- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Günaydınlar,
Ben Rambo oldum 300-400-500 diye mekikleri arttırıyorum ama sabahları sanki beni uyurken dövmüşler gibi kalkıyorum.Bugün de geç kalktım.5 Tane nuggets ve yeşil çay.Kahvaltı/öğle yemeği tamam.Geçen hafta regl olduğumdan yarım kilo yukarı çıkıyordum, şimdi döndük başa.Yani 82.800'e.Gerçi ayıp olacak ama tuvalete falan daha giremedim, yarına öbür güne eskisi gibi her gün oynamalar olacağına eminim.Şu baş belası regl şişkinliği gitmiş, vücut yerine oturmuş olacak.
Genel itibari ile bugün 18.günüm.90 kilodan 82.800 oldum.Aranıza 85 küsür ile katılmıştım.10 günlük süreçte de aşağı yukarı 2.400 vermişim.
Baktım herkes kendini takdir ediyor, alkışlıyor, dedim ben de hunimi takayım , ben de kendimi alkışlayayım
Neyse bu hafta güzel geçmiş, darısı diğer haftaların başına.
vallaha tebrik ederim sana sölenecek bişey kalmamış süpersin canımya bencede kendini alkışla 18 günde 90 kilodan 82 ye düşmek olağanüstü bişey vallaha ben aylardır 4-5 kiloyu veremedim başımı nerelere vursam bilmiyom ya.
yeni yıla zayıf girmek istiyorum ya((((((
48 kilo muuuuu? Ayıp olmasa kabaca şaşırma sözleri kullanırdım valla.En iyisini sen bilirsin ama az değil mi? 48 de kaç beden oluyorsun diyeceğim ama beden oluyor mu o kilolarda bilmiyorum
aman Allahım 500 mekiği nasıl çekiyosunuz ben 150 de falan kalıyorum tek seferdemi 500 çekiyosunz yoksa gün içinde toplammı 500.
ben tek seferde çekiyom.
alışınca çekiliyor
şuan 36 beden giyorum.yani sıfır beden falan olmuyo:)))
36 mıBen 36 beden olsam sanırım buraya hiç uğramaz, şu an bir İskender kebapçısında afiyetle akıta akıta kebabımı yer olurdum Ben en son ve belki de ilk kez 5 sene önce falan 67 kilo olmuştum, o zaman ilk kez 38 beden kıyafet almıştım.Beni her gören "yaratık geliyor, kaçalımm" modundaydı.Sanırım kemiklerim iri, bu yüzden zayıflayınca (yani çok zayıflayınca) hortlağa dönüyorum.70li kiloların başında sıkı bir 40 beden oluyordum eskiden.Ne göbek vardı, ne koca kalçalar. Şimdi olmuşken 68 olsun, hortlak olmaya bile razıyım modundayım. Bakalım.
Mekik konusunda da alet varsa zor olmuyor.Ben 300 ile başladım, ertesi gün 400 çektim, dün de 500 çektim.Her gün arttırarak gitmeyi düşünüyorum.Ben de koca bir göbek var çünkü.İçini yemeyerek boşalttım gibi ama şimdi de pörsüdü, onu gerdirmek için mekikten başka çarem yok.Ama vücut o kadar hammış ki 3 gündür yataktan sürünerek kalkıyorum valla.Elbet bu acı günler de geçecekSabırla bekliyorum.
Hoş geldin. Bende 56 kiloyum ama benim hedef 48 tabii. Boyum 155 cm.hoşbuldukkk :)) çok sevindim yaa bu sefer kesin vericem şu kiloları...
şu anki kilom 56 , hedef kilomda 50...
ay canımya öle diyosunda boy yok ki bende 1.55 boyum var ve ideal kilomda 47 yani çok az gibi geliyo ama boyum olmadığı için öle düşündüğün gibi durmuyo maleseff.
slm kızlar benim tartı yüzümü hiç güldürmedi 71.40 çıktım ama adetim yaklaştı ödem var die düşünüyorum ben inş haftaya daha ii olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?