Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar!
bu sabah:kıymalı yumurta domates ve yeşillik sütlü kahve 3 ceviz içi birazda peynir.
akşam:etli nohut salata yoğurt.(yiycem inşallah)
1lt den fazla su
yaklaşık 45dk yürüyüş.
akşam kaçamakları diyet yapmamı engelliyor ne yazıkki.
ders saatlerim kötü.geç yemek yiyorum çoğunlukla

Benimde listem yine kaçamaklı
Sabah
2 yumurta
Ara:1 kayısı, 1 çikolata
Öğle
Yarım hamburger
Ara
2 kayısı 1 çikolata
Akşam
Kuru fasülye
3 ceviz
Su: 3 litre
Spor: 45 dk aerobik. tuğba ile

YArından hiç ümidim yok bu arada. Sabah kalkıp spor yapsam belki değişir tartı.
2 gün önce 500 gram fazla gözüküyordum.

bugün benim canım kocam beni aradı dedi ki sana çok sevineceğin bir şey buldum alayım mı? Bende ne olduğunu sordum KORSE imiş. Ne işe yarıyor muş bende hani şu parafinli, bilmem neli falanları varya ondan sanıp sevindim. Ne işe yarıyormuş diye sorunca "işte giyiniyorsun korse işte, zayıf gösteriyor, sarkmaları falan toparlıyor" demez mi? Ben tabi bankadayım falan demeden bir cırladım. Sen bana sarkmış mı diyorsun benim nerem sarkmış, 55 kiloyum işte, göbeğim bile yok diye. Çok sinir oldum ama ya. Ki gerçekten etrafımdaki herkes bana verilecek kilon yok diyorken canım kocam bana sarkmış dedi. Ya ben doğum yaptım karnımda daha 1 çatlak bile yok. 1 hafta mekik falan çeksem kaslı olacak nerdeyse. Ben sadece incelmek istiyorum ve benim bacaklarım normalden kalın nerdeyse bütün kilomu oraya alıyorum. Görür o bende 48 kilo olmazsam.

kızlar nasılsınız canlarım iyimisiniz.. sizden çok özür dlerim bu hafta problemlerimden dolayı fazla giremedim

Erkekler hem odun hem de şuursuz varlıklar yeminle.Ama ben şöyle düşündüm; eğer evde de diyet, spor diye bahsediyorsan, uzun zamandır da yapıyorsan belki eşin bir yerlerden "korse giyince, tüm kilolara elveda" falan gibi bir şey duymuştur, "benim hatun garibim çok mutsuz bu zayıflama olayında, dur ona bir tane alayım, giysin o da kilolarına veda etsin" falan diye de düşünmüş olabilir. Aksi halde 55 kiloya korseyi açık bir bilinçle vermek ya yakını göremediğinin ya da çok şuursuz olduğunun ifadesidir. Ben kötü düşünmedim, mutlaka vardır güzel bir açıklaması.Hem fena mı, motive de etmiş işte.

Benim de diyet aşaması öncesinde şöyle gıcık bir anım vardı; bir gün halıda uzanmışım kedimle oyun oynuyorum, eşim de eline şarj aleti almış, tepeden kediye falan uzatıyor, oyun yapıyor.Birden kablo göbeğime çarptı ve cidden acıdı.
"Ya dikkat etsene, göbeğim acıdı" dedim, gelen cevaba bak:" orada hep yağ var, yağdan hissetmezsin , nasıl acısın?" Ki bu lafı eden hödük 100 kilo, göbeğinden ayaklarını göremeyen biri.O gece ağlamıştım epey, sonra da "sen görürsün göbeği" diye kendime malkoçoğlu sözü vermiştim, şimdi ne zaman koyverecek olsam, aklıma o gelir ve iyice kinlenirim.Gıcık kocalar, ne olacak

kızlar nasılsınız canlarım iyimisiniz.. sizden çok özür dlerim bu hafta problemlerimden dolayı fazla giremedim

Saolasın şükür iyiyim, umarım sen de iyisindir.Az kaldı, eşinle görüşeceksin, senden beter ben heyecanlanıyorum. (Bana ne oluyorsa artık ) üzerimizdeki ölü toprağını da attık, tam gaz devam edeceğiz inşallah.

Benim de önümüzdeki hafta şirket içi derslerim olacak, katip gibi en azından gündüzleri çok yazamayacağım, şimdiden belirteyim.

Yarın kiloları bildireceğiz sanırım, ben uzun zamandır 82de çakılı kaldım Gerçi şimdi İsveç diyetine başladım, haftaya inşallah güzel sonuçlar veririm.Bu haftanın gideri -800 gram,(82.800den 82.000) hoş onu da cumartesiden beri görmekten gına geldi, arkadaş ne hayırsız bir kiloymuş ya; gamlı baykuş gibi geldi oturdu bünyeye.

Yarın spora gideceğim, belki öğleden sonradan önce falan giremem, şimdiden belirtmiş olayım.

Gideyim, mekik çekeyim yoksa değil kablo demirle göbeğime vursalar gene de yağdan hissetmeyeceğim

Hafif bir gece ve hafif bir yeni gün dilerim, mutlu kalınız efenim.

Günaydı kızlar,
YA niye bu kadar boş buralr. Her seferinde bir heyecanla açıyorum bizim kızlar gene döktürmüşür diye. Ama yok yok yok. Hadi ama forum bu hafta çok sessiz. Ben yine kargalar uanmadan kalktım şimdi spor yapıcam.

Kızlar günaydın Sezenin dediği gibi nerelerdesiniz ya?

Bugün Kilonuzu bildirmeyi unutmayın!!!

Birde yeni gelen 2 arkadaş vardı onlarıda takip edemedim...

Onlarda lütfen hedef kilolarını ve geçen haftaki kilolarını belirtsinler..

Kızlar neolur bu sefer unutmayalım bildirimi ya

Ben bu sabah sporumu bile yaptımmmm

Günaydınlar sanada. Benim acı tablom şöyle
Geçen hafta 56
Bu hafta 56

Başlangıç 58
Hiç fark etmemiş yaa. Ama spora ağırlık vericem bu haftlarda. Yılmak yok yola devam.

günaydın kızlaarrrr hala kendime gelemedim ben ama neyseki tartı beni mutlu etmeyi başardı.
kilom 53.5 tam 1 kilo vermişim ben 53 olmayı hedeflemiştim ama neyse artık inşalah perşembeye kadar şu buçuklardanda kurtulurum.Başım okadar çok ağrıyo ki hasta olmak ne kötüya böle giderse ben 2 kilo bile veririm heralde canım hiçbişey istemiyo dün akşam menümüde yazayım bu arada
1 kase tarhana çorbası
5 köfte(fırında)annem yeni bişey denemiş patates püresinin içine köfteleri koymuş ve fırında kızartmış onlardan 5 tane yedim
ekmek falan yemediğim için fazla ağır gelmedi hafif bi yemekti yani.
ve tabi bol bol su içtim.
bu sabah kahvaltı yapmak canım istemedi hergün hergün aynı şeyler zeytin,peynir bide hastayımya sıcak bi çorba içeyim dedim akşamadan kalan tarhana çorbasından içtim belki boğazıma iyi gelir.

Günaydınlar sanada. Benim acı tablom şöyle
Geçen hafta 56
Bu hafta 56

Başlangıç 58
Hiç fark etmemiş yaa. Ama spora ağırlık vericem bu haftlarda. Yılmak yok yola devam.

yılma canım merak etme bi ara böyle direniyo kilolar sonra sen ısrracı olunca çözülüp gidiyolar haftaya eminim düşersin moralini bozma

hanımlar 66 kilo olmuşum. ama regl olmuşum. acayip şiş her yerim.

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar

dünkü menüm

sabah kahvaltı

öglen haşlanmış patates

aksam haşlanmış patates bol pul biberli

spor yapamadım

ama aldıgım 1 kıloyuda attım

bugun hava super bol bol yürüyecegım hatta butun gunumu dısarda gecırıcem sanırım

kılom sabıt yanı kaptanım

selam kızlar ben toparlanamadım daha
gecenin bi vakti neler yiyorum neler
ama yürüyüşe başladım onun sayesinde kilo almadım bu hafta aynı duruyorum

S_A canım kilom 59.2

Bu günkü menüm kızlar
sabah:
tarhana çorbası
ara:
yok
öğlen:
patates yemeği(kıymalı)
ara:
mandalin
akşam:
sadece sıcak bi çorba içmek istiyorum hiç iştahıım yok ama yemeyincede vücudum daha çok dirençsiz kalıyo.
Bu aralar bide kabızlık sorunum var dün dr. gittim bikaç ilaç verdi bakalım öğlen alıp içicem inşallah düzelir oda şişkinlik yapıyo insana(
su içiyorum ama spor falan yapacak halim yok.

selam kızlar ben toparlanamadım daha
gecenin bi vakti neler yiyorum neler
ama yürüyüşe başladım onun sayesinde kilo almadım bu hafta aynı duruyorum

S_A canım kilom 59.2

mattikacım hoşgeldin canımya dikkat et kendine vallaha hergün gözüm seni arıyo burda merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…