Seninkiler başlıyor mu okulaevde bu sefer de koridor a koydum
yarin yaparim
buyuk basladi. kucuk yarin yarim gun basliyor. 2 hafta sonra tam zamanli insallahSeninkiler başlıyor mu okula
Evet bacım koca evdesahgull piknik nasıldı gaptan gel gari ?
@ervanazlim bacım tüm yaz kışa hazırlık kışın da yaza hazırlık yapıyon yeter bacım
sleepy angel kesin bişey yiyon anam sen
Hepfitim ya kocan evde giremiyon ya da yedin yumdun giremiyon
@murya07 @Canpare @pretty_rose kızlar nerdesiniz ??
Oo akşamlar olmasın herüf de evden çalışıyor zatibuyuk basladi. kucuk yarin yarim gun basliyor. 2 hafta sonra tam zamanli insallah
Niye kız benim herüf izinli olunca ben çok mutlu oluyorumEvet bacım koca evde
Yarın da izinli pofffff
yok be evden calismiyo artik. yarin izinliOo akşamlar olmasın herüf de evden çalışıyor zati
Allah daim etsin bacım ben almiyimNiye kız benim herüf izinli olunca ben çok mutlu oluyorum
Evin sana kalması müthiş bir şey olacak bacım bol bol spor yapıp bol bol etiket bekliyor olacağım hak ettiğin seksü ince çıtır minnoş fücuda bu sayede kavuşacaksınyok be evden calismiyo artik. yarin izinli
Niye kız çok eğlenceli oluyor ben severim hehehehAllah daim etsin bacım ben almiyim
Basında bidi bidi konuşup yorum yapanNiye kız çok eğlenceli oluyor ben severim heheheh
Yimedim kız emme şuan açım üşenmesem yerdimsahgull piknik nasıldı gaptan gel gari ?
@ervanazlim bacım tüm yaz kışa hazırlık kışın da yaza hazırlık yapıyon yeter bacım
sleepy angel kesin bişey yiyon anam sen
Hepfitim ya kocan evde giremiyon ya da yedin yumdun giremiyon
@murya07 @Canpare @pretty_rose kızlar nerdesiniz ??
Yarın sabah erken kalkarsam yapıcam kedicik merak etmeSismaniye canım benim ulu plates tanrısı hala evdeyse yarım saat ellerinden öper yoksa 4 mile leslie
sleepy angel senin ceza nerde canım 45 dk bekliyorum düğünlerden başını alırsan
@murya07 canım tatlımm cezanı gerçekleştirmedin henüz unuttum mu hayır ama faize bindi lütfen 1.5 saat spor yap ve beni etiketle
aynen oyle tam zamanli baslasin hergun spor yazmazsam vurun beniEvin sana kalması müthiş bir şey olacak bacım bol bol spor yapıp bol bol etiket bekliyor olacağım hak ettiğin seksü ince çıtır minnoş fücuda bu sayede kavuşacaksın
Anlaşıldı kaptanım bundan sonra ona göre yiyecemBi bakayım durumuna cnm
Çünkü
Hep karbonhidrat almıssın
Az yemişsin ama anında yakılacak seyler yemişsin
Vüxutta yağdan değil yediklerini yakmıstır
Karbonhidratı azaltarak sebze ve proteinle karnını doyurmalısın
Tamam cnm
Afiyet olsun kedicik
Geldim geldimm
Güzeldi gezdik geldik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?