Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen valla 6.15 e kurmuştum 10 dk daha die die normal saatimde kalktım eşim dio sen nie o saate kurdun spor yapcaktım kalkamadım dedim gülüyo ama akşama kararlıyım yapıcam...

Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar gibi olacak bu iş ama hadi hayırlısı
Kahvaltın güzelmiş, uzun zamandır normal insan kahvaltısı edemediğim için bana çok özendirici geldi.
Dün 300 mekikle günü kapattım.Her gün arttırarak devam edeceğim yoksa zayıflasam da bu göbek gitmeyecek benden
Bir de dip köşe ev temizliği yapacağım ama psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum, ha deyince olmuyor.
Senin de işlerin varmış, kolay gele, akşama boncuklaşırız toptan.

evet banada degısık geldı bakalım mehtap hanım uzman bır doktor bu alanda , liste guzel , 5 ayda 20-25 kg vermısler ve resım koymuslar gece 12 ye kadar okudum ve cok azımlendım

ev işine gelınce , esyaların yerlerını degıstırmek ınsanı motıve edıyor , ben her dip temel temızlıkte herseyın yerını degıstırırım buyuk de bır zevkle yaparım , bugunku klasık supurge ve toz , yani koca bir kek ve açmadan yemedım ya bravo bana

300 mekık cok fazla degılmı ya , bırde ben sımdı baslasam 20 de kalırım herhalde

aynen valla 6.15 e kurmuştum 10 dk daha die die normal saatimde kalktım eşim dio sen nie o saate kurdun spor yapcaktım kalkamadım dedim gülüyo ama akşama kararlıyım yapıcam...

Ne güzel ortağım da ben gibi. aynı üşengeçiz ikimizde. Tamam o zaman bende akşam yapayım spor. Ama sabahta yapacam ben. Topluycam boncukları. Hepsini alıcam.

selam herkese sevgili ortağım ben boncuk yapamıyorum özür.simgelerde yok çokda anlamıyorum pc den ben sadece boncuk yazsam baya komik ama

300 Mekikmiii? ben 30 çekince kendimi dünya şampiyonu sanıyorum

ah ahh keşke bende midemi küçültebilsem nasıl yapıyosun banada anlat

Hmm resim fena fikir değilmiş ama herkes uyarmıki buna yahu?:26:

Ohooo!! Bu haftada 1 kilo işi ne kadar büyüdü ya! 1 Ayda o hedefe sadece 2 kere ulaşmak gerekiyor diye yazdım. Herneyse.

Artık ısrarcı değilim. Seni bu hafta takımdan ayrıldı diye yazarım.

Hoşgeldiinn geri gelmene sevindim. Bu perşembe kilonu bildirirsin bende ona göre bölerim. Sanırım 2 Etap izinliydin.

mattikanın ne kadar izinde kalacağını bilen varmı?
Bu arada kızlar Takıma 2 yeni üye alacağım. Krakker büyük ihtimal gelmeyecek. mariende gitti.!
- Bu arada kızlar üyeleri gelişi güzel izinde yazmak olmazmış. bu yüzden olurda bir kere bildiriminizi yapamayacak olursanız izinli yazmayacağım kilonuzu aynı geçer ertesi haftayada bölerim...

WİNSTONCUM seni pek bir titiz ve temiz gördüm. Ya da çok mu dağınıksın nedir.
HErgün sanki temizlik yapıyorsun. Olmaz ama. Kendimi kötü hissediyorum bak. Ben haftada 2 gün anca ev süpürebiliyorum.
Öyle bir şeyleri yerinden kaldırmak falan ya senede 1 yada 2 senede bir. Yok valla yapamıyorum.
Galiba ben çok pisim.

Ohhh bee. Valla bende sabahtan beri isyan mı çıkarsam da yeni üye alsak diye düşünüyordum. Hatta şimdi yazacaktım. Yeni üye isteriz diye. Düzenli gelirler inşallah. Yoksa insan unutuyor kimin olduğunu.
Büyüksün kaptannn.

5 kullanıcı okuyormus altta şaşırdım valla bu saatte

yenı uyeler gelsın tabı hem bızı motıve eder

resım fıkrıne gelınce yüzlerını saklasın herkes ben bu ara cekıp koyucam

Yazın bir alet almıştım, mekik aletleri göbek altı gibi çalıştırırmış, göbek eritmek için crunch yapın diyorlardı, ben de araştırdım, crunch aleti aldım.Resmini de çeker koyarım ya, başlığı var altına yatıyorsunuz, sağ solda da kolları var, kollardan çekiyorsunuz, yok bilmemne shaperlar falan hikaye valla, ve özellikle üst göbek-göbek kısmını çalıştırıyormuş, kolayca mekik çekiyorsunuz.Öyle yerlerde debelenip boynumu, belimi zorlayamam valla.Yarım mekik diye geçiyor bu crunch dolayısıyla kolay oluyor.10 dakikada 150 çekiyorum bir 150 daha işte hepi topu 20 dakikada bitiyor, her geçen gün de arttıracağım yoksa bu iş sadece yememezlikle olmayacak.Göbeğim ortada lök gibi kalacak.2 sene önce spor salonuna gidiyordum, orda jimlastik sonra aletli spor en sonunda da bu alette mekik çekip eve giderdim.Bir gün kastım kendimi dedim en fazla kaç mekik çekebilirim diye.Tam 1032 mekik çektim.Hatta eşimi aradığımda o da şok olmuştu.Ama işte aletle kolay çekiyorsun yoksa normal 1000 mekiği asker adam çekemez.Neyse sonraki 3 gün baygın kalmıştım, kollarım titremişti epey ama o dönem hem belim incecikti hem de 70 kiloydum ah ah..Neyse depresif olmayacağım, yılmadan yola devam.

Neyse salon bitti, darısı diğer odaların başına, arada sıkılıp dinlenmeye geliyorum.Ben işime döneyim.Öğle yemeyi yiyeceklere şimdiden afiyet olsun.

5 kullanıcı okuyormus altta şaşırdım valla bu saatte

yenı uyeler gelsın tabı hem bızı motıve eder

resım fıkrıne gelınce yüzlerını saklasın herkes ben bu ara cekıp koyucam

Evet kızlar resim işinde bende varım ama daha nereye nasıl konuyor bilmiyorum bi de herkes görüyormu. Çünkü oramın buramın çıkmış halini herkesin görmesini istemem. Hem ben sağlıklı beslenmeye başlamadan önceki akşam yüzümü almadan dar bir kıyafetle resmimi çektim. Zaten o resmi görünce başlamaya karar verdim. 2 haftada bir de yine aynı kıyafetlerle çekmeyi düşünüyorum resmimi. Hem farkı görebilirim. İnsan kendini resimde görünce farkı anlayabilir.

evet canım o başlığa yazan ilk kişyi gözüm tutarsa hemen alıcam

Canım sorun değil. Puanda yazsan olur

ay baya rahatladım sabahtan beri sorun yaptım .

ben bugün resmen saçmaladım.
sabah uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım .ekmek ,zeytin, bal ,tahin ,pekmez ,
öğle ekmek arası domates peynir marul yedim.acayip vicdan azabı çekiyorum.
coştum birde çikolata aldım ama ani frenle kendime geldim yemedim daha .sabahtan beri kendimi berbet hissediyorum.

Kızlar benim şimdi çarşıya gitmem lazım bakalım nerde ne var incik boncuk ... ay tamda bir sürü kişi burdayken gitmem lazım böhüüü

hadi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

sabah: gevrek 10 puan
öğlen: 2 sert yumurta salata diyet kraker10
arada: 1 muz10
suyu tamamlamaman önemli değil içmiş olman önemli 10
spor yok puanda yok otur sıfır

hmm bende dıyorum 300 mekık nasıl cekılır ????

ben daha spor yapmadım süpürdüm gelıp gıdıp su ıcıyorum , sımdı mutfaga gırıcem aksam yemegını hazırlıycam saat 15.30 gıbı öglen yemegım var

resım konusunda hergun degıl kızlar ayda bır koyarız bakarız herkes ne kadar kılo vermıs dıye sonra kaldıralım bende ıstemem oramın buramın görunmesını

yenı uyelere acıgız beklıyoruz

bende kalkıyorum gene ugrarım

bende mekik aleti var 300-500 arasında rahatlıkla yapıyorum günlük .ara ara yapıp bırakıyordum ama düzenli olarak yapacağım artık.hergün enaz 300

bende mekik aleti var 300-500 arasında rahatlıkla yapıyorum günlük .ara ara yapıp bırakıyordum ama düzenli olarak yapacağım artık.hergün enaz 300

Hay yaşa, ben de buranın mekik şampiyonası Rambosu olacaktım az kalsın, 300-500 evet rahat çekiliyor.Gerçi ilk günler ağrı, sızı falan oluyor ama arttırılabilir diyorum.Ben öyle yapacağım.Dün 300 ile başladım.Bugün 400 ile kapatmayı düşünüyorum.Böyle böyle ya eriyeceğim ya da Rambo olup çıkacağım yakında.

Yeni üye fikri güzel, özel istek isteme şansımız varsa şöyle ortaya karışık bir şey isteyeyim: Neşeli, aktif, mümkünse etli butlu (Öyle 1 kilo fazlam var, 2.200 verip, kaçacağım olmasın lütfen), disiplinli, son derece motive vs.. vs..

Neyse ben temizliğime geri döneyim, ay okuyan eden evi 10 odalı mı bunun diyecek, ha bire gidip gidip temizleyip geliyor sonra geri gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…