Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

destinam canım şimdi senin kilon 79.9 mu oldu ?

bu hafta 2 kişi gelmişti. hatta envilayı geçen hafta yeni üye diye yazmıştım. ama bu hafta ikisinide listeye eklemiyorum.

3. takım listesi

destinam
winstonlight
suhan 2
se-zen
gölge çiçeği
mattika
yakar76
fizik
S_A

yeni yarışmacı almak için katılmak isteyenler başlığına hepimiz bakıyoruz.

ah canım ya nerdeeee , regl oldum üstüne 80.9 gecen haftanın aynısı dıyorum bu şişlik niye gitmıyor ondanmıs , bugun 3 saat yürüdüm bacaklarım agrıyor valla

ah canım ya nerdeeee , regl oldum üstüne 80.9 gecen haftanın aynısı dıyorum bu şişlik niye gitmıyor ondanmıs , bugun 3 saat yürüdüm bacaklarım agrıyor valla

Az kalmış, 1 kilo versen 70lere teşrif etmiş olacaksın.Ne güzel.Darısı başıma diyorum.İnsan 70leri özler mi? Ben özlüyorum üleyyyn.Ama özlemekle, istemekle olsaydı bu işler winstonlight, köpeklere gökten kemik yağardı.Eee o zaman ne yapıyoruz? Gidip oflaya puflaya mekik çekiyoruz.

Evet kızlaar bu hafta kararımı verdim. Ben karatay yapıcam. Çok güzel görünüyor listeler. Yarın başlıycam ama henüz öğle ve akşam yemeklerinin mantığını anlamadım.

Evet kızlaar bu hafta kararımı verdim. Ben karatay yapıcam. Çok güzel görünüyor listeler. Yarın başlıycam ama henüz öğle ve akşam yemeklerinin mantığını anlamadım.

canım öğle ve akşam sebze yemeği veya et yiyosun, bol salata yoğurt vs.
kıymalı sebze yemeği de olabilir.
herşeyin doğalı olmalı, tavuk market tavuğuysa çok tüketmemek lazım. köy tavuğu bulabilirsen iyi olur.
öğünler arasında en az 4-5 saat olmalı, başta alışana kadar ara öğün de yapabilirsin ama ilerde bırakıyo insan.
ara öğünde 3-5 badem süt ayran olabilir.
akşam 8 den sonra bişey yemek yok, çok acıkırsan süt ya da ayran içebilirsin bir bardak.
mutlaka yürüyüş en azından günde 20 dk.
pirinç makarna ekmek vs. yok.
kuru meyve tüketebilirsin kayısı erik.
her türlü ev çorbası serbest, unlu pirinçli olmadıkca.
pirinçli yemekleri bulgurla yapıyoruz, dolma sarmaların içini bol kıyma soğan ve bulgurla hazırlıyoruz.
kilo verme döneminde bulgur da ölçülü olmalı.
marketteki işlenmiş tuzlar zararlıymış, doğalını bulamadım ben tuzu azalttım, yumurtaya bile tuz ekmiyorum, peynirin tuzu yetiyo yanında.
tuzu azaltmak çok işe yaramıştı bende.
meyveyi sınırlı yemek gerekiyo, sabah veya öğlen yemeğinde yersen küçük porsiyon akşama yakılır.
aklıma gelenler bunlar

hmm tamam canım :) bend 1 kilo gitmiş deyince negüze n 70 lere düştün sandımm

hmm.. e hadi bakalım hayırlısı.. ben öyle kapsamlı diyet listelerini sevmiyorum ya.. bana göre diyet böyle sabah akşam ne yiyeceğin belli olacak ya liste halinde olacak başka olmuyor..

-.-.-.-.-

Kızlar yarın kardeş takımın kaptanı listemizi paylaşacak...

şu an size çok yorucu geçen bir akşamdan yazıyorum.. sevgili kardelim buzdolabnı mahfetmişti temizledim güzelcene et doğradım mutfağı bu saate kadar temizledim ( ben sizden 1 saat gerideyim unutmayın

şimdide listemizin hesaplamalarını yapmak için geldim. bu hafta ben dahil olmak üzere 4 kişinin kilosu aynı. :)

listemizi gönderecem birazdan.. yarın saat 4 e kadar paylaşılmış olur

Aa gece sonkez yaz sabah ilk yazan genr ben oldum hihi

Dun sadece elli mekik cektim ve karnim agiriyor meger nekadar habtalmisim (

günaydın hanımlar
sabah
1 yumurta 6 tane yeşil zeytin
1 tatlı k.sarelle 1 dilimdende az ekmekle
kahvaltı faslı bitti.
öğlene
derisi alınmış tavuk haşladım ve salata
akşama
kabak yemeği ve çorba ,yoğurt
dün akşam ilk defa kaçamak yaptım
yemeği fazla kaçırdım oda yetmedi
maraş tarhanası (cips gibi birşey)
ondan baya yedim.
benim bir suçum yok hepsi şu regl yüzünden
iştahım açıldı resmen
ama bugün sabahtan toparlamaya başladım.
inşallah kendimi bir daha kaybetmem öyle.
hadi herkese kolay gelsin.

günaydın arkadaşlar ben hala kötüyüm canım hiç bişey istemiyo akşam sadece çorba içtim bi tek onu yiyebiliyorum oda sıcak olduğu için iyi geliyo onun dışında bişey yiyemedim ((

bu sabah bi kalktım her yer kar şuan yağmayada devam ediyo araba otoparktan malesef çıkmıyo o yüzden zorunlu spor yaptım ve yarım saat yürüdüm((
hastayken yürümek hiç çekilmiyo ama genede karda yürümek güzeldi.
sabah kahvaltı niyetine yine çorba içtim yakında tarhana çıkıcak benim içimden kaç gündür aynı şeyi yiyorum.
ara:
kuru üzüm(1/2 avuç)
öğlen:
yeşil mercimek yemeğim var menümde(inşallah yiyeblirim zorlucam kendimi yoksa dahada halsiz kalıcam)
ara:
meyve(portakal,mandalin)
akşam:
bulgur pilavı+cacaık+acılı karışık turşu
ara:
akşama yine bol bol portokal ve mandalin yiycem belkide sıkıp sularını içerim.

Son düzenleme:

geçmiş olsun . senenin bu zamanı bu hepimizin başının belası .allah şifa versin

sağol canımya vallaha herkes dikkat etsin kendine gerçekten çok kötü günlerdir başımın ağrısını geçiremedim.

millet olaral hemen teşhis koyarız bir yerim ağrıyor diyene ama acaba sinüslerin mi dolu , dolunca baş ağrısı yapar. kekik çok iyi geliyor.tekrar geçmiş olsun

Günaydınlar,
Dün geç yattım epey, bugün 11e kadar yatıp, kendime geleyim dedim.Ama ne mümkün, yukarıdaki açtı elektrik süpürgesini saat 9da, parkelere vura vura özellikle de yatakodasını temizlemeye başladı.Süpürgesi bitse, çocukları tepişir, tepişmeleri bitse, ağlarlar limitsizce , ağlamaları bitse, kocası sinir krizleri geçirir evi inletir,kırar döker, kavgaları bitse bitmeyen altın günleri başlar.Off yani off.İnsanlar çok duyarsız.Alttaki hasta mıdır, hamile midir, bebek mi uyutmuştur, hastası mı vardır hiç önemli değil.Varsa yoksa gürültü, patırtı.Sabah sabah cinnet geçirdim resmen.

Kahvaltımı yaptım.
1 sade nescafe, 1 dilim ekmek.
Sinirimden ne yediğimi de anlamadım.

Günün bundan sonrası iyi geçer umarım.
Herkese afiyet olsun, güzel bir gün olsun.

allah kimseyi anlayıisız komsuya denk getirmesin .alt komşu eve müzik sistemi kurdurmuş temizlik yaparken ailecek otururken müziğin son sesini açar bizi yukarda zıplatırdı resmen . gürültüden durulmaz.ayağımın altında titrerdi yer resmen . uyarıncada biz suçlu olduk .uyarmaya gittiğimde zilin sesini bile duyamamıştı.hiç kimse rahatsız olmuyormuşda birtek biz rahatsızmışız.nihayetinde taşındıda kurtuldum.

günaydınnn

benım yan komşumda aynı ne tesadüf , sabahın 9 unda oglunu okula gönderdımı baslar süpürge yapmaya , bende kalkarım bir güzel açarım tv yi son ses hehehe

Neyseki taşınmışlar, kurtulmuşsunuz canım.İnsanlar genel anlamda çok bencil ve anlayışsız, anlayamıyorum işte.Ben akşam cam, bardak falan kırsam 2 dakikalığına bile akşam 7de süprüge açılmaz diyorum, mutfağı kitliyorum, millet sabahın 8 buçuğunda parke döve döve özellikle benim yatakodamın üstünde tepiniyor.Heralde "ben yatamıyorum, sen de yatma" diyor, anlamadım.Muhatap olmadım bugüne kadar ama sabrım yavaştan bitiyor.

Suhan, gerçi sen hastalık sebebi ile memnun değilsindir kıştan,kardan ama yazdıklarını okuyunca güzel bir kar tablosu canlandı gözümde.Neredesin bilmiyorum ama İstanbul'da bugün güneşli bir hava var.Kış çocuğu olduğum için, kar manzaralarını çok severim.Ama evde olursam Sıcak çikolatam ya da Türk kahvem elimde olacak, tülü aralayıp lapa lapa kar yağışını izleyeceğim.Ev sıcacık olacak, küçük bir polar battaniyeyi dizlerime örtüp, eski zaman güzelleri gibi en sevdiğim filmlerden birini izleyeceğim falan Ay olsa da yesek gibi oldu valla
Geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleme:
kızlar hepiniz sağolun.
vallaha kış manzarası güzelde bide hastalık olmasa daha iyi olacak.ben iç anadoludayım şuan ve heryer soğuk sevmiyorum ben soğuk havaları aslında ben iç anadoluyu sevmiyorum hiçbiyer egeye benzemiyo ya keşke batıda olsaydım şimdi.(İzmirde)

kızlar kaptanınız giremediği için listenizi ben yayınlıyorum ama kapranınızın bana gönderdiği listede geçen hafta listede olan envila adlı üye yok geçen hafta listeye girmişti bu hafta bildirim mi yapmadı takımdan mı ayrıldı diskalifiye mi oldu lütfen bu konu hakkında bana bilgi verin özel mesaj atın listenizi yayınlayım 3 den sonra okuldan geliyorum inş bana cevap verirsinizde bend elistenizi yayınlarım

Listeye eklemiyorum demiş başkan, gerçi ilk 3 gün katılımda bulundu 8-9 mesajı var.Ama sonraki günlerde katılmadı ve kilo bildirimi yapmadı diye sanırım eklemedi.Başkan yurt dışında ve çalıştığı için geceden önce nete giremez, bence dediği gibi listeyi yayınlayın.Açıklamasını gece girince genel paylaşım bölümünden açıklar.Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…