Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eveet bende seni boncukluyayım bari
Sabah
Öğlen börek olmasa iyimiş ama yinede hakettin
Ara:
Akşam :
akşam yemeğinden sonra da ara olmasa iyiymiş
Su:
Spor:
İkimizde süper gidiyoruz galiba benim incecik ortağım.

sana feda olsun ortim aybediyon zaten yorulmuşsun bide benmi üzüyüm seni spora sabah kalkamadımda akşam gelince yaptım yarım saat

çok mercii ortim ben yarın tartılmaktan korkuyorum ya reglim geldi ama bi türlü olmadım daha vücudum şiş hissediyorum off ya

ayy şöle bütük kızlar nie bi toplanamıyoruz biz yaa

Şu an boncuk mıncuk umrumda değil, gözüm sadece "döner" kelimesine takıldı Aşerdim resmen. Afiyet bal şeker olsun bu arada.Kahvaltın da, araların da , süt olayında, dışarda spor anlamında yürüyüşün de, su içmen de süper maşallah Tüm boncukları full toplamış oldun ortak.

Bu aralar merkürün etkisi varmış (hoş çok inanmam ya) Biraz işler tersinde gidebilirmiş, insanlar depresif olabilirmiş, kazalar, sakarlıklar olurmuş.Ayy amma da gamlı baykuş oldum ha.Neyse modum pek yoktu, Hürrem'e bile "pis şişko "dedim, göz ucuyla dinledim.Mekik sayımı 500'e çıkardım, tamamladım.Şöyle yatsam da sabaha incecik uyansam keşke

Yarın et günüm.Biraz daha enerjik olurum, inşallah da daha hafif olurum.
Herkese iyi geceler.

valla duşumu da aldım pc yi aldım kucagıma bakayım dedım winston gelmıstır kesın yanılmamışım , ortagım sagolasın ama o lısteden sonra , 1 parca bıtter ve bır ısırık kek aldım , napım ya doymuyorum , şu an karnım şiş sütten dolayı hatta gaz yaptı ama kendmı cok enerjık hıssedıyorum , kacamaklarım olmasa mesela öglenki ekmek hataydı ceyrek yedım doymadım dişime kovuguna yetmedı o dönerin yagına bandırıp bandırıp yıyecektım de utandım :)) sen de yarın et gününse acısını cıkar bence

bende sabah kalktıgımda bir kac gr daha eksık görmek ıstıyorum , bugun alısverıs yaptım , müsli alayım dedım iyiki içeriğini okudum en son diasa nın kendı ürününde karar kıldım , içinde şeftali , elma , mısır gevregı falan vardı onu aldım

sen yedıklerını yazmamıssın ortak bugunde kımse gelmedı buralara

Bugün sebze günümdü.Şu mor lahanalar varya, ondan almıştım.Kestim ikiye doğradım, yağsız tuzsuz yedim.Akşama da diğer yarısını yiyecektim, canım istemedi.Tabak hala önümde, o bana ben ona bakıyorum.Günü yarım mor lahana ile kapattım.Kaçamak falan yok.Bir bardak yeşil çay, 2-3 kupa da şekersiz siyah çay.3 litre kadar da su.500 de mekik çektim.

Yarın için de nuggets aldım, şu içinde 10 tane olan, madeni para kadar olanlardan.5 tanesini sabah ısıtıcam, diğer 5 tanesi de akşama.Şimdiden belli yani plan.Mekiği de gözüm yerse 600 yapacağım.Tamam zayıflıyorum, iyi güzel de göbeğim öyle bir pörsüdü ki resmini çekip koysam dersiniz, "bu yeni doğum yapmış "falan.İşin kötüsü gene doğum yapan kişiler haklı olarak göbek sahibi olabiliyorlar, ya bana ne demeli doğurmamış dokumamış ama ortada pörsük bir göbek :2:

Dün S_a mızmızlanmıştı, bu gece de ben mızmızlanmış oldum
Ne yapayım, bazen kendime çok ama çok kızıyorum.
Kızdıkça daha da hırslanıyorum, bakalım hayırlısı.
Zayıfladıktan sonra umarım bunlar bana ders olacak ve tekrar ayı gibi yemeyeceğim.

Ben kaçtım ortak, bari yatayım da biraz da eşime mızmızlanayım.
Hoş ona kalsa, diyete ne gerek varmış, ben zaten şişman değilmişim.
Ya bu adam hipermetrop önünü göremiyor, ya da beni saf sanıyor hala kandırmaya çalışıyor
Az gideyim de yalanlarına kanıyormuş gibi yapıp, psikolojimi düzelteyim.

İyi geceler, yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle (ay trt radyosu kapanışı gibi oldu, şurda ağız tadıyla iki dram yapamadım )

ooh kızlar çoşturmuşsnuz burayı ben dün akşam buraya yazamadım sürekli kitlendi!!!

Kilonuzu bugün bildiriyorsunuz kızlar bende akşam listeyi hazırlıyorum

benim şimdi işe gitmem lazım kızlar birazdan telefonla dün ne yediğimi paylaşırımmmmmm

ay zevkle bildirim yapıyorum kaptanım , canım benım ...cok mutluyum da :))

eski kilom 81.8 - yenı kılom 80.9

tam tamına 80.9 cıktım , önce aldıklarımı verdım sonra gecen haftakı kılomun altına düştüm , şu an aclıktan ölmek uzereyım , yarına 80 falan da cıkabılırdım ama kımseyı kandırmak ıstemedım..

Dr.Mehtap Hanıma sevgılerımle , onun sayesınde oluyor , yanı kadın kendını balkondan at dese atarım derlerdı dogruymus...

hemen çizelgemide duzeltıyorum

günaydın kızlar nasılsınız?
ben hiç iyi değilim hemde hiç((
kilom 54.5 hayırlı olsun bana
giderken 52 dim şimdi 54.5 aferin bana kendimi tokatlamak istiyorumya çok moralim bozuldu.

Son düzenleme:
bu gün aç dolaşmak istiyorum sabah 3 tane kuru incir yedim 1 ç.b da ça içtim(şekersiz)
yanıma yine meyve aldım(elma,mandalin)
kendimi cezalandırıcamya hiç bişey yemek istemiyorum okadar moralim bozukki sanırım ben burdan hiç mezun olamıcam tekrar diyetisyenemi başlasam ne yapcamıda şaşırdımya:26:

salata 10
çorba 10

ya bende senın gıbıydım , cabaladıkca batıyordum , belkı bıryerlerde hata yapıyorsundur ama kılonda cok degıl bence

geçen hafta 67.5
bu hafta 66,7
daha iyi olabilirdi ama maalesef
neyse daha iyisi haftaya inşallah

Kızlarrr günaydın,
Gitsin kilolar ohh ohhh.
Bu hafta 56 kiloyum
Geçen hafta 57 idim
Başlangıç 58
Galiba çok istikrarlı gidiyor.
SEVİYORUM KENDİMİ. NE GÜZEL BİR İNSSANIM BEN YA. MUHTEŞEMİM BEN. GURUR DUYUYORUM KENDİMLE.
BEN BEN VAR YA BEN KIZLAR İSTEYİNCE YAPAMAYACAĞIM ŞEY YOK.
TANIDIĞIM EN GÜZEL İNSANIM BEN. SEVİYORUM İŞTE KENDİMİ. KENDİME KOCAMAN

ya bende senın gıbıydım , cabaladıkca batıyordum , belkı bıryerlerde hata yapıyorsundur ama kılonda cok degıl bence

Kızlar niçin böyle yapıyorsunuz. Umutsuz olduğunuz an batacaksınız gerçekten.
Unutmayın herkes yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Birileri sizden daha mı iradeli yani.
Bak mesela 3 tane kuru incirle her gün olacak şey değil. Yumurta, peynir, zeytin ye bir dilim ekmek belki.
Et tavuk balık tüket, Protein kilo verimini hızlandırır. Meyveler sandığımızın aksine o kadar masum değil.
Hele ki incir 3 tane. Bence fazla. Onun yerine 2 tane yumurtayı azıcık tereyağına kırsan yanında avuç içi kadar peynir, zeytin, domates, salatalık yesen bence daha kolay olacak. Hem canın sürekli başka şeyler istemeyecek. Bir sene boyunca ben o hataları çok yaptığım için seni iyi anlıyorum.

geçen hafta 67.5
bu hafta 66,7
daha iyi olabilirdi ama maalesef
neyse daha iyisi haftaya inşallah

Valla tebrikler bence gayet iyi olmuş. Ayrıca farkında iseniz bu hafta 1 gün önce tartıldık. Onu da katın hesaba.
Sana kocaman bir

Tebrik ederim süpermiş. 1 kilo. Dr. Mehtap hanım diyetisyenin falan mı?
Evet kızlar en sağlıksını yapıyor o giden kilolar gelmeyecek geri biliyorum.

bu aralar sindirim sorunum var o nedenle incir yiyorum 2 gündür.
kahvaltıda yapamadım geç kaldım işe o nedenle meyve aldım yanıma öğlende hafif bişeyler yiyeyim umarım önümüzdeki hafta farkeder kilomda.
aslına bakarsanız tatil nedeniyle böle oldum biliyorum hatamı sıkmadım kendimi rahat davrandım sonucuda bu oldu tabi.
yoksa irademe güveniyorum ama((

teşekkür ederim .sen de çok güzel şeyler başarmışsın .durmak yok erimeye devam.

ben bayramda verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönmüştüm.ziyanı yok .önemli olan farkında olup çabalaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…