Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün akşam giremedim hatunlar
Kahvalti(10:30)
1 küçük haş.patates
2 haş. Yumurta
4 zeytin
Yarim kk peynir
1 fincan çay

Öğle (16:00)
1 bardak süt

Aksam(19:00)
2 parca etli ekmek
2 bardak ayran
Salata

Su sayamadım
Dün çamaşırlarla cebellestim
Ütü kaldı sadece
Yerleşme bitti şükür eksikler var ama yavaş yavaş tamamlancak insallah

Selam hatunlar

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Dün akşam düğünümüz vardı giremedim bugün de menemenlik ve sosluk falan uğraşıyoruz yarın da devam edicez..
Dikkat ediyorum yediklerime ama hala regl olamadım
Acaba neden

Hamilemisin
İnanırım bu takıma gelen hamile kalıyo

Benim bugun yediklerim sabah 8
2 incir bir kuru kayısı 2 bardak su saat 11 kahvaltı bi yumurtayla peynirli omlet salata 1 zeytin 1 dilim ekmek 14 00 bir küçük dilim karpuz akşam yemegi 3 sigara boregi 3 kaşık kısır salata ve 1 bardak ayran günlük yaklaşık 2 .5 litre su içtim

Hamile misin?

Selam kızlar nabersiniz haftasonunuz nasıl geçiyor

Saat 9.30
Bi kaç lokma sucukla 2 yumurta
Az peynir zeytin domates
1.5 wasa
Çay

Saat 16
Bi avuç kuruyemiş
Çay

Saat 18.30
Karışık ızgara tabağı ( 2şer parça tavuk ve et 1 köfte)
Biraz ezme ve tarator
Ayran
Bi lokma lavaş

30 dk yürüyüş yaptım. Oğlan babasıyla parktayken ben de kızla yürüdüm spor yapmamış olmak istemedim
Su 2 litre olmuştur

Canım peynir zeytin yeseydin neden tost yani ??
Mesele tost bile değil ki gevşiyorsun cuma biraz artı geldin diye gevşiyorsun ufak ufak, kendine gel lütfen canım!
Önceki hafta çok gitti ç.ba p.ve gerek olmadığı halde detoks yaptın tüm hafta çok ağır temizlik işi vs yaptın bünyeye çok yüklendin o da kendini korumaya aldı regl de üzerine tuz biber oldu.!
Sen bu değilsin canım regle sığınma diyetini sporunu güzel yap çok güzel olacak her şey

Çok uyudum tostu eşim yaptı hayır demedim o an ne bileyim bu ara sebepsiz halsizim keyifsizim uyumak iyi geldi hala da uykum var

Birde iki gün önce farkettim unutkanlık çok yüksek tc mi bilemedim halbuki ezberimdedir
Büyük kızın öğretmeni için konuşuyoduk adını yanlış söyledim arkadaş doğrusunu söylediği halde idda ettim resmen ya çok garip bugün de oldu üzüldüm ismimi yazıyodum ksoyadımı unuttum kızlık soyadımı yazdım
Resmen psikolojim bozuldu

Bi kan ver canım önemli şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…