Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay canıımm inşallah hepimiz birgün daha kücüğünü isteyeceğiiizzzz!!!!

bende bıktım artık kesimi yüzünden üstümde güzel durmayan kıyafetlerden!!!

yoğun bir haftaydı uğrayamadım.
geçen hafta:72.6
bu hafta:72.7
bu hafta fazla kaçırdım.
inşallah önümüzdeki hafta güzel haberler vereceğim.

kilomu aldınnnnnn

doğum günün ne zaman kııız?? :))))

hayırlı olsun canım cizmen şimdiden... sanada afiyet olsun ben gene çook kaçırdım

Kızlar son günlerde burası ne güzel çook hareketli... bende hasta olunca işe gitmeyince hep burda kaldım ne güzel..

1899. Sayfaya geçtik!! darısı 2000 e

Çalışanlara Allah kolaylık versin.Hem diyet, hem spor, hem iş, hem evle uğraşmak zorluyor olsa gerek. Ben de bir aya biraz sıkılaşıp, incelmek istiyorum sonrasında çalışmaya başlayacağım inşallah.İnsan şişko olunca özgüveni de yerlere seriliyor.Şimdi bir kaç başvuruda bulunsam, çağırsalar ne giyeceğim? Hele bir de ceketlerin içinde azman gibi dururum kesin.Görüşmede "onu süper yaparım, bunu böyle yaparım, başarılıyım, disiplinliyim" diyeceğim, karşıdaki adam içinden "madem çok başarılı, disiplinlisin de ne demeye boğazını tutamadın" dermiş gibi geliyor. O yüzden kendime süre verdim, sonrasında ben de inşallah çalışıyor olacağım.Bir de şu var; insan evdeyken sıkılıyor, sıkıldıkça da yiyor (eğer benim gibi geçmişte çok aktif çalışmışsa), o yüzden de çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Şimdi şekersiz çayımı içiyorum, cumartesi regl olacağım belki onun verdiği bir mızmızlık ruhumda at koşturuyor.Pek tadım yok. Keseyle vücudumu paralayıp bir duş alıp erken yatmayı planlıyorum.

26 kasım bu cumartesi canım. O yüzden de akşamında kendimi ödüllendireceğim.
Çizmeler gelmedi ya.Trafik varmış, eşim gidemedi, sonra alacak.Sonuçta daha 2 gün var.Beklerim, ölmem ya.
Doğumgünüme şişman gireceğim , bir umut yılbaşı var önümüzde.Yeni yıla daha hafif ve sağlıklı gireriz inşallah.

ahh aynenn bende hep böyle düşünüyorum ( en güzen motivasyonu bana düüğünüm sağlamalıydı 20 ekimde evlendim o güne kadar sadece 75 kiloya düşebilmiştim balayında ve düğnden sonrasında 80 kiloya çıktım bakalım yarın ne gösterecek

Selam kızlar. Eve daha şimdi geldim ne yazık ki. Kurt gibi de açım. Ama evde yemek yok. Kayın annem gene bana kızartma yapmış. Yüzüne bile bakmadım. Geldim şimdi azıcık sucuk+1 yumurta ve yoğurt yiyorum.
Bu saatte yemek yemeği sevmiyorum ama napalım. Neyse ki 12 de falan yatıyorum ya da 12:30 da
Sabahta kalkar biraz leslie yaparım artık.

Bugünkü menüm de şöyle
Sabah:
1 yumurta lı dereotlu çörekotlu ve kaşarlı omlet
Domates salatalık

Öğlen
küçük bir parça tavuk
ton balıklı salata
azda kabak salatası

Akşam
1 yumurtalı az sucuk
küçük kase yoğurt.
Gene çok oldu. Akşamları daha hafif bir şeyler bulsam aslında sorun olmayacak. Ama çok aç oluyorum ve evde bir şey olmuyor.

Se_zen dikkat ediyorum da çoğu öğünün ekmeksiz.Şu an hiç kullanmıyorum ben de.Ama zayıflayıp, normal insan kıvamına gelince ben de ekmek olayıyla nasıl başedeceğimi düşünüyorum.
Yani sucuklu yumurtayı ya da omleti nasıl ekmeksiz yiyorsun?
Farkındayım saçma bir soru oldu ama ne bileyim ben yapamazmışım gibi geliyor.
Çatallasam ee 4-5 çatalda bitecek, ama tazecik sıcacık yarım ekmeği bandıra bandıra yersen ohhh kaç lokmada biter Allah bilir

Sezencim bende işten gelince (tabi senle kıyaslanamaz saat olarak ama) kurt gibi aç oluyordum ne bulduysam saldırıyordum.Hafta sonu ıspanağımı,marulumu,pırasamı... felan işte yıkayıp süzgeçte kuruttum şimdi ya bir gün önceden yada gelince hemen yemeğimi ayarlıyorum.Çözümü böyle buldum canım.Yarın mesela düdüklüye karnıbahar,patates,havuç atıp yoğurtla yemeyi düşünüyorum yada yıkanmış pırasamın saplarını kavurup yumurta kırıcam.Gerçi yarında bebek mevlüdü var (diyete girdiğim günden beri bir yoğunluk resmen deniyorlar beni ya(

selam kızlar

masallah ne guzel yazmıssınız tek tek yazıcaktım ama hıc neşem yok...bugun hep dısardaydım , tokalarımı teslım ettım kargoya gıttım , ordan kardesımın kaynı askere ugurladık ordaydık , pizza ve sigara böregı yapmıslar ye ye ye dıye dıye yedırdıler , aksama bır fıncan cayla gecıstırdım bol bol su ıcıyorum , yarına kötu olmasa bari

ben hayatımda hıc sebze haslayarak yemek yedıgımı hatırlamam yada sadece yogurt yıyıp yattıgımı , beyıne mesaj gıtme olayı demıssınız ya yemekten kalktıktan 20 dakıka sonra beyıne mesaj gıdıyor doydu mesajı , en fazla sebze yemeklerını ekmeksız yogurtla yıyebılırım o kadar...

Kızlaar yarın öğleden sonra bildirimi yapmış olmalıyım !!!!

NEEEOLUUURR yarın herkes kilosunu vakitlice paylaşsın... cünkü akşamda bütün etapın sonuç listelerini hazırlayacağım!!

Kızlaar yarın öğleden sonra bildirimi yapmış olmalıyım !!!!

NEEEOLUUURR yarın herkes kilosunu vakitlice paylaşsın... cünkü akşamda bütün etapın sonuç listelerini hazırlayacağım!!

s.a canım beni ayrıldı yaz istersen

eşim ben kadınlar kulübüne arka arkaya mesaj yazmıyorum diye pc yi formata getiriceğini hiç sanmıyorum

çok uzun sürebilir hazır takım canlanmışken 1 kişilk yer işgal etmiyeyim

200 gr vermişim bu arada

hepinizi öpüyorum ,inşlalah istediğiniz kiloya inersiniz

yazamasamda sizi okuycamm

Kızlar günaydın,
Bu sabah 57 kiloydum. 1 kilo vermişim bu hafta.
Ben sanki daha çok bekliyordum ama olsun. sağlıklı böyle zayıflamak.
Yanlız % olarak hesaplamayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız öyle hesaplayayım.

Canım ben zaten sabah dışında pek ekmek yemezdim. Yumurtayı da eğer karışık olursa bende ekmekle yemeği severim. Ama hani dağıtmadan, karıştırmadan kırınca sade yiyebiliyorm. Ama omlet şeklinde dereotlu falan yaptığımda daha rahat yiyebiliyorum. Ve güzel doyuruyor. Tavsiye ederim bu arada dereotlu ve çörekotlu yumurtayı.

Günaydın kızlar

krakker uzuldum yaa , gene ara sıra gelıp haber ver bıze neler yaptıgını

sezen tebrıkler , harıka gıdıyorsun 1 kılo cok guzel

ben sabah tartıldım suyumu ıctım geldım , 81.8 cıktım , bende kendımı daha hafiflemiş hissediyordum ama malesef olmadı su son 2 gun cok etkıledı , ben karatay dıyetıne baslıycam , belkı bır lısteye uyarsam kendımı frenlerım ..

bende hesaplama hatırlamıyorum

eskı kılo 81.9 - sımdıkı 81.8

herkese günaydın
67.5 olmuşum.yarım kilo daha azla bekliyordum ama neyse haftaya
artık.

aslında en doğrusunu yapıyorsun ingiliz kadınları öyle yaparmış bir dar kıyafet alıp onuniçine girene kadar uğraşırmış.bizde bol alırız seneyede giyeriz diye iyice irileşir seneyede giyeriz.

günaydın kızlar benimde eski kilom 72,40 bugünkü 71,60istediğim gibi olmadı ama haftaya daha sıkı tutucam inş

Kızlar günaydın.... ben şimdi biraz banka işlemlerimi halletmeye gidiyorum gelince herkes paylaşımı yapmış olursa hemen listeyi yaparım.

tabi sorduklarınızada cevap yazarım..

se_zen ve gölge çiçeği.. siz yeni üyesiniz ve listeye yüzdeniz hesaplanmadan yani başlangıç kilonuz neyse öyle yazılacaksınız. haftayada yüzdeniz hesaplanacak. bu yüzden haftaya dahada çok vermiş olursanız süper olur sizin için

birazdan görüşürüz

tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…