Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süper menü bayıldım ama akşam ne yiyceni yazmamışsın canım

ay canım ya dün bende oruçluydum. halsizdim ve aşırı baş ağrısı çektim.akşam çay içince kendime geldim. akşam iftara çorba ve kekik demle onu bol bol iç.
aile hekimimiz ilaç yazmamıştı sadece kekik iç demişdi hastalandığımda sanada tavsiye ederim.

çok sağol canım akşam içerim artık.
açlık hissetmiyorumda bu baş ağrısı mahvetti beni sabah bide saçlarımı yıkamıştım sanırım onunda etkisi var.

akşam aynı olmuş orti benide kuru fasulye vardı menün güzel boncuklar sana ben akşam tuğbayla takıldım biraz :) hopladım zıpladım 15-20 dk ama gerçekten tam yapılsa işe yarar

canım gün doğmadan neler doğar inş herşey yoluna girer bu kadar bunaltma kendini Allah korusun sağlığından olursun birde...

ortim o ayakkabıları bende düşünüyorum ama bilmiyorum işe yararmı birde geçen arkadaş bi vitamin söyledi spordan bir saat önce alınca normalin 2-3 katı fazla yağ yakılıyormuş...

Allah kabul etsin canım orucunu...

harikasın ya resmen manevi bir el ile omuzlarımdan silkeledin .kendime geldim.aynen dediğin gibi biz bu işi yaparız ve güçlü hatunlarız. kim korkar kilolardan ve işden

winstonlight sen bir yerlere gitme emi hep burda ol. senin bu azmin bana da moral oluyor. aman gözünü seveyim ben zayıflamadan sen sakın bir yerlere gitme.

"Hep burada ol" sanırım beddua gibi oldu, ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de zayıflayıp, buralardan gideceğim ya
Şaka bir yana bu iş desteksiz olmuyor ve malesef tanımadıklarımızla bu iş daha iyi yürüyor.
Etraftaki annemiz, eşimiz, dostlarımız sürekli iyi niyetlerinden sabote halindeler."Aman sen zaten güzelsin, yok az yiyorsun, bugece bunları ye diyetini sonra evinde yaparsın" vs vs...
Ama burada farklı açıdan ve eleştirel gözle bakıyoruz birbirimize, yeri geliyor uyarıyoruz , yeri geliyor daha da motive etmeye çalışıyoruz.
Yakarcığım sende 6 kilo gözüküyor hedefte, nedir ki o? Taş çatlasın 1-2 ay sonra ayda 3 kilo bile versen gider.Keşke herkesin 3-5 kilo fazlası olsaydı

Oruçlu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.

Bugün sabah itibari ile yağmur çamur demeden spora başladım, şimdi de kahvaltı niyetine 1 kesme şekerli kahvemi içiyorum.Malum İsveç rüzgarı estiriyorum evde Allahım, emeklerimizi görsün ve güzel sonuçlarla bizleri ödüllendirsin inşallah. (şişmanın duası gibi oldu)

Herkese güzel bir gün dilerim.

sana en büyük bedduam şimdiki kıyafetlerine sığmayasın çarşıpazar gezesinde 38 beden kıyafet arayasın inşallah.
ben öncelikle 60 a ulaşıp daha sonra 55 olmak istiyorum.aşama aşama yapmak istiyorum onun için yolum baya uzun .
senin gibi iradeli arkadaşlarla kendime güvenim geri geldi .13 kilo verdim. zamanında yine yapabilirim diyorum .umarım iyi olur hepimiz amacımıza ulaşırız.

vallaha kızlar azminize hayranım burayı okumadan edemiyorum bi türlü inşalah en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan ya pis kilolar

Amiiinnnnn, inşallah, inşallah.
Aynen öyle, eskiden nasıl yaptıysak, şimdi de yapabiliriz, yeterki inanalım ve isteyelim.

22 gün sonra ilk kez yumurta yedim.2 yumurta, haşlanmış ıspanak ve bir domates.Onca günün açlığından sonra bu diyet bana sanki kocaman bir koyun yemişim hissi verdi, hem tokum, hem enerjiğim hem de mutluyum.Akşama da et ve salata var listede, o da güzel olacak.Umarım emeklerimizin karşılığını alır, fit ve sağlıklı bir görünüme kavuşuruz.

oooyyy ziyafet ziyafet

valla bravo kızlar azminize hayran kaldım ben bugun salon ve banyoyu temızledım kan ter içinde kaldım sizi okuyorum haberınız olsun

valla bravo kızlar azminize hayran kaldım ben bugun salon ve banyoyu temızledım kan ter içinde kaldım sizi okuyorum haberınız olsun

Öff şu ev işleri bir yok olsa komple ne güzel olur.Bir ara "kaybolmayan sakız" reklamı vardı ya, "kaybolan ev işleri" olsa ne güzel olurdu.Yap yap gene kirleniyor.Bizde çocuk da yok bi de, 2 eşek kadar insan bir de sürekli uyuyan bir kedi, gene de ev dağılıyor, kirleniyor ama ben nedenini anlayamıyorum

Zayıflama, diyetler falan hep zor, sıkıcı , acı işler ama insana şükretmeyi öğretiyor valla, 20 gündür yiyemediğim yumurtayı öğlen yedim ya, sanki dünyanın 8. harikası gibi geldi.Sağda solda bir tavuk görseydim, gidip kanadından, alnından öpecektim valla
Akşama da et& salata yiyeceğim, elime mendil alıp tek başıma evde halay çekesim var mutluluktan

Ben de biraz akşam hazırlıkları yapıp, arada gizli gizli de mekik çekeyim.

Winston valla öyle bir anlatmışsın isveç diyetini sanki ziyafet. Eski kötü aç günlerimi unutup yendien yapasım geldi.
Bende başlıyım bari yarın ya.

Sen anlaşılan harfiyen uyuyorsun. Sabah kahvaltı falan da yapmıyorsun dime. YAni ne biliyim 2 yumurtayı sabah yiyeyim falan yok mu? Daha öncekinde de harfiyen mi uydun. Azmini tebrik ediyorum.

Winston valla öyle bir anlatmışsın isveç diyetini sanki ziyafet. Eski kötü aç günlerimi unutup yendien yapasım geldi.
Bende başlıyım bari yarın ya.

Se_zen, 22 gün boyunca 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.Et ile salatayı bırak yanyana getirmeyi, aynı güne bile getiremedim.Tek tipti.Tüm gün et ye ya da tüm gün sebze gibi.Kahvaltı hiç yoktu.Ya yumurta yiyebilirsin ya tüm gün yoğurt seçeneği vardı.Yoğurdu seçtim, yumurtayı unuttum, peynir, zeytin falan onları zaten komple unuttum, yoktu.
Şimdi bu diyette 25gr peyniri görünce eve bir ay sonrasında ilk kez peynir aldım ve paketi okşaya okşaya buz dolabına koydum.Ben günlük 300 kalori ile 22 gün yaşadım, şu an 550-700'e kadar çıkacağım, yani benim için inanılmaz yiyecekleri barındıran, şükredilesi bir diyet.Ama normal insanlar için birden 2000 kalorilerden 500lere düşmek kötü sonuçlar doğurabilir.
Bak bir de senin kilon az ve kaçamak yapmadığın müddetçe güzel besleniyorsun, ayrıca kimi zaman gecenin 9una kadar çalışıyorsun evde de sanırım çocuğunla vakit geçirmek, onun peşinden koşmak zorunda kalıyorsun.Yani seni halsiz bırakabilir bunu hesaba kat eğer başlamak istersen.

Bir de ben bir ara 70 kiloyken bu diyeti denemeye çalışmıştım.O dönem de senin gibi yoğun çalışıyorum.Bir gece iş çıkışı minibüse bindim.Yanımda da böyle zayıf, kısa yani rüzgar esse uçacak 3 kız var.Arka 4lüye oturmuşuz gidiyoruz.Şöför bir fren yaptı, 1.80lik cüssem ve 70 kiloluk halimle ben oturduğum yerden kaydım ve koltuktan yere terfi oldum, yanımdaki 3 tane cılızsa yerlerinde oturuyorlardı Yani çalışırken ve belli kilolardayken beni çok halsiz bırakmıştı, sana da aynısını yapabilir.

Gene karar senin tabii.

Sen anlaşılan harfiyen uyuyorsun. Sabah kahvaltı falan da yapmıyorsun dime. YAni ne biliyim 2 yumurtayı sabah yiyeyim falan yok mu? Daha öncekinde de harfiyen mi uydun. Azmini tebrik ediyorum.

Saol, gözümü karattım mı gidiyor işte.Kahvaltı tek şekerli nescafe, o kadar.Yer değiştirmiyorum.Bir tek 7. günde akşam yemeği yok, onu 10 yıl öncesinden hatırlıyorum kabustu, bu sefer öğlen yemeyeceğim, akşam yiyeceğim, onun haricinde değişim yapmayacağım.

Daha öncekine de harfiyen uymuştum, hatta acı bir anımdır ama anlatayım; 7.günde yani akşam yemeği olmayan günde ne akılsa pikniğe gitmiştim, millet etleri mangalda bilmemneleri kızartıp yerken ben "diyetteyim" diye tüm akşam oturmuştum.Be manyak madem akşam yemeğinin olmadığı diyetin 7. günündesin, ne demeye pikniğe gidersin? İşte bu diyet böyle halsiz ve insanı salak yapıyor.Ama şükür 10 kilodan fazla vermiştim, şimdi bu kadar olmasa da gene bir şeyler olur diyorum.Bir umut ve azim işte.Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…