sen yeterki iste şekerim biz sana söleriz motive ederiz seni:))
ben senden zayıfım çatla patla mesela
kızmadın dimi şaka
Tünaydınlarrrr,
Sanki geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları hesabı bir gevşeme içindeyim.
Kendimi acilen toparlamam lazım.
20 günde yaklaşık 8 kilo verdim ama sanki artık durdu
Hoş, durmasa ölürdüm herhalde ama sabahları daha zayıf uyanmaya her gün alışınca, şimdi moralim yerlerde.
20 gün 5 günde 5 kilo diyeti yapmıştım, şimdilerde metabolizmayı şaşırtmak adına farklı yöntemlere geçeceğim.
Bir süre sonra vücut alışıyor sisteme, az yiyorsan banane diyor, karbonhidratı kessen alışıyor, tuz kullanmasan ilk zamanlar şaşırıyor ama sonra gene banane diyor ve kolay adapte oluyor yeni düzene.Tabii biz de motivasyonu kaybediyoruz.
Canım sıkılınca Ramboluğu da bıraktım, spor da elden gidiyor
Kendimi motive edici bir şeyler bulmalıyım.
Sistemi şaşırtmak için kısa detoks programları uygulamayı ve sürekli döngüyü değiştirmeyi düşünüyorum.
Lahana çorbası olabilir, isveç diyeti olabilir.(hoş, isveç diyeti 500-600 kalorilik, ben şu an 400 üstüne bile çıkmıyorum ama belki de çıkmak ve bünyeyi ters köşe yapmak işe yarayabilir).Dukan da aklımda ama sabah akşam et, heleki kıyma bile 30 lirayken bol bol et mantığıyla ekonomik olarak sabah akşam başa çıkamam gibi geliyor.Öff bilmiyorum.82de kaldım böyle, canım sıkkın
Destinam da yok kaç zamandır, ortak olmayınca kimse bana "ben senden daha zayıfım, çatla patla" demiyor
İyi ce motivasyonsuz kaldım valla
Canım sen ne dersen de, kızmam.50li kilolara düşmek, 30 yıldır kahverengi olan gözlerimi birden lenssiz falan mavi yapmak gibi bir şey benim için Yani mümkünatı yok.Ben 68 kilodayken 38 beden giyer, insanları zayıflığımla korkuturdum düşün.Mazeret gibi olmasın ama kemiklerim gerçekten kalın benim.68 kiloda ellerimin üstündeki etler bile erir, bildiğin iskeletora dönüşürdüm.
Ama benim ortak da 80li kilolarda ya, onun beni çatlatması gene daha etkili oluyorduSen 50 kilosun, bana göre mucizesin, de get işine
Genel olarak alınmam zaten, çok rahat , kendisiyle dalga geçen bir pis şişkoyum, no problem yani.
Kilo verimi için dediklerine katılıyorum; ilk zaman su atmak için ve başlangıçtaki lömbür lömbür halden kurtulmak için az bir şeylerden kıssak da hemen gidiyor, sonrası işkence.Ama ben 90dan tamam 80lere ışık hızıyla indim ama 80ler benim ideal kilom değilki
Yani durmalar ben de 74 gibi başlardı, başlaması lazımdı.
Boyum da 1.80den 190 olmazdı ki arkadaş, şimdi bu çakılı kalmanın anlamı ne
Şimdiki yolum; isveç diyetinden geçecek.Ölmem ya 13 gün de onu gözümü karartarak yapacağım, yürüyüş sevmem ama spor aletleri olan parkta her sabah 1 saat aletli çalışıp, akşamları da 500 civarında mekik çekeceğim.Artık eşek değilsem kilo da verip, incelirim.
Korkun üleyyyn benden, eskilerin Malkoçoğlu gene aranıza döndüüü
Heyyttttt
geldim geldim .....hemde 1 kg alarak geldim bedduan tuttu iyimi
kızımı okula verdim bugun , cok canım sıkkındı , cocugu evde sıkıyor gibiydim , anaokuluna yazdırdım , insallah hayırlısı olur , gündüzleri artık hedefım , hergun sabah 1.5 saat yürüyüş , bol bol ter atmak , bol bol toka yapmak , aksamları da ailecek oturmak :))
bugunku menum
sabah : yok
öglen 11 kahvaltı
saat 15.30 : 1 tabak müsli
aksama kuru fasulye pişiriyorum
kafamı ınsallah daha ıyı toparlıycam , daha azımlı olucam , görusmek uzere kızlar
Ayyyyy. İsveç deme ya. :2:
Ya ben onu 4 gün falan zor yapmıştım ve çok zorlanmıştım. Sinirden falan duramıyordum. Sürekli protein insanda sinir yapıyor. Gerçi dukan da öyleydi ama. İsveçte hem sinir hem açlık çok zor gelmişti. 2,5-3 kilo falan vermiştim. Ama tabi haftasında geri aldım. Tam gününü yapmamıştım. Sen başla bakalım olmadı bende denerim ama bana sabah kahvaltısızlık çok zor geliyor. Ben kahvaltısız yapamıyorum. Etrafımda da iyi zayıflayanlar var isveçle aslında. Ama bak gel sen vazgeç. Çok yıpratıyor ya insanı İsveç. Bir de çay falan da yasak. Çay içmeyin diyorlar. Ya da günde 1 tane çoook açık için diyorlar. Ben en çok çayı özlemiştim. Birde benim eşim kahvaltısız beni evden çıkarmaz. Dayanamadığımı biliyor.
Nasılsınız kızlar iyimisiniz... ben dünden moral olarak dahada kötüyüm bu iş bulamadığım için yaşaığım sıkıntı beni boğuyor artık.
bugün yediklerim:
sabah: hiç
öğlen: çorba
arada: hiç
akşam: makarna 5 y. kaşığı
su nerdeyse hiç yok...
spor olarak bedenimi değil beynimi yordum birtek
Böyle yaparak kendini üzüyorsun. İş tabiki bulabilirsin. Üstelik bence hiç de sıkıntı yaşamayacaksın. İyi tarafından düşün.
Menün hakkında yorum yok çünkü yemek yememişsin. Ama olur bazen. Sıkma canını ben insanların enerjilerinin hayatlarını çok değiştirdiğine inanırım. Kilo veremeyeceğini düşününce verememek gibi. İş bulabileceğini düşün. Hatta kendini yeni bulduğun işte çok mutlu iken hayal et. İlk gün kaç tane çiçek gelir diye hesap yap. Sen inanırsan olur. İnan bunu çok yaptım ben hep oldu. Gerçekten inanman önemli. Benim bir şey yapmak isterken en çok sevdiğim ve kendimi motive ettiğim cümle şöyle " bu kadar kişi yapmış ben neden yapamayım. Benim neyim eksik" ben hep kendime bunu söylerim. Sen de dene. İlk işe giderken hangi kıyafeti giyineceğini, görüşmede neler konuşacağını hayal et. İşyerindekilere kendinin ne kadar başarılı olduğunu nasıl anlatacağını düşün. Üstelik bak hem zayıflayacaksın hemde yeni bir işe başlayacaksın. Bence bunu bir fırsata dönüştür.
Heyyyyttttttt !
Bu bir iradeli Malkoçoğlu bağırışıdır üleyyyn.
Buradan özellikle ortağıma sesleniyorum; Kork benden, ben senden daha zayıf olacağım heyyt bree heytt
Gece yarısı iyice gaza geldim, eski fotolarıma bakıp "az kaldı" dedim.5 günde 5 kilo diyetiyle 8 kilo verdim, şimdi sırada İsveç diyeti var.Bir 5-6 kilo da böyle versem, Allah kerim diğer haftalarda başka diyetler gelir
Biliyorum, yediğime dikkat edeyim ayda maksimum 4 kilo vereyim, 8 senede düzenli ve sağlıkla zayıflayayım falanlar var ama ben çok tezcanlıyımdır, bu iş kısa sürede ya olacak ya olacak.
Hayatımda ilk kez isveç diyetiyle zayıflamıştım sonrasında da hep fit insan görünümünde kaldım, taki 1.5 sene önce evleninceye ve çalışma hayatına ara verinceye dek.Şimdi 2. diyet dönemimim 2. ayında tekrar can arkadaşım İsveç diyetine geri dönüyorum5 günde 5 kilo diyetinde günlük neredeyse 400 kalori ile beslendiğimden, İsveçteki günlük 500-600 kalori beni coşturacak, mideme çok bile gelecektir.Eski Rambo ünvanımı da yerden alıp, eskisinden daha çok mekik çekerek, sabahları aletli spor yaparak da zayıf günlere doğru koşmayıp, uçacağım.
Bu arada coşalım hatunlar, "imam şey ederse cemaat de şey eder "mantığında olduğu gibi önce S-a mızmızlandı, sonra destinam kayboldu, sonra ben mızmızlandım, arada kaçamak yapanlar oldu, nerdeyse grup, diyeti sporu bırakıp birbirine altın gününe gidip, yemek yeme yarışmasına katılacaktıAramızda nöbetçi malkoçoğulları olsun, baktı grup elden gidiyor, esip gürlesin, gaz versin.Tamam hepimiz insanız, kötü günlerimiz, motivasyonsuz zamanlarımız olur da, sanki hepimiz aynı anda regl olmuşuz gibi kopup koyvermeyelim
Hazır geceyarısı 1de gaza gelmişken, nöbetçi Malkoçoğlu olarak ben haykırayım; BİZ BU İŞİ YAPARIZ ! BİZ İRADELİ VE GÜÇLÜ HATUNLARIZ.Sonuçta demir değil yağ torbalarını eriteceğiz.Ha gayret, biz bu işi becereceğiz. (Ay içime Karacaoğlan kaçmış gibi, bildiğin şiir tadında oldu)
Hafif, sağlıklı ve mutlu bir gün dilerim.
Canım sen ne dersen de, kızmam.50li kilolara düşmek, 30 yıldır kahverengi olan gözlerimi birden lenssiz falan mavi yapmak gibi bir şey benim için Yani mümkünatı yok.Ben 68 kilodayken 38 beden giyer, insanları zayıflığımla korkuturdum düşün.Mazeret gibi olmasın ama kemiklerim gerçekten kalın benim.68 kiloda ellerimin üstündeki etler bile erir, bildiğin iskeletora dönüşürdüm.
Ama benim ortak da 80li kilolarda ya, onun beni çatlatması gene daha etkili oluyorduSen 50 kilosun, bana göre mucizesin, de get işine
Genel olarak alınmam zaten, çok rahat , kendisiyle dalga geçen bir pis şişkoyum, no problem yani.
Kilo verimi için dediklerine katılıyorum; ilk zaman su atmak için ve başlangıçtaki lömbür lömbür halden kurtulmak için az bir şeylerden kıssak da hemen gidiyor, sonrası işkence.Ama ben 90dan tamam 80lere ışık hızıyla indim ama 80ler benim ideal kilom değilki
Yani durmalar ben de 74 gibi başlardı, başlaması lazımdı.
Boyum da 1.80den 190 olmazdı ki arkadaş, şimdi bu çakılı kalmanın anlamı ne
Şimdiki yolum; isveç diyetinden geçecek.Ölmem ya 13 gün de onu gözümü karartarak yapacağım, yürüyüş sevmem ama spor aletleri olan parkta her sabah 1 saat aletli çalışıp, akşamları da 500 civarında mekik çekeceğim.Artık eşek değilsem kilo da verip, incelirim.
Korkun üleyyyn benden, eskilerin Malkoçoğlu gene aranıza döndüüü
Heyyttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?