ah canım ya nerdeeee , regl oldum üstüne 80.9 gecen haftanın aynısı dıyorum bu şişlik niye gitmıyor ondanmıs , bugun 3 saat yürüdüm bacaklarım agrıyor valla
Evet kızlaar bu hafta kararımı verdim. Ben karatay yapıcam. Çok güzel görünüyor listeler. Yarın başlıycam ama henüz öğle ve akşam yemeklerinin mantığını anlamadım.
ah canım ya nerdeeee , regl oldum üstüne 80.9 gecen haftanın aynısı dıyorum bu şişlik niye gitmıyor ondanmıs , bugun 3 saat yürüdüm bacaklarım agrıyor valla
Evet kızlaar bu hafta kararımı verdim. Ben karatay yapıcam. Çok güzel görünüyor listeler. Yarın başlıycam ama henüz öğle ve akşam yemeklerinin mantığını anlamadım.
bu sabah bi kalktım her yer kar şuan yağmayada devam ediyo araba otoparktan malesef çıkmıyo o yüzden zorunlu spor yaptım ve yarım saat yürüdüm((
hastayken yürümek hiç çekilmiyo ama genede karda yürümek güzeldi.
sabah kahvaltı niyetine yine çorba içtim yakında tarhana çıkıcak benim içimden kaç gündür aynı şeyi yiyorum.
ara:
kuru üzüm(1/2 avuç)
öğlen:
yeşil mercimek yemeğim var menümde(inşallah yiyeblirim zorlucam kendimi yoksa dahada halsiz kalıcam)
ara:
meyve(portakal,mandalin)
akşam:
bulgur pilavı+cacaık+acılı karışık turşu
ara:
akşama yine bol bol portokal ve mandalin yiycem belkide sıkıp sularını içerim.
geçmiş olsun . senenin bu zamanı bu hepimizin başının belası .allah şifa versin
sağol canımya vallaha herkes dikkat etsin kendine gerçekten çok kötü günlerdir başımın ağrısını geçiremedim.
allah kimseyi anlayıisız komsuya denk getirmesin .alt komşu eve müzik sistemi kurdurmuş temizlik yaparken ailecek otururken müziğin son sesini açar bizi yukarda zıplatırdı resmen . gürültüden durulmaz.ayağımın altında titrerdi yer resmen . uyarıncada biz suçlu olduk .uyarmaya gittiğimde zilin sesini bile duyamamıştı.hiç kimse rahatsız olmuyormuşda birtek biz rahatsızmışız.nihayetinde taşındıda kurtuldum.
destinam canım şimdi senin kilon 79.9 mu oldu ?
bu hafta 2 kişi gelmişti. hatta envilayı geçen hafta yeni üye diye yazmıştım. ama bu hafta ikisinide listeye eklemiyorum.
3. takım listesi
destinam
winstonlight
suhan 2
se-zen
gölge çiçeği
mattika
yakar76
fizik
S_A
yeni yarışmacı almak için katılmak isteyenler başlığına hepimiz bakıyoruz.
kızlar kaptanınız giremediği için listenizi ben yayınlıyorum ama kapranınızın bana gönderdiği listede geçen hafta listede olan envila adlı üye yok geçen hafta listeye girmişti bu hafta bildirim mi yapmadı takımdan mı ayrıldı diskalifiye mi oldu lütfen bu konu hakkında bana bilgi verin özel mesaj atın listenizi yayınlayım 3 den sonra okuldan geliyorum inş bana cevap verirsinizde bend elistenizi yayınlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?