Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

afiyet olsunnnn , valla eşinin sonunu allah hayır etsın , yaksa bari yedıklerini hayır yatıncaya kadar da atıstırıyordur kesin

ben kızartma hayali kurdum ama evde malzeme yoktu ((

neyse bugunku menum

sabah 7.30 uyanıs bır bardak su

kahvaltı 9 : 2 dılım kek ve şekersiz nescafe

öglen : 2 grissini krem peynır ve 2 catal omlet

ara : 1 dılım kek

aksam : taze fasulye , 5 kasık pılav , marul , havuc , turp salatası

su yıne en fazla 1 lıtredir

beledıyede 5 kat in çık spor sayılırsa bugunluk bu kadar işte

benım 3 günlük diyetım bıttı , sımdı 15 gunluk lısteye gecıyorum onda her ögünde et var ama pek uymam sanırım belkı ızgara olarak yerım canım tavuk cekıyor cunku

ınsallah herkes toplanırda kaynatırız bıraz kızlar

takıma hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın benim hedefimde 48 yani yakınız:))

hoşbulduk tekrardan :))evet yakınız.. yılbaşına kadar süre verdim kendime umarım o zamana kadar ulaşırım 50 kiloya cnm ben de yarından itibaren başlarım menümü yazmaya...
bugün spora başladım vve 45 dk lık leslie 3 mil yaptım uyumadan önce de 50 mekikle başlayım diyorum..gerçi burada okuduklarıma göre oldukça az bir sayı ama ilk seferden zorlamayım fazla :))

Canlarim bsimdi evr gidip listeyi hazirlarim yarin ögkeden sonra paylasilir insalkah. Bu arada twlefondan girdigim icin kontrol edemedim herkes paylastimi kilosunu? Ben sadece 200 gram vermisim ya bakmayin oyle bu hafta yediklerime bakilirsa ben mutluyum bu sonuctan. Hadi gorusurut buraciktan
Hi yediklerimi yazayim

Sabah 4 bugdayli bisküvi ve su
Ögle pirinc pilavi
Ara kuruyemis.
Aksam sandwich diEt peynir ve kepek ekmekli yaptim onuda :))

Su 2 litre ictim eve gidonce nekadar spor yaptigimi yazarim

Kızlar bende vakit kaybetmeden yediklerimi yazayım.
Sabah
1 yumurta
bir ikii dilim hellim peyniri. ikisini omlet yaptım
Domates, biber

Öğle
3 tane lahana sarma
2 küçük gögüs etine sarılımış ıspanak

Ara
Yine çok yoğun ve sinirli bir gün geçirdim
4 tane küçük kare çikolata (ama masama 1 tabak çikolata koydular yine iyi dayandım)

Akşam
3 tane köfte
2-3 dilim domas

Birde su yine 3,5 -4 litre içmişimdir.
Spor yapamadım ama kızım bu akşam yatacak gibi. Yatarsa 1 saat aerobik yapmayı düşünüyorum.

Bende bellik bir süre vermedim ama 24 aralıkta partimiz vaar. O zamana kadar şöyle 52-53 kilo olmak istiyorum.
Şu bir iki hafta haftada 1 kilodan birazcık fazla vermem lazım. bunun içinde biraz daha spor yapmam lazım. Yaptığım spor çok az.
Bende leslie ile yapıyorum yeni başladım 2 milden başladım. Ona iyice alışınca 3 mile geçmeyi düşünüyorum.

Canlarim bsimdi evr gidip listeyi hazirlarim yarin ögkeden sonra paylasilir insalkah. Bu arada twlefondan girdigim icin kontrol edemedim herkes paylastimi kilosunu? Ben sadece 200 gram vermisim ya bakmayin oyle bu hafta yediklerime bakilirsa ben mutluyum bu sonuctan. Hadi gorusurut buraciktan
Hi yediklerimi yazayim

Sabah 4 bugdayli bisküvi ve su
Ögle pirinc pilavi
Ara kuruyemis.
Aksam sandwich diEt peynir ve kepek ekmekli yaptim onuda :))

Su 2 litre ictim eve gidonce nekadar spor yaptigimi yazarim

Kek listede var mıydı yoksa sen mi ekledin? Kekli bir listeyse ilginç geldi.Afiyet bal şeker olsun bu arada.
Öyle ya da böyle in çıklar bile kalori yakmıştır zaten, suyu da biraz daha içersin, o da tamam.
Ben kekle, pilavı sevmedim. (Konuşana bak, son derece sağlıksız beslenen biri ama kaynana gibi de eleştiriyor deme sakın ) Benimki fesatlıktan.Ben pilav yiyemiyorum ya kimsede yemesin istiyorum Önümüzdeki 15 gün de bu iradeyle geçer inşallah ve istediğin kiloları verirsin ortağım.

Eşim konusunda şunu söyleyebilirim, geceye kadar falan yakmıyor.Şu albeni tarzı gofretler varya (500 kalori yani nerdeyse 1 ekmeğe eş değer) yemek üstüne bir de onlardan yiyor.Yani durumu vahim ama umrunda değil.

Sezen bu arada o bahsettiğin madlen kare çikolatalar, 30-40 kalori arasında değişiyor.Yani 3-4 tanesi 2 dilim ekmeğe eş değer.Bence her baktığında aklına ekmek gelsin.

Bu arada herkes öyle ya da böyle kilo vermiş, bu cuma belki de ilk 3 gruptan biri oluruz. (Diğer gruplar deli gibi kasmadılarsa )

S_A canım ben de bildirim yapmak istiyorum.
ilaçlardan vs. şiştim, 1 haftadır spor da yapmıyorum.
ama izinli olmama gerek kalmadı geri döndüm.

kilom 59.2:18:

Arkadaşlar ben kilo çizelgesi yapmak istiyorum. Uğraştım ama beceremedim. Bana yardımcı olabilecek biri var mı acep?

Arkadaşlar ben kilo çizelgesi yapmak istiyorum. Uğraştım ama beceremedim. Bana yardımcı olabilecek biri var mı acep?

boy
başlangıç şuanki ve hedef kilonu söyle ben yapayım istersen
ya da yaptın da kopyalamakta mı sıkıntı çıktı

Ve hangi kahvaltiyi secerseniz secin,

Domates, salatalik, maydanoz, yesil biber, roka, veya evde hazirlanmis maydanoz, dereotu, corek otu, feslegen, kirmizi pul biberli karisim. 1 tatli kasigi zeytin yagi
Sekersiz cay (arzu edildigi kadar)

Veya

1 kucuk dilim kek ve cay (olabilecek en az yagli ve en sade kek)

Veya

1 fincan sutlu kahve ve 2 kucuk kurabiye (haftada sadece 1 gun)

Veya

blogun listesinden alıntıdır...

evet hergun ögunler degıserek yenıyor , hem sıkılmamak , hemde metobalızma acısından verılmıs tabii abartmamak kaydıyla , yek tolarans , 70 kg ustundekılere 1 dılım fazla yıyebılır dıyor , tabıı ara ögunlerde yogurt + meyve var ben dısardaydım o ara evegelınce kek attım agzıma

ha birde guzel kılo vermenın mutlulugundan da yedım o da bır gercek şöyle sucuklu yumurta yapıp bandıra bandıra yemedım ya afferım bana

mattikacım geri döndüğün için ve seni izinli yazmak zorunda kalmadığım için çok teşekkür ediyorum :))) sağlığın nasıl canım bu arada iyimisin..

Sevgili kızlar.. Ben satış elemanıyım ve cumaları izinli olup burda bildirim yapamadığımdan dolayı sizden kilonuzu perşembe bildirmenizi istedim. Elbette her hafta 1 kişi unutursa olabilir. Ve bu hafta sadece 1 kişi kilosunu (şu ana kadar paylaşmadı oda fizik) geriye kalan hepinize teşekkür ederim anlayışınız için. Listemizi şimdiki haliyle aynalara kontrol için göndereceğim. İnşallah bu haftada bildirimimiz bir sorun olmadan yapılacak.

aah aah keşke aranızdan birtanesi cumaları burda olsada bildirim için ona güvenebilsem öğrense oda aaah aaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…