Her işte bir hayır var derler de bazen insan sinir olur ya, olma işte.Bak geçen sene kpss'ye girdim.Puanım düşüktü.Bir tek doğu tutarsa tutacak.O da Van-Erciş.20 tercih yaptım, hepsi Van-erciş.Eşime de dedimki artık 1 sene, 2 sene ayrı kalırız ne yapalım, sonra ben eş durumundan gelirim.Öyle böyle derken ben 1 puanla kaçırdım.İsyan kötüdür tövbe haşa ama isyan ettim."Allahım dağın başı için dua ettim, eşimden ayrılmayı göze aldım, neden mümkün kılmadın? " diye günlerce de ağladım. Üstünden az bir zaman geçti ve Van-erciş yerle bir oldu, nice öğretmenler ve diğer insanlar öldü.Yani bazen hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor ama gerçekten "her işteki hayra" o zaman inandım.Belki atanıp gitseydim, şu an toprağın altında olacaktım.
Bizle ne alakası var diyebilirsin ama her işte hayır vardır özetle, sabrın sonu da selamet.
Umarım kısa sürede hayırlısıyla kavuşursunuz.
yok artık....resmen azrail sana gellll gelll demiş ahahahahaa , sen ııhh demişsin , ben kadere inanırım , adamın biri de yıllarca bodrum katta korkuyla yaşamıs , su basar ölürsek diye , adam emeklı olunca 4.kattan ev almıs hemen , ve işyerinde sele yakalanıp ölmüş , velhasıl , sizinde sonunuz guzel olucak ınanman lazım önce sen inanacaksın , secret yapıcaksın , sonrası allah'a kalmıs , birde her sabah yataktan kalkınca adımını atmadan dilek dile
benım uykum geldı kızlar artık yatıyorum ıyıgeceler size ...
ben tesellı amacıyla söylemedım , ben ne zaman sıkışsam 2 rekat namaz kılsam rabbım geri cevırmez , hayırlısı belkıde böyledır , şeflerinde nazi çıktı senın mübarek , e tabı heryer türkiyemi , bizde olsa 40 kere kavusmustunuz torpili var , rüşveti var dimi..
Her işte bir hayır var derler de bazen insan sinir olur ya, olma işte.Bak geçen sene kpss'ye girdim.Puanım düşüktü.Bir tek doğu tutarsa tutacak.O da Van-Erciş.20 tercih yaptım, hepsi Van-erciş.Eşime de dedimki artık 1 sene, 2 sene ayrı kalırız ne yapalım, sonra ben eş durumundan gelirim.Öyle böyle derken ben 1 puanla kaçırdım.İsyan kötüdür tövbe haşa ama isyan ettim."Allahım dağın başı için dua ettim, eşimden ayrılmayı göze aldım, neden mümkün kılmadın? " diye günlerce de ağladım. Üstünden az bir zaman geçti ve Van-erciş yerle bir oldu, nice öğretmenler ve diğer insanlar öldü.Yani bazen hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor ama gerçekten "her işteki hayra" o zaman inandım.Belki atanıp gitseydim, şu an toprağın altında olacaktım.
Bizle ne alakası var diyebilirsin ama her işte hayır vardır özetle, sabrın sonu da selamet.
Umarım kısa sürede hayırlısıyla kavuşursunuz.
birkaç gündür farkediyorum yemeği erken yeyip aç yattığımda
sabah tartınca daha mutlu oluyorum.Sonuçlar güzel oluyor.
Bundan sonra yapabilirsem inşallah erken yeyip aç yatmaya çalışcam.
yatarak zayıflıycam yani
Eveeett 4. olmuşuz, haftaya inşallah ilk 3 grubun içinde oluruz.
Se_zen bireysellerde bu arada.Tebrikler. Ben hesap kitaptan anlamam ama 2 kilo eksikle %3.45 yazıyor, daha fazla verenlerde oran daha düşük olmuş anlamadım :26: Acaba ideal kiloya göre mi oranlanıyor?
Evet, yılmadım araştırdım böyle hesaplanıyormuş.
Grup olarak listede değiliz ama bireysel olarak göğsümüzü kabartan, grubumuzu bireyselde temsil eden, bizi gurulandıran Se_zen arkadaşa tebriklerrrrrrrr.
Bu gece özel Se_zen kutlamaları yapacağız.
Dünkü menümü de suçluluk duyarak yazayım.
Sabah
2 yumurta peynir domates, biber
Öğlen
Yagsız et sote, sebze çorbası
Ara
4 tane kuru kayısı
AKşam
4 tane ızgara köfte, biraz kızarmış patates 5-6 dilim
2 bira
Ve gece
Saat 10 gibi
2-3 parça ızgara sucuk ( çok acıkmıştım ortim midem kazınıyordu)
;su: 3,5 litre
Spor gene yok.
benim dünkü menü şöyle
sabah
sucuklu yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak az şekerli çay (orti bu sucuk olayına senin yüzünden girdim)
öğle saat 4 gibi 2-3 kaşık barbunya
akşam
köfte 5 tane, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su 1-1.5 lit anca
akşam çayın yanında kuruyemiş vardı senden önce ben kızdım kendime orti yedikten sonra büyük suçluluk duydum
sporda gündüz 1 saate kadar dışarda işlerim vardı sayarsan yürüşüyüş o evde bişi yapamadım
günaydın kızlar bende erkencilerdenim her sabah zorla kalkarım işe giderken ama bu gün bende sabahın köründe zıpladım alışverişe gittim kahvaltımı yaptım bisikletime bindim:)))
menümüde yazayım sabahtan böle yazınca kendimi mecbur hissediyorum ve direk uyguluyorum:))
sabah:
1 parça bazlama(avuç içi kadar)
6 zeytin
maydanoz
1 parça peynir(tulum)
1 tk.tahin+pekmez
1 yumurta sarısı(haşlama)
2 bardak çay(şekersiz)
ara:
1 fincan nescafe(şekersiz)
öğlen ve akşam yemeğimi bugün birleştiricem menümde balık var+salata
aralarda yeşilçay ve meyvem var bu günkü menüm bu kadar kızlar
15 dk bisiklete bindim
200 mekik çekicem az sonra
birazda sporum var
Günaydın,
Sabah sabah istemeden spor yaptım valla off ne sabahtı ama.Sabah alarmı duymamışım, eşim gitmiş.Sonra da 10da beni aradı "sabah beni uyandırmadın, iyi misin?" diye.Be adam uyuyorum işte.Tabii oflayarak uyandım, uykum kaçtı.Bugün yoğurt günü.Baktım yoğurt az, altımda civciv sarısı pijama altı, üstte askılı bodynin üstüne kabanı geçirip, saç baş ayrı halde markete gittim yoğurt almaya.Market de 2 adım, çok yakın. Eve döndüm anahtarı sokarım, çeviririm açılmaz.Krize girdim.1 senedir bu apartmandayız karşı komşuyu ilk kez o paspal halimle gördüm, kadın da "çilingir bulun" deyip, gitmesin mi evden?Cebimde 2 lira var, elimde yoğurt, telefonum evde.Ay ne kabus ama.Allahtan eşim yakın bir yerde çalışıyor.20 dakika yürüdüm.İş yerine bir girişim var, kabus.Saçı başı ayrı yerde, altında ayıcık pijamasıyla iş yerine giren bir kezban Neyse eşimi aldım, eve geçtik.Adam anahtarını bir soktu, kapı anında açıldı.Allahım beni mi sınıyorsun? dedim valla.Sabah sabah hem onca kişiye rezil oldum, hem 40 dakika yol tepeledim.Hepsi şu kahrolasıca yoğurt yüzünden . Ya da benim salaklığım işte.
Şimdi uğruna dağ, bayır tepelediğim yoğurdu yiyeceğim.Sabah ters başladı yani, sonrası iyi geçer umarım.
Se_zen ben burada kutlama yaparız demiştim ama dışarda kutlamışsınBence yakışır, afiyet olsun.Sonuçta hakettin.Kendini ödüllendirmişsin işte, ne güzel.
winstoncum kötü olmuş canım ya bi kez benimde başıma gelmişti komşuluk bizdede aynı 1.5 yıldır kimseyi tanımam martta aynı öle oldu açamadım kapıyı bi saat eşimi beklemiştim parkta soğukta ama Allah onları benim elime düşürmesin yağmurlu havada su vermem valla...
kızlar bana bu kadar sabah keyfi yeter oturdum kaldım kalkıyım biraz temizlik yapıyım öptüm hepinizi...
Sana da günaydın, öyle düşünme güzel bir başlangıç yapmışsın güne. Ne güzel bak Allah spor yapmanı istemiş. Hayır vardır her işte. Sen şimdi o kadar sana spor yaptıran yoğurtunu afiyetle ye. NE kadar kıymetlidir o yoğurt. Komşuna da pes yanlız. Ne biçim komşuymuş öyle.
Ayrıca benim derecede yanlışlık var galiba. Her halde geçen hafta kilo bildiriminde bizi saymamışlar dı ya ondan öyşle oldu herhalde. Yoksa o kadar fazla kilo vermedim ki ben. Sen benden daha fazla kilo vermişsin. Ayrıca resimlerini de gördüm fark etmiş ama tabii ikinci de ayakta olsaydı farkı daha iyi anlardı. Yatarken insan olduğundan daha fazla kalın görünüyor. Bir de ayakta resim bekliyoruz. Ben de resmimi bilgisayara atabilirsem fırsat bulup bende ekliycem.
günaydın herkese :)) ne kadar erkencisin yahuu maşallah sabah kalkılmış sporlar yapılmışben de daha yeni uyanabildim...daha doğrusu akşam aç uyuduğum için sabah mide gurultularıyla saat 10 da bi kalktım bir dilim ekmek ve 1 parça beyaz peynir yedim yine uyudum :)) onu kahvaltı yerine sayıyorum saat 1 gibi de öğle yemeğimi yerim artık benim de bugün dans kursum var salsa akşam 5 de..spor niyetine onu sayıyorum bugün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?