- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kız allah iyiliğini versin. Bende az önce acıktım gerçi erken acıktım akşam yemeğimi hafif yemiştim. Dedim ki Bak şişko içeride yağ yakımı yapılıyor, tut boğazını. Ve elimdeki koca çikolata kavanozunu dolaba koydum. Bundan sonra emin ol midemden gurultu geldiğinde böyle diycem ve sevinicem.
Sloganımız acı ama gerçek, ben de hep midemden ses gelmeye başlayınca sevinmeye başlıyorum. Hangi manyak midesi guruldadı diye sevinir ki? işte o manyak benim
Bi de akşam yemeğimi 7 de bitirdim. Daha doğrusu çorbamı ve yoğurtumu altıda salatamı da 7 de yedim.
2 saat geçti üzerinden ama eridim sankim.Yağlar eriyor kızlarrr.
Gündüzde aklıma bir şey geliyor sonra yok diyorum listem bozulur bunu yersem.
Ama gerçekten kızlar ben çoook su içiyorum. Susuz duramıyorum. İşin komik tarafı ben evlenene kadar su içmezdim.
Eşim beni söyleye söyleye alıştırdı. Pet şişeyle su içmeye başladım ilk başlarda ve öyle alıştım. Evim pet şişe çöplüğüdür.
Gördüğüm her güzel şişeyi hemen alırım. Eşimde markette falan değişik şişe görsün hemen alır bana.
Sonra bunu dukan ın kitabında gördüm ya da monti nin oradaki su içemeyenlerde pet şişe ile çok rahat alışıyorlarmış su içmeye.
Ve ben yaz kış suyu sıcağa yakın ılık içerim. Soğuk suyu içemem. Meyveleri susuz yiyemem. Yanımda su yoksa yemem.
Öyle işte. Belki su içeyenlere faydası olur.
Su olayı aynen.Ben evlenmeden önce su yerine günde rahat 2 litre kola içerdim.Suyu resmen günde belki bir bardak içerdim, o da aklıma gelirse.Şimdi kolayı bıraktım ve eşim sayesinde suyla tanıştım. Umarım tanışıklığım hep böyle gider.
Kızlar ben ağlamak istiyorum. Bugün bütün gün ne bulduysam yedim makarna, pizza, patates kızartması, çikolata, tost.. colalar ice tealar... ben neyim ya diye düşünüyorum. 1 76 boyunda 80 kiloda kocaman birşey. basenleri çıkık ve kolları dahil göbeği bacakları poposu puding kadar gevşek bi kadın. göbeğindeki ameliyat izini sayarsak iğrenc biçimsiz ve büyük bir göbek!!!!
Ben neyim? Zayıflamak için forumlara yazan hatta bir grubun kaptanlığını üstlenerek kendini motive edip zayıflamaya çalışan!!! ben neyim? pis şişkonun ve midesi ne versen alacak kadar berbat bir kadın!!!
Öylesine nefret ediyorumki şuan kendimden.
Benim midemi kücültmem lazım. Hemde Acilen!!! Baksanıza neler yedim bugün. şuanda göbeğim şişmiş vaziyette zor nefes alıyorum. midem ağır hissediyorum.
Kızlar. Bende manken gibi bir fiziğe sahip olmak istiyorum. Şimdi mutlaka midemi küçültme girişimlerinde bulunmam lazım!!! Çünkü gerçelten çok çaresiz ve ayı gibi hissediyorum kendimi. demin çok ağladım..
ben neyapıcam?
S_a canım kendini paralama, istersen kendine biraz süre ver, kararını ver öyle devam et.Sen buranın başkanısın.İmam böyle ederse cemaat ne eder?
Bugün makarna karıştırırken ağzıma birini pişmişmi diye atacaktım, sonra vazgeçtim.Kızlara "ben aslanım, kaplanım, iradem mükemmel" derken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim ve aklıma inan sizler geldiniz, ve o makarnayı ağzıma sürmedim.
Sen de bizleri düşün, daha sağlıklı olacağını düşün, eşinin sana daha da hayran olacağını düşün, iş arkadaşlarını ve dostlarını nasıl şaşırtacağını düşün, yeni kıyafetleri düşün.Ama yemek düşünme Allah aşkına.16 gündür pizza da yemedim, hamur işi de, hatta ekmek bile.Bak hala hayattayım ve yaşıyorum.Demem o ki, o pizzaları yemezsen hayat daha da güzel olacak, asıl yediğimiz müddetçe kendimizi beğenmeyip, daha da mutsuz olacağız."Hayır" demek zor olmamalı.Kimler kimler başardı da bir biz mi başaramayacağız Allah aşkına? Evinde yap salatanı, götür işyerine.İlla yemek çıkıyor diye yemek zorunda değilsin.Akşamları yap koca bir çanak salata, koy üstüne tavuktur, ton balığıdır.Misafirliğe davetler mi seni etkiliyor? Bir ay kimselere gitme.Boşalt dolabını, ne reçel kalsın, ne çukulata, ne de aklını çelecek bir şeyler.
Al kaç beden olmak istiyorsan o bedenden 3-5 kıyafet ve her hafta dene içine sığabilmeyi.Ne yaparsan yap önce "iste" ve iradenle kendini bile şaşırt.Hepsi bu. Hep birlikte başaracağız, lütfen sen de inan.