Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neden canım bi sorun mu oldu
Yok canım bi sorun olmadı ama paylaşım çok az burda gün içinde girip bakıyorum kimse yok insanın aklı burda kalmıyor arkada ne muhabbet dönüyor diye. Menülere çok az yorum yapılıyor. Daha önce yazmıştım uzun uzun bi daha aynı şeyleri yazmiyim. Yola 9. takımla devam edicem .Ama hepinizi çok sevdim o ayri

ben 57 kilo idim şimdi 69 kiloyum o zaman çok iyi hissediyordum kendimi yine olacak bakalım

Aslında girdiğinde beğenip çıkmasan bişey yazsan dönen olur hepimiz giriyoruz ama bişey yazılmamış oluyo ben işden güçden dert yanıyorum mesela
Ama haklısın yeni açıldı takım düzen zamanla oturcak
Yolun açık olsun çabucak verirsin inşallah

sahgull
Lusi
Hepfitim
ervanazlim
Sismaniye
@olvidos
S Salty
pretty_rose
Canim cocuklarim
murya07
Unuttuğım varsa hepimiz ki benim için de geçerli
Yeterli katılım yapamıyoruz yeni gelen arkadaşlarımızdan biri gidiyo bu sebeple
Bi gün girmesek anca 2sayfa oluyo oda herkez bi mesaj atarsa öyle
Bişeyler yapmamız lazım
sahgull kaptanım geçen dönem bi konu buluyoduk hergün birimiz konuşup muhabbet etcek konumuz oluyo du
Haydi bakalım ilk konu benden gelecek birazdan Bol bol muhabbet edelim canlanın
Evet gündelik işler hayat çok zor ama burda iki muhabbet edip stres atar moral depolarız

ben iyi sararımda yogun zamana denk geldi kim kimdi hep karıştırıyorum.

günün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum

kilo vermeye ilk ne zaman karar verdiniz? Bundaki en büyük etken neydi? Kimdi?

Aceleyle aklıma bu geldi hadin bakalım cevapları alalım
hazır öğle arasındayken yazıvereyim.
kısa sürede ard arda 3 cocuk dogurunca 90 küsürlere çıkınca kıyafet bulamaz oldum.birde beden orantısız daha dikkat çekiyordu.basküle bi çıktım 92 şok oldum.diyetisyenle başladım ama yanlış yapmışım kısa süreli öğünler meyveli aralar verdim mi verdim lakin metam bozuldu.
bi ara 71 kilo idim ve tüm gardrobu değiştirdim .şimdi kıyafet sorunsalı yaşıyorum bu dönem başlamama sebep bu.
bu kiloya göre almakta istemiyorum evde değilimki pijama esofman gzeyeim.toplantılar vs oluyor.
ama 40 oldum ve anladım ki herşey daha zor oluyor,sporsuz olmuyor stres şişiriyor.

günün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum

kilo vermeye ilk ne zaman karar verdiniz? Bundaki en büyük etken neydi? Kimdi?

Aceleyle aklıma bu geldi hadin bakalım cevapları alalım
İlk ben cevaplayayım
Aslında hiç memnun değildim halimden ama başaramam kolay değil diye geçiştiriyodum. Yada bigün başlayıp sonra unutuyodum
2yıl önceydi izmire gezmeye gittik konu açıldı ev sahibesinin tartısı varmış tartıldık 75 çıkınca çok üzüldüm kimseye belli de edemedim işye orda o gece karar verdim bişey yapacaktım artık.
Orda çarşıya falan gittik bişeyler bakıyorum eşim yanımdakiler olmaz sana diyo bana olacakları da ben beğenmiyorum çok üzüldüm inanın kendime iğne bile almadan döndüm.
Döner dönmez diyet yaptım araştırdım kk da üye değildim ama yorumlarını arar bakardım hangi diyet faydalı nasıl yapılır falan
1.5 yıl öncede bi anda gaza gelip buraya üye oldum69.1le Kendime inancım geldi 62lere kadar inip hamile kaldım bu benim için mucizeydi
Şimdi tekrar yaklaştım 62ye artık hedefe odaklanıcam pes demicem çabalıcam
Evet belki yanlışlarım da olacak bende insanım ama telafi etmeye uğraşıcam oldu nasılsa demicem....

Misafirlere yaptım börekleri götürdü vicdansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…