Valla ben dilciyim, öyle yüzdeydi, bilmemneydi kafam basmaz.Zaten kuş kadar yiyorum, olan beynim de kulak deliklerimden akıyor, kesin hata yaparım.Nasılsa biz perşembeden perşembeye bildiriyoruz, yani gene 1 haftalık dilim oluyor.Şartlar eşit.Bence sıkıntı yok.
Tek sıkıntı bildirimi ben yapmıyorum. kardeş takımın kaptanı yapıyor.
ooo ortagım da gelmiş , şştt winston bu arada ben senden zayıfım ha ona göre :))
hahahahhaaa ahahhahaaa
hakkaten ya sabah o kıloyu görunce sevıncten ters olmus bak ben ona hıc dıkkat etmedım ahanda duzeltıyorum ..
Kızlar bu haftalık bildirimimizi gene kardeş takım üstleniyor. şimdilik bir sorun yok gibi. ben her perşembe hesaplamayı yapıyorum arkadaşa gönderiyorum o kontrol ediyor ve saat 4 e az bir süre kala bildirimimizi yapıyor. ilerde ben gene perşembeden hazırlarım listeyi ve sizden biri yayınlar cumaları... herneyse bakıcaz artık.
ben kendimde spor yapacak hal bulamadım ya
aah aah ya şöyle düşünüyorumda şu an 79 kiloyum.. bir 60 olsam... ayol ben manken olurum beee kendimi böyle böyle motive ediyorum..
ama spor şart. çünkü etim puding gibi!!! mutlaka sıkılaşması lazım.. içimden bir ses mekik çek diyor.. ama dış ses diyoki istemiyom
anam bu saatte mekık mı cekılır ya , siz kacta kalkıyorsunuz orda ? sabah ceksen olmazmı
bu arada cızelgeyı degıstıremedım , kafam basmıyor , zaten karnım aç , bızımkıler oturdu 2. aksam yemegını yedıler 1 çatal havuc salatası aldım o kadar
Pardon, başkan yazmış bile
Tamam öyle yaparız.
Valla pudingden yana ben de bu ara sızlanıyorum.
Ya elime et bıçağını alıp, operasyona başlayacağım ya da mekikle o etleri gerdireceğim.
O yüzden de 4 gündür Rambo oldum çıktım.
Başka yolu yok malesef.
Sen de yavaştan başlarsın, her gün de arttırmalı hedef koyarsın, bitirmeden de yatmazsın.
Hele de benim gibi "ben senden daha zayıfım" diye nispet yapan ortağın varsa, ona hasetlenip gizli gizli daha da spor yaparsın, emin ol
olsun ben senden zayıfım genede ahahahaa
hemde 2 kg
kaptan sonuc ne ya bır söylesen merak ettım bak bende sımdı
ınsallah vercez ben su an kendımı cok şiş hissedıyorum ama kabızlık bendede var, sen o kadar yesıl cay ıcıyorsın hıc faydası olmadımı ya , sütümü içeyım bari , belkı sabaha işe yarar da bıraz daha eksık cıkarım
ailendemi yurtdısında yasıyor ? hmmm ben oraya gelin gittigini düşünmüştüm yaşın küçük ya o bakımdan
ben mekık cekmıyorum koca göbek duruyor ama sabahları daha ıyı duruyor
bu bızım takımın dıger arkadasları aksam olunca kocaları ızın vermıyorlar galıba bız hep burda tek kalıyoruz farkındamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?