Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evin içinde edriyınnnn diye bağırıp durmada
bende de oldu o ağrılar resmen gülerken bile acıyor karnın ama değer.
devam devam
ay ne temiz titiz kadın diyorum. benim evi görme heryer çamaşır yıka katla ütüle akşama son inşallah
hadi kolay gelsin

kızlar paylasım alanına yazdınızmı yenı uye ıcın ?

bende ıspanagımı ve yogurdumu yedım beynıme kan gıttı valla , mutfagı topladım makıneye doldurdum , aksama brokolı , patates ve havuc haslıycam , yanına ne olur bılmıyorum karar vermedım :)

daha bır suru işim var ama hıc yapmaya nıyetım yok

Afiyet olsun boş ver arada hepimiz saçmalayabiliriz. Bence hiç pişmanlık duyma. Sonrasına bak.
Yediklerinin keyfini çıkar olmuş nasıl olsa.
Hem bazen vücut gerçekten istiyor. Demek ki ihtiyacın varmış.
Hem şöyle düşün vücut şimdi şaşırmıştır. Her yediğini depolamaya kalmıyordur. Nasıl olsa gelecek diye.
Ayrıca çok sıkmaya gerek yok. Canın gerçekten çok istiyorsa bir parça yemelisin bence. Yoksa onun yokluğu aklından çıkmaz.

Yanına yoğurt gider valla en güzel. Ya da ızgara tavuk, ızgara köfte,

Kızlar bir de dün forumlara bakınırken akşam 6 dan sonra bir şey yemeyenleri gördüm. Çok güzel zayıflamışlar.
Bende karar verdim 6 dan sonra bir şey yememeye. Gerçi dün akşam dayanamayıp yarım meyve yedim. Acıktım çünkü.
ama kararlıyım deniycem. Zamanla alışır bünyem. Dün akşam işten çıkmadan burada yedim yemeğimi. bu akşam da aynı şeyi düşünüyorum.

karatay diyetindede var akşam belli bir saatten sonra yememek leptin hormonunu salgılatıyormuş. oda yağ yaktırıyormuş uyurken bile zayıflıyorsun.
işin en komik tarafı leptin hormonu kış uykusuna yatan ayıları incelerken bulunmuşlar .ayılar uyanınca bir deri bir kemikmiş .

Yakar76, Allah iyiliğini versin, boş mideye su içeyim bari dedim, o suyu da püskürttüm sayende.Bir ayı gibi olmadığımız vardı , onu da olduk Mantıklıymış aslında.
Ben 7 en geç 7çeyrekte mideyi kapatıyorum, işin kötüsü biz 1den, 2den önce yatmıyoruz.Arada nerdeyse 7 saat var, acımdan resmen ölüyorum ama damarım tuttuya bir kere, ağzıma bir şey sürmüyorum.Midemden sanki içimde yaratık varmışçasına sesler geliyor, kazınıyor, deliniyor, içerde inşaat varmış gibi sesler geliyor o zamanlarda diyorumki "bak şişko, içerde yağ yakımı yapılıyor, tut boğazını ve bir şey yeme".Şekersiz çayla mideyi yıkıyorum çok çok dayanamazsam.

Gene temizliğe kaçacağım.Arkadaş ne pismişim ben ya.Sabahtan beri temizle temizle imanım gevredi resmen.Bir tek banyo kaldı.Onu da halledeyim, sonra kendimi de temizleyeyim, bu gece kesin yaşlılar gibi salyamı akıta akıta koltukta sızacağım ya neyse.

Daha 400 mekik var, nereye bayılıyorsun pis şişko winstonlight

pes enerjiye bakkk , ben dayanamam herhalde gece 1 e kadar hıcbısey yemeden durmak ıcın cok fena kafaya takmıs olmam lazım , siz böyle 7 den sonra yasak dedınız bende lısteye baktım bende gece 1 bardak süt yazıyor onu içecekmişim

ben paylasım alanına yazdım benden önce 3 kısı yazmıs ama cagırmıslar onlarıda 2.takıma gitmişler (( kısmet artık

ben tarhana corbası yaptım onu ıctım , yanına brokolı ve havuc yedım haslanmıs ama canım tatlı ıstıyor ((

sizde ne var ne yok kızlar

Bu öğle yemeği mi, akşam mı anlamadım.Öğlense geç gibi, akşamsa erken gibi geldi de. Gerçi ,bBen sabahki tek patatesle duruyorum, beynim kulak delikleimden akmaya başladı, seme gibi bir şey oldum, belki ben anlayamadım ,Gene çok bile enerji verdi tüm evi pürü pak ettim ama şimdi elim ayağım titremeye başladı.Eşimi bekliyorum, gelsin ben de kendime bir patates atacağım fırına onu yiyeceğim.Patatesten imanım gevredi demiştim ama şu an burnumda tütüyor, değerini bilememişim.

Süt iyidir, bağırsakları da çalıştırır, tok da tutar, ben severim. Tarhanaya bayılırım, üstüne bol yağlı, tuzlu yumuşak koyun peyniri ekeceğim, yanına da sıcacık ekmek, üstüne biraz pul biber off off.Şu an aç olduğumdan her şeyi severim ya neyse.

Eşim olacak şanslı şişkoya yemek hazırlamalıyım.Amerikan salatası ile yoğurtlu havuç salatası var, yanına salçalı bir makarna yapayım ohh mis gibi yer.Ben de karşısında patates kemiririm artık

Şu mekiği de aradan çıkarırsam bu gece erkenden yatacağım inşallah.
Herkese afiyet olsun şimdiden.

bu normalde aksam yemem gereken ama eşim bu saatte yemek yedıgı ıcın benımde onunla oturmamı ıstıyor bende eşlık ettım , kalan brokolı salatasını yıyebılırım bırazdan , tarhanayı cok az yağla ve salcayla yaptım , sarmısak ve pulbiber nane ekledım , üzerine ekmek kızartıp koymak ısterdım nafile.....aksamları corba verıyor lıstede , salata , et verıyor ama hergun etı bulamayacagım kusura bakmasın , zaten regl dönemine giriyorum sinirlerim tepemde ve doymuyorum , meyve yasak aksamları ara ögunlerde yogurtla bırlıkte serbest , ama ac olunca vücudum ve kan dolasımım hızlanıyor onu farkettım ve hıc halsiz degılım

ee herkes nerde yaa...

bu arada eşinide kalp damar hastası yapıcaksın....yazık ya....bak havuclu yogurtlu salata cok uygun sana yemenı tavsıye ederım

ay aşk olsun .ben bir ayı kadar olamadım diye hayıflanıyorum.onlar senenin bir zamanı inceciklermiş lopez olmuşlar ama ben tık yok.
buarada 500 mekik işi tamam
yarın da yürüyüş iyi olur inşallah.

ay aşk olsun .ben bir ayı kadar olamadım diye hayıflanıyorum.onlar senenin bir zamanı inceciklermiş lopez olmuşlar ama ben tık yok.
buarada 500 mekik işi tamam
yarın da yürüyüş iyi olur inşallah.

500 mekik mi? Hmm gaza gelip 600 çeksem mi? Valla tırnaklarım, ellerim bile tüm gün temizlik sebebiyle büzüştü, ecişti.Ben 400 çekeyim bana yeter.500 mekik için tebrikler, süper sayı bence.

Destinam; eşim konusunda yapabileceğim bir şey yok.Adam 100 kilo neredeyse ama hiç istek, azim yok.Baharda koşacakmış, yürüyecekmiş, o zaman verecekmiş, kışın yapamazmış.Kendisi sebze yemez, çorba yemez, salata yemez, zeytinyağlı yemez.Unlu, yağlı, salçalı şeylere bayılır; makarnalar, mantılar, börekler gibi ya da tatlı sever.Şimdi ben bu adamın önüne brokoli koysam, onunla beni kovalar Ben ne yapayım? Ben uyarıyorum, seçenekler sunuyorum kabul etmiyor.Valla her koyun kendi bacağından asılır.Ben de daha şişmanken beni de uyaranlar oluyordu ama yemek yememden vazgeçmiyordum, yedikçe yiyordum.Sonuç? Bir gün tartıda 90'ı gördüm ve "tamam, buraya kadar" dedim.Yani kişi karar vermeli, ötesi yalan bence.O da bir gün aynaya bakacak ve acı gerçeği görecek, o zaman da ben onun karşısında yiyor olacağım. Kötüyüm ben kötüüüü

Bu arada birisi (cuma yarışmasına katılmak isteyenler grubunda) sana link nerde falan diye sormuş, sanırım davet etmişsin.Bir ara bakarsan o bölüme, iyi olur.
Bir kaç kişi ile daha aktif hale getirebiliriz burayı sanırım, bize de eğlence olur
Biraz çay keyfi yapacağım sonra Rambo mekiğe kaçar...

Son düzenleme:

Evet benimde orada kafama yatmıştı. Ayrıca Canan abla ara öğün de yemeyin der. Bende mümkün olduğu kadar ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Sadece öğleden sonra yapıyorum. Her yemeğin arasında en az 4 saat olsun diyo.

Kız allah iyiliğini versin. Bende az önce acıktım gerçi erken acıktım akşam yemeğimi hafif yemiştim. Dedim ki Bak şişko içeride yağ yakımı yapılıyor, tut boğazını. Ve elimdeki koca çikolata kavanozunu dolaba koydum. Bundan sonra emin ol midemden gurultu geldiğinde böyle diycem ve sevinicem.

Eveett bugünkü listem

Sabah
İnce bir dilim ekmek ve 1 dilim kaşar

Öğlen
Sebze çorbası
tonlu salata

Ara
1 dilim elma, 1 erik
1 tanecik yulaflı bisküvi

Akşam
Sebze çorbası
yoğurt
peynirli salata

Su
3,5 litre ya da 4 ( ben deli gibi su içerim de) Hele meyve yerken 1 sürahi su içerim.

Spor
kızım yatarsa yapabilecem inşallah.

Ortim bugün çok yıldızı hak ettim ben bak peşin söyliyim.

Bi de akşam yemeğimi 7 de bitirdim. Daha doğrusu çorbamı ve yoğurtumu altıda salatamı da 7 de yedim.
2 saat geçti üzerinden ama eridim sankim. Yağlar eriyor kızlarrr.
Gündüzde aklıma bir şey geliyor sonra yok diyorum listem bozulur bunu yersem.
Ama gerçekten kızlar ben çoook su içiyorum. Susuz duramıyorum. İşin komik tarafı ben evlenene kadar su içmezdim.
Eşim beni söyleye söyleye alıştırdı. Pet şişeyle su içmeye başladım ilk başlarda ve öyle alıştım. Evim pet şişe çöplüğüdür.
Gördüğüm her güzel şişeyi hemen alırım. Eşimde markette falan değişik şişe görsün hemen alır bana.
Sonra bunu dukan ın kitabında gördüm ya da monti nin oradaki su içemeyenlerde pet şişe ile çok rahat alışıyorlarmış su içmeye.
Ve ben yaz kış suyu sıcağa yakın ılık içerim. Soğuk suyu içemem. Meyveleri susuz yiyemem. Yanımda su yoksa yemem.
Öyle işte. Belki su içeyenlere faydası olur.

Kızlar ben ağlamak istiyorum. Bugün bütün gün ne bulduysam yedim makarna, pizza, patates kızartması, çikolata, tost.. colalar ice tealar... ben neyim ya diye düşünüyorum. 1 76 boyunda 80 kiloda kocaman birşey. basenleri çıkık ve kolları dahil göbeği bacakları poposu puding kadar gevşek bi kadın. göbeğindeki ameliyat izini sayarsak iğrenc biçimsiz ve büyük bir göbek!!!!

Ben neyim? Zayıflamak için forumlara yazan hatta bir grubun kaptanlığını üstlenerek kendini motive edip zayıflamaya çalışan!!! ben neyim? pis şişkonun ve midesi ne versen alacak kadar berbat bir kadın!!!

Öylesine nefret ediyorumki şuan kendimden.

Benim midemi kücültmem lazım. Hemde Acilen!!! Baksanıza neler yedim bugün. şuanda göbeğim şişmiş vaziyette zor nefes alıyorum. midem ağır hissediyorum.

Kızlar. Bende manken gibi bir fiziğe sahip olmak istiyorum. Şimdi mutlaka midemi küçültme girişimlerinde bulunmam lazım!!! Çünkü gerçelten çok çaresiz ve ayı gibi hissediyorum kendimi. demin çok ağladım..

ben neyapıcam?

canım sana önceleri de yazdım. böyle kendine olumsuz msjlar gönderip durma, psikolojini yorma.
inan yapacağım de kaçırsan bile ertesi gün toparlarsın.
ya da kilo vermeye çalışma, veremediğin gibi psikolojini de bozuyosun, kilolu da olsan bi kadınsın güzelsin. ama senin kendine güvenin kalmıycak bu gidişle. sen kendine güvenmezsen kimse güvenmez. sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez.
ben takıma geldiğimden beri böylesin sen, kendine yapma bunu.

ya kesin karar ver tut boğazını, ya da bırak kilolarınla mutlu yaşa. kilolu olmak kendine güvensiz olmaktan iyidir.

böyle sert yazdım sanırım ama bazen gerçekleri açık görmeye ihtiyacımız olabiliyo. lütfen yanlış anlama

ben sadece bu hafta izinli olcam, haftaya takımdayım inş.
istersen bu hafta da aynı yaz kilomu, bi hafta için izin yazmayalım. aynıyım da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…