Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar günaydin. Yazdiklariniz icin ve desteginiz icin tesekkür ederim. Suan sabah kahvaltisi olarak 4 tane kücük bugdayli kalorisi düsük biskûvi. Ve su.

Kendimi dünden daha iyi hissediyorum.

umutsuz olma canım ya herşey bizim elimizde sadece şu boğazlarımızı tutmamız gerekiyo okadar hepimiz aynı durumdayız yanlız değilsin üzme kendini ok?

Günaydınlaaar,
Dünkü temizlik ve mekik iflahımı kesmiş, kapı çalmasa sanırım akşama kadar ölü gibi yatacaktım.
Bugün sebze günüm, uzun zamandır mor-kırmızı lahanaya aşeriyordum.Aslında yanında da yağda kızartılmış hamsi ve roka olacak ya neyse.
Aldım bir top mor lahana,kestim ikiye.Yarısını minik minik doğradım, ovaladım ve koca bir tabağa koydum.
Tabii 3-5 çatal sonrası tıkandım, şimdi yeşil çayımla keyif yapıyorum.
Üzerimdeki regl şişkinliğide gitti gidecek.
Tokum, şişkinlik gidiyor ve mekiğe de alıştım, daha ne isteyeyim?

Boncuk konusunda haklısın ,Se_zen.Ama benim ortak, ben kendimi zurna gibi hissetmeyeyim diye sağolsun boncukları saçtıkça saçıyor Ben fasülyeden boncuk alıyorum, siz bana bakmayın

Yakar, Allah kabul etsin, kolaylıklar diliyorum.Eşinin bilinçlenip, kilo vermesi ne güzel olmuş.Keşke benim eşim de geç olmadan farketse.

Bu arada dün gece yarısı birisi mesaj yazmış buraya, farkettiniz mi? O kişi, gruba mı davet edildi? Yoksa kendi canı sıkıldı da ya da karıştırıp topikleri buraya mı yazdı?

Neyse biraz uyanıp, ayılıp mekiğe başlayacağım.Bugünkü hedef 500 olacak.Ama bir seferde yapmayacağım.100erlik parçalarla gün içinde toparlayacağım.

Kizlar günaydin. Yazdiklariniz icin ve desteginiz icin tesekkür ederim. Suan sabah kahvaltisi olarak 4 tane kücük bugdayli kalorisi düsük biskûvi. Ve su.

Kendimi dünden daha iyi hissediyorum.

canımm hepimiz aynıyız kaçırıyoruz arada birbirimize destek olmak için burdayız birlikte kurtulacaz bu fazlalıklardan

59 ile diyet 58 ile buraya başladım ortim. Geçen cuma 57 kiloydum.
Sen kaç kilosun.

canım benim çizelgedeki gibi 71,60tayım 73le başlamıştım buraya 72,40 la geldim benim hedefim senin başlangıç kilon oluyo...

ben tahmın ettım sen bu kadar geç kalınca zaten , bende kızımla parka gidiyorum bana 2 günde bir spor var hem yürüyüş olur , cuma bildirim var degılmı ?? aksama görusuruz kolay gelsın herkese

iyi günler arkadaşlar
bugün erken dersim vardı.kahvaltımı yeni bitirdim.
yeme işini biraz abarttım galiba.
kursa ordan tekrar derse beni yogun bir gün bekliyor.
görüşmek üzere

bu günkü menümü yazayım kızlar
sabah:
daha öncede yazdığım gibi
incir
ve ara olarakta meyve yedim(elma,havuç,mandalin)
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1/4 dilim ekmek
havuç salatası(3-4 yk.)
akşam:
haşlama(et+patates)
ara:
meyve yerim
akşamki yemeğimde hazır olduğu için şimdiden yazdım akşamları pek giremiyorum nete çoluk çocuk zaman kalmıyo:)))
su tamam ama spor yapamam büyük ihtimalle artık yarından itibaren bu spor konusunada bi çözüm bulmam gerekiyo olmuyo böyle spor yapmadan diyet yapmanın bi anlamı olmuyo.

Son düzenleme:
Evet canlarim yanliz degilim ve kurtulacagiz bu kilocuklardann

Ben simdi ögle yemegi plarak salaya yedim illa sicak bisey yemej istedigim icinde corba ictim. Salata tka basa yesem bisey olmazmis onu anladim yemekten sonra karnin sismemesi bile güzeyani

Afiyet olsun başkanım.Ha şöyle, hem güzel beslenmişsin , hem de rahatsız edici şişkinlik olmamış.Ne güzel.Ben de şu internetten alışveriş siteleri var ya, onlara bakınıyorum.Alışveriş yalan, sapık gibi ordaki mankenlere ve giydiklerini ne güzel taşıdıklarına bakıyorum.Oralarda manken ölçüleri var ya, onlarla kendimi kıyaslayıp, kilo verdiğimde ben de bu kıyafetleri bunlar gibi taşıyacağım diye seviniyorum Maksat gaza geleyim işte.
Öğle yemeği yiyen/yiyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kızlar bugün malum ay sonu ben zorlu bir gün geçirdim. Hala da devam ediyor. Malum bankacılar ay sonlarını hiç sevmez.
akşam yemeğimi birazdan burada yiycem inşalah.
Zor ama az kaçamaklı bir gün geçirdim. 3 küçük şu bayramlarda ikram edilen ince kare çikolatalardan yedim ara öğün olarak.
Çok etkilemez umarım. Gerçi zannetmiyorum. Erken saatler de yedim.

Menün genel olarak güzel olmuş ama ben şu patates işine karşıyım hala. Özel bir diyetse tamam. Ama onun dışında.
proteinin yanında karbonhidrat karıştırılması genel olarak tavsiye edilmez. Özellikle patates yemek istiyorsan yanında yoğurt ve salata yiyerek tüketebilirsin. Tabii bu benim nacizane fikrim. patates diyetlerde zaten genel olarak yasaktır. Ben genel olarak yediklerime dikkat ediyorsam patatesle yapılmış yemeğin içindeki başka şeyleri bile yememeye çalışıyor.

hayallerimin mesleği ( kolay gelsın valla zordur emınım , kaçamak fena degıl benım fıkrımce yarım saat yürürsen faydası olur..

bende bugunümü yazayım

sabah 9 uyanış : ac karnına 1 bardak su

kahvaltı : 2 dılım ekmek , peynır , 5 zeytın , şekersız cay

ara saat 11 : yarım kase yogurt , 1.5 mandalın

saat 13.00-15.30 arası yürüyüş

saat 16 çeyrek ekmek döner , salata , ayran

saat 18.00 ıspanak yemegı , 5 kasık makarna , çorba-ekmek yok

aralarda su ...gece sütüm kaldı , bugun faydasını gördum bagırsaklarım yumuşattı hemen

bugunde bıttı cok sukur , yarına müsli ve farklı bır menum var gelırsenız ben buralardayım

Listem bugün birazcık kötü ama yine de idare eder.
Sabah: leslie 2 mil yürüyüş
1 yumurta
çeyrek simitten kaşarlı tost
domates
biber

Öğlen
Salata
Et sote ( yağsız et yağlarını tırnaklarımla kazıdım resmen.)

Ara
3 tane küçücük ince kare çikolata
çeyrek dilim elma

Akşam 18 de,
Sebze çorbası
Et sote

Akşam 20 de
6 tane ızgara köfte ( ne zamandır yemiyordum kokusuna dayanamadım)
Başkada bir şey yemem

Su 3,5-4 litre

Akşam yatmadan kesin yine spor yaparım. Saat 8 de yediklerimi eritmem lazım.

Gene kimsecikler yok. Şimdi ben giderim herkesler gelir.
Bu arada yarın kilo bildirme günü değil mi?
Gerçi ben regliyim. O da 19 gündür geçmedi ama etki eder mi bilmiyorum.

evet bugun kımse yok ilginc :))

19 gündür regl dönemindemisin yoksa ?

ya yaarınnn bildirim olmasın yaaa , cuma olsun....benım 3 günlük arınma diyetim var cuma sabahı tartılmam lazım (

evet bugun kımse yok ilginc :))

19 gündür regl dönemindemisin yoksa ?

ya yaarınnn bildirim olmasın yaaa , cuma olsun....benım 3 günlük arınma diyetim var cuma sabahı tartılmam lazım (

Yok canım ya 10 gündür. Elim kaymış. Ama ondan 1 hafta önce olmuştum. Sanırım iğnelerden oluyor. Doğum kontrol iğnesi kullandım 1 aylık her halde o y aptı böyle.

ortim
sabah
öğle
arada çikolata olmamış ama olsun iş yoğunmuş ii yapmışsın yemişsin
akşam 18
akşam 20 olmamış
su süper
sporda lesli bacıyla takılmışsın bi boncukta ona
Yok canım ya 10 gündür. Elim kaymış. Ama ondan 1 hafta önce olmuştum. Sanırım iğnelerden oluyor. Doğum kontrol iğnesi kullandım 1 aylık her halde o y aptı böyle.

evet canım o iğnelerden oluyomuş öle

benim menümde şöyle
sabah
1 yumurta, 1 kepek ekmek, 1 çay kaşığı reçel, 1 bardak az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğle
yarım kase çorba, 1 biber dolması, 1 dilim börek
ara
1 mandalina
akşam
sucuklu yumurta aslında barbunya pişiriyordum ama pişmesi uzun sürcekti birde dolapta sucuk gözüme çarpınca onu yaptım
akşam yemeğinden 2 saat sonra yarım ayva 1 mandalina
su: 3 lt
spor: yarım saat koşu bandında yürüdüm (2.25 km)

Yuhuuuuu. Topladım bütün boncukları. Bu akşam rahat uyurum artıkın. Bonkör otrim benim. Hızlısın maşallah.
Yoksa yarına kadar merak edecektim ka. boncuk oldu diye. Hadi bende liste bekliyorum. Bu arada bugün kalıp spor yaptın mı?
Ben yarında yapmayı düşünüyorum. Akşam olunca boş mideyle iice kazınıyor yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…