Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kilo verimi durduğunda şoklamak için uygulanabilir.Zor mu? Evet, hem de çok. (Gerçi ben biraz da zorlaştırdığımdan).Karışık değil.Şimdilerde hani deniliyorsa karbonhidratla (pilav), proteini (eti) karıştırmayın, ya et yiyin, ya pilav, aynı tabağa koymayın.Diyetin mantığı da buna dayanıyor.Et ye tamam ama sınırsız sadece et, yarın meyve ye vitamin lazım ama sınırsız ye yanına başka şey karıştırma, ertesi gün kalsiyum için süt ürünleri ye ama karıştırma başka şeyle vs vs böyle gidiyor.Çoğu kişi uymamış, zorlanmış ve uydurmuş kafalarına göre.Mantık basit; bugün sebze günü mü ? Öğle ve akşam ne yiyeceksen o ya da onlar sabahki tabağında olmalı bu kadar.Yani sabah salata yiyeyim, öğlen ıspanak, akşama taze fasülye değil.Böylelikle mideye yabancı bir şey atmıyorsun, öğlen atıyorum ıspanak yediğinde, metabilozma "nerden çıktı bu ot ?" demiyor, zaten sabah da yediğin için alışmış oluyor, hızı da artıyor.

Araştırabilirsin, çalışan kişiler için bence pek uygun değil.Kalorisi -abartmadığın sürece- düşük bir diyet.Bu da koştururken insanı halsiz bırakabilir.Ben bu dönem çalışmadığım için uygulamaya başladım.

ben bugün 5 gün 5 kilo diyetine başladım. geçen hafta hep oruçlu olduğumdan bünyem baya alıştı açlığa bu hafta bu diyeti deneyeceğim. bugün patates günü bakalım kaç kilo vereceğim bu hafta. sabah mekikle başaladım güne .akşamda yürüyüş yapacağım .sizlere kolay gelsin hanımlar.

günaydın arkadaşlar benim tatilim bitti enerji depoladım ve geldim:))))
nasılsınız kızlar
vallaha kilo falan veremedim ben tatilde aynı gittim geldim korkudan tartılamadım da bakalım perşembeye tartılıcam artık son durumum ne:))

O halde şekerim bende seni takip edeyim bakalım kaç kilo gidiyor. Ona göre bende haftaya başlarım. Bu hafta gözüm üzerinde. Gün gün vakit buldukça neler yediğini de yazarsan bana da yardımcı olmuş olursun. HAdi gazan mübarek olsun.

ya allah ya bismillah dedim ve başladım .tabili yazarım .zaten son bir haftadır az yiyordum baya alıştım umarım iyi olur.
bugün teflondavada yağsız tuzsuz bol baharatlı ince dilimlenmiş patates halkaları sabah öğle akşam böyle.

Son düzenleme:
mrb canım tekrar hoşgeldin nasılsın umarım en kısa sürede kilolarından kurtulursun ben henüz hedefime ulaşamadım tam yaklaştım diyorum sonra hoooppp geriye sarıyorum ((

iyiyim canım sağol sen nasılsın inş birlikte ulaşcaz 5 günde 5 kilo diyetini inceledim şöle bi kendimi tarttım yapabilirmiyim die yok yapamam gibi geldi artık yediklerime dikkat ederek sporu artırarak dvm edicem

Günaydınlaaarrrr,
(Gerçi öğlen oldu ama ) Bir kase yoğurt ve silah arkadaşım olan yeşil çayla kahvaltı faslını kapattım.Darısı diğer öğünlerin başına.
Regl halim bitsin istiyorum, korkudan tartılamıyorum da, kendimi balon gibi hissediyorum
Suhan sen de hoşgeldin.
S_a grup falan ayarlayacaktı ses yoki destinam da sessiz.Hımm bu iki kişi ya gizli gizli yiyor ya da çok yoğunlar
Özletmeyin kendinizi kızlar.

Kizlarrr haftasonu giremedimm (( su an isyernden yaziyorum bi yandanda yumurta ve salata yiyorumm.... Haftasonu iki aksamdada öyle cok yedimki (( yemege davetliydim öffff yaaa.. Ama bu sabah gevrek yedim su andada salata ve yumurta yiyorum.

selam kızlar nasılsınız
şok diyetler peşine düşmüşsünüz
herkes kendisi için en iyisini bilir ama geri alırsınız o verdiğiniz kiloları
dikkat etmediğiniz ilk 3 günde geri gelir kilolar
ben yürüyüşle ve dikkat ederek az az verdim, ayda 1-2 veriyodum
sadece ilk ay 3-4 kilo gitmişti.

ama 3 hafta deliler gibi yediğim de oldu almadım, aldığım en fazla 1-2 oldu.
o da tartıda görünen, kıyafetlerden farketmezdi
yağdan verdim yağdan almıyodum yani dikkat etmesem de

bayadır forumda kilo verme topiklerine takılıyorum, çeşitli hızlı kilo verdiren diyetlerle kilo verenler 2 haftalık tatilde 3 kilo alırken ben yarım kilo su tutuyodum sadece. çünkü yavaş yavaş ama yağdan vermiştim..

unutmayın az veren yağdan, çok veren kastan.

bunlar benim nacizane tavsiyem, gönlünüze göre olsun

Son düzenleme:
kızlar ben kafamı toparlayıp adapte olamıyorum , durmadan da yemek yıyorum , kaptan pazar baslıyoruz dedım dun gece makarna yaptık tok oldugum halde yedım , bugunde öglen yedım , yarından itibaren sıfırdan baslamak ıstıyorum eger toparlanmazsam kendım tostoparlak bısey olucam...

tatlım bi an önce toparla kendini bu haftaki hedefe odaklan ve spor yap spor yaptığında yemek yerken aklına geliyo o kadar yoruldum 2 lokmada emeğimi çöpe atmayım diosun

Son düzenleme:
Kizlarrr haftasonu giremedimm (( su an isyernden yaziyorum bi yandanda yumurta ve salata yiyorumm.... Haftasonu iki aksamdada öyle cok yedimki (( yemege davetliydim öffff yaaa.. Ama bu sabah gevrek yedim su andada salata ve yumurta yiyorum.

Doğru tahmin etmişim o zaman, hem yoğunmuşsun hem de bir miktar yemişsin amaaan arada sırada lazım kaçamak, boşver.Bu hafta biraz sıkı tutarsın, halledersin.

Tek kelimeyle "haklısın".Bu diyetlerden birini de ben yapıyorum ama istediğim kiloya gelince saldırmadan, hayat biçimi haline getirerek yeni bir dönem başlatacağım kendime.Bu yüzden şu ara midemi küçültmeye ve tek tip beslenmeye çalışıyorum.Sonunda da az yiyen, gözü tok ve de etle pilavı yan yana yemeyen bir insan olayım diye çabalıyorum.Bir de kilo çok olunca zaten ilk etapta ne diyeti yaparsak yapalım daha çok veriyoruz, sonrasında da öyle aman aman kilo verimler zaten olmuyor.Tabii ki en sağlıklısı sporla destekleyip ayda 3-4 kilo vermek ama bazıları benim gibi sonuçları daha kısa sürede almak ve motivasyon dolu olmak için bu tarz diyetlere başvuruyor.

Aha gizli gizli yiyen birisi daha Haftasonu kimseye pek yaramamış galiba.Ben de cumartesi doğumgünüm sebebiyle yedim de yedim.Şimdi şu an gene açım.Anladımki; dağ kadar bile yesen ertesi gün gene aç oluyorsun, o halde abartıp, saldırıp yemenin anlamı ne? O yüzden bu haftaya daha sıkı başladım.Bugün mekik çekmeye başlayacağım.Bir kaç yüz de bel hareketi yapacağım.Bu hafta hem sıkılaşıp, hem de kilo vereceğim.
Hepimize kolay ve hafif bir hafta olur inşallah.

evet çok doğru.ben uzun zamanda istikrarlı vereyim dedim ama bu defe ya haftasonu dedim ya misafir geldi dedim bişeyler bişeyler hep 3. haftada bitti gitti. ama şimdiböyle yaparsam hem kilo verir. zayıf halimi görünce birdaha da öyle beygir gibi yemezsin diyorum kendime ama inşallah iyi olur.hem baya iyi hissediyorum kendimi ama tavsiyen için teşekkürler

mattikaya kesinlikle katılıyorum kızlar şok diyetler hiç bir işe yaramıyo şahsen bende çok denedim ama kalıcı olmadı o nedenle en iyisi yavaş yavaş vermek ve en önemlisi sporla kilo vermek gerekiyo tabi biz dayanamıyoruz uzun vadeli şeyler sıkıyo bizi o nedenle hemen sonuca varmak isityoruz ama malesef böyle olmuyor sabırlı olmak gerekiyor kilo vermeye karar verdikten sonra:))

canım tedavideyim bu hafta izinli olcam bu yüzden
58 im şu an
onca ilaca ve şişkinliğe kabızlığa rağmen

sen nasılsın

iyi canım bende aynı devam ediyorum biraz tatil yaptım iyi geldi 2 yıldır tatile gidemiyordum dinlendim biraz baya iyi oldu tatilde de yediklerime dikkat ettim desem yalan olur ama öle bariz bi değişiklik yok daha tartılmadım ama biraz kilo alsam muhakkak pantolonlardan falan belli olurdu:))) perşembe günü tartlırım artık bakalım inşallah fazla çıkmam.
senin tedavin nasıl gidiyo bu arada canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…