Vallahi çok iyi tebrikler. Ben o kadar uğraştım sadece 1 kilo gitti. Olsun gerçi mutlu oldum ama.
Özel liste diyeti falan mı yapıyorsun. Değişik bir şeyse biz de yapalım.
Aslında şöyle inatçı yağlar için yağ çözücü bir formül bulsalar. Şöyle sıksak ve erise bütün yağlar.
Yaa olamaz biz cumartesi günü bildirmiyomuyduk bu kilolarımızı((Ben öyle sanıyodum ya bildirim yapamadım tüh kilo verdim oysaki ya,neyse şimdi cuma mı yapıyoruz bildirimi?ben yarın yapsam olmaz mı:)sabah 58,1 geldim ama yarın çok önemli bugün dozu kaçırdım çünkü..yazayım bu günü mü,
sabah:süt+gevrek
öğle(okulda pasta günüydü)atates salatası+mayalı poğaça
ikindi(bebek mevlüdü vardı):tavuklu pilav+revani+şerbetli tatlı(adını bilmiyorum)
akşam:sadece su daha ne olsun
ama akşamda gezmedeydik,hiç birşey yemedim benim için çok büyük azimdi...
günaydın kızlar evet vahim durumdayız bu şekilde motive olmak zor bende eşleşmeden yanayım winstoncum canım geride kalan için kötü olur demişsin ama bence tam tersi hırs yapmalı aynı kilodayız o veriyorsa bende verebilirim die düşünülmeli diyorum ben 4 aralık hedefim benim 69.90da olsa 6lı rakamlara düşmek bakalım bu hafta sporu artırcam ve akşam yemeğini kesicem yapabilirsem eğer sade meyve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum bugün arkadaşıma gidicem elimden geldiğince dikkat edicem en az kaçırmayla atlatıcam inş..
winston doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim...
gunaydın
guzel hafta sonları kızlar
bugun 12 de kalktım ıyı bır uyku cektım kendıme , omletımı yedım , ben karatay dıyetını uyguluycam bu hafta belkı motıve olurum cunku motıvasyonum sıfır..
winstoncum nıce yıllara , dılerım seneye bu gunlerı okuyup güleriz , hepımız ıstedıgımız kılolara ulasırız
evet kızlar motıvasyon düşük bizde bişeyler gerekıyor...
Herkese günaydınlar,
Dünkü şenlik ateşi bugün söndü ve ben diyetime geri döndümKarnım boş ve rahatsız edici şişkinlik yok, sırf bu rahatlık duygusu için bile zayıfladıktan sonra saldırarak yemeyeceğim, kendimi şişirip rahatsız hale sokmayacağım.
Sabah 3 mandalina ve yeşil çay ile kahvaltımı yaptım.Yarından itibaren mekik çekmeye de başlayacağım.Daha da motiveli olacağım ve yeni yıla daha sağlıklı ve zayıf gireceğim.
Herkese iyi pazarlar.
iyi pazarlar.ilk olarak sağlık mutluluk dolu bir yaş dilerim.
5 gün 5 kilo diyeti yapıyorsun .neler yiyorsun anlatabilirmisin .yarın bende başlayacağın.
nette bir liste buldum ama .güvenemiyorum.
Burada da topik var, inceleyebilirsin, hatta orda da gün gün yediklerimi/yediklerimizi yazıyoruz.Ben 14 kasımda başladım.Gün gün, öğün öğün ajanda tutuyorum, ordan da liste anlamında bakıp söyleyebilirim.Günler belli olduğundan, öyle yemek tarifleri falan olmuyor.Bugün meyve günü misal.Akşama kadar otur sınırsız meyve ye.Ben kalori hesabı da yaptığım için sınırlandırıyorum.Sabah 3 mandalina yedim, yeşil çay ile, 150 kalori eder.Öğlen yemem genelde.Akşamda 3 mandalina yiyeceğim mesela.Edecek 300 kalori.Hem kaloriyi düşük tutarak hem de tek tip beslenerek, kilo verme kolay oluyor-en azından ilk etapta- .Ama oturup 3 kilo mandalina yiyen adam da var.Kilo verim de buna göre çeşitlilik gösteriyor.Eğer sormak istediğin bir şey olursa, yardımcı olmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?