Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım kilonu 14.takımdan aynalar arkadaşa özel msj atman gerekiyo.
kaptan sana yazmıştı ama geçmişi okumuyosun galiba

Unutayalim arkadaslar biz kilomuzu persembe günü paylasiyiruz. Sanada yazdim kilonu aynalara yaz diye özel msj olarak ben ona yazdim kilonu.

mattika canım nasılsın bu hafta eştik ama sen izinliydin acaba haftayada eşmiyz haftalık mı değişiyo yoksa devammı ediyoruz?
menülerimi yorumlarsan sevinirim canım.

Kızlar valla iyi kaynatmışsınız akşam.
Valla sabah okumaya yetişemedim.
Ortim geçmiş olsun sana. Hastaysan çok yorma kendini zaten. Kendine dikkat etmen lazım. Ama hani çorbayla falan atlamaya çalış.
Yoksa yediğimiz yağlı yemeklerin bağışıklık için bir yararı olmaz zaten.
Bende akşam spor yapamadım. Kızımla bir uyumuşum sabah evden çıkmama yarım saat kala zor kalktım.
Herhalde az yiyorum ya güçüm olmuyor. Akşamda zaten açlıktan uyudum zaten.

Günayyydınlarrr,
Hoş, öğlen oldu ama bana daha gün yeni aydı.

S_A, ben çok uyumak kilo yapar diye biliyordum, aman 7 saat uyuyun, 8 bile çok diyorlardı bir ara.Bence en iyisi hani şu kaliteli uyku dedikleri aslında.Boş mideyle yatacağız, yatağa stressiz gireceğiz, yatakta bir şey düşünmeyeceğiz, hemen uyuyacağız ve sabah zımba gibi kalkacağız bıdı bıdısı.4 gündür mekik çekiyorum diye yataktan her gün dayak yemiş gibi kalkıyorum, eskiden şişko ama zımba gibi kalkardım, şimdilerde az erimiş ama ölmüş vaziyette kalkıyorum.Heralde vücudum spora alışma evresinde diye sabrediyorum bakalım.

Gölge çiçeği, teşekkür ederim güzel sözlerin için.Herkesin bendeki ortak gibi ortağı olsun, gram fazlalık kalmaz kimsede Dün ortağım laf yetiştirmekten bak bugün kendine bile gelememiş, kıyamam gene de.

Bugün meyve günüm.Sabah bir portakal , bir mandalina yedim.Yanında da uysa da uymasa da yeşil çay. (Aktar işi değil , son derece hijyenik fabrika çıkışlı )

Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun inşallah.
Herkese kolay gelsin.

öğlen yemeğimi yedim geldim kızlar(kapuska)
kuşlar gibi hafifim şuan umarım akşama kadar bu performansım düşmez:)))

sabah haşlanmış 1 patates
öğle
2 yemek kaşığı patates
1 dilim tam buğ.ekmek
(1 kurabiye) yedim ama sonra keşke yemeseydim dedim.
akşama haşlanmış patates
bugün yürüyüş günü
ama hiç canım istemiyor

canımya sen bilirsinde hep karbonhidrat almışsın, sanırım özel bi diyet uyguluyosun herşeyden az az alsan daha iyi olmaz mı?
patates nişastalı ve inan onun yerine oturup haşlanmış tavuk yesen eminim daha geç acıkırsın yani seni daha fazla idare eder genede sen bilirsin.

güya bugüm 5 gün 5 kilo diyeti yapacaktım.ilk gün patates o yüzden yedim.bu diyete nezan niyetlendiysem bir aksilik çıkıyor sanırım ben bunu yapamayacağım.

güya bugüm 5 gün 5 kilo diyeti yapacaktım.ilk gün patates o yüzden yedim.bu diyete nezan niyetlendiysem bir aksilik çıkıyor sanırım ben bunu yapamayacağım.

Ekmekle , kurabiye olmasaymış iyi gidiyormuş.
Ben de o gruptanım, alışınca gidiyor ama sonuçta sağlıklı değil o ayrı konu.
Bence senin kilon fazla değil, daha sağlıklı yöntemler seçebilirsin.
3-5 kilosu olanlar hem boşa aç kalıyor, hem halsiz kalıyor hem de istediği kiloyu veremiyor.
(O grubun bekçisi gibi olduğumdan biliyorum, ukalalık olarak algılama lütfen)
Gene de sen bilirsin.

yok canım ne ukalalığı .benim ideal kiloma 15 kilo var benim boyum kısa. adile naşit gibiyim ya
ama olsun baya çabalamam lazım .

5 günde 5 kilo topiğindeki kızlar foto konusunda ısrar edince ben de sabah foto şipçakçılığına soyundum.O bölüme ekledim.Dedimki bizim kızlar da benim çift kapılı vücudumu görsün, ileride zayıfladıkça ibret olarak kalsın Hem de geçenlerde konuşmuştuk, ayda bir foto koysak, birbirimizi eleştirsek diye.Ben de başlangıcı burada da yapıyorum.
Aşağıdaki metin, diğer topikten alıntı:

Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu )fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 300145

Eki Görüntüle 300146

yakar76 canımya yanlış anlamassan sana tavsiyem olucak bırak o 5 günde 5 kilo diyetini falan sabah kahvaltını yap aralarda meyve falan ye öğlende sebze yada bi et yemeği ama ekmek yeme akşamlarıda çok hafif beslen inan bana patatesten daha çok doyarsın ve daha çabuk kilo verirsin sölemesi kolay diyebilirsin ama en sağlıklısı bu bunu uygulamaya çalış.
ben öle verebildim şok diyetleri bende denedim ama inan bi faydası olmuyo şekerimi düşürdü beni ölcektim az kalsın.

selam kızlar

1 saatlik pazar alısverısınden sonra eve geldım sımdı yemek ıcın kalkıcam 5 dk bakayım dedım

winstonum , sevgılı ortagım , resımden sonra karar verdım ben senden daha çıtırım , :))))

bende resım cekılıp koyucam o zaman karar verırız :))

ama 8 kg az degıl farketmıssın bayagı özellıkle basenler erımıs gıbı geldı bana

Tamam balım, sen daha çıtır ol, bana uyar Zayıflayalım yeter
Koy koy, foto isteriz
Aslında ayda bir foto koymak iyi olur bence.
Eksik, fazla meydana çıkar.

Basen kısmı olabilir dediğin gibi, ama ben değişimi sadece eteğin içine giremiyordum, şimdi girdim ordan farkettim.
20 kilo fazlalık olunca 8 kilo banamısın demiyor özetle, bir 8 daha versem, insana benzemeye başlarım yavaştan

Ben de kaçayım, eşime birbirinden yağlı yemekler hazırlayayım
Bari evde birinin karnı doysun

sağol ortim bugün evimdeydim öle hafif atlatmaya çalışcam spor içinde yapsan iyi olur ama kızın daha önemli tabi fırsat buldukça yaparsın

canımm kilon farketmiş 8 kilon böle dvm please...

canım kilonu 14.takımdan aynalar arkadaşa özel msj atman gerekiyo.
kaptan sana yazmıştı ama geçmişi okumuyosun galiba

okuldaki dandik bilgisayardan sadece bir mesaj yazabildim.
aynalar isimli arkadaşa özel mesaj atamıyorum.özel mesaj için 100 mesaj gerekliymiş.
kaldım bu hafta anlaşılan.
herkesten çok özür diliyorum.

sağol ortim bugün evimdeydim öle hafif atlatmaya çalışcam spor içinde yapsan iyi olur ama kızın daha önemli tabi fırsat buldukça yaparsın

canımm kilon farketmiş 8 kilon böle dvm please...

Thanks balım

Ben niye geldim buraya, bak unuttum bunak gibi.
Hah, yarışma sonuçlarına bakıyordum da birisi 3 kilo vermiş ya, hööh diye kaldım.
Gerçi 100lü kilolardaymış, daha hızlı verir ama çoooook kıskandım
Hasetimden çatlayacağım adeta, Dün 600 mekik çekmiştim, ortağım sağolsun nispet yapınca 50 tane de gece yarısı çekmiştim.
Bu gece artık 1000 bile çeksem, kendimi sakinleştiremem.
Millet nasıl kilo veriyor böyle yaaaa.
Kızdım kendime, hem de çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…