Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menümü de yazayım sabah 8 3 kuru kayısı saat 11gibi kahvaltı 1 yumurtadan omlet 5zeytin salata küçük bi dilim kepekli ekmek saat 3 bi fincan dibek kahvesi 5 te akşam yemegi 3 parça tavuk kebap(kucuk) salata ve 1 bardak ayran

Yok orda hiç yarismadim ben bu takım kapanınca öyle kaldı
Bi bakayım durumuna cnm
Aksam niye olmamış çok mu yemişim gece benim ki çok uyanıyor daaha az da yiyebilirdim bu defa bebişim aç kalır süt olmaz diye yedim .yanlismi dusunuyorum
Çünkü
Hep karbonhidrat almıssın
Az yemişsin ama anında yakılacak seyler yemişsin
Vüxutta yağdan değil yediklerini yakmıstır
Karbonhidratı azaltarak sebze ve proteinle karnını doyurmalısın
sahgull kaptanım cezayı yarın yapayım sünnet var oraya gidip geldim şimdi de akşamına hazırlık başlıcak 3 çocukla zor oluyo
Tamam cnm
Afiyet olsun kedicik

Geldim geldimm
Güzeldi gezdik geldik cnm

Turşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardı
Sanırım 3-4 litrelik bidondu salatalık havuç doğradım 2 su bardağı sirke koydum bir avuç Kaya tuzu koydum üzerine su ekledim... 5-6 başta sarımsak koydum ay inşallah olur limon tuzu limon koymadım

menumu yazayim dayagimi yiyim
sabah 1 kase musli
1 muz

sutlu kahve
2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi

ogle
yesil mercimek yarim tabak 2 kasik yogurt

ara
1 dlm kek
sutlu kahve

aksam
2 wasa arasi beyaz peynir
cay

armut

su 1.5 lt

menumu yazayim dayagimi yiyim
sabah 1 kase musli
1 muz

sutlu kahve
2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi

ogle
yesil mercimek yarim tabak 2 kasik yogurt

ara
1 dlm kek
sutlu kahve

aksam
2 wasa arasi beyaz peynir
cay

armut

su 1.5 lt
Keki götürmüşsünnn
Kedicik cezayı sen kes Lusi

Sismaniye canım benim ulu plates tanrısı hala evdeyse yarım saat ellerinden öper yoksa 4 mile leslie
sleepy angel senin ceza nerde canım 45 dk bekliyorum düğünlerden başını alırsan

murya07 canım tatlımm cezanı gerçekleştirmedin henüz unuttum mu hayır ama faize bindi lütfen 1.5 saat spor yap ve beni etiketle

evde bu sefer de koridor a koydum
yarin yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…