Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayır canım... benim burda devamlı çalışabileceğim bir işe girmem lazım. fakat şu anda geçiçi süreiğine çalıştığım yerde devamlı olma ihtimalim var. bu ay sonunda sözleşmem bitiyor inşallah orda devamlı kalabilirim.

eşimi buraya devamlı bir iş bulmadan getiremiyorum maalesef ((

ben türkiyeye temelli gelmeyeceğım ( ama iş bulamazsam ne olur bilemem

S_A Allah kavuştursun canım bir an önce.Valla ben de diyetten dolayı beynim çalışmıyor diye anlamadım.Sen şimdi çıkarsan işten, tazminat falan mı ödersin diye orada kalıyorsun? Eşin oraya gelmeyi düşünmüyor mu? Ya da sen temelli buraya geleceksin de iş yeri pürüzlerini mi halletmeye çalışıyorsun, anlamadım.Ama çok özel şeylerse, anlatmazsan da olur.

Destinam, gizli gizli manken olacağım.Hani gizli ajanlar var ya, ben de gizli manken olacağım

Çok şeyin tadını özledim de en çok peynir için deliriyorum.Ben eskiden yağlı, tuzlu yumuşak koyun peynirinin hastasıydım, verseler bir kalıbı yiyebilirdim, o kadar severdim.Şimdi nerdeyse 20 gündür ağzıma koymadım.Kaşar da öyle keza.Bir an önce şu gizli mankenliğe erişsem de, kendime bir teneke peynir alsam

Açıklamışsın canım, şimdi anlaşıldı.Umarım sen de eşin de devamlı bir iş bulursunuz, bir an önce de kavuşursunuz.Senin daha motive olman lazım, hazır eşin yokmuş yanında, seni bir daha gördüğünde gözlerine inanamasın.Bence süper sürpriz olur.Biz dip dibe olunca, ister istemez çok net anlamıyor.Ama sen 2 kilo bile versen eminim farkedecek ve şaşıracaktır.

yatmadan önce kısaca anlatayım canım..

ben burda doğup büyüdüm satış elemanı olarak meslek eğitimi yaptım. eşimle geçen ay evlendim. eğitimimde yani stajım ağustosta bitince iş bulamamamıştım ve şefim hamile olan bir iş arkadaşımın yerine geçiçi süreliğine orda çalışabileceğimi söyledi. bende hiç yoktan iyidir diyerek kaldım orda. aralığın sonuna kadarda oradayım.

burdaki yasalara göre eşimi isviçreye getirmem için geçiçi değilde devamlı çalıştığım bir işimin olması gerekiyor. öyle geçiçi iş olmayacakmış. bende işte şimdi ocak ayında başlayabileceğim bir iş arıyorum ama bulamıyorum.

şimdi çalıştığım yerde devam edebilme ihtimalim var ama oda daha belli olmadı..

cancağzlarım ben yatıyorum sabah gitmeden uğramaya çalışıcam

bende bayılırım peynire , tam yağlı ekmege sürülecek sabahları ekmegı kızartıp balla yiyeceksin ohhhh , missss , ama arada bir çatal almanın zararı yok yani , 5 ay beklıcez mı şimdi peynır için daha neler yaww...10 günde bir ben bir öğün cok ıstedıgım bırseyı yıyecegım mesela ölmedık daha o kadar 2 yıldır her zıkkımı yedık bırden gıtmez bunlar yapıstılar

evet işte bende aynen bu dediğini istiyorum :)

destinam cıım biz akrabayız eşimle tanışmak ve görüşmek pek zor olmadı allahtan :)))) 4 yıl dile kolay ama çok şey alıp götürdü tabii. ama sevince sabrediyor insan

oo güzelmiş akraba olunca hersey daha kolay oluyordur , yemek kültürü aynı , aileler benzer , falan filan , ınsallah hayırlısı olur keske saglam bır işe girip öyle evlendseydınız daha rahat olurdu yada o baska türlü gelır bıseyler olur yani

bende yatıyorum yarın hava ısınıcakmıs kendımı sokaklara atıcam gezıcem

ıyıgeceler kızlar , geceniz hayra kalsın

Haklısın ama ben tez canlıyım, öyle 5 ay falan bekleyemem. Zaten yemiyorum, bir de deli gibi spor yaparsam kısa sürede halledeceğimi düşünüyorum.Tamam sağlıklı değil, ama dengeli besleneyim, arada spor yapayım, her ay 3 kilo vereyimler beni bunaltıyor.Zaten bu kadar bilinçli ve şuurlu bir insan olsam 90 kiloya çıkmazdım. Benim neredeyse her gün sonuç alarak, günlük motivasyonlarla bu yola devam etmem lazım, yoksa haftada 1 kilo vermeyi bekleyemem, ben kendimi tanıyorum, bırakıveririm hemen.Hazır yağlar fıldır fıldır akarken, yok etmek daha kolay olacaktır benim için.Biraz psikopat mıyım neyim bilemem ama ben yolumu böyle çizdim. Peynir, bekle beni evladım en geç 2 ay sonra ağzımdasın

Biraz eşimle ve kedimle ilgileneyim.Birisi içerden höykürüyor, diğeri ayağımın ucunda miyavlıyor.Sonra da yatarım.Herkese iyi geceler.Güzel bir gün dileğiyle, esen kalın

kızlar benim uykum var...
uykum var ya.. işe gitmek istemiyorum uykum var uykum... ve herkes der ya az uyku kilo yapar doğru çünkü bugün ayakta kalmak için yemeğe sarılıcam galiba 3 gündür her gece sadece 6 saat uyudum ooof oooffffffff

günaydın kızlar nasılsınız vallaha ben çok iyi hissediyorum kendimi akşam y,ne yazdığım gibi hiçbişey yemedim sadece cennet elması yedim(küçüktü) şuan kendimi çok iyi hissediyorum yavaş yavaş kendime gelmeye başladım aaaa neydi o öyle ya devamlı yiyodum 2 haftadır
sabah kalktım 06:30

- 06:45 de 100 tane mekik çektim.
kahvaltıda:
avuç içi kadar kızarmış ekmek
domates
küçük bir par.a peynir ve 6 zeytin yedim
ara:
mandalinim var(10:00 da yiycem)
öğlen:
5-6 yk. kapuska(dünden kalan yemeğim)
ara:
kuru üzüm+leblebi(beyaz) 1 avuç (çekmecemde beni bekliyo 14:00-15:00 arası yiycem)
akşam:
1 parça tavuk(poşette yapılmış)
mekiğe akşamda devam edicem günlük bi 300 yapayım diyorum 100 gitti kaldı 200

silkelendim ve kendime geldim motive ediyorum kendimi herkes hafta başında başlar ben hafta sonunda başladım diyete
kilo verdikçe kendime yeni bişeyler alıyorum tavsiye ederim kızlar motive için çok işe yarıyo vallaha bu hafta 53 e inebilirsem ödüllendiricem kendimi

S_A canımya şimdi okudum yazdıklarını inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum çünkü bizde eşimle ayrı şehirlerde görev yapıyoruz bu yıl 5. yılımız ayrı geçen((
neyseki mayısta tayinimiz çıkıcak bu yıl ayrılık bitiyo.
inşallah seninde işin en kısa sürede olurda bi araya gelirsiniz ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi anlarım sabırlı olmaktan başka insanın elinden bişey gelmiyo.canım benim sende sabret ve dua et Allah yardım edicektir.

günaydınnnn 3.takımın güzelleri çıtır adayları nasılsınız...
ortim süpersin sen bütün boncuklar sana gelsin ben bildirim yapmasam iyi olur dün hastaydım rapor aldım anneme gittim oda zaten normalde sevdiğim ne varsa yapar yedirir dün ekstra yedirdi iyi ol die anne dedim zayıflayana kadar sana gelmesem ii olcak sanırım amaann evinde yaparsın diyetini dio elimden geldiğince dikkat ettim yine ama biraz kaçtı ipin ucu bugün evdeyim dinlenicem biraz...
yeni gelen arkadaş hoşgeldin iyiki geldin...
winstoncum mekik konusunda süpersin diyetteki iradende çok iyi tbr ederim canım...
S.A canım Allah kavuştursun tez zamanda eşine seni...
destina sende harikasın özellikle ortine gaz verme konusunda :)...
mattikacım o ilaçlar hep kilo aldırıyo benim 73 hatta 76lara çıkmamda hep o ilaçlardan normalde zayıf değildim ama en fazla 65 e çıkıyordum 2 senedir 70in altına inemedim doğru düzgün malesef...

ayy ne güzel canım inş inersin 53 eşinlede Allah kavuştursun diyim neyseki 6 ayınız kalmış...

herkese günaydın.
kaynatmışsınız bütün gece hanımlar.
herkese güzel birgün diliyorum.

günaydın arkadaşlar.
yazılı hazırla, yazılı notlarını e-okula gir derken perşembe bildirimini tamamen unuttum.
geçen hafta:72.7 idi
bu hafta:72.6
kahvaltı:2 haşlanmış ymurta. domates salatalık biraz yeşillik
peynir 3 ceviz içi yarım bardak yeşil çay.
iyi günler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…