- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
İçemiyom da iki gündürBol su canım
Bas ağrısı susuzluk belirtisi olabilirİçemiyom da iki gündür
geçmeyen başağrım ve halsizim kalkasım gelmiyo yerimden uyuşuk bişey oldum bugün
Oğlanı uyutup bi kahve yapayım açılayım
HamilemisinSelam hatunlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Dün akşam düğünümüz vardı giremedim bugün de menemenlik ve sosluk falan uğraşıyoruz yarın da devam edicez..
Dikkat ediyorum yediklerime ama hala regl olamadım
Acaba neden
Bu takımdan ben kaçayım mi o zaman aman Allahım kendimi düşünemiyorumHamilemisin
İnanırım bu takıma gelen hamile kalıyo
Slm iyi cnm sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
YorgunnnSlm iyi cnm sen nasılsın
Kolay gelsin bende bugun peyniri hallettim ama çok yoruldumYorgunnn
Duş aldım uzandım
Biraz biber aldım yemeklik doğrayıp buzluğa atıcam
Kiz cnm daha ek gıdaya baslamadim5 aylık olan kız mı erkek mi
Benim ki kız 1 nisan doğumlu ek gıdaya başladın mı bu arada ?
Hamile misin?Selam hatunlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Dün akşam düğünümüz vardı giremedim bugün de menemenlik ve sosluk falan uğraşıyoruz yarın da devam edicez..
Dikkat ediyorum yediklerime ama hala regl olamadım
Acaba neden
Canım peynir zeytin yeseydin neden tost yani ??
Çok uyudum tostu eşim yaptı hayır demedim o an ne bileyim bu ara sebepsiz halsizim keyifsizim uyumak iyi geldi hala da uykum varCanım peynir zeytin yeseydin neden tost yani ??
Mesele tost bile değil ki gevşiyorsun cuma biraz artı geldin diye gevşiyorsun ufak ufak, kendine gel lütfen canım!
Önceki hafta çok gitti ç.ba p.ve gerek olmadığı halde detoks yaptın tüm hafta çok ağır temizlik işi vs yaptın bünyeye çok yüklendin o da kendini korumaya aldı regl de üzerine tuz biber oldu.!
Sen bu değilsin canım regle sığınma diyetini sporunu güzel yap çok güzel olacak her şey
Bi kan ver canım önemli şeyler bunlarÇok uyudum tostu eşim yaptı hayır demedim o an ne bileyim bu ara sebepsiz halsizim keyifsizim uyumak iyi geldi hala da uykum var
Birde iki gün önce farkettim unutkanlık çok yüksek tc mi bilemedim halbuki ezberimdedir
Büyük kızın öğretmeni için konuşuyoduk adını yanlış söyledim arkadaş doğrusunu söylediği halde idda ettim resmen ya çok garip bugün de oldu üzüldüm ismimi yazıyodum ksoyadımı unuttum kızlık soyadımı yazdım
Resmen psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?