envila kaç kilosun hedefin kaçtı menün güzel cnm
56( gerçi bugün 55.8 di :)) kiloyum hedefim de 50... göbek bölgemde bölgesel yağlanma var onun için uğraşıp duruyorum iştebugün baya hevesle başladım umarım böyle devam eder :)) bir de sporu artırabilsem daha iyi olucak asıl ihtiyacım olan o ama zamn bulamıyorum pek :/
yok ya ben ne zaman girsem en son yazan 17.33 yazıyor kımse gelmemiş diye bende girip yazmadım amaa yemekleri göturdum orası gercek , örgümü ördüm sobanın basında , dizilerimi izledim şimdi beyazıtı izliyorum
envila bana menun pek saglıklı gelmedı ama hoş benım ortagında menusu masallahı var :))
vaay 2 silahşör toplanmış gene..
ben kendimi çok kötü hissediyorum. iş bulamamak ve o lanet şeften hala bir sonuç olarak haber alamamak beni fena yıprattı. artık eşimden tek saniye ayrı kalmak istemesemde saatler günler aylar avucumun içinden kayıp gidiyor. ama bütün bunları eşime anlattım. bence oda bıktiki artık sabır sabır sabır diyor başka birşey demiyor. bi teselli modu yok adamda.
bugünde merak etmeyin kızlar öyle uykusuzum diye şekere sarılmadım.
o saatte baska bısey yokkı bakıcak , Emir ' in yakısıklılıgı olmasa cekılmez o dizi , hoş o çocuk nasıl 20 yaşında benım hala aklım almıyor ya neyse , hic gözume carpmadı göbeği boyu kısa ya her baktıgımda o gelıyor aklıma ayagının altına takoz koyuyorlarmıs , bırde annesi cıktı diziden tadı kactı harbıden ,
haftada 3 kg ınsan nasıl verır ya yuhhhh , tebrık edıyorum kendılerını , bugun aksama kadar musli ve sütle durdum aksam saat 5 ti artık kafam dönüyordu , yarın yine klasık dıyete devam bugun bol bol sebze aldım , en cok da lolorosso buldum pazarda ona sevındım bayılıyorum onun rengıne ve kıvırcıklıgına , ınsallah haftaya 80 nin altına düşerim , düşermiyim acaba yaa ????valla varya düşersem 4 kg vermiş olucam yılbasına kadar 6 - 7 versem guzel bır yere gidip sabaha kadar dagıtıcam spor yok işte bende bugun yürüdüm ama bana sıkılasmak da lazım...sen keske yeseydın ya bıseyler vucut yemeyınce yag depoluyormus...
anaa bende dıyordum erkenden yattı galiba hosgeldın kaptanım , sen anlattıkca o şefi dövesim gelıyor , erkek mı bu şefın , yada türk mü ? merak ettım valla , kocan napsın yaa o da bıkmıstır , evlimisin evliyim eşin nerde yurtdısında yasıyor , nasıl yani yaaaa??? derler sabır , allah buyuk , hikmetinden sual olunmaz , mucize olur bırden hersey degısır , dua etmekten baska caren yok ...
aahh sorma... şeflerimden biri kadın biri erkek... ikiside isviçreli...
ah şu sorma olayını sorma ya... eşimede soruyorlar... .. banada soruyorlar. bazen umudumu kaybettiğim günler oluyor
Emir saçını mı kestirmiş ne? Amerikan traşlı gibiydi, önünü de ikiye ayırmış, "ıyy" dedim.Öpüşme sahnesinde adamın beli kırılmış eğilip öpecem diye.Feriha'nın altına sandalye koysalar o bile kesmez yani o derece. Ama hoş adam.Gerçi şu kaptan var ya ben onu daha yakışıklı buluyorum. Feriha mıy mıyladıkça içim şişti resmen, annesi de evet gidince tadı kaçtı.Hele babasının "Fe-e-e-riiiii-ha kıııı-zııımm neee-deeee-nnn böööö-yyy-leeee yaaa-pı-yoooor-suun" diye bıy bıy sanki 3 aylık çocuğa laf anlatırcasına konuşmasına ifrit oluyorum.
80 altı olursun ortak ya, ne kalmış zaten? Yılbaşına da daha 1 ay var, ohoo çok günümüz var yani.
Lolorosso'yu ilk kez duydum. Heralde gidip bir yere "bana lolorosso ver" diyemem.Tekerleme gibi geldi, google'dan baktım, tanıdık geldi ama halk dilindeki adını hatırlayamadım
doğru diyorsun.. sabır ve dua... bunlar tek sığınağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?