Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet arkadaşlar haklısınız valla. En sağlıklısı . Bende bir anda tartıda hemen sonuç görüp motive olmak için bi denesem diyordum ama yorumlarınızı beni kendime getirdi. Ve bir senedir yaptığım şok diyetleri hatırladım. O kadar aç kalıp başım döne döne 4 gün isveç yapıp 3 kilo verip bıraktıktan 3 gün sonra 4 kilo aldığımı hatırladım. Ve evet daha çabuk sonuç görmek istiyorsam daha çok spor yapmalıyım. Ya da akşam yemeklerini daha erken saatte bitirmeliyim.

benim kilo vermemde en büyük etken akşam yemekleri oldu ilk zamanlar akşamları çok hafif yedim bu sayedede 6 kilo veridm 58.5 kiloyla diyete başlamıştım 52 kiloya düştüm.aslına bakarsanız dengeli beslenmek en önemlisi ama ben çoğu zaman akşamları çok hafif şeyler yiyerek geçiştirdim sabahları ve öğlenleriyse çok düzenli yemek yedim bilmiyorum tabi her bünye aynı değil ama yinede size fikir verebilir.

ekmekle falan aram çok iyi değildir ama tek sorunum tatlı benim ona hayır diyebilsem herşey çok daha kolay olucak ama diyemiyorum işte(
bakalım perşembe günü kaç çıkıcam umarım fazla almamışımdır.

bu günkü menümü yazıyorum arkadaşlar ne kadar felaket bi menü olsada((
sabah:
1/2 simit
biraz peynir
1 zeytin
çay(şekersiz)
ara:
yok
öğlen:
1 kıymalı pide
2 bardak ayran((
ara:
yok
akşam:
sadece meyve yemek istiyorum pide beni mahvetti hala kendime gelemedim.
su tamam
spor:
100 mekik çekicem eve gidince:))
benden bu günlük bu kadar kızlar

Evet kesinlikle haklısın. Bende şu akşamları bu zamana kadar hep abarttım. Gündüz süper gidiyor diyet.Akşamları hep kaçırıyorum işin ucunu. Aslında sabah ve öğlen daha sağlam beslenirsem belki akşama o kadar saldırmam herşeye. Bu gün ama sağlam yemişim öğlen hala acıkmadım. birde eve geç gidiyorum genelde. Bu yüzden 8 den sonraya kalıyor yemekler. eşimle kızımda sağolsun hadi meyve ye hadi çikolata ye yok sucuk pişirelim, patates kızartalım diye başımdalar sürekli. neyse evet evet ben bundan sonra akşamları daha az yiyip öğlen yemeklerimi biraz artıracağım.

Kızlar bu arada ben funda suyunu içmeye başladım sabah. Bakalım bir süre devam edeceğim. Tadı fena gelmedi bana. Gerçi ben böyle otlara çok alışığım. Severim böyle şeyleri.

kızlar dün kendıme aktardan , adacayı , havlucan , yesılcay ve çörek otu aldım , dun kaynattım ıctım bugun cok faydasını gördum bagırsaklarım acısından yani , su an hala aksam yemegı yemedım ıspanak yemegı var onu yesem yogurtla ekmeksız dıyorum , yarına bısmıllah dıyeyım ama canım hıc dıyete gırmek ıstemıyor kafam karısık hala...

acaba şu şok dıyetler motıve edermı

Herkes biraz moralsiz gibi bugün.Umarım çabuk atlatırız.Benim de sıkıntım regl oluşuyla alakalı, bugün yarın bitecek ama sanki tartıya çıksam fazla çıkacakmışım gibi geliyor.Eskiden düzenli tartılmadığımdan hiç regl dönemi daha fazla kilolu oldummu hatırlamıyorum ama şişkinlik var üstümde ve bundan nefret ediyooorum.

Bugün yoğurtla detoksladım kendimi Cumartesinin fazlalıklarını atmışımdır diye düşünüyorum.Eşime paçanga böreği kızartacağım.Kızartırkende ve o yerkende yanında durup nefsimi iyice kontrol altına alacağım.
Akşam yemeğim bir kase yoğurt, üstüne de 2-3 kupa şekersiz çay ile geceyi kapatacağım.

işin en kötü tarafı hızla giden kilonun kastan gitmesi, yerine alınan kilonun yağ olması. bu durumda yağ oranımızı artırmış oluyoruz.
çizelgemde 71 yazıyo, burda başladığımda 71 dim ama ben 74-75 ten düştüm bu kilolara.
sabrettim, tatlı vs eve sokmadım, koşu bandında yürüdüm
ne şok diyet yaptım ne bitki çayı içtim.

bitki çayları da bağırsakları tembelleştiriyo. ömür boyu uygulanabilir şeyler yapmak lazım. ömür boyu bitki çayıyla sindirimi hızlandıramayız, spor yapmak en etkili bitki çayından daha etkili. hamilelik dışında spor yaparım ben ömür boyu, haftada 3-4 defa 40 dk yürümek zor bi alışkanlık değil.

bilmişlik gibi anlamayın ne olur, böyle şeyler deniceksiniz bi hafta sonra başka bişey duyup onu deniceksiniz.
bu işte formül basit, hareketi artırmak, tatlı,hamurişi vs uzak durmak ve acele etmemek.bir de inanmak.

Eveet bugün iyi bir gün geçirdim ve sağlıklı yiyeceklerle.
Eminim hücrelerimde iyi bir gün geçirmiştir.
Sabah
Sebze çorbası ve 2 yumurta

Öğlen
Sebze çorbası ve ton balıklı salata

Akşam
Sebze çorbası ve yoğurt

Ve akşam yemeğimi 18 de yedim. Bu en güzel tarafı

Sebze çorbam da çok sağlıklı
Yağsız, kabak, patlıcan, kereviz dereotu, maydonoz, soğan, biber, domates ve tavuk gögsü. Yani evde ne sebze varsa hepsinden biraz katıyorum. Hepsini robottan geçiriyorum. Sonra da afiyetle yiyorum. Eskiden 10 kilo verdiğimdede en çok yediğim şeydi. Biraz çocukların çorbası gibi ama ben alıştım tadına. Bu benim sağlık çorbam.

Birde şimdi 5 i bir yerde çayımı içiyorum. Ben öyle düzenli kullanmıyorum yanlız. Aklıma geldikçe. Canım bir şeyler yemek istedikçe.

Evet kesinlikle spor en güzel şey. Bende normalde sürekli yüzerim. Ama 5-6 aydır spor salonum tadilatta. O yüzden bir şey yapamıyorum. Evde ufak çaplı bir şeyler yapıyorum. Valla ban hamile iken bile doğuma 2 hafta kalaya kadar yüzdüm hafta da iki gün. O zaman inanılmaz faydasını gördüm. Ne sancı anladım ne doğumu 10 dakika sürdü doğumum. Hani nerdeyse yolda doğuracakmışım. 3-4 senedir de düzenli yüzüyorum. Ama işte bu aralar zorunlu ara verdim. Birde küçük çocuk olunca vakitsizlik çok zor oluyor. Yoksa bayılırım ben spor yapmaya.

bi risk olmasa ben de yaparım hamileyken spor vücudum alışık. zaten yaptığım da yürüyüş sadece. olay düzenli olmasında
ama ben 2 defa düşük yaptım hep riskliydi o yüzden cesaret edemem galiba

3. Takım Kızları

Takım Hedefi

3 Takımda Bundan sonra her yarışmacının Hedefi her hafta en az 1 kilo vermek
1 ay içinde her yarışmacı bu hedefe en az 2 defa ulaşabilmeli.

2 kişilik eşleşmeler:

2şer gruplar yapacağım. Ancak birbirleriyle ve birbirlerimizle yarışmak için değil, yarışmamız gereken bir sürü takım var zaten. Hergün eşler birbirlerinin yediklerini ve aktivitelerini yorumlayacak ve puanlayacak. Puanlama şöyle olacak:

Kahvaltı 1 Boncuk
Öğle Yemeği1 boncuk
Akşam Yemeği 1 Boncuk
2 Litre su 1 Boncuk
Spor 1 Boncuk
En az 1 ara öğün (Sabah veya Akşam) 1 Boncuk

1 Günde yediklerimiz içtiğimiz su ve yaptığımız spor için toplam 6 Boncuk toplayabilirsiniz. Her Pazar günü boncuklarımız sayılacak! Üst üste 2 defa en az boncuğu alan yarışmacı uyarılacak!

Not: Bu uygulama yazın bu Takımda uygulanmıştı fakat 5 boncuk ile

28 Kasım - 4 Aralık Arası Boncuklama için eşleşme:

winstonlight - Destinam
se-zen - gölge çiçeği
mattika - suhan 2
fizik- marien
S_A-yakar 76

Son düzenleme:
itiraz edıyorum hakim bey , winston un dıyetıyle benımkı farklıııı

:))))

valla bizi toparla zayıflat benden sana 5 tane toka hediye :))

ben kendı lıstemı olusturdum , yıllardır takıp ettıgım , mevsımlerden roma nın blogundakı lısteye baslıyorm , not defterıme uzun uzun yemem gerekenlerı yazdım

ılk lıste 10 gunluk sanırım bıze denk gelıyor 5 aralıkta benım kıloma bakıcam o zamana kadar tartılmak yasak

benden bu kadar kızlar hadı bısmıllah dıyorum ben

Canım hepimizin diyeti birbirinden farklı.. amaç yediklerimizi yorumlayıp puan vermek bende yarın sil baştan diyetime başlıyorum kızlar..

hadi hep birlikte hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

slm benim bugünkü menüm
sabah
1 yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, 2 zeytin, 1 az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase çorba, 1 tabak mantı, 1 çatallık tatlı
ara
1 bardak kefir
akşam
1 kase yoğurt, fırında etli patates, 1 dilim kepek ekmek
sonrasında çayın yanında kuruyemiş
su: 3 lt
spor yapamadım biraz üşütmüşüm sanırım üstümde kırgınlık var ama sabah erken kalkıp yürücem mattikanın yazdıkları beni ii gaza getirdi

canım buralardayım ama diyete devam etmem mümkün değil.
spor yapmam da imkansız.
beni eşleşmeye alma, bildirime de izinli yazcaksın ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…