Insallah böyle uslu devam eder benimde üçüncü olduğunda küçükken böyleydi şimdi evin altını üstüne getiriyoAfiyet olsun
3 çocuklu hayat çok da zorlamıyo beni sadece ortanca fazla hareketli büyük de nazlı yani aslında bebeğimin hiç eziyeti olmuyo öyle mız mız değil
Ben 3. De şanslıydım sakin bi bebek o yüzden bana bakan bida doğurur
Ablam da bana baktı yaptı 3.yü yıllar sonra şimdi 6haftalık gebiş
Bebisine gaz yapmasın mi kiz bence ölçülü yeKızlar karnım ağrıyor sürekli
P.be günü nohut ıslatmıştım cuma pişireyim diye tee bugüne kaldı nohut pişiyor şimdi iki gün nohut yerim canım da bi istiyor ki sormayın cumaya kadar etkisi gider heralde
Kimyonsuz yemiyorum canım bebeyle uğraşmayım diyeBebisine gaz yapmasın mi kiz bence ölçülü ye
Aksam niye olmamış çok mu yemişim gece benim ki çok uyanıyor daaha az da yiyebilirdim bu defa bebişim aç kalır süt olmaz diye yedim .yanlismi dusunuyorumAkşam olmamış cnm
Kış hazırlıkları yorucu ama kışın hazır güzel oluyor
Afiyet olsun
Akşam tostun ne gereği vardı ki
45 dk spor cezan var yap şu uyusukluğu at üstünden benide etiketle
Afiyet olsun kedicik
Tırtıklamaaaa herseydenn
Doğum günün kutlu olsun cnm
Iyi cnm simdiden afiyet olsun .sen dogumdan sonra kısa zaman da çok iyi zayiflamissinKimyonsuz yemiyorum canım bebeyle uğraşmayım diye
Ay inşallahInsallah böyle uslu devam eder benimde üçüncü olduğunda küçükken böyleydi şimdi evin altını üstüne getiriyo
5 ayda çoğunu verdim canım şükür ama hemen harekete geçtim ben hedefi de doğum öncesi kilomdan daha az koydum daha yolum uzun aslındaIyi cnm simdiden afiyet olsun .sen dogumdan sonra kısa zaman da çok iyi zayiflamissin
Nohutu yedim yemeye de dibi tutmuş yav suyu az koymuşum yemek yapmaya yapmaya unutmuşum zaarKızlar karnım ağrıyor sürekli
P.be günü nohut ıslatmıştım cuma pişireyim diye tee bugüne kaldı nohut pişiyor şimdi iki gün nohut yerim canım da bi istiyor ki sormayın cumaya kadar etkisi gider heralde
Turşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardıKızlar helloooodün turşular yaptım evin işi hiç bitmiyor iki bebeyle
Ben turşuyu önce tuzlu suya basıyom sonra kışın hepsini karıştırıyorum tabi herkes farklı yapiyo benimkini yiyenler genelde çok beğeniyor kıtır kıtır oluyoTurşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardı
girip girip cikiyorum canim felaket kacamak cekiyoFarklı saatlerde yazılmış son üç post bana ait katılım yok muhabbet yok herkesi atıcam takımdan kendi kendime konuşacam
Tuz miktarı mühim ben bi yaptım leş tuz oldu bir de özendiydim ki. Bi arkadaşım var annesi bana turşu kurar ben anasına zeytin götürürümBen turşuyu önce tuzlu suya basıyom sonra kışın hepsini karıştırıyorum tabi herkes farklı yapiyo benimkini yiyenler genelde çok beğeniyor kıtır kıtır oluyo
Hoşgelmiş klasik şişko şişkolatagirip girip cikiyorum canim felaket kacamak cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?