Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sloganımız acı ama gerçek, ben de hep midemden ses gelmeye başlayınca sevinmeye başlıyorum. Hangi manyak midesi guruldadı diye sevinir ki? işte o manyak benim Ellerimi çırpıp "yaşasın yağlarım eriyor" diye bir zil takıp oynamadığım kalıyor.Allah vere de akıl sağlığımı kaybetmeden zayıflayayım

Su olayı aynen.Ben evlenmeden önce su yerine günde rahat 2 litre kola içerdim.Suyu resmen günde belki bir bardak içerdim, o da aklıma gelirse.Şimdi kolayı bıraktım ve eşim sayesinde suyla tanıştım. Umarım tanışıklığım hep böyle gider.

S_a canım kendini paralama, istersen kendine biraz süre ver, kararını ver öyle devam et.Sen buranın başkanısın.İmam böyle ederse cemaat ne eder? Bizleri de düşün.Sen de Nişantaşı çocuğusun, sen de bizim gibisin Silkin ve kendini topla lütfen.
Bugün makarna karıştırırken ağzıma birini pişmişmi diye atacaktım, sonra vazgeçtim.Kızlara "ben aslanım, kaplanım, iradem mükemmel" derken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim ve aklıma inan sizler geldiniz, ve o makarnayı ağzıma sürmedim.
Sen de bizleri düşün, daha sağlıklı olacağını düşün, eşinin sana daha da hayran olacağını düşün, iş arkadaşlarını ve dostlarını nasıl şaşırtacağını düşün, yeni kıyafetleri düşün.Ama yemek düşünme Allah aşkına.16 gündür pizza da yemedim, hamur işi de, hatta ekmek bile.Bak hala hayattayım ve yaşıyorum.Demem o ki, o pizzaları yemezsen hayat daha da güzel olacak, asıl yediğimiz müddetçe kendimizi beğenmeyip, daha da mutsuz olacağız."Hayır" demek zor olmamalı.Kimler kimler başardı da bir biz mi başaramayacağız Allah aşkına? Evinde yap salatanı, götür işyerine.İlla yemek çıkıyor diye yemek zorunda değilsin.Akşamları yap koca bir çanak salata, koy üstüne tavuktur, ton balığıdır.Misafirliğe davetler mi seni etkiliyor? Bir ay kimselere gitme.Boşalt dolabını, ne reçel kalsın, ne çukulata, ne de aklını çelecek bir şeyler.
Al kaç beden olmak istiyorsan o bedenden 3-5 kıyafet ve her hafta dene içine sığabilmeyi.Ne yaparsan yap önce "iste" ve iradenle kendini bile şaşırt.Hepsi bu. Hep birlikte başaracağız, lütfen sen de inan.

kızlar selam ya öyle bir uyumuşumki anlatamam , sımdı uyandım , 1 bardak sütümü içtim ama koca göbeğim duruyor...hıc kacamagım yok , bugunu tamamladım cok şükür

o yuzden gelıp sıze katılamadım , sezencım valla bu kadar su ıcmekle o kadar ıyı yapıyorsunkı ,kendımı bana hersey yakısır daki , cengız abazoglu gıbı hıssettım...cildin pırıl pırıldır emınım

S_A kaptanım , canım benım , sakin ol önce , bak buraya gelıp yazman bıle bır erdem bravo valla , bırden kesmek ınsana koyuyor , hemde cok koyuyor , ben baktım kendım beceremıyorum baska bır lıste yazdım kendıme elle hemde defter yaptım ve buzdolabının kapagına astım , gelıp gıdıp şu saatte şunu yiyecegım dedıkce kendımı avutuyorum su an , ha kafamda hepsı var ama okuyunca ınsan mutlu oluyor ...

canım paylasım alanına link yazdım bır daha bakmadım bakarım bır ara

winstonum 400 mekik için

ben sanırım bayagı bır oturucam bu gece o kadar uyuyunca gelen bırılerı olursa yazısırız olmazsa ıyıgecelerrrrrrrrrrr

Canım ortağım, sağolasın.
Senin de sabah kahvaltın güzeldi, öğle-akşam gibi oldu sanırım, suyu muhakkak içmişsindir zaten, sporu hatırlamıyorum ama ev temizliğin vardı, en kötü o zaten hareket sağlamıştır. Bir de kaçamak yapmamışsın, ee daha ne olsun? Tüm boncuklar sana gelsin bugün.
Beni temizlik çok yordu bugün.Erken kaçacağım.Sabaha da bugünkü mekiklerin acısı çıkar, geç kalkarım sanırım.
Daha hafif bir gün de görüşmek üzere, iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
S.A

Bir süredir saldım çayıra mevlam kayıra misali yaşadığımı tartının üstüne çıkınca farkettim.2 ay önce 59 kilo iken çaktırmadan alttan alttan alınan kilolarla 64 'ü zorladığım tokat gibi çarpttı yüzüme :)

Bir süredir çeşitli sebepler yüzünden sporu bırakmam da anlaşılan üstüne tuz biber olmuş diye düşünerek ,silkinip aranıza katılmak istiyorum inşaallah.

İtiraf ediyorum şu an resmen açım ama dayanacağımm :)

Göbeklerden ,kalçalardan,tombul baldırlardan kurtulmak ve yarının yeni bir gün olması dileğiyle...

Günaydın kızlar,
Hadi güzel bir gün olmasını dileyerek bismillah diyerek başladım güne,
Tabii suyumu içtim ve leslie ile 2 mil yürüdüm.
LA la la la
Ne güzel bir gün.
Çocuklar gibi şenim.

günaydın kızlar nasılsınız okuduklarıma bakılırsa herkes çok iyi:))
ama ben berbatım dün saçma sapan şeyler yedim ya biri beni durudursun
sabah:
1 dilim köy ekmeği
biraz tulum peyniri
2 zeytin
1 bardak çay(şekersiz)
ara:
yok
öğlen:
2 kase tarhana çorbası
1/2 dilim ekmek
akşam:
köfte(6 tane)
biraz patates kızartması(akşam yemeğinde cozuttum yani)
1/2 dilim köy ekmeği
ara:
1 mandalin
1/4 ayva
spor falanda yapamadım öyle yedim yattım yani ya çok kötüyümmm

evet ara öğün yok ana öğünlerde abartıya kaçmadan yiyin diyor asla ekmek yok şeker yok.çikolata yiyormusunuz diye sormuşlar röpörtajda geçen bayram bir parça yedim diyor .asla şeker yok.

ben bayadır azar azar başlamışdım.hergün yaparsam bıkarım ben.birgün mekik bir gün yürüyüş bana yeter.
eşin konusuna gelince aynı benim eşimin alışkanlıkları.
bir işyerinde amiri sende baya babayiğitmişsin kantardamı tartılıyon diyince dank etti.birlikte 2 ay diyet yaptık 20 kilo o verdi 13 kiloda ben verdim ben yarısını geri aldım o kesinlikle almadı zayıf zayıf geziyor.2hafta üst üste hamurişi yapsam kızıyoreski günlere asla dönmem diye inşallah senin eşinde en kısa zamanda fark eder.

bugünkü menüm
bugün oruçluyum
akşamada ıspanak yemeği ve yoğurt
herkese kolay gelsin.

bazen oluyor dün bende baya saçmaladım. ama bugün toparlandım.sende toparlarsın .sıkma canını sakın pes etme bazen oluyor böyle.

bazen oluyor dün bende baya saçmaladım. ama bugün toparlandım.sende toparlarsın .sıkma canını sakın pes etme bazen oluyor böyle.

haklısın canımya asla pes etmeyi düşünmüyorum zaten
canımı sıkan hedefime yaklaşıyorum sonra saçma bişey çıkıyor hop geriye sarıyorum şu salak 4-5 kiloyu veremedim yanarım yanarım ona yanarım bu gün daha temkinliyim sabah kahvaltı hazırladım çocuklara ama işe geç kaldığım için hiç bişey yiyemeden çıkmak zorunda kaldım yanıma meyve ve kuru incir aldım.
az önce 3 tane kuru incir yedim bu ara sindirim sorunumda var belki faydası olur aradada elma, mandalin ve havucum var onları yemeği düşünüyorum.
eş konusunda vallaha size katılıyorum son aldığım 10 kiloyu eşime borçluyum.evlendiğimizde 43 kiloydum şimdi 53 ((

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn harika bir sabah

gece karnım guruldayarak uyudum nerdeyse kalkıp güzellll bir yemek hazırlyacaktım az kalmıstı ama sabret dedım sabret kızım 5 ay sonra bu günlerin mükafatını alıcaksın

ben kahvaltıya kacıyorum gelıp herkese tek tek yazıcam öptum kızlar

aç uyumak herzaman çok iyidir tebrik ediyorum kesinlikle mükafatını alacaksın.

günaydın kızlar güzel bir gün sizle olsun
ortim süpersin sabah öğle akşam ara ve su hepsine spor yaptınsa onada orti senin kilo kaçtı

benim listem
sabah
sucuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğle
3 köfte, salata, yarım kase çorba
ara
1 bardak kefir
akşam
et sote, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek ama akşamı biraz geç yedim saat 8 gibiydi malesef birazda fazla yedim
ya ortim kızcan ama ben 2 akşamdır bu kuruyemiş işini alışkanlık haline getirdim
he birde su 3-3.5 civarı
sporda 20 mekik çektim akşam sade
ya birde benim reglim yaklaştı o yüzden şiştiğimi hissediyorum moralimi bozuyo

sevgili ortağım yapma arasıra hepimize öyle oluyor. bende dün öyleydim.sanırım ayın evreleri yüzünden olsa gerek (kendime öyle diyorum )kendinden nasıl nefret edersinya kızdım valla .ben dün zıvanadan çıkmıştım.olsun bugün kaldığım yerden devam .başkanımız ve ortağım olmadan asla ha gayret .nihayetinde insanız bazen olur bu gelgitler.

Kizlar günaydin. Yazdiklariniz icin ve desteginiz icin tesekkür ederim. Suan sabah kahvaltisi olarak 4 tane kücük bugdayli kalorisi düsük biskûvi. Ve su.

Kendimi dünden daha iyi hissediyorum.

Gelelim güzel ortimin yıldızlarına
Sabah
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Su:

Yirmi mekiğe yıldız falan yok. Bi de üzerine kuruyemiş yemişsin. Onun içinde :113:
Yok kuruyemiş ortim.
Bende akşam spor yapamadım ama sabah kalktım bu sefer yürüyüş yaptım.

Ya kızlar şu boncukları biraz insaflı dağıtın ltf. Ortimle beni örnek alın.
Yok öyle 400 mekiğe 5 yıldız falan.
Siz nşantasılısınız da biz neyiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…