- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
hiç keyfim yok , canım sıkkın o yuzden gelıp yazmak ıcımden gelmedi , dıyet desenız ehh , kabızlık da var, kafamı toparlayınca yazıcam ...
Kizlar ben 31 aralikta adanaya gudiorum vetebildigim jadar kilo verebilnem lazim esimi görecemmmmmmm
Selen kızlar bu günde pek gelen olmadı gene. Unuttular galibam bizi
Ben hemen menümü yazayım
Sabah
2 yumurta, domates, salatalık, peynir
Öğle
2-3 parça karnıbahar
3-4 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt
Az salata
Ara
1 küçük parça unhelvası (gitti bütün diyet)
Akşam
Sebze çorbası 1 kase
Su: 3 litr
spor yok. Yapacak halim de yok.
günaydın kızlar gerçi gene kimsecikler yok ama en errkenci benim sanırım:))
menümü yazayım gerçi eşim yorum yapmıyo ama ben genede yazıyorum en azından iyi oluyo yazınca bişey yememek için şartlanıyo insan
dünkü menüm
sabah:
1 küçük poğoça
ara:
1 havuç,1 mandali bir küçük elma
öğlen:
1/2 kase şehriye çorbası
3-4 çatal kuru biber kavurması(yoğurtlu)
ara:
4-5 çubuk(susamlı)
akşam:
yemek yemedim sadece 1 fincan nescafe içtim(şekersiz)
yatmadan öncede 1 bardak greyfurt suyu içtim.
akşam aç yatmak çok güzel oluyo resmen hissediyosun bişeylerin gittiğini sabah kalkıncada
1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
1 küçük parça peynir
1tk. bal yedim yanındada 1 çb. çay(şekersiz)
ara:
bu gün ara için bişey getirmedim o nedenle ara yapmıycam.
öğlen:
meyve
akşam:
kapama(etli pilav) ve ayran
akşam yemeğim belli olduğu için öğlene ağır bişey yemek istemiyorum o nedenle hafif geçiricem.
akşam aç yatmak çok güzel oluyo resmen hissediyosun bişeylerin gittiğini sabah kalkıncada
1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
1 küçük parça peynir
1tk. bal yedim yanındada 1 çb. çay(şekersiz)
ara:
bu gün ara için bişey getirmedim o nedenle ara yapmıycam.
öğlen:
meyve
akşam:
kapama(etli pilav) ve ayran
akşam yemeğim belli olduğu için öğlene ağır bişey yemek istemiyorum o nedenle hafif geçiricem.
benim dünkü listemde şöyle
sabah
1 tost, 2 bardak az şekerli çay, az reçel
akşam
2-3 krakerle orucumu açtım 1 dilim börek bir parçada kek
evde yemicektim ama aç hissettim kendimi 1 kase çorba, 1 tabak kuru fasulye yanında yoğurt sonrasında kefir içtim
su 1.5-2 lt
spor yarım saat hafif yürüyüş (2km)
ortim kızcan ama ben bu kuruyemişi bırakamıyorum yedikten sonrada vicdan azabı oluyo bana yemekten sonra tv izlerken götürdüm yine...
kimsenin tadı yok bende dahil .uyumak ve uyumak istiyorum . bugünde oruçluyum ama kendimi aşırı şiş hissediyorum .sanırım bu hafta gram veremedim. canım sıkıldı .tartıya 2 gün var ama bakalım.
kimsenin tadı yok bende dahil .uyumak ve uyumak istiyorum . bugünde oruçluyum ama kendimi aşırı şiş hissediyorum .sanırım bu hafta gram veremedim. canım sıkıldı .tartıya 2 gün var ama bakalım.
vallaha bu sefer bende dört gözle bekliyorum perşembeyi kendimi zor tutuyorum tartılmamak için bide korkuyorum ya hiç inmemişsem diye((
ya bide düşünüyorum acaba çok mu takıntı yapıyorum ben bu kilo meselesini?
Ben bekleyemedim valla bugün tartıldım ve morailm bozuldu. Ama toparlarım ben yine de. İnanıyorum kendime.
Benimde hedefim 55 altına inmek. bir senedir inemedim hiç. Bir insem zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Benim kırılma noktam olduğuna inanıyorum 55 altının. 1 kilom kaldı. Perşembe olmasa bile hafta sonu kesin inmiş olurum. İnanıyorum kendime. Ve bence inanmak çok önemli.
Tünaydınlarrrr,
Sanki geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları hesabı bir gevşeme içindeyim.
Kendimi acilen toparlamam lazım.
20 günde yaklaşık 8 kilo verdim ama sanki artık durdu
Hoş, durmasa ölürdüm herhalde ama sabahları daha zayıf uyanmaya her gün alışınca, şimdi moralim yerlerde.
20 gün 5 günde 5 kilo diyeti yapmıştım, şimdilerde metabolizmayı şaşırtmak adına farklı yöntemlere geçeceğim.
Bir süre sonra vücut alışıyor sisteme, az yiyorsan banane diyor, karbonhidratı kessen alışıyor, tuz kullanmasan ilk zamanlar şaşırıyor ama sonra gene banane diyor ve kolay adapte oluyor yeni düzene.Tabii biz de motivasyonu kaybediyoruz.
Canım sıkılınca Ramboluğu da bıraktım, spor da elden gidiyor
Kendimi motive edici bir şeyler bulmalıyım.
Sistemi şaşırtmak için kısa detoks programları uygulamayı ve sürekli döngüyü değiştirmeyi düşünüyorum.
Lahana çorbası olabilir, isveç diyeti olabilir.(hoş, isveç diyeti 500-600 kalorilik, ben şu an 400 üstüne bile çıkmıyorum ama belki de çıkmak ve bünyeyi ters köşe yapmak işe yarayabilir).Dukan da aklımda ama sabah akşam et, heleki kıyma bile 30 lirayken bol bol et mantığıyla ekonomik olarak sabah akşam başa çıkamam gibi geliyor.Öff bilmiyorum.82de kaldım böyle, canım sıkkın
Destinam da yok kaç zamandır, ortak olmayınca kimse bana "ben senden daha zayıfım, çatla patla" demiyor
İyi ce motivasyonsuz kaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?