ben bayramda verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönmüştüm.ziyanı yok .önemli olan farkında olup çabalaman.
Mevsimlerden Roma adlı bir blog var ordan aldıgım listeyi uyguluyorum ,
kilo verenlerı tebrık edıyorum kızlar , herkes 1 kg verdıyse bu hafta listemiz guzel olucak , daha digerlerı bıldırmedı
Mevsimlerden Roma adlı bir blog var ordan aldıgım listeyi uyguluyorum ,
kilo verenlerı tebrık edıyorum kızlar , herkes 1 kg verdıyse bu hafta listemiz guzel olucak , daha digerlerı bıldırmedı
ben listeyi bulamadım. nerde acep
önce ilk günlerden baslayın bır yere yazın sadeleştirin kendınızce , ben birebir uyamıyorum , cevız ve badem tüketmedım hıc , kendıme uygun yapmaya calıstım
merhaba :))
grupta yer varsa ben de katılabilir miyim aranıza ? bu kiloları vermem için grup ruhu lazım bana yoksa motive olamıyorum :S
hoşbuldukkk :)) çok sevindim yaa bu sefer kesin vericem şu kiloları...
şu anki kilom 56 , hedef kilomda 50...
Ay ama zaten kilon iyi degilmiiiii !!!!!! Boyun kac kii
boyum 1,68 ama bende bölgesel fazlalık var.. göbek bölgem çok ve moralim bozuluyor açıkçası :d biliyorum bölgesel yağlanma için spor şart elimden geldiğince spor da yapmaya başlıycağm aynı zaman da eski kiloma da dönmek istiyorum... işte bu yüzdeennn burdayım :))
çekicem çekicem hemen bugün başlıyorum spora :)) leslie ile yürüyüş programları indirmiştim onların faydası olucak umarımE hadi hayirli umarim basrirsin :) bol bol mekik cek bakbu takimda500 mekik ceken var hujuhu
hoşbuldukkk :)) çok sevindim yaa bu sefer kesin vericem şu kiloları...
şu anki kilom 56 , hedef kilomda 50...
tamam özeline attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?