Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vallahi çok iyi tebrikler. Ben o kadar uğraştım sadece 1 kilo gitti. Olsun gerçi mutlu oldum ama.
Özel liste diyeti falan mı yapıyorsun. Değişik bir şeyse biz de yapalım.
Aslında şöyle inatçı yağlar için yağ çözücü bir formül bulsalar. Şöyle sıksak ve erise bütün yağlar.

Kızlar bildirim yapıldı

Liste bu:

3. TAKIM 232. Etap

S_A ( 79.4 / 79.2 / 0,2 / 0,25%)
fizik ( 72.6 / 72.7 / -0,1 / -0.14% )
yakar76 ( 68,0 / 67.5 / 0,5 / 0,74%)
Marien ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00%)
destinam ( 81.9 / 81.8 / 0,1 / 0,12%)
se_zen ( 58.0 / 58.0 / 0,0 / 0,00% ) Yeni Üye Hedefi: 48 kilo
winstonlight ( 85.0 / 85.0 / 0,0 / 0,00% ) Yeni Üye Hedefi: 68
gölge-çiçeği ( 72. 4 / 72. 4 / 0,0 / 0,00%) Yeni Üye Hedefi: 60
kraker ( 76,5 / 76,5 / 0,0 / 0,00%)
mattika ( 58,0 / 58,0 / 0,0 / 0,00%)
suhan ( 52,7 ) izine ayrıldı.
karanfill83 (95,7 ) 1. Takıma transfer oldu

3.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,10%

aaaaa. çok az olmuş o takım ortalaması. Ama hiç kilo veremeyenler. Olmaz ama. HAftaya daha çok çaba sarfedelim kızlar.
Ortalamayı yükseltmemiz lazım.
Hep beraber yapabiliriz biz bunu.

aaaaa. çok az olmuş o takım ortalaması. Ama hiç kilo veremeyenler. Olmaz ama. HAftaya daha çok çaba sarfedelim kızlar.
Ortalamayı yükseltmemiz lazım.
Hep beraber yapabiliriz biz bunu.

evet canım aynen!!! ama emin ol haftaya sizide listeye eklediğimizde yüzdemiz artacak zaten!!

O zaman bizim takımın haftanın birincisi (ayın elemanı gibi oldu ) yarım kilo verme başarısıyla "yakar76" olmuş.
Tebriklerrrrr.

kızlar bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası sizde olmalıydı biliyorsunuz değil mi?

Kızlar. Bir hedefimiz olmalı. Biliyorum hepinizin kişisel hedefleri var. Fakat Hepimizin ortak bir Hedefi olmalı.

Ben ufak bir Hedef buldum.

1 Aralık PERŞEMBE gününe kadar hepimiz 2,5 kilo vermiş olacağız. Ve o Gün kilolarımızı bildireceğiz.. Ne dersiniz?

- tabii haftayada kilomuzu paylaşacağız ona şüphe yok.

Hedefe ulaşmak için süremiz bugünden itibaren başlıyor ve 1 Aralık perşembe günü kilolarınızı normal cuma bildirimi için paylaştığınızda birde takım hedefime ulaştım 2,5 kilo verdim diye yazacağız.

Ne dersiniz?

O zaman bizim takımın haftanın birincisi (ayın elemanı gibi oldu ) yarım kilo verme başarısıyla "yakar76" olmuş.
Tebriklerrrrr.

teşekkür ederim . 1/2 kğ çok az bayramdan önceki hafta 1.5 kğ vermiştim .bayramda coştum ama haftaya daha iyi olur inşallah sizleri de tebrik ediyorum.

bence harika olur. bana uyar bu sayede hiç olmazsa adam gibi spor yaparım.

tebrikler. baya iyi bir rakam özel birşey yaptıysan formülü alabilirmiyiz . benim için harika bir rakam

Ben varım. Motive olur hemde.

Eveet bugünki listem

Sabah
Küçük dilim tost.
Bir tabak salata (kıvırcık, domates, salatalık)

Öğlen
Tavuk (ama haşlama değildi patlıcanlı tavuk vardı. Tavukları yedim sadece
1 tane küçük dolma
1 kase cacık

Akşam
1 küçük tabak karnıbahar
1 yumurtalı pazı kavurdum.
1 tane de küçücük çikolata

Bu arada herkes bildirmiyor galiba liste ama beni motive ediyor valla.

canım benım bır haftada 2.5 kg cok bence ben veremem vermek de ıstemem , pekı eşlendırme yapsak nasıl olur ?

kızlar annem bana kurabiye yapmamı istedi peynirli istedi bende yaptım bide tarçınlıda kurabiye yaptım ben çok severim diyee nasıl dayanayım bir tanecik yemeye?

canım benım bır haftada 2.5 kg cok bence ben veremem vermek de ıstemem , pekı eşlendırme yapsak nasıl olur ?

ya kiloyu düşürebilirizde yeterki herkes istesin... o halde ben bu takım hedefinin başlama tarihini 2 gün erteliyorum pazar günü başlarız... kiloyuda belirleyelim.

eşlendirme mi? nasıl yani? menüleri puanlamak içinmi?

ya eskıden kıloları yakın olanlar eşleşirdi , aynı kıloda olanlar yarısırdı kendı aralarında , o hafta kılo vermelerı acısından hırs olurdu anlatabıldımmı bılmem tabı benımkı bır fıkır

senınkıde guzel ama 2.5 yerıne 1.5 yaparsan daha ıyı olur tabı sız bılırsınız..

peki o halde tamam....

gerçekten 1 buçuk kilo mantıklı :) biz bu takım hedefini bir deneyelim 2 haftanın sonunda bakalım nasıl olur...

2 haftada 1 buçuk kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…