Kızlar günaydın.... ben şimdi biraz banka işlemlerimi halletmeye gidiyorum gelince herkes paylaşımı yapmış olursa hemen listeyi yaparım.
tabi sorduklarınızada cevap yazarım..
se_zen ve gölge çiçeği.. siz yeni üyesiniz ve listeye yüzdeniz hesaplanmadan yani başlangıç kilonuz neyse öyle yazılacaksınız. haftayada yüzdeniz hesaplanacak. bu yüzden haftaya dahada çok vermiş olursanız süper olur sizin için
birazdan görüşürüz
Canım ben zaten sabah dışında pek ekmek yemezdim. Yumurtayı da eğer karışık olursa bende ekmekle yemeği severim. Ama hani dağıtmadan, karıştırmadan kırınca sade yiyebiliyorm. Ama omlet şeklinde dereotlu falan yaptığımda daha rahat yiyebiliyorum. Ve güzel doyuruyor. Tavsiye ederim bu arada dereotlu ve çörekotlu yumurtayı.
Bizimkisi de ne mantık amaaslında en doğrusunu yapıyorsun ingiliz kadınları öyle yaparmış bir dar kıyafet alıp onuniçine girene kadar uğraşırmış.bizde bol alırız seneyede giyeriz diye iyice irileşir seneyede giyeriz.
Kızlar günaydın.... ben şimdi biraz banka işlemlerimi halletmeye gidiyorum gelince herkes paylaşımı yapmış olursa hemen listeyi yaparım.
tabi sorduklarınızada cevap yazarım..
se_zen ve gölge çiçeği.. siz yeni üyesiniz ve listeye yüzdeniz hesaplanmadan yani başlangıç kilonuz neyse öyle yazılacaksınız. haftayada yüzdeniz hesaplanacak. bu yüzden haftaya dahada çok vermiş olursanız süper olur sizin için
birazdan görüşürüz
Açıklama için teşekkür ederim.Dereotuna bayılır aslında ama hiç omlette denememiştim.Çörekotunu ne yalan söyleyeyim sevmem ama normal insan moduna gelince deneyeceğim.Tavsiye için teşekkürler.
Bizimkisi de ne mantık amaAslında motive için dar beden iyi olur bence.Ben 80 kiloyken bir kot almışım bedeni falan yazmıyor.Neyse şuursuz anıma denk gelmiş, kabinede girmeye üşenmiş almışım.Eve geldim ki basenlerden bile yukarı çıkmıyor.1 senedir o kota bakıp bakıp dururum, ne yapsam diye.Şimdi 15 günde bir deneyim onu üstüme oldurmaya çalışacağım.Bu da beni motive eder diye düşünüyorum.
Sadece sezen ile gölge çiçeği mi yeni üye? Yoksa ben çirkin miyim?Yoksa ben zurnamı yım? Beni beğenmiyor musunuz? Ben de yeni üyeyim.Ben de nişantaşı çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum.
Bir de funda suyuyla ilgili kimseden ses çıkmadı. Ben başlıyorum o zaman hafta sonu. Netten baktım iyi şeyler yazmışlar.
Birde yeşil çay içiyorum 1 haftadır. 1 kilo verdim ama bayaa inceldim arkadşlar haberiniz olsun. Sıkılaştırıyor galiba hakikatten.
selam kızlarr..nasılllgidiyo kilo savaşınızz..ben bu hafta 93.800 olmusumm ..2900 vermişimm cok mutluyumm..1 .takıma hızla başladımm..buraya yazayım dedimm ..kimi görüyosamm..yazıyorumm..ahahah :) kk nın delisi olucam herlade..
çok sevindim canım.bizdede savaş iyi gidiyor takım çok toparland
yaw şu yeşil çayı denememek için kendimle savaşıyorum ama mecbur kalıcam sanırım ...
kılo verenlerı tebrık edıyorum arkadaslar , bu hafta daha güclü olmalıyız...
Sadece sezen ile gölge çiçeği mi yeni üye? Yoksa ben çirkin miyim?Yoksa ben zurnamı yım? Beni beğenmiyor musunuz? Ben de yeni üyeyim.Ben de nişantaşı çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum.
hahahahahaaa!!!! winstonlight!!!! pardon ya o iki arkadaş bugün kilolarını paylaşınca yeni dedimmm!!!!!
ya kızlar sizle rhaftaya dahada çok verirseniz ne güzel yüzdenis yüksek olurrr ben şimdi kilosunu kim paylaşmışsa onu bi hesaplayım bi bakalım paylaşımını henüz kim yapmamış!!!
aşkolsun iyiki gelmişsiniz iyiki burdasınız baya renklendi buralar.siz gelmeden önce buralarhep tarlaydı.
ne güzelll maaşallll..
kızlarrr...haydii durmakkk yokkkk..yeni yılaaa güzell girelimmmm...çatlasın elalemmm...bu yılbaşıı özel olsunn bizim içinn hzırlık yapalımm ....
kendimiizi güzel bir yıl için güzel hazırlayalımm..moralimizz yüksekk olsuunn...yaşasınn kadın olmakkkk.........
Aslında sevinmek mi üzülmek mi lazım. Bizi de adam yerine saymıyolar ki. İsyan çıkaralım forum da. Bir haftadır bize yazdırıyorlar.
Evet grev ilan ediyorum. Gölge çiçeği, winstonligt kendimize bir ekip kuralım orada yazalım. Hepsinden çok kilo verelim.
Hahayyy şimdi beni atacaklar.
Neyse bir hafta daha idare edelim artıkın.
Bu arada kız senin mesajlarını her gördüğümde bir gülüyorum . Neşen bol olsun.
ya kızlar ben çıldırmak üzereyimbildirim saatinin bitmesine yarım saat kaldı aynalar burda değil benim listem hazır ama kontrol edilmesi lazım çıldırcam yaaa böylemi paylaşsam naaapsaaaaaammm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?