Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oh beee deminden beri denedim olmadi. Öncelikle merhaba kizlar. Haftasonum berbatt gecti. İs yerinde sefim bana aralik ayi sonunda gidecegimi ve beni devamli ise alamayacagini söylefi anlayacaginiz ocak ayinda bir is bulup baslamazsam bende issiz oluyorum. Moralim cok bozuk dün bütün günüm mektup taznakla gecti ama pek is ilanida bulamadim kriz nedeniyle. Off yediklerimi sotacak olursaniz ne yedihimi hatirlamiyorum cünkü 2 gündür neredeyyse hep ac geziyorum

ay inan çok canım sıkıldı üzüldüm valla .insan hayatının bir dönemi böyle oluyor .hepimiz yaşamışızdır. sabret geçir .inşallah senin kide geçer hayırlısıyla bir iş bulursun. bugün mübarek bi gün sana çok dua edeceğim .bizde ailecek böyle sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz .inşallah iyi olur senin içinde bizim içinde

canımya bozma moralini gün doğmadan neler doğar.inşallah Allah yardımcın olucaktır.

üzüldüm canım ya inş en kısa zamanda daha iyi bir iş bulursun...

Öncelikle çok üzüldüm. Sana şimdi ne kadar sıkma canını desek te bu işler dışarıdan görüldüğü gibi olmuyor. Sen yeterince üzmüşsün kendini. Ama şöyle düşün Mevla görelim neeyler ne eylerse güzel eyler. Her işte vardır hayırlı bir taraf. Ama bizler tabii bunu olay anında göremediğimizden üzüyoruz hep kendimizi. Benim de bugüne kadar başımdan bir sürü kötü şey geçti ama zaman ilerledikçe insan yaşadıklarının hepsine iyi ki yaşamışım diyor. Umarım sende yıllar sonra aynı şeyi söylersin.

İşte dünkü listem.
Dün toparladım biraz kendimi sonunda
Sabah
1 dilim ekmek le yapılmış tost
peynir, kırmızı lahana,

Öğlen
Haşlanmış tavuk gögsü ve yoğurt

akşam
Haşlanmış tavuk gögsü, yoğurt ve salata

Ara: Ananas yedim 2-3 dilim kadar

Su:3 litre
Spor 1 saat aerobik yaptım. Tubam Özayımla (buldum çok sevindim)

dünkü yedikleri yazmaya utanduğımdan yazmayacağım.bu gün oruçluyum . telafi ederim inşallah .sabah 100 mekik .akşama 500e tamamlarım hadi herkese kolay gelsin

ortim dün ii toparlamışsın
sabah
öğle
akşam
ara ya bu ananasın konservesini almıştık beğenmemiştik markette normalide satılıyo onun tadı nasıldırki almak istiyorum aslında
su
spor sevindim spor yapmış olmana

evet yeni geldim

hg canım

Bi de ortim bende arada sözde leslie ile spor yapıyormuşum ama dün anladım ki onlar hiç işe yaramamış bende. O kadar da yapmıştım.
Dün aerobik yapınca anladım valla bugün heryerim tutuldu. Kollarımdan sırtıma kadar her yerim çalışmış. Şimdi eşşek tepmiş gibiyim ama olsun acı çekerek spor yaptığımı hatırlıyorum. Bugün artık bu acıların üstüne yapamam ama yarın sabah kalkıp yeniden yapıcam. Çivi çiviyi sökermiş. Anca kendime gelirim belki. Acı ile spor yaparak. Tuğba Özayı tavsiye ederim kızlar. Ön, kol yankol kaburgana kadar çalıştırıyor. Sarkma falan olmaz onunla. Hemde içinde kısa bir boks bölümü var. Şööyle sinirlendiklerinizi alıp karşınıza bir güzel yumruk atıyor ve kendinize geliyorsunuz.

Selamlar,

Akşam tavuk gibi 10da yattım, sabah da çok erken oldu doğal olarak.
İş güç derken daha öğlen olmuş, gün geçmez tüm gün artık.
Evde sebze bitmiş, almaya da üşendim.
Aldım gene yoğurdu önüme, tüm gün ayrana talim suyla birlikte artık.

Yeni üyemiz hoş gelmiş, umarım kiloları da hoş gider. (Bu da ne demekse artık)

Benim ortak-destinam- pek sessiz 2 gündür.Hayırlı haberlerle gelir inşallah, hiç boşlamazdı, açıkçası biraz endişelendim.

Herkese hafif bir gün dilerim.

sağlık problemim var kilo vermek zorundayım ama motive olamıyorum inş sizin desteğinizle bu kilolardan kurtulurum

hiç keyfim yok , canım sıkkın o yuzden gelıp yazmak ıcımden gelmedi , dıyet desenız ehh , kabızlık da var, kafamı toparlayınca yazıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…