Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok kiloluyken kilo vermek inanın daha kolay belli bi kiloya indikten sonra çakılıp kalıyosun okadar inatçı oluyoki son kilolar anlatamam yani.
ben ilk başladığımda diyetisyene gittim 2 haftada 3 kilo vererek bir sonraki randevuma gitmiştim diyetisyende şaşırmıştı veriş o veriş şimdi tık yok vallaha anlamadım ben nasıl iş
şimdide o zamandan farklı bişey yapmıyorum mümkün olduğunca dikkat ediyorum kaçamak falan yapmamamya çalışıyorum ama yok yok işte takıldı kaldı.

Son düzenleme:
yanlız şundan eminim bu yaz ben çok fazla yürüdüm arabaya hiç binmedim desem yeridir baya onun bana faydası olmuştu 51 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi havalar soğudu arabasız bi yere gidemiyorum mecburum yani yürüyüşün çok faydası var onuda anlamış bulunuyorum.

sen yeterki iste şekerim biz sana söleriz motive ederiz seni:))
ben senden zayıfım çatla patla mesela
kızmadın dimi şaka

Canım sen ne dersen de, kızmam.50li kilolara düşmek, 30 yıldır kahverengi olan gözlerimi birden lenssiz falan mavi yapmak gibi bir şey benim için Yani mümkünatı yok.Ben 68 kilodayken 38 beden giyer, insanları zayıflığımla korkuturdum düşün.Mazeret gibi olmasın ama kemiklerim gerçekten kalın benim.68 kiloda ellerimin üstündeki etler bile erir, bildiğin iskeletora dönüşürdüm.
Ama benim ortak da 80li kilolarda ya, onun beni çatlatması gene daha etkili oluyordu Sen 50 kilosun, bana göre mucizesin, de get işine
Genel olarak alınmam zaten, çok rahat , kendisiyle dalga geçen bir pis şişkoyum, no problem yani.

Kilo verimi için dediklerine katılıyorum; ilk zaman su atmak için ve başlangıçtaki lömbür lömbür halden kurtulmak için az bir şeylerden kıssak da hemen gidiyor, sonrası işkence.Ama ben 90dan tamam 80lere ışık hızıyla indim ama 80ler benim ideal kilom değilki
Yani durmalar ben de 74 gibi başlardı, başlaması lazımdı.
Boyum da 1.80den 190 olmazdı ki arkadaş, şimdi bu çakılı kalmanın anlamı ne

Şimdiki yolum; isveç diyetinden geçecek.Ölmem ya 13 gün de onu gözümü karartarak yapacağım, yürüyüş sevmem ama spor aletleri olan parkta her sabah 1 saat aletli çalışıp, akşamları da 500 civarında mekik çekeceğim.Artık eşek değilsem kilo da verip, incelirim.

Korkun üleyyyn benden, eskilerin Malkoçoğlu gene aranıza döndüüü
Heyyttttt

ay hadi bakalım inşallah diyetin işe yarar canım ayrıca mucize diye bişey yoktur istersek herşey olur ama çaba gerekiyo işte.Önemli olan istemek gerçi biz istiyoruz da ama hatayı nerde yapıyoruz onu çözemedim :26: :26: :26:

geldim geldim .....hemde 1 kg alarak geldim bedduan tuttu iyimi

kızımı okula verdim bugun , cok canım sıkkındı , cocugu evde sıkıyor gibiydim , anaokuluna yazdırdım , insallah hayırlısı olur , gündüzleri artık hedefım , hergun sabah 1.5 saat yürüyüş , bol bol ter atmak , bol bol toka yapmak , aksamları da ailecek oturmak :))

bugunku menum

sabah : yok

öglen 11 kahvaltı

saat 15.30 : 1 tabak müsli

aksama kuru fasulye pişiriyorum

kafamı ınsallah daha ıyı toparlıycam , daha azımlı olucam , görusmek uzere kızlar

Ayyyyy. İsveç deme ya. :2:
Ya ben onu 4 gün falan zor yapmıştım ve çok zorlanmıştım. Sinirden falan duramıyordum. Sürekli protein insanda sinir yapıyor. Gerçi dukan da öyleydi ama. İsveçte hem sinir hem açlık çok zor gelmişti. 2,5-3 kilo falan vermiştim. Ama tabi haftasında geri aldım. Tam gününü yapmamıştım. Sen başla bakalım olmadı bende denerim ama bana sabah kahvaltısızlık çok zor geliyor. Ben kahvaltısız yapamıyorum. Etrafımda da iyi zayıflayanlar var isveçle aslında. Ama bak gel sen vazgeç. Çok yıpratıyor ya insanı İsveç. Bir de çay falan da yasak. Çay içmeyin diyorlar. Ya da günde 1 tane çoook açık için diyorlar. Ben en çok çayı özlemiştim. Birde benim eşim kahvaltısız beni evden çıkarmaz. Dayanamadığımı biliyor.

Winstoncum ya kanıma girdin.
Galiba bende başlıycam isveçe çokda vermesem de metobolizma şaşırır.
Sonra da aynı şekilde devam ederim bir süre daha. Ama gerçketen benimde Aralık 24'e kadar ciddi zayıflamam lazım. Sonrasında da kalanını veriririm. 5-6 kilo versem 50 kilo olsam ne süper olur ya.
Sen ne zaman başlıycan şimdi.

Evet kıslar bugünkü listem

Sabah
1 dilim tost domates, salatalık

Öğle
Sebze çorbası (ama 2 büyük kase kadar vardır) yağsız ama
Ton balıklı salata

Ara
3 kayısı

Akşam
Kurufasülye.
Su: 3 litre
Spor yine yok.

Winstoncum yok yok ben forumları okudum güzel kilo vermişler ama bana göre değilmiş gerçketen.
Ben böyle liste diyetleri yapamıyorum. Gözüm hep başka şeylerde oluyor ve bırakınca herşeye saldırıyorum. Şimdi iyi gidiyorum ben canım ne isterse tadına bakıyorum.
YAvaş yavaş gidiyor ama olsun. Bende onun yerine şimdiden sonra artık üşengeçliği bırakıp her sabah spor yaparsam daha hızlı verebilirim. aç kalmaktan daha cazip görünüyor.
Yeniden başladığım yere dönmek istemiyorum.

Ortağım gelmiş, yaşasın.
ben bu hafta vere vere 800 verdim gibi.Tam 82yim yani, o kadar hızlı kilo verirken şimdi 82 oldu kaderim diye 2 gündür ağlıyorum valla, aman sen iyi ol, bak hala benden daha zayıfsın
Kızın için hayırlı olur inşallah, bence en güzelini yapmışsın.
Ben 5,5 yaşına kadar anneannemlerde yaşadım, bir odada deste deste oyuncaklar falan olurdu ama çok yalnızdım.
Ben de çocuk sahibi olduğumda en erken sosyalleşmesine çalışacağım, hem kendini geliştirir hem yeni arkadaşlıklar falan bence güzel seçim olmuş.Evde çocuklar ev hanımı gibi otur otur köreliyorlar valla.

Üniversite 1de 85 kiloydum, yazın annemlerin yanına gittim 2,5 ay sonra 65 ile okula dönmüştüm.Görenler şok olmuştu.20 kilonun 12 kilosunu isveçle, 8 kilosunu kafadan uydurduğum diyetlerle vermiştim.Sonrasında da ayı gibi yememe rağmen yaklaşık 5-6 yıl kilo almadım, sonrası yoğun iş hayatı falan derken hep korudum.Ne olduysa şu 1 yıldır eve kapandım, çalışmıyorum diye oldu.(Tabii evlilik de bu işi tetikledi ya, iyice pişir, ye mantığıyla şiştim.) Yani İsveç benim ilk diyetimdi ve süper işlemişti.Bu yüzden yarın tekrar başlıyorum.

Eşimle biraz pcde ortak işimiz var, geceye gene gelirim.

Nasılsınız kızlar iyimisiniz... ben dünden moral olarak dahada kötüyüm bu iş bulamadığım için yaşaığım sıkıntı beni boğuyor artık.

bugün yediklerim:

sabah: hiç
öğlen: çorba
arada: hiç
akşam: makarna 5 y. kaşığı

su nerdeyse hiç yok...

spor olarak bedenimi değil beynimi yordum birtek

Böyle yaparak kendini üzüyorsun. İş tabiki bulabilirsin. Üstelik bence hiç de sıkıntı yaşamayacaksın. İyi tarafından düşün.
Menün hakkında yorum yok çünkü yemek yememişsin. Ama olur bazen. Sıkma canını ben insanların enerjilerinin hayatlarını çok değiştirdiğine inanırım. Kilo veremeyeceğini düşününce verememek gibi. İş bulabileceğini düşün. Hatta kendini yeni bulduğun işte çok mutlu iken hayal et. İlk gün kaç tane çiçek gelir diye hesap yap. Sen inanırsan olur. İnan bunu çok yaptım ben hep oldu. Gerçekten inanman önemli. Benim bir şey yapmak isterken en çok sevdiğim ve kendimi motive ettiğim cümle şöyle " bu kadar kişi yapmış ben neden yapamayım. Benim neyim eksik" ben hep kendime bunu söylerim. Sen de dene. İlk işe giderken hangi kıyafeti giyineceğini, görüşmede neler konuşacağını hayal et. İşyerindekilere kendinin ne kadar başarılı olduğunu nasıl anlatacağını düşün. Üstelik bak hem zayıflayacaksın hemde yeni bir işe başlayacaksın. Bence bunu bir fırsata dönüştür.

haklısın. bende böyle yapmaya çalışsamda bir kaç dakika içinde tekrar tıkanıyorum. yıl başında eşimin yanında olacağım her ne kadar onu göreceğim için mutlu olsamda kendimi çok tuhaf hissediyorum... yıl başına kadar 5 kilo vermeliyim yani... yarın ilk iş günlük bakımımın iki katını yapacağım ve kendmi iyi hissetmek için elimden geleni yapacağım. türkiyeye eşimin yanına zayıflamış olarak gitmem lazım. mucize beklemiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Heyyyyttttttt !

Bu bir iradeli Malkoçoğlu bağırışıdır üleyyyn.
Buradan özellikle ortağıma sesleniyorum; Kork benden, ben senden daha zayıf olacağım heyyt bree heytt

Gece yarısı iyice gaza geldim, eski fotolarıma bakıp "az kaldı" dedim.5 günde 5 kilo diyetiyle 8 kilo verdim, şimdi sırada İsveç diyeti var.Bir 5-6 kilo da böyle versem, Allah kerim diğer haftalarda başka diyetler gelir

Biliyorum, yediğime dikkat edeyim ayda maksimum 4 kilo vereyim, 8 senede düzenli ve sağlıkla zayıflayayım falanlar var ama ben çok tezcanlıyımdır, bu iş kısa sürede ya olacak ya olacak.
Hayatımda ilk kez isveç diyetiyle zayıflamıştım sonrasında da hep fit insan görünümünde kaldım, taki 1.5 sene önce evleninceye ve çalışma hayatına ara verinceye dek.Şimdi 2. diyet dönemimim 2. ayında tekrar can arkadaşım İsveç diyetine geri dönüyorum 5 günde 5 kilo diyetinde günlük neredeyse 400 kalori ile beslendiğimden, İsveçteki günlük 500-600 kalori beni coşturacak, mideme çok bile gelecektir.Eski Rambo ünvanımı da yerden alıp, eskisinden daha çok mekik çekerek, sabahları aletli spor yaparak da zayıf günlere doğru koşmayıp, uçacağım.

Bu arada coşalım hatunlar, "imam şey ederse cemaat de şey eder "mantığında olduğu gibi önce S-a mızmızlandı, sonra destinam kayboldu, sonra ben mızmızlandım, arada kaçamak yapanlar oldu, nerdeyse grup, diyeti sporu bırakıp birbirine altın gününe gidip, yemek yeme yarışmasına katılacaktı Aramızda nöbetçi malkoçoğulları olsun, baktı grup elden gidiyor, esip gürlesin, gaz versin.Tamam hepimiz insanız, kötü günlerimiz, motivasyonsuz zamanlarımız olur da, sanki hepimiz aynı anda regl olmuşuz gibi kopup koyvermeyelim

Hazır geceyarısı 1de gaza gelmişken, nöbetçi Malkoçoğlu olarak ben haykırayım; BİZ BU İŞİ YAPARIZ ! BİZ İRADELİ VE GÜÇLÜ HATUNLARIZ.Sonuçta demir değil yağ torbalarını eriteceğiz.Ha gayret, biz bu işi becereceğiz. (Ay içime Karacaoğlan kaçmış gibi, bildiğin şiir tadında oldu )

Hafif, sağlıklı ve mutlu bir gün dilerim.

Son düzenleme:
Ha hayyy kızlar gğnaydın
Saat:6,30 bugün kalktım zor olsa da
Henüz gözlerimi açamıyorum bende kendime bir yeşil çay yaptım. Şimdi 1 saat spor yapacağım. Sonra da gitsin kilolar.

harikasın ya resmen manevi bir el ile omuzlarımdan silkeledin .kendime geldim.aynen dediğin gibi biz bu işi yaparız ve güçlü hatunlarız. kim korkar kilolardan ve işden

winstonlight sen bir yerlere gitme emi hep burda ol. senin bu azmin bana da moral oluyor. aman gözünü seveyim ben zayıflamadan sen sakın bir yerlere gitme.

bugünkü menüm yarım simit 10 tane yeşil zeytin
şekersiz çay
öğle 1 tabak aşure ( yemeği çok istiyorum)
ıspanak yemeği yoğurt
su içmeyi bir türlü alışkanlık haline getiremedim.
500 mekik

Ohhhhh.
Bir saat aerobik yaptın, yeşil çayımı içim, 2 yumurtadan omlet yedim. Şöyle bende silkelendim ve kendime geldim. Bugünün çok iyi geçeceğine inanıyorum. Sabah sabh ter atmak beni kendime getirdi. Birde şu yeşil çayı sabahları aç karnına içince inanılmaz bağırsakları çalıştırıyor kızlar haberiniz olsun. Gerçi ben bir şey içmem gerektiği için içiyorum yoksa kendime gelemiyorum. Bende diyorum ki şu zayıflatan ayakkabılar var mbt nin benzeri bir yapıda 100 tl falan. Ondan mı alsam. Evde spor yaparken giyerim belki selülitlerime iyi gelir. Böyle bir şey kullanan var mı? Hemde hani spor aykkabı ya ziyan olmaz herhalde.

selam kızlar nasılsınız?
gerçi bu soruyu geçiyorum çok enerjik bu gün herkes:))
bense dökülüyorum vallaha şuan zorla yazıyorum, bugün orucum gece yediklerimi yazayım
sabah05:00)
1 dilim ekmek
1 tk. tahin pekmez
1 parça peynir
1 çb. çay(şekersiz)
su
akşam ne yicemi bilmiyorum ama sıcak bi çorba içmek istiyorum sadece bu gün hiç iyi değilim grip oldum sanırım ağzım burnum tıkalı zorla nefes alıyorum başım ağrıyo
masada uyumak istiyorum keşke evde olsam şimdi yatsam yatağımda sıcak sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…