bugünkü menüm yarım simit 10 tane yeşil zeytin
şekersiz çay
öğle 1 tabak aşure ( yemeği çok istiyorum)
ıspanak yemeği yoğurt
su içmeyi bir türlü alışkanlık haline getiremedim.
500 mekik
süper menü bayıldım ama akşam ne yiyceni yazmamışsın canım
selam kızlar nasılsınız?
gerçi bu soruyu geçiyorum çok enerjik bu gün herkes:))
bense dökülüyorum vallaha şuan zorla yazıyorum, bugün orucum gece yediklerimi yazayım
sabah05:00)
1 dilim ekmek
1 tk. tahin pekmez
1 parça peynir
1 çb. çay(şekersiz)
su
akşam ne yicemi bilmiyorum ama sıcak bi çorba içmek istiyorum sadece bu gün hiç iyi değilim grip oldum sanırım ağzım burnum tıkalı zorla nefes alıyorum başım ağrıyo
masada uyumak istiyorum keşke evde olsam şimdi yatsam yatağımda sıcak sıcak
akşam ıspanak yemeği ve yoğurt yiyeceğim
beğenmene sevindim aşura biraz fazla ama çok yemek istiyorum .
ay canım ya dün bende oruçluydum. halsizdim ve aşırı baş ağrısı çektim.akşam çay içince kendime geldim. akşam iftara çorba ve kekik demle onu bol bol iç.
aile hekimimiz ilaç yazmamıştı sadece kekik iç demişdi hastalandığımda sanada tavsiye ederim.
akşam aynı olmuş orti benide kuru fasulye vardı menün güzel boncuklar sana ben akşam tuğbayla takıldım biraz :) hopladım zıpladım 15-20 dk ama gerçekten tam yapılsa işe yararEvet kıslar bugünkü listem
Sabah
1 dilim tost domates, salatalık
Öğle
Sebze çorbası (ama 2 büyük kase kadar vardır) yağsız ama
Ton balıklı salata
Ara
3 kayısı
Akşam
Kurufasülye.
Su: 3 litre
Spor yine yok.
Nasılsınız kızlar iyimisiniz... ben dünden moral olarak dahada kötüyüm bu iş bulamadığım için yaşaığım sıkıntı beni boğuyor artık.
bugün yediklerim:
sabah: hiç
öğlen: çorba
arada: hiç
akşam: makarna 5 y. kaşığı
su nerdeyse hiç yok...
spor olarak bedenimi değil beynimi yordum birtek
Ohhhhh.
Bir saat aerobik yaptın, yeşil çayımı içim, 2 yumurtadan omlet yedim. Şöyle bende silkelendim ve kendime geldim. Bugünün çok iyi geçeceğine inanıyorum. Sabah sabh ter atmak beni kendime getirdi. Birde şu yeşil çayı sabahları aç karnına içince inanılmaz bağırsakları çalıştırıyor kızlar haberiniz olsun. Gerçi ben bir şey içmem gerektiği için içiyorum yoksa kendime gelemiyorum. Bende diyorum ki şu zayıflatan ayakkabılar var mbt nin benzeri bir yapıda 100 tl falan. Ondan mı alsam. Evde spor yaparken giyerim belki selülitlerime iyi gelir. Böyle bir şey kullanan var mı? Hemde hani spor aykkabı ya ziyan olmaz herhalde.
selam kızlar nasılsınız?
gerçi bu soruyu geçiyorum çok enerjik bu gün herkes:))
bense dökülüyorum vallaha şuan zorla yazıyorum, bugün orucum gece yediklerimi yazayım
sabah05:00)
1 dilim ekmek
1 tk. tahin pekmez
1 parça peynir
1 çb. çay(şekersiz)
su
akşam ne yicemi bilmiyorum ama sıcak bi çorba içmek istiyorum sadece bu gün hiç iyi değilim grip oldum sanırım ağzım burnum tıkalı zorla nefes alıyorum başım ağrıyo
masada uyumak istiyorum keşke evde olsam şimdi yatsam yatağımda sıcak sıcak
kilo bildirimini yarınmı yapıyoruz
harikasın ya resmen manevi bir el ile omuzlarımdan silkeledin .kendime geldim.aynen dediğin gibi biz bu işi yaparız ve güçlü hatunlarız. kim korkar kilolardan ve işden
winstonlight sen bir yerlere gitme emi hep burda ol. senin bu azmin bana da moral oluyor. aman gözünü seveyim ben zayıflamadan sen sakın bir yerlere gitme.
"Hep burada ol" sanırım beddua gibi oldu, ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de zayıflayıp, buralardan gideceğim ya
Şaka bir yana bu iş desteksiz olmuyor ve malesef tanımadıklarımızla bu iş daha iyi yürüyor.
Etraftaki annemiz, eşimiz, dostlarımız sürekli iyi niyetlerinden sabote halindeler."Aman sen zaten güzelsin, yok az yiyorsun, bugece bunları ye diyetini sonra evinde yaparsın" vs vs...
Ama burada farklı açıdan ve eleştirel gözle bakıyoruz birbirimize, yeri geliyor uyarıyoruz , yeri geliyor daha da motive etmeye çalışıyoruz.
Yakarcığım sende 6 kilo gözüküyor hedefte, nedir ki o? Taş çatlasın 1-2 ay sonra ayda 3 kilo bile versen gider.Keşke herkesin 3-5 kilo fazlası olsaydı
Oruçlu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.
Bugün sabah itibari ile yağmur çamur demeden spora başladım, şimdi de kahvaltı niyetine 1 kesme şekerli kahvemi içiyorum.Malum İsveç rüzgarı estiriyorum evdeAllahım, emeklerimizi görsün ve güzel sonuçlarla bizleri ödüllendirsin inşallah. (şişmanın duası gibi oldu)
Herkese güzel bir gün dilerim.
sana en büyük bedduam şimdiki kıyafetlerine sığmayasın çarşıpazar gezesinde 38 beden kıyafet arayasın inşallah.
ben öncelikle 60 a ulaşıp daha sonra 55 olmak istiyorum.aşama aşama yapmak istiyorum onun için yolum baya uzun .
senin gibi iradeli arkadaşlarla kendime güvenim geri geldi .13 kilo verdim. zamanında yine yapabilirim diyorum .umarım iyi olur hepimiz amacımıza ulaşırız.
vallaha kızlar azminize hayranım burayı okumadan edemiyorum bi türlü inşalah en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan ya pis kilolar
sana en büyük bedduam şimdiki kıyafetlerine sığmayasın çarşıpazar gezesinde 38 beden kıyafet arayasın inşallah.
ben öncelikle 60 a ulaşıp daha sonra 55 olmak istiyorum.aşama aşama yapmak istiyorum onun için yolum baya uzun .
senin gibi iradeli arkadaşlarla kendime güvenim geri geldi .13 kilo verdim. zamanında yine yapabilirim diyorum .umarım iyi olur hepimiz amacımıza ulaşırız.
Amiiinnnnn, inşallah, inşallah.
Aynen öyle, eskiden nasıl yaptıysak, şimdi de yapabiliriz, yeterki inanalım ve isteyelim.
22 gün sonra ilk kez yumurta yedim.2 yumurta, haşlanmış ıspanak ve bir domates.Onca günün açlığından sonra bu diyet bana sanki kocaman bir koyun yemişim hissi verdi, hem tokum, hem enerjiğim hem de mutluyum.Akşama da et ve salata var listede, o da güzel olacak.Umarım emeklerimizin karşılığını alır, fit ve sağlıklı bir görünüme kavuşuruz.
valla bravo kızlar azminize hayran kaldım ben bugun salon ve banyoyu temızledım kan ter içinde kaldım sizi okuyorum haberınız olsun
Amiiinnnnn, inşallah, inşallah.
Aynen öyle, eskiden nasıl yaptıysak, şimdi de yapabiliriz, yeterki inanalım ve isteyelim.
22 gün sonra ilk kez yumurta yedim.2 yumurta, haşlanmış ıspanak ve bir domates.Onca günün açlığından sonra bu diyet bana sanki kocaman bir koyun yemişim hissi verdi, hem tokum, hem enerjiğim hem de mutluyum.Akşama da et ve salata var listede, o da güzel olacak.Umarım emeklerimizin karşılığını alır, fit ve sağlıklı bir görünüme kavuşuruz.
Winston valla öyle bir anlatmışsın isveç diyetini sanki ziyafet. Eski kötü aç günlerimi unutup yendien yapasım geldi.
Bende başlıyım bari yarın ya.
Sen anlaşılan harfiyen uyuyorsun. Sabah kahvaltı falan da yapmıyorsun dime. YAni ne biliyim 2 yumurtayı sabah yiyeyim falan yok mu? Daha öncekinde de harfiyen mi uydun. Azmini tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?