Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

birkaç gündür farkediyorum yemeği erken yeyip aç yattığımda
sabah tartınca daha mutlu oluyorum.Sonuçlar güzel oluyor.
Bundan sonra yapabilirsem inşallah erken yeyip aç yatmaya çalışcam.
yatarak zayıflıycam yani

Eveeett 4. olmuşuz, haftaya inşallah ilk 3 grubun içinde oluruz.

Se_zen bireysellerde bu arada.Tebrikler. Ben hesap kitaptan anlamam ama 2 kilo eksikle %3.45 yazıyor, daha fazla verenlerde oran daha düşük olmuş anlamadım :26: Acaba ideal kiloya göre mi oranlanıyor?

Evet, yılmadım araştırdım böyle hesaplanıyormuş.

Grup olarak listede değiliz ama bireysel olarak göğsümüzü kabartan, grubumuzu bireyselde temsil eden, bizi gurulandıran Se_zen arkadaşa tebriklerrrrrrrr.

Bu gece özel Se_zen kutlamaları yapacağız.

Son düzenleme:
kızlarr ben de yazayım bugünkü menümü :))

sabah : 5 yk yulaf ezmesi
yarım su bardağı light süt

ara : 1 mandalina

öğle : kepekli ekmek ile sandviç yaptım içinde beyaz peynir domates ve biber koyarak

ara : 1 sade türk kahvesi
4 tane küçük form kraker ( 40 kalori fln oluyo toplam)

akşam: 2 kase hazır çorba içtim
2 tane etimek domates/ salatalık

son ara: yarım elma yedim

spor olarak da çok koşuşturmalı bir gün oldu sürekli yürüdüm başka birşey yapamadım ama uyumadan 50 mekik çekmeyi düşünüyorum :))

Envila gruba hoş geldin bu arada.Umarım istediğin kiloya sağlıkla en kısa sürede ulaşırsın.

Benim ortak bugün ya gizli gizli yiyor ya da spor yapıyor, sesi soluğu çıkmadı

Se_zen için de kutlama yapalım demiştim, ama o da ortada yok

Diğer kızlar da pek sessiz.

Bu gece cuma ya belki herkes dışarda kop kop yapıyordur

envila kaç kilosun hedefin kaçtı menün güzel cnm

56( gerçi bugün 55.8 di :)) kiloyum hedefim de 50... göbek bölgemde bölgesel yağlanma var onun için uğraşıp duruyorum işte bugün baya hevesle başladım umarım böyle devam eder :)) bir de sporu artırabilsem daha iyi olucak asıl ihtiyacım olan o ama zamn bulamıyorum pek :/

inş canım en kısa sürede ulaşırsın hedefine spor önemli benimde sorunum yapim diyorum yapamıyorum doğru düzgün...

yok ya ben ne zaman girsem en son yazan 17.33 yazıyor kımse gelmemiş diye bende girip yazmadım amaa yemekleri göturdum orası gercek , örgümü ördüm sobanın basında , dizilerimi izledim şimdi beyazıtı izliyorum

envila bana menun pek saglıklı gelmedı ama hoş benım ortagında menusu masallahı var :))

Soba başında keyif, oh ne güzel valla.
Ben de sıkıldım valla, izleyecek de bir şey bulamadım.
Bir Hürremciğimi bir aydır takip ediyorum bir de çok nadir Öyle bir geçer zaman ki'yi.
Bu gece Feriha'ya baktım accuk.Sarrafoğlu, kaptan, şimdi de kaptanın kardeşi bile peşine düşer sümüklü Feriha'nın.
Bıy bıy içim bayıldı valla.
Ayrıca Feriha da göbek yapmış, tencere gibi (Kendime bakmıyorum, elalemin göbeğine bakıyorum muhahah)

Ben ceza verdim kendime, akşam bir şey yemedim.Millet bir haftada 3,5 kilo vermiş, kendime kızdım.
Yarın yoğurt günü.
Bir an önce sabah olsa da çay kaşığıyla bir kase yoğurdu 350 eşit karınca lokması haline bölüp yarım saatte yesem
200 mekik çektim, 800e tamamlamadan da yatmayacağım.
Ya olacak, ya olacak.

vaay 2 silahşör toplanmış gene..

ben kendimi çok kötü hissediyorum. iş bulamamak ve o lanet şeften hala bir sonuç olarak haber alamamak beni fena yıprattı. artık eşimden tek saniye ayrı kalmak istemesemde saatler günler aylar avucumun içinden kayıp gidiyor. ama bütün bunları eşime anlattım. bence oda bıktiki artık sabır sabır sabır diyor başka birşey demiyor. bi teselli modu yok adamda.

bugünde merak etmeyin kızlar öyle uykusuzum diye şekere sarılmadım.

o saatte baska bısey yokkı bakıcak , Emir ' in yakısıklılıgı olmasa cekılmez o dizi , hoş o çocuk nasıl 20 yaşında benım hala aklım almıyor ya neyse , hic gözume carpmadı göbeği boyu kısa ya her baktıgımda o gelıyor aklıma ayagının altına takoz koyuyorlarmıs , bırde annesi cıktı diziden tadı kactı harbıden ,

haftada 3 kg ınsan nasıl verır ya yuhhhh , tebrık edıyorum kendılerını , bugun aksama kadar musli ve sütle durdum aksam saat 5 ti artık kafam dönüyordu , yarın yine klasık dıyete devam bugun bol bol sebze aldım , en cok da lolorosso buldum pazarda ona sevındım bayılıyorum onun rengıne ve kıvırcıklıgına , ınsallah haftaya 80 nin altına düşerim , düşermiyim acaba yaa ????valla varya düşersem 4 kg vermiş olucam yılbasına kadar 6 - 7 versem guzel bır yere gidip sabaha kadar dagıtıcam spor yok işte bende bugun yürüdüm ama bana sıkılasmak da lazım...sen keske yeseydın ya bıseyler vucut yemeyınce yag depoluyormus...

anaa bende dıyordum erkenden yattı galiba hosgeldın kaptanım , sen anlattıkca o şefi dövesim gelıyor , erkek mı bu şefın , yada türk mü ? merak ettım valla , kocan napsın yaa o da bıkmıstır , evlimisin evliyim eşin nerde yurtdısında yasıyor , nasıl yani yaaaa??? derler sabır , allah buyuk , hikmetinden sual olunmaz , mucize olur bırden hersey degısır , dua etmekten baska caren yok ...

Emir saçını mı kestirmiş ne? Amerikan traşlı gibiydi, önünü de ikiye ayırmış, "ıyy" dedim.Öpüşme sahnesinde adamın beli kırılmış eğilip öpecem diye.Feriha'nın altına sandalye koysalar o bile kesmez yani o derece. Ama hoş adam.Gerçi şu kaptan var ya ben onu daha yakışıklı buluyorum. Feriha mıy mıyladıkça içim şişti resmen, annesi de evet gidince tadı kaçtı.Hele babasının "Fe-e-e-riiiii-ha kıııı-zııımm neee-deeee-nnn böööö-yyy-leeee yaaa-pı-yoooor-suun" diye bıy bıy sanki 3 aylık çocuğa laf anlatırcasına konuşmasına ifrit oluyorum.

80 altı olursun ortak ya, ne kalmış zaten? Yılbaşına da daha 1 ay var, ohoo çok günümüz var yani.

Lolorosso'yu ilk kez duydum. Heralde gidip bir yere "bana lolorosso ver" diyemem.Tekerleme gibi geldi, google'dan baktım, tanıdık geldi ama halk dilindeki adını hatırlayamadım

aahh sorma... şeflerimden biri kadın biri erkek... ikiside isviçreli...
ah şu sorma olayını sorma ya... eşimede soruyorlar... .. banada soruyorlar. bazen umudumu kaybettiğim günler oluyor

aa emir le ferihayımı çekiştiriyosunuz... valla kızlar ben o diziden umutluyum dahada heyecanlandırcak bizi... enn çok seherin bebesinin sanıldığı yerde olmadığı ortaya çıkınca güzel olacak.. emir ile feriha

ya ben o dizinin baya ilerlemesini ikisinin evleniğini ve evililik hayatlarınıda görmek istiyorum ya

aahh sorma... şeflerimden biri kadın biri erkek... ikiside isviçreli...
ah şu sorma olayını sorma ya... eşimede soruyorlar... .. banada soruyorlar. bazen umudumu kaybettiğim günler oluyor

Her işte bir hayır var derler de bazen insan sinir olur ya, olma işte.Bak geçen sene kpss'ye girdim.Puanım düşüktü.Bir tek doğu tutarsa tutacak.O da Van-Erciş.20 tercih yaptım, hepsi Van-erciş.Eşime de dedimki artık 1 sene, 2 sene ayrı kalırız ne yapalım, sonra ben eş durumundan gelirim.Öyle böyle derken ben 1 puanla kaçırdım.İsyan kötüdür tövbe haşa ama isyan ettim."Allahım dağın başı için dua ettim, eşimden ayrılmayı göze aldım, neden mümkün kılmadın? " diye günlerce de ağladım. Üstünden az bir zaman geçti ve Van-erciş yerle bir oldu, nice öğretmenler ve diğer insanlar öldü.Yani bazen hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor ama gerçekten "her işteki hayra" o zaman inandım.Belki atanıp gitseydim, şu an toprağın altında olacaktım.
Bizle ne alakası var diyebilirsin ama her işte hayır vardır özetle, sabrın sonu da selamet.
Umarım kısa sürede hayırlısıyla kavuşursunuz.

Hee levent dimi , evet klass cocukk , onunda cıkıcak bır geçmişi konu yaratıyorlar akılları sıra ,

80 altına inemeyecekmısım gıbı geliyor yaa , sankı bu kıloda kalıcam hep , bugun 14 tane takımın hepsının kılosuna baktım ahahahaha hani 80 i kırıp inen varmı dıye o derece taktım yani duruma , cok kasmam lazım bu hafta 79 u görursem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ınanıyorum....

lolorosso akdenız yesıllıgı dıye gecer bazı yerlerde ondandır

doğru diyorsun.. sabır ve dua... bunlar tek sığınağım

ben tesellı amacıyla söylemedım , ben ne zaman sıkışsam 2 rekat namaz kılsam rabbım geri cevırmez , hayırlısı belkıde böyledır , şeflerinde nazi çıktı senın mübarek , e tabı heryer türkiyemi , bizde olsa 40 kere kavusmustunuz torpili var , rüşveti var dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…