- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Hep kocamın iş açması yosa zayıfım zatiii ben hele sabahları 60 kiloyumgünün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum
kilo vermeye ilk ne zaman karar verdiniz? Bundaki en büyük etken neydi? Kimdi?
Aceleyle aklıma bu geldi hadin bakalım cevapları alalım
Zaten eşin istiyo diye böyle kendin istesen daha gayretli olurdun
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam @kedilovic 120 120 @sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim 60 ervanazlim @Canpare murya07 pretty_rose @olvidos 120 Canim cocuklarim 120 @GastrikAsit
hastamıydı kızın kaçırmışım ben çok geçmiş olsunkizlar kusura bakmayin gercekten cok kotu bi hafta geciriyorum
hem esimle sorunlar hem saglik sorunlari
dun gece de hic uyuyamadim kizi beklemekten
camasir dag gibi birikti yorgan yatak batti
kizi okula da gonderemedim zaten bi turlu islerimi yoluna koyup diyeye ve takima odaklanamadim.
aslında iki yıldır kilo vermek istiyorum ama işte bugün yiyim yarın başlarım diye diye 2 yıl geçmişgünün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum
inşallah canım devamlılık önemli yoksa hepimiz biliyoruz burda bi kere bozduk diye bişe olmaz devam et ama bende o sıkıntıayy evet benim hedef 55 ama o 57 yi gördüğümde de o kadar mutlu olucam kiiii
çok değilmiş canım senin de kilon hallederiz burda hep beraber
Bu haftanın spor birincisi @kedilovic tir herkes tebrik etsün azimlensin
Spor listesini bulana dek ben birinciyim kendime kayyum atıyorum listeyi bulursam gerçek birinciyi açıklarım onu tebrük edersiniz ama şimdi herkes beni tebrik etsün ehuheheh
kendimi bildim bileli kilo vermeye karar veriyorum.günün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum
Canım ben her fırsatta giriyorum zaten@sahgull
@kedilovic
Hepfitim
ervanazlim
Sismaniye
@olvidos
@Canpare
pretty_rose
Canim cocuklarim
murya07
Unuttuğım varsa hepimiz ki benim için de geçerli
Yeterli katılım yapamıyoruz yeni gelen arkadaşlarımızdan biri gidiyo bu sebeple
Bi gün girmesek anca 2sayfa oluyo oda herkez bi mesaj atarsa öyle
Bişeyler yapmamız lazım
@sahgull kaptanım geçen dönem bi konu buluyoduk hergün birimiz konuşup muhabbet etcek konumuz oluyo du
Haydi bakalım ilk konu benden gelecek birazdan Bol bol muhabbet edelim canlanın
Evet gündelik işler hayat çok zor ama burda iki muhabbet edip stres atar moral depolarız
rotavirus heralde kusup duruyor atesi de yuksekhastamıydı kızın kaçırmışım ben çok geçmiş olsun
Emojiler efso olmus
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam @kedilovic 120 120 @sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim 60 ervanazlim @Canpare murya07 pretty_rose @olvidos 120 Canim cocuklarim 120 @GastrikAsit
Vallahi sonuna kadar hak ettinBu haftanın spor birincisi @kedilovic tir herkes tebrik etsün azimlensin
Spor listesini bulana dek ben birinciyim kendime kayyum atıyorum listeyi bulursam gerçek birinciyi açıklarım onu tebrük edersiniz ama şimdi herkes beni tebrik etsün ehuheheh
Geçmiş olsun canımkizlar kusura bakmayin gercekten cok kotu bi hafta geciriyorum
kizi okula da gonderemedim zaten bi turlu islerimi yoluna koyup diyeye ve takima odaklanamadim.
Kesinlikle
Hayvansal gıda niye yemiyosun caninBen de şu pilatesime bi kavuşsaydım ebru şallı mı özledim
neyse yerleşik düzene yarından itibaren geçiyorum
bugün hacamat yaptırıcam hayatımda bir ilk..
3 gündür hayvansal gıda yemiyordum bi 3 gün daha yiyemiycem.. ay ne zormuş herşey hayvansal yumurta yiyemiyosun, yoğurt yiyemiyosun.. Neyse belki buraya da faydası olur..
Asi yok muydu canim bebekken rota virus icinrotavirus heralde kusup duruyor atesi de yuksek
esim de 3-4 gundur hasta, hasta yemegi yaparim begenip yemez, normal yaparim bu beni kotu eder der. miz miz miz vallahi bunaldim yaw
Ben kendimi bildim bileli kiloyla mücadele ediyorumgünün konusunu açıyorum bol muhabbetli günler diliyorum
canım ya eşle sıkıntı hayatı felç ediyor biliyorum şuan bende oyüzden engelli yaşıyorum hayatım felçtim yavaş yavaş açılıyorum.kizlar kusura bakmayin gercekten cok kotu bi hafta geciriyorum
Bebeleri uyuturken bi bakıyım dedim
Sağ olsun benim bebeler ben ev süpürürken 5 kiloluk kavanozdaki çilek recelinihiç etmişler
Kavanoz kırılmış içinde ne varsa yerlerde
Bu sefer vererek başaracaksın işe giderken istediğini giyip fit ve şık olacaksın daha da mutlu olacaksın pazartesi olsada şunu giyip gitsem diyeceksinaslında iki yıldır kilo vermek istiyorum ama işte bugün yiyim yarın başlarım diye diye 2 yıl geçmiş
kıyafetlerim olmuyo her sabah işe giderken giyecek birşey bulamıyorum bu çok can sıkıcı bir durum
Sağol canımgeçmiş olsun
2 kardesin zeytinyağı tenekesini boşaltıp bütün evi gezdiğini duymuştum beterin beteri var o nasipten çıkmış umarım cok dağılmamıştır etrafa
Hayvansal gıda niye yemiyosun canin
Ben kendimi bildim bileli kiloyla mücadele ediyorum
Çünkü pcosluyum ve vücut hazır kilo almaya
Hamileyken 123 leri gördüm ve aynadaki görüntüme bakınca kafaya dank etti tabi ki
Doğum yaptım 6.ayda yeter dedim nereye kadar
Bana ye bak süt olmaz kesilir dediler sürekli
Hatta sen zayıflayamazsın bile dediler
Ama ben herşeye inat azmettim
Ciddî bir yol katettim ve çoğunu başardım
Şimdi çokaz bi sürecim daha var
Ve inşallah basaricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?