Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok artık....resmen azrail sana gellll gelll demiş ahahahahaa , sen ııhh demişsin , ben kadere inanırım , adamın biri de yıllarca bodrum katta korkuyla yaşamıs , su basar ölürsek diye , adam emeklı olunca 4.kattan ev almıs hemen , ve işyerinde sele yakalanıp ölmüş , velhasıl , sizinde sonunuz guzel olucak ınanman lazım önce sen inanacaksın , secret yapıcaksın , sonrası allah'a kalmıs , birde her sabah yataktan kalkınca adımını atmadan dilek dile

benım uykum geldı kızlar artık yatıyorum ıyıgeceler size ...

Ha şöyle akdeniz yeşilliği ya da mor kıvırcık, lolo molo bozar beni.

Evet Levent özgür adam modunda karizmatikti, ne zamanki "Feriyaaa, feriyaaa" diye höykürmeye başladı ona da gıcık oldum.
Ben bir atamamı gerçekleştiremiyorum adam üniversitede hoca oldu yaa, ne kolaymış.
Ben Seher'i baştan sevmiştim.Feriha gibi donuk değildi, fıkır fıkır, sıcak kanlı tatlı bir kızacağızdı, şimdilerde "evlerden ırak" bir tip olmuş valla.Bence Feriha ile bir gün takışır, kendini yerlere atar, "Feriha'nın yüzünden bebem düştü" diye çığırır ortalarda.Onda o saf koca olduktan sonra, dışardan kedi yavrusu alıp "Mehmet bak bu bizim bebemiz " der de, o saf Mehmet kedi babası olduğuna bile inanır

Yatakta dilek olayını ilk kez duydum.El yüz yıkanmadan mı öyle dileniyormuş? Hmm uyku semesi hatırlarsam deneyeyim bakalım.
Benim mekik ödevim duruyor, gidip yarım saat onunla uğraşacağım.
Sonra da direkt yatarım.
Yarın daha hafif kalkalım, güzel bir gün olsun inşallah.
İyi geceler.

ahahahhahaha , aynenn aynen adam tam bır kılıbık , kapıda hosgeldın kocacııgmmm demıyormu gıcık oluyorum , ama evet bak bebegı ferıhaya atar hatta onlarda ferıhayı evden atarlar, o yenge , halayıda kayınpedere kakalar ....ben söylıyım....

çizelgemi değiştireyım dedım yapamadım gene

doğru gerçekten. basit bi satış elemanlığı için orda çoktan olmuştu bu işi.

Canım şu anlattığın şey beni çok duygulandırdı. Bende çok inanıyorum her işteki hayır a... ama böyle umutsuzluklar olabiliyor maalesef insan bir an önce önünü görmek istiyor.

Bireysel ne oluyor ki. Niye beni ayırdılar. Bende sizden biriyim ama yoksam beni takımdan attı mı kaptan. ama neden neden neden. 4. olmak da güzelmiş. Bundan sonra her hafta daha yukarılara çıkıcaz inşallah. Dün akşam giremedim ben. Arkadaşlar la dışarı çıktık içmeye şöyle bir dağıttık. iki bira içtim ama suçluluk duyarak. Hele bir de kızlardan biri o içtiğin 1 somun ekmek ediyor demez mi sonuna doğru. Hepten suçluluk duydum. Dün akşam ipin ucunuz kaçırdım yani kızlar.

Bu arada igünaydın. Bugün sabah 7 de kalktım. Ne zorum varsa. Şimdi yeşil çayımı içiyorum. Galiba akşam neler kaynattınız diye meraktan uyandım. İşe giderken yataktan çıkamıyorum bugünde sen tut sabahın yedisinde kalk. ama birazdan uyumayı düşünüyorum tekrar.

Dünkü menümü de suçluluk duyarak yazayım.
Sabah
2 yumurta peynir domates, biber

Öğlen
Yagsız et sote, sebze çorbası

Ara
4 tane kuru kayısı

AKşam
4 tane ızgara köfte, biraz kızarmış patates 5-6 dilim
2 bira

Ve gece
Saat 10 gibi
2-3 parça ızgara sucuk ( çok acıkmıştım ortim midem kazınıyordu)
;su: 3,5 litre
Spor gene yok.

günaydınnnn

bende erken kalkanlardanım

sezen e artık 1.olmanın keyfını cıkarmıssın bosver sen kacamak yaptım dıye ipin ucunu bırakma sakın bugun dıkkat et :)

cuma zayıflama alanına katılmak ısteyenlere mesaj yazdım ınsallah bır gelen olur kızlar

günaydınlar
ortim tbr ederim dün senin günündü kutlamışsın işte:)
bu boncuk olayınıda doğru düzgün uygulamadan kaldırdık sanırım bizden başka kimse yapmıyo
sabah
öğle
ara
akşama bişi yok hadi bira kutlama dedik patates kızartmasıda ne oluyo öle :)
su
gece olayıda olmamış

benim dünkü menü şöyle
sabah
sucuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak az şekerli çay (orti bu sucuk olayına senin yüzünden girdim )
öğle saat 4 gibi 2-3 kaşık barbunya
akşam
köfte 5 tane, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su 1-1.5 lit anca
akşam çayın yanında kuruyemiş vardı senden önce ben kızdım kendime orti yedikten sonra büyük suçluluk duydum
sporda gündüz 1 saate kadar dışarda işlerim vardı sayarsan yürüşüyüş o evde bişi yapamadım

günaydın kızlar bende erkencilerdenim her sabah zorla kalkarım işe giderken ama bu gün bende sabahın köründe zıpladım alışverişe gittim kahvaltımı yaptım bisikletime bindim:)))
menümüde yazayım sabahtan böle yazınca kendimi mecbur hissediyorum ve direk uyguluyorum:))
sabah:
1 parça bazlama(avuç içi kadar)
6 zeytin
maydanoz
1 parça peynir(tulum)
1 tk.tahin+pekmez
1 yumurta sarısı(haşlama)
2 bardak çay(şekersiz)
ara:
1 fincan nescafe(şekersiz)
öğlen ve akşam yemeğimi bugün birleştiricem menümde balık var+salata
aralarda yeşilçay ve meyvem var bu günkü menüm bu kadar kızlar
15 dk bisiklete bindim
200 mekik çekicem az sonra
birazda sporum var

Evet valla boncuk olayını bizden başka kimse yapmıyor ortim. Olsun ben seviyorum ama biz devam edelim. diğerleri de çatlasınn.
Sabah
Öğle
Akşam
Su
Spor yürüyüşü de sayarız spor dan orim ne olcak.
Kuruyemiş için de olmamış ortim benim patetes kızartması gibi olmuş.
Sucuk konusunda haklısın valla bu ara çok yiyorum ama napıyım çok lezzetli bunlar ya. Aslında hep sabahları yemeye çalışıyorum ama bazen akşamları dayanamıyorum. evde genelde akşamları bir şey olmuyor en pratik te sucuk geliyor.

Çok enerjik başlamışsın güne. Tebrik ederim valla. Ben hala kahvaltı sofrasından kalkamadım.

Günaydın,
Sabah sabah istemeden spor yaptım valla off ne sabahtı ama.Sabah alarmı duymamışım, eşim gitmiş.Sonra da 10da beni aradı "sabah beni uyandırmadın, iyi misin?" diye.Be adam uyuyorum işte.Tabii oflayarak uyandım, uykum kaçtı.Bugün yoğurt günü.Baktım yoğurt az, altımda civciv sarısı pijama altı, üstte askılı bodynin üstüne kabanı geçirip, saç baş ayrı halde markete gittim yoğurt almaya.Market de 2 adım, çok yakın. Eve döndüm anahtarı sokarım, çeviririm açılmaz.Krize girdim.1 senedir bu apartmandayız karşı komşuyu ilk kez o paspal halimle gördüm, kadın da "çilingir bulun" deyip, gitmesin mi evden? Cebimde 2 lira var, elimde yoğurt, telefonum evde.Ay ne kabus ama.Allahtan eşim yakın bir yerde çalışıyor.20 dakika yürüdüm.İş yerine bir girişim var, kabus.Saçı başı ayrı yerde, altında ayıcık pijamasıyla iş yerine giren bir kezban Neyse eşimi aldım, eve geçtik.Adam anahtarını bir soktu, kapı anında açıldı.Allahım beni mi sınıyorsun? dedim valla.Sabah sabah hem onca kişiye rezil oldum, hem 40 dakika yol tepeledim.Hepsi şu kahrolasıca yoğurt yüzünden . Ya da benim salaklığım işte.

Şimdi uğruna dağ, bayır tepelediğim yoğurdu yiyeceğim.Sabah ters başladı yani, sonrası iyi geçer umarım.

Se_zen ben burada kutlama yaparız demiştim ama dışarda kutlamışsın Bence yakışır, afiyet olsun.Sonuçta hakettin.Kendini ödüllendirmişsin işte, ne güzel.

winstoncum kötü olmuş canım ya bi kez benimde başıma gelmişti komşuluk bizdede aynı 1.5 yıldır kimseyi tanımam martta aynı öle oldu açamadım kapıyı bi saat eşimi beklemiştim parkta soğukta ama Allah onları benim elime düşürmesin yağmurlu havada su vermem valla...
kızlar bana bu kadar sabah keyfi yeter oturdum kaldım kalkıyım biraz temizlik yapıyım öptüm hepinizi...

Sana da günaydın, öyle düşünme güzel bir başlangıç yapmışsın güne. Ne güzel bak Allah spor yapmanı istemiş. Hayır vardır her işte. Sen şimdi o kadar sana spor yaptıran yoğurtunu afiyetle ye. NE kadar kıymetlidir o yoğurt. Komşuna da pes yanlız. Ne biçim komşuymuş öyle.
Ayrıca benim derecede yanlışlık var galiba. Her halde geçen hafta kilo bildiriminde bizi saymamışlar dı ya ondan öyşle oldu herhalde. Yoksa o kadar fazla kilo vermedim ki ben. Sen benden daha fazla kilo vermişsin. Ayrıca resimlerini de gördüm fark etmiş ama tabii ikinci de ayakta olsaydı farkı daha iyi anlardı. Yatarken insan olduğundan daha fazla kalın görünüyor. Bir de ayakta resim bekliyoruz. Ben de resmimi bilgisayara atabilirsem fırsat bulup bende ekliycem.

Bende öğlen gibi pazara gidicem kızlar. Ama sebze pazarı değil kıyafet pazarı. Bayılırm pazar gezmeye. Beni bıraksınlar sabahtan akşama kadar gezeyim. Gerçi kızımla gidicez ama olsun yine de gezeriz biz. Ay o da anası gibi. Pazarda ne görse ayyy ne güzelmiş bundan da alalım mı diye başlıyor. Ama ne görse. Bakalım artık biraz para harcayalım. Gereksiz ne kadar şey varsa alır gelirim. Huyumdu 1 parça bir şey almaya giderim. Elim kolum poşet dolu gelirim.

günaydın herkese :)) ne kadar erkencisin yahuu maşallah sabah kalkılmış sporlar yapılmış ben de daha yeni uyanabildim...daha doğrusu akşam aç uyuduğum için sabah mide gurultularıyla saat 10 da bi kalktım bir dilim ekmek ve 1 parça beyaz peynir yedim yine uyudum :)) onu kahvaltı yerine sayıyorum saat 1 gibi de öğle yemeğimi yerim artık benim de bugün dans kursum var salsa akşam 5 de..spor niyetine onu sayıyorum bugün için

Aynen, tamam ben de öyle kısır günleri, altın günleri, mıcık mıcık sabah akşam ev gezmelerini sevmem ama kapı önünde pijamasıyla kalan komşuma da bir zahmet telefonumu verir, ara bir yerleri derim. Valla dersimi aldım, bakkala bile gitsem yanıma telefonumu alacağım, para da alacağım valla.

Tabii canım, Allahtan ocakta bir şeyler yoktu, bir kettle aktifti, o da bazen atıp kendini kapatıyor , bazen saçmalıyor kapanmıyor otomatik.Evde bir de kedim var, cam kapı açık, o da kendini camdan atar diye panikledim işte.Neyse sonunda hayırlısıyla eve girdim ya buna da şükür.
Kilo sistemi de şöyle işliyormuş canım; başlangıç kilon üzerinden işlme yapılıyor.Yani 50li kilolarda olan biri -zaten zayıflaması da bol yağlı birine göre daha zordur- o kilolara falan bölünüyormuş.Ben kendim için değil de misal 3 kilo veren biri var, bireysele girememiş 80li kilolarda.Ama 50li, 60lı kişiler 2 kilo verince girmiş.Aslında adaletli olmuş.80li kilolar çok daha rahat kilo verir ama 50ler daha yavaş verir, o yüzden makul olmuş.
Bu arada 90larda şişko olduğumdan (hoş, hala şişkoyum ya) foto olayına sıcak bakmazdım, o yüzden çok fotom yok.O yüzden sadece örnek anlamında koydum.İnşallah istediğimiz kilolara ineriz de yatarak da, ayakta da, amuda kalkmış halde de deste deste çekiniriz.

Ne güzel dans, salsa falan.Deli gibi kalori yaktırır hem de eğlenceli olur.Şimdiden iyi eğlenceler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…