Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy çok açımmmm ............

sabah kalktım 2 grissini , peynır, şekersiz çay ıctım sımdı aclıktan öluyorum

sezen bende bayılırım pazara , kızımda okula gıtmedıgınden heryere beraber gıderız hem sımdıden para nedır ögrenıyorlar ıyı oluyor, yoktan da anlıyorlar...

ezogelin , sabah sabah cok güldüm ay allah düşürmesin kimseyi , benım basıma gelmezde eşimin basına çok gelir , telefon , anahtar , cep tlf muhakkak bırını unutur , yolda kasksız motorsıklete yakalanır , ben bir kere otelde wcde kilitli kaldım o gunden berı evde bıle telefonsuz gıtmem , asansörlere bile telefonu elıme alıp öyle binerim , nasıl korktuysam artık ...

ben kalan mutfagın dolaplarını bitireyımmm , aksama kızıma ısırgan ve ıspanaklı börek yapıcam söz verdim , gene gelırım kızlar

ortim bugünkü listemi veriyim
sabah
1 yumurta, maydanoz, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak az şekerli çay
öğle
kuruyemiş, çay
akşam
6 köfte, 1 dilim kepek ekmek
su: 2 lt
spor: 50 dk (4 km) tempolu yürüyüş

kimseler yok kızlar nerelerdesiniz?
vallaha ben çok yoruldum bu gün sabah erken başladım güne çarşı, alışveriş ,çocuklar derken vallaha canım çıktı.
menüme sadık kaldım sadece öğlen fazladan 1 kase çorba içtim onun dışında herşey iyiydi yani:))

Bugece televizyonda da güzel bir şeyler yoktu ama herkes kayıp, belki de cumartesi eğlencesi yapılıyordur.
Bugün günüm ters başlamıştı, yazmıştım.Zaten güne de erken başladım, gün geçmedi yeminle.
Benim yoğurt günümdü.3 kase yoğurtla, 3 litre de suyla bir nevi 3 litre ayranla günü kapattım.
Yarın patates günüm, gına geldi haşlamasından, fırınlanmasından.
Zaten 20 gündür de sıcak bir şey yemedim adam gibi.
Netten patates çorbası buldum, yağsız, tuzsuz, sütsüz çorba yapacağım birazdan ki yarın sabah 2 saat çorbayla uğraşmayayım.
Sabah, öğle, akşam da 3 kase içerim, yarını da kapatırım inşallah.

Tüm gün dinlendim, yaydım valla.Son 3-4 bölümdür Muhteşem Yüzyıl'ı seyrediyordum, merak ettim, 1. bölümden itibaren 8 bölüm netten izledim Eşime de "Sülüman, sülüman" diye seslenmeye başladım Benim Hürrem'den neyim eksik ayol.Maşallah ikimiz de danacık gibiyiz

Akşam mekiğim duruyor, şu çorbayı halledeyim, mekiğimi çeker, duşumu alır, erkenden zıbarırırm diyorum.
Şimdilik yurttan haberler bunlar, esen kalın

Herkese iyi pazarlar,
Burası kuzuların sessizliği gibi oldu 2 gündür Malum haftasonu diyerekten, sizlere bol dinlenmeler ve eğlenmeler diliyorum.
Bugün patates günüm ve çorba yaptım, yağsız, tuzsuz, sütsüz.
Sabah çorbamı içtim, şimdi keyif yapıyorum.
Hava güzel, bizim karşı blokta şu belediyenin aletleri var, sabahları eşimle evden çıkayım, bir saat orda spor yapayım diyorum.
Tek başına mekik göbekte işe yarasa bile basenlerim incelmeyecek, kollarım falan da sıkılaşmak için başka alet arayacak.
Her gün 1 saat aletli çalışsam, yarım saat de mekik çeksem, zaten kuş kadar yiyorum, bu iş daha güzel ve hızlı olur diyorum.
Hadi hayırlısı
Sizlere kaçamaksız, daha hafif ve güzel bir pazar diliyorum.

Ortim maşallah 2 gündür sen süper gidiyorsun ama ben hafta sonu diye hepten bozdum. Ama takmıyorum çabuk toparlarım ben.
Şimdi boncuk dağıtmaca
Ssabah:
Öğle
Akşam:
Spor:
Su:
Ara öğün yok. boncuk yok.
Ama maşallah ortim iyi gidiyorsun.

Şİmdi ben içler acısı listemi paylaşayım
Sabah: Yarım simit, peynir, domates,
Öğlen:5 tane lokma tatlsısı
Ara: Çeyrek simit
Akşam: Haşlanmış tavuk 2 tane sarma
1 dilim pasta: 1 tane alman pastası
Akşam hem annemin hemde eşimin yiyeninin doğum gübü vardı
Diyetteyim falan denmiyor her iki tarafta da yarım dilim pasta yedim. Ama birini gece 12 de yedim. Gerçi gece 2,30 da yattım.
Spor da 3 saat kadar pazar gezmesi yaptım artık onu sayalım barş
Su:3 litre.
Ama bugün toparlarım ortim.

Kızlar hakikatten bugün de kimsecikler yok. Sabahtan beri girip girip çıkıyorum daha bir kişi uğramamış. Herkes çok eğleniyor bugün herhalde.
Ben de şimdi gideyim de sauna eşofman giyip 1 saat aerobik yapayım. Açılalım kendimize gelelim şöyle. Ohhhh.

ortim sağol dün spor yaptım ya o beni çok mutlu etti inş haftada 3 akşam en azından 1 saat yürümeyi düşünüyorum gelelim senin listene
sabah
öğle olmamış
ara
akşam
sonraki pasta işide olmamış
su herzaman süpersin ortim ben haftasonu su içemiyorum işte düzene oturttum ama evde o kadar dikkat edemiyorum

benim bugünkü listem
bugun niyetliydim
sahur
1 yumurta, 2 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, birazda reçel, 2 bardak çay
iftar
1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote, 2 dilim kepek ekmek
akşam 8 gibide meyve yerim
su yatana kadar 1.5 lt yaparım
sporda şimdilik gözüm kesmiyo ama bakalım

selam kızlar gerçi gene kimsecikler yok hafta sonu olduğu için herkes çok yoğundur heralde bende anca oturabildim sabahtan beri hiç durmadım kahvaltı,temizlik gezmek derken anca oturabildim vallaha yorgunluktan zorla yazabiliyorum.
bu günkü menümü yazayım fazla kalamıyorum
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
1 küçük parça peynir
1 tk. tahin+pekmez
2 çb.çay(şekersiz)
ara:
1 fincan nescafe(şekersiz)
öğlen:
2 cennet elması
akşam:
4 köfte+3 parça patates(fırında)
1 dilim ekmek(kızarmış)
mattika nerelerdesin menülerimi yorumlamıyosun

Allah kabul etsin ortim.
Sahu:
AKşam:
Ara:
Su:
Oruçlusun ama yıldızları topladın gene ortim.
,Bende hep tutayım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Aslında başlasam iyi olacak.

suhancım eşleşmede beni yazmayın demiştim kaptana.
buralardayım ama özel durumlar var, aylarca haftada bir msj yazan arkadaşları hoş gördük benim de bu kadar hakkım vardır heralde.

Allah kabul etsin ortim.
Sahu:
AKşam:
Ara:
Su:
Oruçlusun ama yıldızları topladın gene ortim.
,Bende hep tutayım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Aslında başlasam iyi olacak.

sağol ortim yarın muharremin 10 onun dün bi arkadaş dedi tutucam die bende tutuyum dedim gerçi borcumda çok ama bakalım bu arada 45 dk(3.90 km) yürüdüm meyve yedim yeşil çayımı içiyorum bu hafta şu spor işini bi düzene koyarsam süper olcak

iyi akşamlar arkadaşlar.
bugünkü menüm
sabah:menemen 3 ceviz yeşil çay domates salatalık peynir.
öğlen:bulgur pilavı ayran
akşam:lahmacun ayran patates kızartması
şu an da salep içiyorum.1 saat yürüyüş.1.5 litre su
bugünkü menümün diyetle alakası yok.
regl kaçamağı dönemindeyim.:18:

merhaba herkese :)) ben de yazayım bugünkü menümü....kaçamaklı bir gün oldu ama bugün

sabah : 5 yk nesfit
yarım bardak light süt

ara: çikolata yedimm ( hem de baton şeklinde olanlardan bir paket
1 fincan şekersiz nescafe

öğle: yine 1 kase nesfit ama bu sefer sütsüz çerez gibi yedim

ara: 2 tane çörekotlu form bisküvi
1 avuç dolusu kabak çekirdeği

akşam : 3 yemek kaşığı domates soslu erişte
1 bardak ayran

bugün kötü bir menü oldu yaa...ama moralim bozulmuştu biraz çikolata yedim keyfim yerine gelsin diye..yarın eski düzenime dönerim kesin :))

spor olarak da çarşıdaydım bugün yürüdüm bayaa..yatmadan öncede 50 mekik çekerim ama yediğim çikolatayı eritmeye yetmez tabii...

suhancım eşleşmede beni yazmayın demiştim kaptana.
buralardayım ama özel durumlar var, aylarca haftada bir msj yazan arkadaşları hoş gördük benim de bu kadar hakkım vardır heralde.

tabiki mattikacım beni yanlış anlamanı istemem ben sadece sana takıldım.
nasılsın bu arada tedavin nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…