Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mevsimlerden Roma adlı bir blog var ordan aldıgım listeyi uyguluyorum ,

kilo verenlerı tebrık edıyorum kızlar , herkes 1 kg verdıyse bu hafta listemiz guzel olucak , daha digerlerı bıldırmedı

ben bayramda verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönmüştüm.ziyanı yok .önemli olan farkında olup çabalaman.

vallaha bu sefer artık çok canım sıkıldı bayramda da aynı hatayı yaptım bayramdan önce 51 kiloya kadar inmiştim araya ramazan girdi ben resmen dağıldım sonra gene 52 ye indim şimdide hem bayram hem tatil aynı yere geri döndüm.
neyseki yol yakınken kendime geliyorum sağolsun annemde var şimdi yanımda eminim haftaya iyi haberlerle gelicem annem bu konuda çok destek oluyo bana sağolsun tek tek yediklerimle ilgileniyo bana özel yemek yapıyo hatta bu gün kapuska yapıcak:)))
bu akşamdan itibaren sporada başlıyorum.
çok sıkıldım artık bi an önce kurtulmak istiyorum şu son 6 kilodan.

kilo verenlerı tebrık edıyorum kızlar , herkes 1 kg verdıyse bu hafta listemiz guzel olucak , daha digerlerı bıldırmedı

destinam şimdi bende inceliyorum sölediğin siteyi nasıl sence işe yaroymu canım?

ben sana link vereyim , ilk günler diye bir liste var 3 gün onu yapıyorsun daha sonra 15 gunluk bır lıste var , 5 ayda 25 kg verenler , basarı hıkayeleri , resimleri , tamamen saglıklı bır lıste , hıc ac kalmadım hatta sucluluk cektım acaba cok mu yedım dıye ve tartılmak yasak oldugu halde ben dayanamadım ve gıden kıloları gözlerımle gördum

formül şu , hergun degısık yemek ögunler farklı , maksat metobalizmayı şaşırtmak

ben link vermeyeyim yinede :)) bıseye takılırsan sorabılırsın

ben haftada 1 kg vererek gıdıyorum...

ben listeyi bulamadım. nerde acep

önce ilk günlerden baslayın bır yere yazın sadeleştirin kendınızce , ben birebir uyamıyorum , cevız ve badem tüketmedım hıc , kendıme uygun yapmaya calıstım

merhaba :))
grupta yer varsa ben de katılabilir miyim aranıza ? bu kiloları vermem için grup ruhu lazım bana yoksa motive olamıyorum :S

Kizlar be bugün spora basliyorum evde hergün spor yapicam juhuu su anda ögle yemegindeyim sabaj 3 tane bugdayli kraker ve su öglende yani simdi pilav yiyorum kizlar cok yavas yemeye calusiyorumki midem beynime doydum haberini ulastirabilsin diyee. Kilonuzu paylasiyonuz dimi mesajlarinizi okudummm :€)

Bu arada kuruyemis yani kuru üzüm findik badem kuru elma vs. Ara ögünde yicem. Kötümü olur?

merhaba :))
grupta yer varsa ben de katılabilir miyim aranıza ? bu kiloları vermem için grup ruhu lazım bana yoksa motive olamıyorum :S

Eveet yerimiz var canim hosgeldin :)) 1 haftalik deneme sürecin var. Her cuma tartilip buraya bildiriyoruz ama dikkat etmen gereken bisey var oda biz bu takimda kilomuzu persembe günü yaziyoruz cünkü ben cumakari calisiyorum. Seni yarin yapilacak olan listeye eklemem icin baslangic ve hedef kilona ihtiyacim c
Var onkari yazarsan cok sevinirim :))

Ay ama zaten kilon iyi degilmiiiii !!!!!! Boyun kac kii

boyum 1,68 ama bende bölgesel fazlalık var.. göbek bölgem çok ve moralim bozuluyor açıkçası :d biliyorum bölgesel yağlanma için spor şart elimden geldiğince spor da yapmaya başlıycağm aynı zaman da eski kiloma da dönmek istiyorum... işte bu yüzdeennn burdayım :))

E hadi hayirli umarim basrirsin :) bol bol mekik cek bakbu takimda500 mekik ceken var hujuhu

valla envilacım bende 1.68 im senın kılonda olsam havalara ucardım ,

baskanım spora devam valla sen bıldırmedın kılonu

ben yıne dısarı cıkıcam cıkamazsam yazarım yıne buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…