- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Yok canım. ben burda doğdum. maalesef babam buraya gelip annemide yanına almış. bende burdayım. kadrolu bir iş bulana kadarda eşimden ayrıyım
Bak hala devam ediyorBekle ve gör diyorum hain destinam.Az sonraaa..Flaş flaş flaş..Winston, destinamın hasetinden çatlayıp, nasıl dal gibi inceldi...Şok..şok..şok..Az sonra...Coming soon
O yeşil çayı içen diye beni hedef aldıysan, ben sabahları bir fincan içiyorum hepsi bu.O da tek başıma koca demlik çay yapmaktan üşendiğimden.Bir de halis mulis yeşil çay değil, şu poşette olanlardan.Yani Çin'den neyin getirtmedim.O yüzden ahım şahım etki beklemiyorum.Ben wc olayını rafa kaldırdım vallaYediklerim az olunca, ziyaretlerim de az oluyor.(Ay gece gece şey muhabbeti yaptırdın bana )
e tabi seni kasttettim hain ortagım , bundan daha az yiyerek zayıflayamazsın ama benım bır psıkolojım bozulursa paso yerim kılo alırım işte o kötü olur , aktardan alıp demlesene kardesım , ben aldım ama denemedım daha bu arada vucudunu ölcuyormusun mekık fayda ettımı
ben wc olayını kaldıramam hergun ziyaret etmek lazımmış :26::26:
ya senın burcun ne allahaskına başak mı ? aktar eliyle nerde görülmüş çay koyuldugu :)) ben kipanın aktarından aldım hepsınden 1 tl lik kucuk küreklerle koydular gözumun önunde tarttılar verdıler hepsınden ..
o senın içtiğin çin malıdır ya ondan
Yok canım. ben burda doğdum. maalesef babam buraya gelip annemide yanına almış. bende burdayım. kadrolu bir iş bulana kadarda eşimden ayrıyım
Yok o kadar rahatsız değilim, aslında gamsız, rahatına düşkün tipik bir yay burcu insanıyım ama ne bileyim aktar belki de içine "cinsel güç arttırıcı", "kilo aldırıcı", ne bileyim işte böyle şeyler de kakalayacak.Sonuçta bitki uzmanı değilim ki içine bakıp "hımm 20 gram havlucan, 18 gram narkökü, 12 gram zıkkımın kökünü koymuş" diyeyim
Güvenemem elin adamına, yok almam.
ahahahhaa psıkopat , adam nıye sana cinsel gücü arttırıcı koysun , ıctıgın poset caylara daha cok guvenıyorsun elın aktarına güvenmıyorsun ne dıyım bensana , yay burcları sır tutar iyidirler ama bencildirler
hayatta laf çarpmam :)) direk söylerim teyzem yay ordan biliyorum , valla ters anlamda söylemedım ya askolsun , bende aslanım benım kadar kibirli , bencil insan varmıdır bılmem
hayatta laf çarpmam :)) direk söylerim teyzem yay ordan biliyorum , valla ters anlamda söylemedım ya askolsun , bende aslanım benım kadar kibirli , bencil insan varmıdır bılmem
aa ne guzel :)) senın eşin türkiyedemı dıye sorduk okuyamadın şekerım
Valla bizim sülalede hiç aslan yok ama aslan iradesi, gücü, kuvveti ile falan genelde ön plandadır.Koç gibi yani, ha bire tırmalar, çalışır dururmuş, bilmem yalan bilmem doğru.Nitekim sıcak bakarım.Bir ikizleri dengesiz bulur, uzak dururum bir de Akrep çok sinsi, kincidir ondan uzak dururum, gerisi iyidir, candır.
S_a, bu arada anket açılmış gruplardan birinin üyesi ile ilgili.Sen de kararı orda oylarsan iyi olur, bizim takım seçim yapmamış gözüküyor.
Yarın şu sonuçlar açıklansa, hatta bizim grup 1. olsa ne havamız olur be
Eşim arka odadan özel istek yapıyor: " Çeyrek ekmek arası kaşar" diye.
Gideyim , yapayım.Bu arada mekik aletini onun olduğu odaya koydum, ekmeğini götürünce destinam da gaz verdi gidip hasetimden 50tane daha çekeyim.
Valla bizim sülalede hiç aslan yok ama aslan iradesi, gücü, kuvveti ile falan genelde ön plandadır.Koç gibi yani, ha bire tırmalar, çalışır dururmuş, bilmem yalan bilmem doğru.Nitekim sıcak bakarım.Bir ikizleri dengesiz bulur, uzak dururum bir de Akrep çok sinsi, kincidir ondan uzak dururum, gerisi iyidir, candır.
S_a, bu arada anket açılmış gruplardan birinin üyesi ile ilgili.Sen de kararı orda oylarsan iyi olur, bizim takım seçim yapmamış gözüküyor.
Yarın şu sonuçlar açıklansa, hatta bizim grup 1. olsa ne havamız olur be
Eşim arka odadan özel istek yapıyor: " Çeyrek ekmek arası kaşar" diye.
Gideyim , yapayım.Bu arada mekik aletini onun olduğu odaya koydum, ekmeğini götürünce destinam da gaz verdi gidip hasetimden 50tane daha çekeyim.
evet canım eşim hala türkiyede. şu an çalıştığım iş yerinde 31 aralığa kadar kontratım var.. fakat şefim hala orda devam edip edemeyeceğimi söylemedi oyalıyor işte ya( 4 yıldır eşimle görüşüyorum. fakat toplasak 4 ay falan görmüşümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?