- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Vallaha bezdim geliyom gidiyom kimse yok hiç çekilmiyonuz sonra kedi niye sataşıyor
Yumurta ayarı yap canim tuz miktarınıTuz miktarı mühim ben bi yaptım leş tuz oldu bir de özendiydim ki. Bi arkadaşım var annesi bana turşu kurar ben anasına zeytin götürürüm
O nedir ya ilk kez duydumYumurta ayarı yap canim tuz miktarını
Bi bakayım durumuna cnmYok orda hiç yarismadim ben bu takım kapanınca öyle kaldı
ÇünküAksam niye olmamış çok mu yemişim gece benim ki çok uyanıyor daaha az da yiyebilirdim bu defa bebişim aç kalır süt olmaz diye yedim .yanlismi dusunuyorum
Tamam cnmsahgull kaptanım cezayı yarın yapayım sünnet var oraya gidip geldim şimdi de akşamına hazırlık başlıcak 3 çocukla zor oluyo
Afiyet olsun kedicikMenülerimi yazayım
Saat 9.30
2 haşlama yumurta
Az peynir zeytin domates ceviz
1 wasa
Çay
Saat 12.30
İki kepçe kadar nohut yemeği
Cacık
Acı biber
Wasa
Saat 18
3 kaşık tarhana
4-5 parça kuşbaşı et haşlama
Ezme
Saat 20
Bi kaç parça hindistan cevizi
30 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
sahgull piknik nasıldı gaptan gel gari ?
ervanazlim bacım tüm yaz kışa hazırlık kışın da yaza hazırlık yapıyon yeter bacım
sleepy angel kesin bişey yiyon anam sen
Hepfitim ya kocan evde giremiyon ya da yedin yumdun giremiyon
murya07 S Salty pretty_rose kızlar nerdesiniz ??
Sanırım 3-4 litrelik bidondu salatalık havuç doğradım 2 su bardağı sirke koydum bir avuç Kaya tuzu koydum üzerine su ekledim... 5-6 başta sarımsak koydum ay inşallah olurTurşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardı
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 140 puan | 60 puan | 60 puan | ||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
S Salty | |||||||||
| |||||||||
|
Kız balla iki çocukla zor yapıyorum bugün misafirlikteydim birdesahgull piknik nasıldı gaptan gel gari ?
ervanazlim bacım tüm yaz kışa hazırlık kışın da yaza hazırlık yapıyon yeter bacım
sleepy angel kesin bişey yiyon anam sen
Hepfitim ya kocan evde giremiyon ya da yedin yumdun giremiyon
murya07 S Salty pretty_rose kızlar nerdesiniz ??
Ben nohut atıyorum içineSanırım 3-4 litrelik bidondu salatalık havuç doğradım 2 su bardağı sirke koydum bir avuç Kaya tuzu koydum üzerine su ekledim... 5-6 başta sarımsak koydum ay inşallah olurlimon tuzu limon koymadım
Misafirlikten de geri kalmıyonuz hee ben mi değişiğim yav ne gelen olur bana ne giden ne menemenlik yaptım ne turşu ne domates sosKız balla iki çocukla zor yapıyorum bugün misafirlikteydim birde
yakinda sporlarimla super menulerimle takimin tozunu attiracagimVallaha bezdim geliyom gidiyom kimse yok hiç çekilmiyonuz sonra kedi niye sataşıyor
bendensin yawruMisafirlikten de geri kalmıyonuz hee ben mi değişiğim yav ne gelen olur bana ne giden ne menemenlik yaptım ne turşu ne domates sos
Sen zengin gacısın yaaMisafirlikten de geri kalmıyonuz hee ben mi değişiğim yav ne gelen olur bana ne giden ne menemenlik yaptım ne turşu ne domates sos
Keki götürmüşsünnnmenumu yazayim dayagimi yiyim
sabah 1 kase musli
1 muz
sutlu kahve
2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi
ogle
yesil mercimek yarim tabak 2 kasik yogurt
ara
1 dlm kek
sutlu kahve
aksam
2 wasa arasi beyaz peynir
cay
armut
su 1.5 lt
evde bu sefer de koridor a koydumSismaniye canım benim ulu plates tanrısı hala evdeyse yarım saat ellerinden öper yoksa 4 mile leslie
sleepy angel senin ceza nerde canım 45 dk bekliyorum düğünlerden başını alırsan
murya07 canım tatlımm cezanı gerçekleştirmedin henüz unuttum mu hayır ama faize bindi lütfen 1.5 saat spor yap ve beni etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?