Hay yaşa, ben de buranın mekik şampiyonası Rambosu olacaktım az kalsın, 300-500 evet rahat çekiliyor.Gerçi ilk günler ağrı, sızı falan oluyor ama arttırılabilir diyorum.Ben öyle yapacağım.Dün 300 ile başladım.Bugün 400 ile kapatmayı düşünüyorum.Böyle böyle ya eriyeceğim ya da Rambo olup çıkacağım yakında.
Yeni üye fikri güzel, özel istek isteme şansımız varsa şöyle ortaya karışık bir şey isteyeyim: Neşeli, aktif, mümkünse etli butlu (Öyle 1 kilo fazlam var, 2.200 verip, kaçacağım olmasın lütfen), disiplinli, son derece motive vs.. vs..
Neyse ben temizliğime geri döneyim, ay okuyan eden evi 10 odalı mı bunun diyecek, ha bire gidip gidip temizleyip geliyor sonra geri gidiyor
ay baya rahatladım sabahtan beri sorun yaptım .
ben bugün resmen saçmaladım.
sabah uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım .ekmek ,zeytin, bal ,tahin ,pekmez ,
öğle ekmek arası domates peynir marul yedim.acayip vicdan azabı çekiyorum.
coştum birde çikolata aldım ama ani frenle kendime geldim yemedim daha .sabahtan beri kendimi berbet hissediyorum.
kızlar paylasım alanına yazdınızmı yenı uye ıcın ?
bende ıspanagımı ve yogurdumu yedım beynıme kan gıttı valla , mutfagı topladım makıneye doldurdum , aksama brokolı , patates ve havuc haslıycam , yanına ne olur bılmıyorum karar vermedım :)
daha bır suru işim var ama hıc yapmaya nıyetım yok
karatay diyetindede var akşam belli bir saatten sonra yememek leptin hormonunu salgılatıyormuş. oda yağ yaktırıyormuş uyurken bile zayıflıyorsun.
işin en komik tarafı leptin hormonu kış uykusuna yatan ayıları incelerken bulunmuşlar .ayılar uyanınca bir deri bir kemikmiş .
pes enerjiye bakkk , ben dayanamam herhalde gece 1 e kadar hıcbısey yemeden durmak ıcın cok fena kafaya takmıs olmam lazım , siz böyle 7 den sonra yasak dedınız bende lısteye baktım bende gece 1 bardak süt yazıyor onu içecekmişim
ben paylasım alanına yazdım benden önce 3 kısı yazmıs ama cagırmıslar onlarıda 2.takıma gitmişler(( kısmet artık
ben tarhana corbası yaptım onu ıctım , yanına brokolı ve havuc yedım haslanmıs ama canım tatlı ıstıyor((
sizde ne var ne yok kızlar
Yakar76, Allah iyiliğini versin, boş mideye su içeyim bari dedim, o suyu da püskürttüm sayende.Bir ayı gibi olmadığımız vardı , onu da olduk Mantıklıymış aslında.
Ben 7 en geç 7çeyrekte mideyi kapatıyorum, işin kötüsü biz 1den, 2den önce yatmıyoruz.Arada nerdeyse 7 saat var, acımdan resmen ölüyorum ama damarım tuttuya bir kere, ağzıma bir şey sürmüyorum.Midemden sanki içimde yaratık varmışçasına sesler geliyor, kazınıyor, deliniyor, içerde inşaat varmış gibi sesler geliyor o zamanlarda diyorumki "bak şişko, içerde yağ yakımı yapılıyor, tut boğazını ve bir şey yeme".Şekersiz çayla mideyi yıkıyorum çok çok dayanamazsam.
Gene temizliğe kaçacağım.Arkadaş ne pismişim ben ya.Sabahtan beri temizle temizle imanım gevredi resmen.Bir tek banyo kaldı.Onu da halledeyim, sonra kendimi de temizleyeyim, bu gece kesin yaşlılar gibi salyamı akıta akıta koltukta sızacağım ya neyse.
Daha 400 mekik var, nereye bayılıyorsun pis şişko winstonlight
ay aşk olsun .ben bir ayı kadar olamadım diye hayıflanıyorum.onlar senenin bir zamanı inceciklermiş lopez olmuşlar ama ben tık yok.
buarada 500 mekik işi tamam
yarın da yürüyüş iyi olur inşallah.
karatay diyetindede var akşam belli bir saatten sonra yememek leptin hormonunu salgılatıyormuş. oda yağ yaktırıyormuş uyurken bile zayıflıyorsun.
işin en komik tarafı leptin hormonu kış uykusuna yatan ayıları incelerken bulunmuşlar .ayılar uyanınca bir deri bir kemikmiş .
Yakar76, Allah iyiliğini versin, boş mideye su içeyim bari dedim, o suyu da püskürttüm sayende.Bir ayı gibi olmadığımız vardı , onu da olduk Mantıklıymış aslında.
Ben 7 en geç 7çeyrekte mideyi kapatıyorum, işin kötüsü biz 1den, 2den önce yatmıyoruz.Arada nerdeyse 7 saat var, acımdan resmen ölüyorum ama damarım tuttuya bir kere, ağzıma bir şey sürmüyorum.Midemden sanki içimde yaratık varmışçasına sesler geliyor, kazınıyor, deliniyor, içerde inşaat varmış gibi sesler geliyor o zamanlarda diyorumki "bak şişko, içerde yağ yakımı yapılıyor, tut boğazını ve bir şey yeme".Şekersiz çayla mideyi yıkıyorum çok çok dayanamazsam.
Gene temizliğe kaçacağım.Arkadaş ne pismişim ben ya.Sabahtan beri temizle temizle imanım gevredi resmen.Bir tek banyo kaldı.Onu da halledeyim, sonra kendimi de temizleyeyim, bu gece kesin yaşlılar gibi salyamı akıta akıta koltukta sızacağım ya neyse.
Daha 400 mekik var, nereye bayılıyorsun pis şişko winstonlight
Kızlar ben ağlamak istiyorum. Bugün bütün gün ne bulduysam yedim makarna, pizza, patates kızartması, çikolata, tost.. colalar ice tealar... ben neyim ya diye düşünüyorum. 1 76 boyunda 80 kiloda kocaman birşey. basenleri çıkık ve kolları dahil göbeği bacakları poposu puding kadar gevşek bi kadın. göbeğindeki ameliyat izini sayarsak iğrenc biçimsiz ve büyük bir göbek!!!!
Ben neyim? Zayıflamak için forumlara yazan hatta bir grubun kaptanlığını üstlenerek kendini motive edip zayıflamaya çalışan!!! ben neyim? pis şişkonun ve midesi ne versen alacak kadar berbat bir kadın!!!
Öylesine nefret ediyorumki şuan kendimden.
Benim midemi kücültmem lazım. Hemde Acilen!!! Baksanıza neler yedim bugün. şuanda göbeğim şişmiş vaziyette zor nefes alıyorum. midem ağır hissediyorum.
Kızlar. Bende manken gibi bir fiziğe sahip olmak istiyorum. Şimdi mutlaka midemi küçültme girişimlerinde bulunmam lazım!!! Çünkü gerçelten çok çaresiz ve ayı gibi hissediyorum kendimi. demin çok ağladım..
ben neyapıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?