Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok canım. ben burda doğdum. maalesef babam buraya gelip annemide yanına almış. bende burdayım. kadrolu bir iş bulana kadarda eşimden ayrıyım

Eşin Türkiye'de mi? Kadrolu iş derken memurluk mu? Zorunluluk derken? Çok mu özeline girdik bu arada ya kaynana gibi özellikle ben sordum.

e tabi seni kasttettim hain ortagım , bundan daha az yiyerek zayıflayamazsın ama benım bır psıkolojım bozulursa paso yerim kılo alırım işte o kötü olur , aktardan alıp demlesene kardesım , ben aldım ama denemedım daha bu arada vucudunu ölcuyormusun mekık fayda ettımı

ben wc olayını kaldıramam hergun ziyaret etmek lazımmış :26::26:

Ya bir ara yabancı dil kursundayken Çinli bir abla vardı, o tatil dönüşü bana getirmiş ama nerdeyse bir çuval.Allahım demledim, içene aşk olsun! Tövbe yarabbim, gene nimettir laf edilmez ama böyle berbat bir şey yer yüzünde olamaz.Tabii o zamanlar hem inceyim hem de bu işlerden anlamam, attım çuvalı çöpe direkt.Şimdilerde işte böyle Çin çaycıları varya onlardan gidip almak lazım.Aktar falan hikaye.Bir de içine onu koycak, bunu koycak, mıncık mıncık, o elleriyle ıyy güvenemem.
Vücudumu ölçmedim, elbet kıyafetlerden farkeder diye bekliyorum.

ya senın burcun ne allahaskına başak mı ? aktar eliyle nerde görülmüş çay koyuldugu :)) ben kipanın aktarından aldım hepsınden 1 tl lik kucuk küreklerle koydular gözumun önunde tarttılar verdıler hepsınden ..

o senın içtiğin çin malıdır ya ondan

Yok o kadar rahatsız değilim, aslında gamsız, rahatına düşkün tipik bir yay burcu insanıyım ama ne bileyim aktar belki de içine "cinsel güç arttırıcı", "kilo aldırıcı", ne bileyim işte böyle şeyler de kakalayacak.Sonuçta bitki uzmanı değilim ki içine bakıp "hımm 20 gram havlucan, 18 gram narkökü, 12 gram zıkkımın kökünü koymuş" diyeyim
Güvenemem elin adamına, yok almam.

ahahahhaa psıkopat , adam nıye sana cinsel gücü arttırıcı koysun , ıctıgın poset caylara daha cok guvenıyorsun elın aktarına güvenmıyorsun ne dıyım bensana , yay burcları sır tutar iyidirler ama bencildirler

Vayy vayy vayyy, boşuna demiyorlar "çok muhabbet, tez ayrılık getirir" diye.
Önce "şişkooooo, ben senden daha zayıfım" de.
Sonra "bencil şişko" de.
Sırada ne var merak ediyorum
Sen de söyle burcunu da ben de laflarımı sıralayayım bakalım

Yok ya aslında yaylar bencil değil, gamsızlar o yüzden "dünya yansa umurlarında olmaz, keyiflerine bakarlar", ondan bencil gibi düşünülürler ama genelde sempatik, boğazına düşkün, hoş sohbet insanlardır. (Kendim yay olduğumdan değil, genel söyledim)

kızlar.. ben bana cevap yazdıysanız göremiyorum yani.. 1931. sayfa açılmıyor tıklayınca 1930 açılıyor ay deli oldum ya..

bu arada bende yay burcuyum. özellikleriyle pek ilgilenmedim bugüne kadar ama gamsız sa doğru ben dert etmem pek fazla:18:

hayatta laf çarpmam :)) direk söylerim teyzem yay ordan biliyorum , valla ters anlamda söylemedım ya askolsun , bende aslanım benım kadar kibirli , bencil insan varmıdır bılmem

hayatta laf çarpmam :)) direk söylerim teyzem yay ordan biliyorum , valla ters anlamda söylemedım ya askolsun , bende aslanım benım kadar kibirli , bencil insan varmıdır bılmem

Valla bizim sülalede hiç aslan yok ama aslan iradesi, gücü, kuvveti ile falan genelde ön plandadır.Koç gibi yani, ha bire tırmalar, çalışır dururmuş, bilmem yalan bilmem doğru.Nitekim sıcak bakarım.Bir ikizleri dengesiz bulur, uzak dururum bir de Akrep çok sinsi, kincidir ondan uzak dururum, gerisi iyidir, candır.

S_a, bu arada anket açılmış gruplardan birinin üyesi ile ilgili.Sen de kararı orda oylarsan iyi olur, bizim takım seçim yapmamış gözüküyor.

Yarın şu sonuçlar açıklansa, hatta bizim grup 1. olsa ne havamız olur be

Eşim arka odadan özel istek yapıyor: " Çeyrek ekmek arası kaşar" diye.
Gideyim , yapayım.Bu arada mekik aletini onun olduğu odaya koydum, ekmeğini götürünce destinam da gaz verdi gidip hasetimden 50tane daha çekeyim.

aa ne guzel :)) senın eşin türkiyedemı dıye sorduk okuyamadın şekerım

evet canım eşim hala türkiyede. şu an çalıştığım iş yerinde 31 aralığa kadar kontratım var.. fakat şefim hala orda devam edip edemeyeceğimi söylemedi oyalıyor işte ya ( 4 yıldır eşimle görüşüyorum. fakat toplasak 4 ay falan görmüşümdür

ayy evet bak nasıl unttum bide gördüm yaa oylamayı hemen yapıyorum canım sağolll

yani kafama koyduysam yaparım yeterkı ısteyeyım , bende akrepten korkarım ne yalan söyleyım dogru

1.olamayız sanmam cok zor ama ıyı toparladık bu hafta

git çek tabı bu gıdısle sen manken gıbı olcaksın he az kaldı

o nasıl iş yaaa, e sen türkiyeye mı dönuceksın temelli anlamadım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…