insan kıvamına gelince ben de ekmek olayıyla nasıl başedeceğimi düşünüyorum.
Yani sucuklu yumurtayı ya da omleti nasıl ekmeksiz yiyorsun?
Farkındayım saçma bir soru oldu ama ne bileyim ben yapamazmışım gibi geliyor.
Çatallasam ee 4-5 çatalda bitecek, ama tazecik sıcacık yarım ekmeği bandıra bandıra yersen ohhh kaç lokmada biter Allah bilir
Eşim doğumgünümde abidik gubidik hediye almasın diye beğendiğim çizmelerin resmini yolladımO da almaya gitti.Ama "hediye paketi açmak istiyorum, gene sen de bir şeyler al" dedim .Akşama çizmelerim geliyor.Oleyyy.Şimdi incelip, zayıflamalıyım ki, o çizmelerin üstüne güzel güzel etekler alayım, üstlerine güzel, ince trikolar alayım.Doğmamış bebeğe bez biçmek gibi oldu ama olsun Hatta ben eşe dosta da 38 beden kılık kıyafet mi aldırsam ne Eee sonuçta o günler gelecek ve ben hepsini giyeceğim, öyle değil mi?
Bu gaz yeter bana şimdilik.Eşim için şu an aklımdan geçen, canımın çektiği yemekleri pişireceğim.Kendime de bir patates atacağım fırına.Ohh mis mis.
Yemek yiyen/ yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
Kızlar günaydın.... ben şimdi biraz banka işlemlerimi halletmeye gidiyorum gelince herkes paylaşımı yapmış olursa hemen listeyi yaparım.
tabi sorduklarınızada cevap yazarım..
se_zen ve gölge çiçeği.. siz yeni üyesiniz ve listeye yüzdeniz hesaplanmadan yani başlangıç kilonuz neyse öyle yazılacaksınız. haftayada yüzdeniz hesaplanacak. bu yüzden haftaya dahada çok vermiş olursanız süper olur sizin için
birazdan görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?