hayır canım... benim burda devamlı çalışabileceğim bir işe girmem lazım. fakat şu anda geçiçi süreiğine çalıştığım yerde devamlı olma ihtimalim var. bu ay sonunda sözleşmem bitiyor inşallah orda devamlı kalabilirim.
eşimi buraya devamlı bir iş bulmadan getiremiyorum maalesef((
ben türkiyeye temelli gelmeyeceğım( ama iş bulamazsam ne olur bilemem
Açıklamışsın canım, şimdi anlaşıldı.Umarım sen de eşin de devamlı bir iş bulursunuz, bir an önce de kavuşursunuz.Senin daha motive olman lazım, hazır eşin yokmuş yanında, seni bir daha gördüğünde gözlerine inanamasın.Bence süper sürpriz olur.Biz dip dibe olunca, ister istemez çok net anlamıyor.Ama sen 2 kilo bile versen eminim farkedecek ve şaşıracaktır.
bende bayılırım peynire , tam yağlı ekmege sürülecek sabahları ekmegı kızartıp balla yiyeceksin ohhhh , missss , ama arada bir çatal almanın zararı yok yani , 5 ay beklıcez mı şimdi peynır için daha neler yaww...10 günde bir ben bir öğün cok ıstedıgım bırseyı yıyecegım mesela ölmedık daha o kadar 2 yıldır her zıkkımı yedık bırden gıtmez bunlar yapıstılar
silkelendim ve kendime geldim motive ediyorum kendimi herkes hafta başında başlar ben hafta sonunda başladım diyete
kilo verdikçe kendime yeni bişeyler alıyorum tavsiye ederim kızlar motive için çok işe yarıyo vallaha bu hafta 53 e inebilirsem ödüllendiricem kendimi
S_A canımya şimdi okudum yazdıklarını inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum çünkü bizde eşimle ayrı şehirlerde görev yapıyoruz bu yıl 5. yılımız ayrı geçen((
neyseki mayısta tayinimiz çıkıcak bu yıl ayrılık bitiyo.
inşallah seninde işin en kısa sürede olurda bi araya gelirsiniz ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi anlarım sabırlı olmaktan başka insanın elinden bişey gelmiyo.canım benim sende sabret ve dua et Allah yardım edicektir.
ayy ne güzel canım inş inersin 53 eşinlede Allah kavuştursun diyim neyseki 6 ayınız kalmış...
herkese günaydın.
kaynatmışsınız bütün gece hanımlar.
herkese güzel birgün diliyorum.
sanada günaydın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?