benim menümde şöyle
sabah
1 yumurta, 1 kepek ekmek, 1 çay kaşığı reçel, 1 bardak az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğle
yarım kase çorba, 1 biber dolması, 1 dilim börek
ara
1 mandalina
akşam
sucuklu yumurta aslında barbunya pişiriyordum ama pişmesi uzun sürcekti birde dolapta sucuk gözüme çarpınca onu yaptım
akşam yemeğinden 2 saat sonra yarım ayva 1 mandalina
su: 3 lt
spor: yarım saat koşu bandında yürüdüm (2.25 km)
Yuhuuuuu. Topladım bütün boncukları. Bu akşam rahat uyurum artıkın. Bonkör otrim benim. Hızlısın maşallah.
Yoksa yarına kadar merak edecektim ka. boncuk oldu diye. Hadi bende liste bekliyorum. Bu arada bugün kalıp spor yaptın mı?
Ben yarında yapmayı düşünüyorum. Akşam olunca boş mideyle iice kazınıyor yoksa.
Eveet bende seni boncukluyayım bari
Sabah
Öğlen börek olmasa iyimiş ama yinedehakettin
Ara:
Akşam :
akşam yemeğinden sonra da ara olmasa iyiymiş
Su:
Spor:
İkimizde süper gidiyoruz galiba benim incecik ortağım.
bende bugunümü yazayım
sabah 9 uyanış : ac karnına 1 bardak su
kahvaltı : 2 dılım ekmek , peynır , 5 zeytın , şekersız cay
ara saat 11 : yarım kase yogurt , 1.5 mandalın
saat 13.00-15.30 arası yürüyüş
saat 16 çeyrek ekmek döner , salata , ayran
saat 18.00 ıspanak yemegı , 5 kasık makarna , çorba-ekmek yok
aralarda su ...gece sütüm kaldı , bugun faydasını gördum bagırsaklarım yumuşattı hemen
bugunde bıttı cok sukur , yarına müsli ve farklı bır menum var gelırsenız ben buralardayım
ayy şöle bütük kızlar nie bi toplanamıyoruz biz yaa
valla duşumu da aldım pc yi aldım kucagıma bakayım dedım winston gelmıstır kesın yanılmamışım , ortagım sagolasın ama o lısteden sonra , 1 parca bıtter ve bır ısırık kek aldım , napım ya doymuyorum , şu an karnım şiş sütten dolayı hatta gaz yaptı ama kendmı cok enerjık hıssedıyorum , kacamaklarım olmasa mesela öglenki ekmek hataydı ceyrek yedım doymadım dişime kovuguna yetmedı o dönerin yagına bandırıp bandırıp yıyecektım de utandım :)) sen de yarın et gününse acısını cıkar bence
bende sabah kalktıgımda bir kac gr daha eksık görmek ıstıyorum , bugun alısverıs yaptım , müsli alayım dedım iyiki içeriğini okudum en son diasa nın kendı ürününde karar kıldım , içinde şeftali , elma , mısır gevregı falan vardı onu aldım
sen yedıklerını yazmamıssın ortak bugunde kımse gelmedı buralara
Evet canlarim yanliz degilim ve kurtulacagiz bu kilocuklardann
Ben simdi ögle yemegi plarak salaya yedim illa sicak bisey yemej istedigim icinde corba ictim. Salata tka basa yesem bisey olmazmis onu anladim yemekten sonra karnin sismemesi bile güzeyani
bu gün aç dolaşmak istiyorum sabah 3 tane kuru incir yedim 1 ç.b da ça içtim(şekersiz)
yanıma yine meyve aldım(elma,mandalin)
kendimi cezalandırıcamya hiç bişey yemek istemiyorum okadar moralim bozukki sanırım ben burdan hiç mezun olamıcam tekrar diyetisyenemi başlasam ne yapcamıda şaşırdımya:26:
ya bende senın gıbıydım , cabaladıkca batıyordum , belkı bıryerlerde hata yapıyorsundur ama kılonda cok degıl bence
bu gün aç dolaşmak istiyorum sabah 3 tane kuru incir yedim 1 ç.b da ça içtim(şekersiz)
yanıma yine meyve aldım(elma,mandalin)
kendimi cezalandırıcamya hiç bişey yemek istemiyorum okadar moralim bozukki sanırım ben burdan hiç mezun olamıcam tekrar diyetisyenemi başlasam ne yapcamıda şaşırdımya:26:
geçen hafta 67.5
bu hafta 66,7
daha iyi olabilirdi ama maalesef
neyse daha iyisi haftaya inşallah
ay zevkle bildirim yapıyorum kaptanım , canım benım ...cok mutluyum da :))
eski kilom 81.8 - yenı kılom 80.9
tam tamına 80.9 cıktım , önce aldıklarımı verdım sonra gecen haftakı kılomun altına düştüm , şu an aclıktan ölmek uzereyım , yarına 80 falan da cıkabılırdım ama kımseyı kandırmak ıstemedım..
Dr.Mehtap Hanıma sevgılerımle , onun sayesınde oluyor , yanı kadın kendını balkondan at dese atarım derlerdı dogruymus...
hemen çizelgemide duzeltıyorum
Valla tebrikler bence gayet iyi olmuş. Ayrıca farkında iseniz bu hafta 1 gün önce tartıldık. Onu da katın hesaba.
Sana kocaman bir
Tebrik ederim süpermiş. 1 kilo.Dr. Mehtap hanım diyetisyenin falan mı?
Evet kızlar en sağlıksını yapıyor o giden kilolar gelmeyecek geri biliyorum.
bu aralar sindirim sorunum var o nedenle incir yiyorum 2 gündür.
kahvaltıda yapamadım geç kaldım işe o nedenle meyve aldım yanıma öğlende hafif bişeyler yiyeyim umarım önümüzdeki hafta farkeder kilomda.
aslına bakarsanız tatil nedeniyle böle oldum biliyorum hatamı sıkmadım kendimi rahat davrandım sonucuda bu oldu tabi.
yoksa irademe güveniyorum ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?