Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de itiraz ediyorum, benim başım kel mi? Ben de Nişantaşı çocuğuyum.
Ben boncuk fakiri olacağım, baştan belirteyim.5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.Ara öğün yok.Günde sadece 2 kez yiyorum ve tek tip besleniyorum.,Yarın misal patates.Sabah 1 orta boy, akşam bir orta boy patates yiyeceğim.Hepsi bu.Mekik çekeceğim ve su içeceğim ama bunlar edecek 2 boncuk.Sonra boncuğu az, bunu iteleyelim, köteleyelim, dışlayalım, gruptan atalım olmasın

özel bi diyette olanı göz önünde bulundururz canım merak etme sen

Kızlar bugün benim yediklerim:

sabah: gevrek
öğlen: 2 sert yumurta salata diyet kraker
arada: 1 muz
akşam: 2 sandwich

suyumu tamamlayamadım 2 litre olmadı sporda yapmadım..

yakar76 boncuklamamı yaparsın artık

Destinam, duydun mu? Özel diyeti olan "özel şişkoları" anlayışla karşılarız dedi başkan.Her gün özel diyetimden dolayı 8 boncuk istiyorum.
Neyse puldu, boncuktu zaten sevmem de maksat gaza gelelim, uçalım, zıplayalım, atlayalım, zayıflayalım.
Bugün 150 mekik çektim, 150 daha çekip 300 ile günü kapatıcam.
Her gün de sayıyı arttıra arttıra gideceğim.
Göbeğim pörsümüş, sanki koca bir şırınga sokup içini boşaltmışlar gibi pamuk nine gibi yumuşak olmuş.
Onu kesemeyeceğime göre, mekikle ve bazı başka hareketlerle gerdirip incelteceğim.
Yani çok işim var ,çoook.
Yarın daha hafif görüşmek üzere, şimdilik iyi geceler.

duydum ama özel şişko demedı canım ...:)) hakkaten o kadar az yemekle mıden aclıktan kazınmıyormu yaww , benım uygulacagım lıste 10 gunde en fazla 2-3 kg o da en fazla ben sana verırım boncukları ama sık sık resım cek görelım sonra kaldır..

ahanda benım göbegı tarıf ettın aynen löp löp şu an egılıp ayakkabılarımı zor baglıyorum

sebze corbası tarıfı veren varmııııı baklıyat olmucakmıs

Aslında resim güzel mantık.Ara ara çektirsek koysak, güzel olur.Hatta ben becerebilirsem şu üstüme 8 beden küçük olan(hangi şuursuzlukla almışım hala anlamış değilim) meşhur kotumla foto çekeyim, nasıl içine giremediğimle alakalı.Sonraları zayıfladıkça bakın artık popomuda içine sokabiliyorum diye gelişimi gösteririm.(inşallah)

Az yemekle midem kazınıyor mu? "Acımdan ölüyorum üleeeyn" diye evi göğü inletiyorum ama şikayetim yok, mutluyum ben.Yarın 16.günüm olacak.Alıştım.Midemi küçültüp, irademi arttırıyorum.Gittiği kadar gidecek işte.

Mekiğimi de tamamladım bu arada.Güzel bir duş alıp, kaçacağım.
Yarın hepimiz için daha güzel olur inşallah.

e tabi resim bir ara mecburi olmustu eskı grupta ısmı lazım degıl bırı vardı kız gelırde öglenlerı bıldırıme her hafta en az 2 kılo verırdı şok olurduk meger bızı keklıyormus sonra anlasıldı o yuzden ara sıra yuzumuzu gızleyerek koyalım hem eleştiririz hadı bakalım bende 2 tepsı pogaca 1 tane bademlı lımonlu kakaolu kek yaptım pogacanın bır tepsısı anında bıttı kızım ve esım tarafından kek pişiyor ...

iyi akşamlar herkese,yazdıklarınızı okudum kızlar ve şunu anladımki takım performansını düşürmemek adına ben takımdan çekiliyorum nedenlerine gelince,
-haftada 1 kilo vereceğime söz veremem benim için fazla ,zaten kendimi vermek zorunda hissetmek bende ters teper,
-çok fazla nete giremediğim için hergün menümü yazamayabilirim,
-eşleştirildiğim kişiye karşı sorumlu olamam zaten arkadaşda pek uğrayamıyor benim gibi....neyse tartılma gününüde unutarak takımı geriye düşürdüm zaten :)
hepinize bol şans arkadaşlar,umarım herkes hedefine ulaşır.

Poğaça mı kek mi? Oyy anam oyy diye haykırmak isityorum, fena canım çekti.Eşinle , kızına afiyet olsun, çok şanslılar çooook.
Foto olayı makul.En kötü ayda bir bile koysak, hatta aynı kıyafetle fix çektirip koysak, değişimi diğer üyeler de gözlemlerler, daha da motive oluruz.Ben sevdim bu fikri.

S_A gelince o da kesin açıklar ama bu hedef, boncuk sistemi falan hep grubu yukarı taşımak ve birbirimizi motive amaçlı uygulanmaya başlayacak.Siz bilirsiniz gene ama tolerans mutlaka olacaktır, herkes her hafta illaki kilo vermeyebilir, az verir, çok verir, hiç veremez. Bence bir kez daha düşünün, hazır grup aktifken, coşuyorken ve motiveyken sizinle daha da aktifleşelim isterim en azından kendi adıma.Gene de siz bilirsiniz.

günaydın kızlar nasılsınız?
ben sözümü tuttum akşam sadece meyve yedim biraz kendime geldim vallaha ne geliyosa benim başıma eşim yüzünden geliyo ne bulsa ağzıma atıyo o yüzden onun yanında kilo vermek mucize gibi bişey((
neyseki annem geldi şükürler olsunki annemde diyette bana destek olur artık evde biri yiyyip diğeri yemeyince olmuyo illaki biri öbürünü yoldan çıkarıyo ama annemle iyi bi ikili oluyoruz biz spor falan yapabiliyoruz bu haftadan itibaren toparlanırım artık.

boncuk olayına geri döndüğümüze sevindim çok iyi düşünmüşsün kaptan
eşleşmede çok iyi insan o zaman kendini daha mecbur hissediyo ama mattika izinliymiş benim eşim bu durumda olmuyo artık biri Allah rızası için benim menüleri boncuklayı versin:))

inanın gördüğüm şeyi boncuklayacamda bu boncuklar da nerde baktım simgelere ama bulamadım.(cahallığımı hoş görün)

Günadyın kızlar. Dün akşam ben bıraktıktan sonra çoşmuş buralar. Güzel olmuş ama maşallah.
Boncuk falan okudum da daha anlamadım. Şimdi ortağımın dünkü menüsüne bakalım bakalım.

Evet canım ortağım. Gelelim boncuk dağıtmaya. Ay sevdim boncuk dağıtma işini.
Sabah
Öğlen Yok . Ne o öyle mantı orti cim yakışmamış.
Ara:
Akşam: Etli patates falan olmaz Bi de akşam ekmek. Hele bir de kuruyemiş. Yok sana boncuk falan
SU
Toplam:

3 boncuk iyi mi orti.

inanın gördüğüm şeyi boncuklayacamda bu boncuklar da nerde baktım simgelere ama bulamadım.(cahallığımı hoş görün)

Simgelerdeki 3. olan, eğer simgeler kapalı falansa belki grünmüyordur, Nazar boncuğu olan kullanılacak sanırım

Günaydınlar bu arada,
Sabah sabah bir orta boy patatesimi fırınladım.Artık içim bayıldı patatesten ama durmak yok yola devam. Apartmandakilerin uyanmasını bekleyeceğim, sonra güzel bir temizlik yapacağım.Epey bir hareket etmiş olacağım o kesin ama ev işinden nefret ediyorum bu da kesin.

Dün mekikten dolayı sanki gece ben uyurken özellikle belimin iki tarafını sanki bıçaklamışlar, epey ağrıyor.Bu da her halde gelişmeyi gösteriyor."Acı yoksa gelişme yok" misali Rocky olacağım bu gidişle.
Göbeği eritip yağ yerine göbek üstüne de baklava dilimleri ekleştirirsem bir de, çok gülerim kendime.

Güzel bir gün olur hepimize inşallah.
Kahvaltılarını yapanlara afiyet olsun bu arada.

Ama şimdi dünkü listeye boncuk veriliorsa bende isterim. Yazmıştım dün akşam listemi. Ama su yu yazmayı unuttum. su :3,5 Lite.
spor yok.

Yine yazayım bari ortağımı aratmayım
Sabah:
Sebze çorbası, İki yumurta
Öğle
Sebze çorbası, ton balıklı salata
akşam 6 da sebze çorbası+yoğurt
10 gibi 1 meyve 3 tane kestane
su:3,5 lt
Spor yok.

ya orti sende çok cimri çıktın he akşamki yemeğin patatesi çok azdı ama öğlen konusunda haklısın ama işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecbur yemesem aç kalıcaktım

tekrar yazdığın için tşk ortim bende tam bakıcaktım akşam görmüş gibiydim çünkü
sabah
öğlede
akşamda
arayı çok geçe bırakmışsın boncuk yok
su çok iyi 3.5 lt
ikimizinde eksiiği spor ortim spora başlayalım
toplam: 4
ayy kendimi şu starda var ya altın günü bazen evde olduğumda izliyordum o yarışmadaymış gibi hissettim

Son düzenleme:

Tamam ortim o zaman ne yapıyoruz daha çok boncuk için daha çok çalışıyoruz.
Hadi bakalım o halde spor yapamadım yok. Sabahları erken kalkıp spor yapıyoruz napalım.
Boncuk rekoru kıralım biz. Ben bu sabah kalkacaktım saati 6:30 a kurdum ama yok valla yatağa yapıştırmışlar beni 7.30 a kadar direndim kalkmamak için. Bundan sonra uyuşukluk yok. Bugün de yarında toplayalım bütün boncukları.

Ohh boncukçulara bakın hele. Destinam gelsin ben de ona saçayım boncuklarımı Hani yarışmalarda haset tipler oluyor ya " işte süper yemek yapmış, çok lezzetliydi , bizi de süper ağırladı ama bu bir yarışma ona puanım 3" diyorlar ya, o hesap ben de destinam'a aynı hainliği yapacağım muhahahaha

şşşştttt noluyor orda bakiimm.....

kızlar cok neşeli gördüm sizi , meger millet nazar boncugunu beklıyormus...

sabah ac karnına bır bardak su

1 galeta , peynır , 2 mandalın , bır bardak süt

evı süpürüp toz alıcam , spor yapıcam aksama yıne ıspanagım var...

winstoncum , sevgılı yol arkadasım sana boncuklar feda olsun .....150 mekık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…