- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kızlar bende baktım 5 günde 5 kilo diyetine ama karmakarışık gelmiş. En başta diyorki güne hangisi ile başlıyorsak onunla devam ediyoruz sonra herkes karışık karışık yazmış. Kafam karıştı. Zor bir diyet mi?Aslınd şöyle bir iki hafta denenebilir gibi geldi bana. Metebolizma hızlanır sanki.
günaydınlar haftanız güzel neşeniz bol olsun inş
hb suhan sende hg
ben bugün 5 gün 5 kilo diyetine başladım. geçen hafta hep oruçlu olduğumdan bünyem baya alıştı açlığa bu hafta bu diyeti deneyeceğim. bugün patates günü bakalım kaç kilo vereceğim bu hafta. sabah mekikle başaladım güne .akşamda yürüyüş yapacağım .sizlere kolay gelsin hanımlar.
O halde şekerim bende seni takip edeyim bakalım kaç kilo gidiyor. Ona göre bende haftaya başlarım. Bu hafta gözüm üzerinde. Gün gün vakit buldukça neler yediğini de yazarsan bana da yardımcı olmuş olursun. HAdi gazan mübarek olsun.
mrb canım tekrar hoşgeldin nasılsın umarım en kısa sürede kilolarından kurtulursun ben henüz hedefime ulaşamadım tam yaklaştım diyorum sonra hoooppp geriye sarıyorum((
kızlar ben kafamı toparlayıp adapte olamıyorum , durmadan da yemek yıyorum , kaptan pazar baslıyoruz dedım dun gece makarna yaptık tok oldugum halde yedım , bugunde öglen yedım , yarından itibaren sıfırdan baslamak ıstıyorum eger toparlanmazsam kendım tostoparlak bısey olucam...
Kizlarrr haftasonu giremedimm(( su an isyernden yaziyorum bi yandanda yumurta ve salata yiyorumm.... Haftasonu iki aksamdada öyle cok yedimki (( yemege davetliydim öffff yaaa.. Ama bu sabah gevrek yedim su andada salata ve yumurta yiyorum.
selam kızlar nasılsınız
şok diyetler peşine düşmüşsünüz
herkes kendisi için en iyisini bilir ama geri alırsınız o verdiğiniz kiloları
dikkat etmediğiniz ilk 3 günde geri gelir kilolar
ben yürüyüşle ve dikkat ederek az az verdim, ayda 1-2 veriyodum
sadece ilk ay 3-4 kilo gitmişti.
ama 3 hafta deliler gibi yediğim de oldu almadım, aldığım en fazla 1-2 oldu.
o da tartıda görünen, kıyafetlerden farketmezdi
yağdan verdim yağdan almıyodum yani dikkat etmesem de
bayadır forumda kilo verme topiklerine takılıyorum, çeşitli hızlı kilo verdiren diyetlerle kilo verenler 2 haftalık tatilde 3 kilo alırken ben yarım kilo su tutuyodum sadece. çünkü yavaş yavaş ama yağdan vermiştim..
unutmayın az veren yağdan, çok veren kastan.
bunlar benim nacizane tavsiyem, gönlünüze göre olsun
kızlar ben kafamı toparlayıp adapte olamıyorum , durmadan da yemek yıyorum , kaptan pazar baslıyoruz dedım dun gece makarna yaptık tok oldugum halde yedım , bugunde öglen yedım , yarından itibaren sıfırdan baslamak ıstıyorum eger toparlanmazsam kendım tostoparlak bısey olucam...
selam kızlar nasılsınız
şok diyetler peşine düşmüşsünüz
herkes kendisi için en iyisini bilir ama geri alırsınız o verdiğiniz kiloları
dikkat etmediğiniz ilk 3 günde geri gelir kilolar
ben yürüyüşle ve dikkat ederek az az verdim, ayda 1-2 veriyodum
sadece ilk ay 3-4 kilo gitmişti.
ama 3 hafta deliler gibi yediğim de oldu almadım, aldığım en fazla 1-2 oldu.
o da tartıda görünen, kıyafetlerden farketmezdi
yağdan verdim yağdan almıyodum yani dikkat etmesem de
bayadır forumda kilo verme topiklerine takılıyorum, çeşitli hızlı kilo verdiren diyetlerle kilo verenler 2 haftalık tatilde 3 kilo alırken ben yarım kilo su tutuyodum sadece. çünkü yavaş yavaş ama yağdan vermiştim..
unutmayın az veren yağdan, çok veren kastan.
bunlar benim nacizane tavsiyem, gönlünüze göre olsun
mrb mattika nasılsın?
nasıl kilo verebildin mi? en son 61 din geçmişi okuyamadım da henüz:)
canım tedavideyim bu hafta izinli olcam bu yüzden
58 im şu an
onca ilaca ve şişkinliğe kabızlığa rağmen
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?