günaydın arkadaşlar.
yazılı hazırla, yazılı notlarını e-okula gir derken perşembe bildirimini tamamen unuttum.
geçen hafta:72.7 idi
bu hafta:72.6
kahvaltı:2 haşlanmış ymurta. domates salatalık biraz yeşillik
peynir 3 ceviz içi yarım bardak yeşil çay.
iyi günler arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar.
yazılı hazırla, yazılı notlarını e-okula gir derken perşembe bildirimini tamamen unuttum.
geçen hafta:72.7 idi
bu hafta:72.6
kahvaltı:2 haşlanmış ymurta. domates salatalık biraz yeşillik
peynir 3 ceviz içi yarım bardak yeşil çay.
iyi günler arkadaşlar.
sabah haşlanmış 1 patates
öğle
2 yemek kaşığı patates
1 dilim tam buğ.ekmek
(1 kurabiye) yedim ama sonra keşke yemeseydim dedim.
akşama haşlanmış patates
bugün yürüyüş günü
ama hiç canım istemiyor
canımya sen bilirsinde hep karbonhidrat almışsın, sanırım özel bi diyet uyguluyosun herşeyden az az alsan daha iyi olmaz mı?
patates nişastalı ve inan onun yerine oturup haşlanmış tavuk yesen eminim daha geç acıkırsın yani seni daha fazla idare eder genede sen bilirsin.
güya bugüm 5 gün 5 kilo diyeti yapacaktım.ilk gün patates o yüzden yedim.bu diyete nezan niyetlendiysem bir aksilik çıkıyor sanırım ben bunu yapamayacağım.
Ekmekle , kurabiye olmasaymış iyi gidiyormuş.
Ben de o gruptanım, alışınca gidiyor ama sonuçta sağlıklı değil o ayrı konu.
Bence senin kilon fazla değil, daha sağlıklı yöntemler seçebilirsin.
3-5 kilosu olanlar hem boşa aç kalıyor, hem halsiz kalıyor hem de istediği kiloyu veremiyor.
(O grubun bekçisi gibi olduğumdan biliyorum, ukalalık olarak algılama lütfen)
Gene de sen bilirsin.
selam kızlar
1 saatlik pazar alısverısınden sonra eve geldım sımdı yemek ıcın kalkıcam 5 dk bakayım dedım
winstonum , sevgılı ortagım , resımden sonra karar verdım ben senden daha çıtırım , :))))
bende resım cekılıp koyucam o zaman karar verırız :))
ama 8 kg az degıl farketmıssın bayagı özellıkle basenler erımıs gıbı geldı bana
Kızlar valla iyi kaynatmışsınız akşam.
Valla sabah okumaya yetişemedim.
Ortim geçmiş olsun sana. Hastaysan çok yorma kendini zaten. Kendine dikkat etmen lazım. Ama hani çorbayla falan atlamaya çalış.
Yoksa yediğimiz yağlı yemeklerin bağışıklık için bir yararı olmaz zaten.
Bende akşam spor yapamadım. Kızımla bir uyumuşum sabah evden çıkmama yarım saat kala zor kalktım.
Herhalde az yiyorum ya güçüm olmuyor. Akşamda zaten açlıktan uyudum zaten.
5 günde 5 kilo topiğindeki kızlar foto konusunda ısrar edince ben de sabah foto şipçakçılığına soyundum.O bölüme ekledim.Dedimki bizim kızlar da benim çift kapılı vücudumu görsün, ileride zayıfladıkça ibret olarak kalsınHem de geçenlerde konuşmuştuk, ayda bir foto koysak, birbirimizi eleştirsek diye.Ben de başlangıcı burada da yapıyorum.
Aşağıdaki metin, diğer topikten alıntı:
Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu)fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 300145
Eki Görüntüle 300146
canım kilonu 14.takımdan aynalar arkadaşa özel msj atman gerekiyo.
kaptan sana yazmıştı ama geçmişi okumuyosun galiba
sağol ortim bugün evimdeydim öle hafif atlatmaya çalışcam spor içinde yapsan iyi olur ama kızın daha önemli tabi fırsat buldukça yaparsın
canımm kilon farketmiş 8 kilon böle dvm please...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?