- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
itiraz edıyorum hakim bey , winston un dıyetıyle benımkı farklıııı
:))))
valla bizi toparla zayıflat benden sana 5 tane toka hediye :))
ben kendı lıstemı olusturdum , yıllardır takıp ettıgım , mevsımlerden roma nın blogundakı lısteye baslıyorm , not defterıme uzun uzun yemem gerekenlerı yazdım
ılk lıste 10 gunluk sanırım bıze denk gelıyor 5 aralıkta benım kıloma bakıcam o zamana kadar tartılmak yasak
benden bu kadar kızlar hadı bısmıllah dıyorum ben
Ben de itiraz ediyorum, benim başım kel mi? Ben de Nişantaşı çocuğuyum.
Ben boncuk fakiri olacağım, baştan belirteyim.5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.Ara öğün yok.Günde sadece 2 kez yiyorum ve tek tip besleniyorum.,Yarın misal patates.Sabah 1 orta boy, akşam bir orta boy patates yiyeceğim.Hepsi bu.Mekik çekeceğim ve su içeceğim ama bunlar edecek 2 boncuk.Sonra boncuğu az, bunu iteleyelim, köteleyelim, dışlayalım, gruptan atalım olmasın
duydum ama özel şişko demedı canım ...:)) hakkaten o kadar az yemekle mıden aclıktan kazınmıyormu yaww , benım uygulacagım lıste 10 gunde en fazla 2-3 kg o da en fazla ben sana verırım boncukları ama sık sık resım cek görelım sonra kaldır..
ahanda benım göbegı tarıf ettın aynen löp löp şu an egılıp ayakkabılarımı zor baglıyorum
sebze corbası tarıfı veren varmııııı baklıyat olmucakmıs
e tabi resim bir ara mecburi olmustu eskı grupta ısmı lazım degıl bırı vardı kız gelırde öglenlerı bıldırıme her hafta en az 2 kılo verırdı şok olurduk meger bızı keklıyormus sonra anlasıldı o yuzden ara sıra yuzumuzu gızleyerek koyalım hem eleştiririz hadı bakalım bende 2 tepsı pogaca 1 tane bademlı lımonlu kakaolu kek yaptım pogacanın bır tepsısı anında bıttı kızım ve esım tarafından kek pişiyor ...
iyi akşamlar herkese,yazdıklarınızı okudum kızlar ve şunu anladımki takım performansını düşürmemek adına ben takımdan çekiliyorum nedenlerine gelince,
-haftada 1 kilo vereceğime söz veremem benim için fazla ,zaten kendimi vermek zorunda hissetmek bende ters teper,
-çok fazla nete giremediğim için hergün menümü yazamayabilirim,
-eşleştirildiğim kişiye karşı sorumlu olamam zaten arkadaşda pek uğrayamıyor benim gibi....neyse tartılma gününüde unutarak takımı geriye düşürdüm zaten :)
hepinize bol şans arkadaşlar,umarım herkes hedefine ulaşır.
slm benim bugünkü menüm
sabah
1 yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, 2 zeytin, 1 az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase çorba, 1 tabak mantı, 1 çatallık tatlı
ara
1 bardak kefir
akşam
1 kase yoğurt, fırında etli patates, 1 dilim kepek ekmek
sonrasında çayın yanında kuruyemiş
su: 3 lt
spor yapamadım biraz üşütmüşüm sanırım üstümde kırgınlık var ama sabah erken kalkıp yürücem mattikanın yazdıkları beni ii gaza getirdi
inanın gördüğüm şeyi boncuklayacamda bu boncuklar da nerde baktım simgelere ama bulamadım.(cahallığımı hoş görün)
Evet canım ortağım. Gelelim boncuk dağıtmaya. Ay sevdim boncuk dağıtma işini.
Sabah
Öğlen Yok . Ne o öyle mantı orti cim yakışmamış.
Ara:
Akşam: Etli patates falan olmaz Bi de akşam ekmek. Hele bir de kuruyemiş. Yok sana boncuk falan
SU
Toplam:
3 boncuk iyi mi orti.
Ama şimdi dünkü listeye boncuk veriliorsa bende isterim. Yazmıştım dün akşam listemi. Ama su yu yazmayı unuttum. su :3,5 Lite.
spor yok.
Yine yazayım bari ortağımı aratmayım
Sabah:
Sebze çorbası, İki yumurta
Öğle
Sebze çorbası, ton balıklı salata
akşam 6 da sebze çorbası+yoğurt
10 gibi 1 meyve 3 tane kestane
su:3,5 lt
Spor yok.
ya orti sende çok cimri çıktın he akşamki yemeğin patatesi çok azdı ama öğlen konusunda haklısın ama işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecbur yemesem aç kalıcaktım
tekrar yazdığın için tşk ortim bende tam bakıcaktım akşam görmüş gibiydim çünkü
sabah
öğlede
akşamda
arayı çok geçe bırakmışsın boncuk yok
su çok iyi 3.5 lt
ikimizinde eksiiği spor ortim spora başlayalım
toplam: 4
ayy kendimi şu starda var ya altın günü bazen evde olduğumda izliyordum o yarışmadaymış gibi hissettim
Tamam ortim o zaman ne yapıyoruz daha çok boncuk için daha çok çalışıyoruz.
Hadi bakalım o halde spor yapamadım yok. Sabahları erken kalkıp spor yapıyoruz napalım.
Boncuk rekoru kıralım biz. Ben bu sabah kalkacaktım saati 6:30 a kurdum ama yok valla yatağa yapıştırmışlar beni 7.30 a kadar direndim kalkmamak için. Bundan sonra uyuşukluk yok. Bugün de yarında toplayalım bütün boncukları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?