Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooo halde tamam canım... bence pazardan pazara yapalım... daha iyi olur. bu pazarda başlarız...

ya ama ne ceza veriyimki

yokk kızlarr özell birşey değillama taktiğim şudurr..

sabah ,ara öğle normal diyette gibi yedim ,akşamıda en gec 5 te bitirdimm..sadece su va cay içtim..tuz.ekmek.yağ,seker yokk..

ama su da fazla kilo vermemin sebebidir ben 90 lar da boyuma göre obez biriyimm..o yüzden sizin benden az vermeniz normal...giden sudan gidiyo sanırım benden....

Yaa olamaz biz cumartesi günü bildirmiyomuyduk bu kilolarımızı((Ben öyle sanıyodum ya bildirim yapamadım tüh kilo verdim oysaki ya,neyse şimdi cuma mı yapıyoruz bildirimi?ben yarın yapsam olmaz mı:)sabah 58,1 geldim ama yarın çok önemli bugün dozu kaçırdım çünkü..yazayım bu günü mü,

sabah:süt+gevrek
öğle(okulda pasta günüydü)atates salatası+mayalı poğaça
ikindi(bebek mevlüdü vardı):tavuklu pilav+revani+şerbetli tatlı(adını bilmiyorum)
akşam:sadece su daha ne olsun
ama akşamda gezmedeydik,hiç birşey yemedim benim için çok büyük azimdi...

Grup hedefi bence yerinde bir karar.Herkes her hafta aynı kiloda kalırsa, hatta alırsa bile gruplaşmanın, burada olmanın bir anlamı kalmaz.O zaman madem kilo vermeyeceğiz buluşalım altın günü yapalım, bari sohbetimizi orda yapar üstüne bir de mutlu mesut yer mutlu şişkolar diye de topik açarız.

Hedefi iyi belirlemek lazım.Burada 20 kilo fazlası olan da var, 3-5 kilo fazlası olanda var.Haftada 2 kilo dersek ayda eder 8 kilo, kimilerine çok gelebilir.Bir de yağ fazlası olanlar daha fazla verir, adil olmaz.

Eşleşme kısmı da makul ama onda da şu var; kimimiz ayda 4 kilo verecek biçimde sakin ama emin adımlarla giderken, en azından ben biraz daha hızlı bir yoldayım, bu sebeple de aynı kiloda biriyle de eşleşsem onu ezer geçerim ki bu da o kişi için depresif sonuç yaratır.

Ne bileyim, bilemedim şimdi.Kısıtlama yerine, aklıma şu geldi.Mesela iki hafta bildirimlerinde hala aynı kiloda olan ya da inadına almış olan varsa ona ikaz verebiliriz, eğer sonraki 2 haftada da durumunu değiştirmezse gruptan atılır. (Çok mu insafsızca oldu? Ama bir ayda da gram vermek için çalışmamışsa burada ne işi var? )

Neyse, bugün de kaçamaksız günü bitirdim, irademe teşekkür ettim.

Yarın doğumgünü çocuğu olacağım.Sabah anneme kahvaltıya, öğlen anneannemlere yemeğe, akşam da eşimle evde onun hazırlayacağı ziyafete davetliyim.Yarın buralarda olmayacağım ve yemek yemenin lezzetini 11 gün sonra tatmış olacağım.
Darısı zayıf olup, ziyafet masalarına göğsü gere gere incecik oturacağım günlerin başına inşallah.

ne cumartesi? ne cumartesii?? bak tatlımmmm haftaya paylaşım yaptığında kilon 2 ye bölünecek

bildirim normalde cuma yapılır fakat benim cumaları vaktim olmadığı için ben size PERŞEMBE yapın diyorum... haftaya perşembeden paylaşıyosunn

----------------------------------------------------------

ya valla ne diyeyimki kızlar... grup hedefini sıkı belirlemiz lazım.

kızlar bu pazar 27. Kasımdan 4 Aralık Pazar gününe kadar grupça hedefimiz 1 kilo vermek olacak!!!

Pazar tekrar tartılıyoruuuz kilomuzu yazıyoruz ve 1 haftada 1 kilo gidiyomu bakıyoruz!!! Az verenlere ceza geliyor

günaydın kızlar evet vahim durumdayız bu şekilde motive olmak zor bende eşleşmeden yanayım winstoncum canım geride kalan için kötü olur demişsin ama bence tam tersi hırs yapmalı aynı kilodayız o veriyorsa bende verebilirim die düşünülmeli diyorum ben 4 aralık hedefim benim 69.90da olsa 6lı rakamlara düşmek bakalım bu hafta sporu artırcam ve akşam yemeğini kesicem yapabilirsem eğer sade meyve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum bugün arkadaşıma gidicem elimden geldiğince dikkat edicem en az kaçırmayla atlatıcam inş..
winston doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim...

Valla arkadaşlar ben herşeye varım zayıflamak için haftada 1,5 kilo bana da en mantıklısı geldi. Ama günleri değiştirmeden normal tartıldığımız ve kilolarımızı bildirdiğimiz gün yaparsak daha az karışır gibi sanki. 1 ay boyunca zayıflayamayana evet ceza verelim bencede. En çok zayıflayanı da haftanın yıldızı seçeriz. Ayrıca herkes de günlük menülerini paylaşsın. Herkes de haftada en az 3 gün spor yapsın bir şekilde. Vakit yok falan kabul etmeyelim. Ben valla sabahları 7.30 yerine 6.30 da kalkıp spor yapıyorum. Herkes yapabilir.

gunaydın

guzel hafta sonları kızlar

bugun 12 de kalktım ıyı bır uyku cektım kendıme , omletımı yedım , ben karatay dıyetını uyguluycam bu hafta belkı motıve olurum cunku motıvasyonum sıfır..

winstoncum nıce yıllara , dılerım seneye bu gunlerı okuyup güleriz , hepımız ıstedıgımız kılolara ulasırız

evet kızlar motıvasyon düşük bizde bişeyler gerekıyor...

Kizlar su anda isyerindeyim

Bu aksam nete gelemem yarin sabahtan gelip kilosu yaklasik ayni olsnlari eslestiricem ikilu halinde yarisalim hirslanalim biraz.haftada 1 bucuk kilo olacaksa gün degismesin denmis pekala canlari. O halde her cuma 3 takindaki sevgili bayanlarin hedefi 1 kilo vermek daha cok vermek olur ama daha azi kabul görmeeeeez!!! 1 ay boyunca deniyoruz. Ve ayda sadece bir kere 1 kilodan az verilirss affederim :)) yoksa cezalandiririm :)) hepiniE iyi gunlleer aksamlaar!! Yarin sabah görüsürüzzzz

Çiçeğimm teşekkür ederim güzel dileklerin için.Eşleşme açıcından kendimi örnek göstererek karşı çıkışımı da açıklayayım.Ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum.90 kilo ile başladım, ilk hafta 4.800 verdim, 2.hafta 2.800 verdim.Sistemeatik bir biçimde de devam ettireceğim.Yani benim haftalık kilo verişim sporunda canını okuduğumda 2 ile 2,5 arasında olacak.Benim eşleştirildiğim kişi; sabah kepekli ekmek yanına peynir, zeytin zart zurtla yani sağlıklı yiyerek zayıflama programında yanıma yaklaşamaz, bu sebeple de sıkıntı çıkabilir dedim.Keza gene birisi Dukan diyetindedir, atak evresindedir haftada 5 kilo verir, öbürü yarım kiloyu zor verir.Yani bence genel bir rekabet zaten grupça iyi oluyor, bunu iki kişi arasında yapıp, diğerine "bak şişko, o zayıflamış ama sen az vermişsin"demek diğer kişiyi demoralize edebilir.Neyse bu benim şahsi fikrim.İlla eşleştirilme yapılacaksa, bana fark etmez, uyarım.

Teşekkür ederim destinam, sağlıklı, mutlu, zayıf nice günler hepimizin olsun inşallah.

Ben varya arkadaşlar koca bir eşşeğim. Size ihanet ettim bugün.
bugün mevlüt vardı kayın validemle. Ve ben kahvaltı da iki yumurta ve sucuk yedim ama sonrasını sormayınnnn.
Aldığım bu kalorileri nasıl harcıycam şimdi.
2 tabak pilav tavuk ve 6-7 tane tulumba yedim bugün.
Nasıl yaptım ben bunu.
YArın çooook spor yapmam lazım benim.

Slm kızlar,bugün evde tadilatım olduğu için gelemedim hiç tüm gün temizlik yaptım ,menümde iç açıcı değil yazmicam o yüzden.Hepinize iyi akşamlar.

Herkese günaydınlar,

Dünkü şenlik ateşi bugün söndü ve ben diyetime geri döndüm Karnım boş ve rahatsız edici şişkinlik yok, sırf bu rahatlık duygusu için bile zayıfladıktan sonra saldırarak yemeyeceğim, kendimi şişirip rahatsız hale sokmayacağım.

Sabah 3 mandalina ve yeşil çay ile kahvaltımı yaptım.Yarından itibaren mekik çekmeye de başlayacağım.Daha da motiveli olacağım ve yeni yıla daha sağlıklı ve zayıf gireceğim.

Herkese iyi pazarlar.

iyi pazarlar.ilk olarak sağlık mutluluk dolu bir yaş dilerim.
5 gün 5 kilo diyeti yapıyorsun .neler yiyorsun anlatabilirmisin .yarın bende başlayacağın.
nette bir liste buldum ama .güvenemiyorum.

iyi pazarlar.ilk olarak sağlık mutluluk dolu bir yaş dilerim.
5 gün 5 kilo diyeti yapıyorsun .neler yiyorsun anlatabilirmisin .yarın bende başlayacağın.
nette bir liste buldum ama .güvenemiyorum.

Burada da topik var, inceleyebilirsin, hatta orda da gün gün yediklerimi/yediklerimizi yazıyoruz.Ben 14 kasımda başladım.Gün gün, öğün öğün ajanda tutuyorum, ordan da liste anlamında bakıp söyleyebilirim.Günler belli olduğundan, öyle yemek tarifleri falan olmuyor.Bugün meyve günü misal.Akşama kadar otur sınırsız meyve ye.Ben kalori hesabı da yaptığım için sınırlandırıyorum.Sabah 3 mandalina yedim, yeşil çay ile, 150 kalori eder.Öğlen yemem genelde.Akşamda 3 mandalina yiyeceğim mesela.Edecek 300 kalori.Hem kaloriyi düşük tutarak hem de tek tip beslenerek, kilo verme kolay oluyor-en azından ilk etapta- .Ama oturup 3 kilo mandalina yiyen adam da var.Kilo verim de buna göre çeşitlilik gösteriyor.Eğer sormak istediğin bir şey olursa, yardımcı olmaya çalışırım.

çok teşekkür ederim. topiği incelemeye başlayayım.ben kısa sürede kilo vermek istiyorum.uzayınca zamana yayınca sıkılıp bırakıyorum . bu iyiymiş .kısa zamanda fazla kilo .

Kızlar bende baktım 5 günde 5 kilo diyetine ama karmakarışık gelmiş. En başta diyorki güne hangisi ile başlıyorsak onunla devam ediyoruz sonra herkes karışık karışık yazmış. Kafam karıştı. Zor bir diyet mi?Aslınd şöyle bir iki hafta denenebilir gibi geldi bana. Metebolizma hızlanır sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…