mattikaya kesinlikle katılıyorum kızlar şok diyetler hiç bir işe yaramıyo şahsen bende çok denedim ama kalıcı olmadı o nedenle en iyisi yavaş yavaş vermek ve en önemlisi sporla kilo vermek gerekiyo tabi biz dayanamıyoruz uzun vadeli şeyler sıkıyo bizi o nedenle hemen sonuca varmak isityoruz ama malesef böyle olmuyor sabırlı olmak gerekiyor kilo vermeye karar verdikten sonra:))
Evet arkadaşlar haklısınız valla. En sağlıklısı . Bende bir anda tartıda hemen sonuç görüp motive olmak için bi denesem diyordum ama yorumlarınızı beni kendime getirdi. Ve bir senedir yaptığım şok diyetleri hatırladım. O kadar aç kalıp başım döne döne 4 gün isveç yapıp 3 kilo verip bıraktıktan 3 gün sonra 4 kilo aldığımı hatırladım. Ve evet daha çabuk sonuç görmek istiyorsam daha çok spor yapmalıyım. Ya da akşam yemeklerini daha erken saatte bitirmeliyim.
benim kilo vermemde en büyük etken akşam yemekleri oldu ilk zamanlar akşamları çok hafif yedim bu sayedede 6 kilo veridm 58.5 kiloyla diyete başlamıştım 52 kiloya düştüm.aslına bakarsanız dengeli beslenmek en önemlisi ama ben çoğu zaman akşamları çok hafif şeyler yiyerek geçiştirdim sabahları ve öğlenleriyse çok düzenli yemek yedim bilmiyorum tabi her bünye aynı değil ama yinede size fikir verebilir.
Evet arkadaşlar haklısınız valla. En sağlıklısı . Bende bir anda tartıda hemen sonuç görüp motive olmak için bi denesem diyordum ama yorumlarınızı beni kendime getirdi. Ve bir senedir yaptığım şok diyetleri hatırladım. O kadar aç kalıp başım döne döne 4 gün isveç yapıp 3 kilo verip bıraktıktan 3 gün sonra 4 kilo aldığımı hatırladım. Ve evet daha çabuk sonuç görmek istiyorsam daha çok spor yapmalıyım. Ya da akşam yemeklerini daha erken saatte bitirmeliyim.
işin en kötü tarafı hızla giden kilonun kastan gitmesi, yerine alınan kilonun yağ olması. bu durumda yağ oranımızı artırmış oluyoruz.
çizelgemde 71 yazıyo, burda başladığımda 71 dim ama ben 74-75 ten düştüm bu kilolara.
sabrettim, tatlı vs eve sokmadım, koşu bandında yürüdüm
ne şok diyet yaptım ne bitki çayı içtim.
bitki çayları da bağırsakları tembelleştiriyo. ömür boyu uygulanabilir şeyler yapmak lazım. ömür boyu bitki çayıyla sindirimi hızlandıramayız, spor yapmak en etkili bitki çayından daha etkili. hamilelik dışında spor yaparım ben ömür boyu, haftada 3-4 defa 40 dk yürümek zor bi alışkanlık değil.
bilmişlik gibi anlamayın ne olur, böyle şeyler deniceksiniz bi hafta sonra başka bişey duyup onu deniceksiniz.
bu işte formül basit, hareketi artırmak, tatlı,hamurişi vs uzak durmak ve acele etmemek.bir de inanmak.
Evet kesinlikle spor en güzel şey. Bende normalde sürekli yüzerim. Ama 5-6 aydır spor salonum tadilatta. O yüzden bir şey yapamıyorum. Evde ufak çaplı bir şeyler yapıyorum. Valla ban hamile iken bile doğuma 2 hafta kalaya kadar yüzdüm hafta da iki gün. O zaman inanılmaz faydasını gördüm. Ne sancı anladım ne doğumu 10 dakika sürdü doğumum. Hani nerdeyse yolda doğuracakmışım. 3-4 senedir de düzenli yüzüyorum. Ama işte bu aralar zorunlu ara verdim. Birde küçük çocuk olunca vakitsizlik çok zor oluyor. Yoksa bayılırım ben spor yapmaya.
itiraz edıyorum hakim bey , winston un dıyetıyle benımkı farklıııı
:))))
valla bizi toparla zayıflat benden sana 5 tane toka hediye :))
ben kendı lıstemı olusturdum , yıllardır takıp ettıgım , mevsımlerden roma nın blogundakı lısteye baslıyorm , not defterıme uzun uzun yemem gerekenlerı yazdım
ılk lıste 10 gunluk sanırım bıze denk gelıyor 5 aralıkta benım kıloma bakıcam o zamana kadar tartılmak yasak
benden bu kadar kızlar hadı bısmıllah dıyorum ben
3. Takım Kızları
Takım Hedefi
3 Takımda Bundan sonra her yarışmacının Hedefi her hafta en az 1 kilo vermek
1 ay içinde her yarışmacı bu hedefe en az 2 defa ulaşabilmeli.
2 kişilik eşleşmeler:
2şer gruplar yapacağım. Ancak birbirleriyle ve birbirlerimizle yarışmak için değil, yarışmamız gereken bir sürü takım var zaten. Hergün eşler birbirlerinin yediklerini ve aktivitelerini yorumlayacak ve puanlayacak. Puanlama şöyle olacak:
Kahvaltı 1 Boncuk
Öğle Yemeği1 boncuk
Akşam Yemeği 1 Boncuk
2 Litre su 1 Boncuk
Spor 1 Boncuk
En az 1 ara öğün (Sabah veya Akşam) 1 Boncuk
1 Günde yediklerimiz içtiğimiz su ve yaptığımız spor için toplam 6Boncuk toplayabilirsiniz. Her Pazar günü boncuklarımız sayılacak! Üst üste 2 defa en az boncuğu alan yarışmacı uyarılacak!
Not: Bu uygulama yazın bu Takımda uygulanmıştı fakat 5 boncuk ile
28 Kasım - 4 Aralık Arası Boncuklama için eşleşme:
winstonlight - Destinam
se-zen - gölge çiçeği
mattika - suhan 2
fizik- marien
S_A-yakar 76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?