Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Fizik ciim yarın gelirsen lütfen hemen kilonu aynalar isimli arkadaşa özel mesaj olarak at!! Yoksa kilon aynı yazılır ve buda takım için iyi olmaz kendisi yarın çok yoğun olacağı için özel mesaj olarak atmanı istedi.

Valla ben dilciyim, öyle yüzdeydi, bilmemneydi kafam basmaz.Zaten kuş kadar yiyorum, olan beynim de kulak deliklerimden akıyor, kesin hata yaparım.Nasılsa biz perşembeden perşembeye bildiriyoruz, yani gene 1 haftalık dilim oluyor.Şartlar eşit.Bence sıkıntı yok.

Tek sıkıntı bildirimi ben yapmıyorum. kardeş takımın kaptanı yapıyor.

Tek sıkıntı bildirimi ben yapmıyorum. kardeş takımın kaptanı yapıyor.

Sıkıntı bildirimi cuma sabahtan, öğleden önce her ne zamansa işte yapamamaksa, listeleri perşembeden bize sunabilirsin, biz cuma yapıştırırveririz usulünce yerine.Ya da hesaplamayı anlatırsan, ben hesaplarım, bir arkadaş da kontrol eder, cuma da yayınlarız.Bence halledilir yani, öyle 8 bilinmeyenli denklem olacağını sanmıyorum

valla eger o yapamam derse bızden biri üstlenir sonucunda atla deve degıl ben nısan ayına kadar burdayım ama otel acılınca cok yogun olurum yardımcı olamam zaten o zamana kadar 20 kg verırsem bende giderim ehehehehee

ooo ortagım da gelmiş , şştt winston bu arada ben senden zayıfım ha ona göre :))

Hehehe hain destinam Ver gazı bakalım.600 mekik çektim, bir 600 daha çektirtme bana, hoş ölürüm sonra heralde
Bu arada gain yapmışın listeni, 2,5 kilo kalmış hedefine İstersen tersine çevir bir ara, gören de kilo almaya çalışıyor, hedefine az kalmış sanır

Son düzenleme:
hahahahhaaa ahahhahaaa

hakkaten ya sabah o kıloyu görunce sevıncten ters olmus bak ben ona hıc dıkkat etmedım ahanda duzeltıyorum ..

Kızlar bu haftalık bildirimimizi gene kardeş takım üstleniyor. şimdilik bir sorun yok gibi. ben her perşembe hesaplamayı yapıyorum arkadaşa gönderiyorum o kontrol ediyor ve saat 4 e az bir süre kala bildirimimizi yapıyor. ilerde ben gene perşembeden hazırlarım listeyi ve sizden biri yayınlar cumaları... herneyse bakıcaz artık.

ben kendimde spor yapacak hal bulamadım ya

aah aah ya şöyle düşünüyorumda şu an 79 kiloyum.. bir 60 olsam... ayol ben manken olurum beee kendimi böyle böyle motive ediyorum..

ama spor şart. çünkü etim puding gibi!!! mutlaka sıkılaşması lazım.. içimden bir ses mekik çek diyor.. ama dış ses diyoki istemiyom

hahahahhaaa ahahhahaaa

hakkaten ya sabah o kıloyu görunce sevıncten ters olmus bak ben ona hıc dıkkat etmedım ahanda duzeltıyorum ..

Neyse, bir iki güne kadar kilonda da oynama olur, toptan düzeltirsin inşallah.
Ben o uçağı ticket'a boşa koymadım heyt, uçarak kilo vereceğim.
Regl şişkinliğim de gitti şükür, artık her gün inşallah kiloları azalta azalta çizelgeyi hep yenileyeceğim.
Sonra kim daha zayıfmış göreceğiz
"Benim babam senin babanı döver " hesabı oldu, neyse en azından gaza gelir, şekle gireriz.

Bu arada başkan ya çok yoğunsun ya da liste konusunda destinamla winstonu toplasan bir adam etmez diye bize liste konusunda görüşünü belirtmedin

anam bu saatte mekık mı cekılır ya , siz kacta kalkıyorsunuz orda ? sabah ceksen olmazmı

bu arada cızelgeyı degıstıremedım , kafam basmıyor , zaten karnım aç , bızımkıler oturdu 2. aksam yemegını yedıler 1 çatal havuc salatası aldım o kadar

Pardon, başkan yazmış bile
Tamam öyle yaparız.
Valla pudingden yana ben de bu ara sızlanıyorum.
Ya elime et bıçağını alıp, operasyona başlayacağım ya da mekikle o etleri gerdireceğim.
O yüzden de 4 gündür Rambo oldum çıktım.
Başka yolu yok malesef.
Sen de yavaştan başlarsın, her gün de arttırmalı hedef koyarsın, bitirmeden de yatmazsın.
Hele de benim gibi "ben senden daha zayıfım" diye nispet yapan ortağın varsa, ona hasetlenip gizli gizli daha da spor yaparsın, emin ol

Son düzenleme:

canım evet bencede gec oldu.. biz 1 saatcik gerideyiz sizden

anneminde kafasına boya sürdüm bekliyoruz şimdi inşallah mor olmaz kadının saçları

midem kücülsün artıkkk

olsun ben senden zayıfım genede ahahahaa

hemde 2 kg

kaptan sonuc ne ya bır söylesen merak ettım bak bende sımdı

ınsallah vercez ben su an kendımı cok şiş hissedıyorum ama kabızlık bendede var, sen o kadar yesıl cay ıcıyorsın hıc faydası olmadımı ya , sütümü içeyım bari , belkı sabaha işe yarar da bıraz daha eksık cıkarım

ailendemi yurtdısında yasıyor ? hmmm ben oraya gelin gittigini düşünmüştüm yaşın küçük ya o bakımdan

ben mekık cekmıyorum koca göbek duruyor ama sabahları daha ıyı duruyor

bu bızım takımın dıger arkadasları aksam olunca kocaları ızın vermıyorlar galıba bız hep burda tek kalıyoruz farkındamısınız

vala canım bende rakip bol. arkadaşlarımın arasında en güzeli benim. bakımıma acaip düşkünüm e neden fiziğimede yansımasın. gitsin kilolar yani.. bende türkiyeye geldiğimde canıım ne kadar zayıflamışsın güzelleşmişsin laflarını duy ma lı yım

Bak hala devam ediyor Bekle ve gör diyorum hain destinam.Az sonraaa..Flaş flaş flaş..Winston, destinamın hasetinden çatlayıp, nasıl dal gibi inceldi...Şok..şok..şok..Az sonra...Coming soon

O yeşil çayı içen diye beni hedef aldıysan, ben sabahları bir fincan içiyorum hepsi bu.O da tek başıma koca demlik çay yapmaktan üşendiğimden.Bir de halis mulis yeşil çay değil, şu poşette olanlardan.Yani Çin'den neyin getirtmedim.O yüzden ahım şahım etki beklemiyorum.Ben wc olayını rafa kaldırdım valla Yediklerim az olunca, ziyaretlerim de az oluyor.(Ay gece gece şey muhabbeti yaptırdın bana )

Yok canım. ben burda doğdum. maalesef babam buraya gelip annemide yanına almış. bende burdayım. kadrolu bir iş bulana kadarda eşimden ayrıyım

destinam, listenin sonucu yarın anca belli olur cünkü fiziği bekliyoruz ve aynalar yapcek paylaşımımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…