Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar karnım ağrıyor sürekli
P.be günü nohut ıslatmıştım cuma pişireyim diye tee bugüne kaldı nohut pişiyor şimdi iki gün nohut yerim canım da bi istiyor ki sormayın cumaya kadar etkisi gider heralde

Insallah böyle uslu devam eder benimde üçüncü olduğunda küçükken böyleydi şimdi evin altını üstüne getiriyo

Bebisine gaz yapmasın mi kiz bence ölçülü ye

Aksam niye olmamış çok mu yemişim gece benim ki çok uyanıyor daaha az da yiyebilirdim bu defa bebişim aç kalır süt olmaz diye yedim .yanlismi dusunuyorum

Nohutu yedim yemeye de dibi tutmuş yav suyu az koymuşum yemek yapmaya yapmaya unutmuşum zaar

Menülerimi yazayım
Saat 9.30
2 haşlama yumurta
Az peynir zeytin domates ceviz
1 wasa
Çay

Saat 12.30
İki kepçe kadar nohut yemeği
Cacık
Acı biber
Wasa

Saat 18
3 kaşık tarhana
4-5 parça kuşbaşı et haşlama
Ezme

Saat 20
Bi kaç parça hindistan cevizi

30 dk yürüyüş
Su 2.5 litre

Turşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardı
Ben turşuyu önce tuzlu suya basıyom sonra kışın hepsini karıştırıyorum tabi herkes farklı yapiyo benimkini yiyenler genelde çok beğeniyor kıtır kıtır oluyo

Ben turşuyu önce tuzlu suya basıyom sonra kışın hepsini karıştırıyorum tabi herkes farklı yapiyo benimkini yiyenler genelde çok beğeniyor kıtır kıtır oluyo
Tuz miktarı mühim ben bi yaptım leş tuz oldu bir de özendiydim ki. Bi arkadaşım var annesi bana turşu kurar ben anasına zeytin götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…