Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne yapalım kader utansın.
Bende haftaya 2 kilo daha verip rekor kırmazmıyım.

Kizlar birazciktan brda olurum annemin laptopumdan teyzemle konusacagi tuttuda

Açıklama için teşekkür ederim.Dereotuna bayılır aslında ama hiç omlette denememiştim.Çörekotunu ne yalan söyleyeyim sevmem ama normal insan moduna gelince deneyeceğim.Tavsiye için teşekkürler.

aslında en doğrusunu yapıyorsun ingiliz kadınları öyle yaparmış bir dar kıyafet alıp onuniçine girene kadar uğraşırmış.bizde bol alırız seneyede giyeriz diye iyice irileşir seneyede giyeriz.
Bizimkisi de ne mantık ama Aslında motive için dar beden iyi olur bence.Ben 80 kiloyken bir kot almışım bedeni falan yazmıyor.Neyse şuursuz anıma denk gelmiş, kabinede girmeye üşenmiş almışım.Eve geldim ki basenlerden bile yukarı çıkmıyor.1 senedir o kota bakıp bakıp dururum, ne yapsam diye.Şimdi 15 günde bir deneyim onu üstüme oldurmaya çalışacağım.Bu da beni motive eder diye düşünüyorum.

Sadece sezen ile gölge çiçeği mi yeni üye? Yoksa ben çirkin miyim? Yoksa ben zurnamı yım? Beni beğenmiyor musunuz? Ben de yeni üyeyim.Ben de nişantaşı çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum.

Sadece sezen ile gölge çiçeği mi yeni üye? Yoksa ben çirkin miyim? Yoksa ben zurnamı yım? Beni beğenmiyor musunuz? Ben de yeni üyeyim.Ben de nişantaşı çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum. [/QUOTE]

Aslında sevinmek mi üzülmek mi lazım. Bizi de adam yerine saymıyolar ki. İsyan çıkaralım forum da. Bir haftadır bize yazdırıyorlar.
Evet grev ilan ediyorum. Gölge çiçeği, winstonligt kendimize bir ekip kuralım orada yazalım. Hepsinden çok kilo verelim.
Hahayyy şimdi beni atacaklar.
Neyse bir hafta daha idare edelim artıkın.
Bu arada kız senin mesajlarını her gördüğümde bir gülüyorum . Neşen bol olsun.

bi de kıslar. Kilo bildirimleri çok az geldi bana. Zaten biz 3 kişiye saymıyorlar. 9 kişi falan olması lazım değil mi? Nerde herkes.
Kimse zayıflayamadı mı yoksa? aaaaaaaaa...
Olmaz olmaz öyle.
Haftaya daha çok spor yaparız. Veririz hepimiz.

hahahahahaaa!!!! winstonlight!!!! pardon ya o iki arkadaş bugün kilolarını paylaşınca yeni dedimmm!!!!!

ya kızlar sizle rhaftaya dahada çok verirseniz ne güzel yüzdenis yüksek olurrr ben şimdi kilosunu kim paylaşmışsa onu bi hesaplayım bi bakalım paylaşımını henüz kim yapmamış!!!

aşkolsun iyiki gelmişsiniz iyiki burdasınız baya renklendi buralar.siz gelmeden önce buralarhep tarlaydı.

Bir de funda suyuyla ilgili kimseden ses çıkmadı. Ben başlıyorum o zaman hafta sonu. Netten baktım iyi şeyler yazmışlar.
Birde yeşil çay içiyorum 1 haftadır. 1 kilo verdim ama bayaa inceldim arkadşlar haberiniz olsun. Sıkılaştırıyor galiba hakikatten.

valla canım bende bugün bi internetten araştırayım... ben yurt dışındayım zaten bulup içememde böyle şeyleri!!! kimbilir burdaki adı ne ve nerede satılır :? sen bi dene bizede sonuçlarını yazarsın umarım iyi bişeydir...

KIZLAR ben sadece 200 gram vermişim offff ya çıldırıcaaam!!

birde bitekkk MARİEN kaldı kilosunu paylaşacak. ben paylaşanları bi hesaplayımda bakacaz artık umarım oda paylaşır

selam kızlarr..nasılllgidiyo kilo savaşınızz..ben bu hafta 93.800 olmusumm ..2900 vermişimm cok mutluyumm..1 .takıma hızla başladımm..buraya yazayım dedimm ..kimi görüyosamm..yazıyorumm..ahahah :) kk nın delisi olucam herlade..

yaw şu yeşil çayı denememek için kendimle savaşıyorum ama mecbur kalıcam sanırım ...

kılo verenlerı tebrık edıyorum arkadaslar , bu hafta daha güclü olmalıyız...

çok sevindim canım. bizdede savaş iyi gidiyor takım çok toparland

çok sevindim canım. bizdede savaş iyi gidiyor takım çok toparland

ne güzelll maaşallll..

kızlarrr...haydii durmakkk yokkkk..yeni yılaaa güzell girelimmmm...çatlasın elalemmm...bu yılbaşıı özel olsunn bizim içinn hzırlık yapalımm ....
kendimiizi güzel bir yıl için güzel hazırlayalımm..moralimizz yüksekk olsuunn...yaşasınn kadın olmakkkk.........

yaw şu yeşil çayı denememek için kendimle savaşıyorum ama mecbur kalıcam sanırım ...

kılo verenlerı tebrık edıyorum arkadaslar , bu hafta daha güclü olmalıyız...

aynen canım her geçen hafta dahada gücleneceğimize inanıyorum :)))

Bu arada kızlar. haftaya kadar gruptaki bu sayımızla devam ediyoruz :) sonra ona göre yeni üyeler olcakmı bakıcaz :))

yaa marien nerde (

Sadece sezen ile gölge çiçeği mi yeni üye? Yoksa ben çirkin miyim? Yoksa ben zurnamı yım? Beni beğenmiyor musunuz? Ben de yeni üyeyim.Ben de nişantaşı çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum.

Aslında sevinmek mi üzülmek mi lazım. Bizi de adam yerine saymıyolar ki. İsyan çıkaralım forum da. Bir haftadır bize yazdırıyorlar.
Evet grev ilan ediyorum. Gölge çiçeği, winstonligt kendimize bir ekip kuralım orada yazalım. Hepsinden çok kilo verelim.
Hahayyy şimdi beni atacaklar.
Neyse bir hafta daha idare edelim artıkın.
Bu arada kız senin mesajlarını her gördüğümde bir gülüyorum . Neşen bol olsun. [/QUOTE]

Amiiin, hepimizin inşallah.
Teklifine gelince hımm bir hafta daha bekleyelim, eğer hala unutulursak falan saatlerimizi ayarlar, "Nişantaşı kızları" diye grup kurar, ordan çatlatırız herkesi

Tamam s_a, öle olsun bakalım, yazdım bunu bir kenara.Haftaya "sayın çok değerli üyemiz winstonligt hanım, kilo bildirimlerinizle bizi fevkaladenin fevkinde mutlu edersiniz, bahşediniz lütfen sonuçları" demezsen çok kırılacağım

aşkolsun iyiki gelmişsiniz iyiki burdasınız baya renklendi buralar.siz gelmeden önce buralarhep tarlaydı.

"Buralar hep tarlaydı" ha.. yarıldım resmen.Geçen başka yerde de yazdım, belim ağrıyordu, eşime masaj yapmasını söyledim.Adam elini atmasıyla haykırdı :" Eskiden buralar hep etti (eskiden buralar hep tarla ya da dutluktu hesabı ) şimdi kemik kalmış". Aklıma geldi, koptum.

ahh umarım yeni yıla zayıflamış olarak gireriizzzz

Amiiin, hepimizin inşallah.
Teklifine gelince hımm bir hafta daha bekleyelim, eğer hala unutulursak falan saatlerimizi ayarlar, "Nişantaşı kızları" diye grup kurar, ordan çatlatırız herkesi

Tamam s_a, öle olsun bakalım, yazdım bunu bir kenara.Haftaya "sayın çok değerli üyemiz winstonligt hanım, kilo bildirimlerinizle bizi fevkaladenin fevkinde mutlu edersiniz, bahşediniz lütfen sonuçları" demezsen çok kırılacağım

"Buralar hep tarlaydı" ha.. yarıldım resmen.Geçen başka yerde de yazdım, belim ağrıyordu, eşime masaj yapmasını söyledim.Adam elini atmasıyla haykırdı :" Eskiden buralar hep etti (eskiden buralar hep tarla ya da dutluktu hesabı ) şimdi kemik kalmış". Aklıma geldi, koptum.[/QUOTE]

tamam canım aynen böyle istiycem senden kilonu hahahahaha

ya kızlar ben çıldırmak üzereyim bildirim saatinin bitmesine yarım saat kaldı aynalar burda değil benim listem hazır ama kontrol edilmesi lazım çıldırcam yaaa böylemi paylaşsam naaapsaaaaaammm:18::18::18::18:

Sen gönder bence. Hiç gönderememekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…