bugün benim canım kocam beni aradı dedi ki sana çok sevineceğin bir şey buldum alayım mı? Bende ne olduğunu sordum KORSE imiş. Ne işe yarıyor muş bende hani şu parafinli, bilmem neli falanları varya ondan sanıp sevindim. Ne işe yarıyormuş diye sorunca "işte giyiniyorsun korse işte, zayıf gösteriyor, sarkmaları falan toparlıyor" demez mi? Ben tabi bankadayım falan demeden bir cırladım. Sen bana sarkmış mı diyorsun benim nerem sarkmış, 55 kiloyum işte, göbeğim bile yok diye. Çok sinir oldum ama ya. Ki gerçekten etrafımdaki herkes bana verilecek kilon yok diyorken canım kocam bana sarkmış dedi. Ya ben doğum yaptım karnımda daha 1 çatlak bile yok. 1 hafta mekik falan çeksem kaslı olacak nerdeyse. Ben sadece incelmek istiyorum ve benim bacaklarım normalden kalın nerdeyse bütün kilomu oraya alıyorum. Görür o bende 48 kilo olmazsam.
kızlar nasılsınız canlarım iyimisiniz.. sizden çok özür dlerim bu hafta problemlerimden dolayı fazla giremedim
Kızlar günaydın Sezenin dediği gibi nerelerdesiniz ya?
Bugün Kilonuzu bildirmeyi unutmayın!!!
Birde yeni gelen 2 arkadaş vardı onlarıda takip edemedim...
Onlarda lütfen hedef kilolarını ve geçen haftaki kilolarını belirtsinler..
Kızlar neolur bu sefer unutmayalım bildirimi ya
Ben bu sabah sporumu bile yaptımmmm
Günaydınlar sanada. Benim acı tablom şöyle
Geçen hafta 56
Bu hafta 56
Başlangıç 58
Hiç fark etmemiş yaa. Ama spora ağırlık vericem bu haftlarda. Yılmak yok yola devam.
bugün benim canım kocam beni aradı dedi ki sana çok sevineceğin bir şey buldum alayım mı? Bende ne olduğunu sordum KORSE imiş. Ne işe yarıyor muş bende hani şu parafinli, bilmem neli falanları varya ondan sanıp sevindim. Ne işe yarıyormuş diye sorunca "işte giyiniyorsun korse işte, zayıf gösteriyor, sarkmaları falan toparlıyor" demez mi? Ben tabi bankadayım falan demeden bir cırladım. Sen bana sarkmış mı diyorsun benim nerem sarkmış, 55 kiloyum işte, göbeğim bile yok diye. Çok sinir oldum ama ya. Ki gerçekten etrafımdaki herkes bana verilecek kilon yok diyorken canım kocam bana sarkmış dedi. Ya ben doğum yaptım karnımda daha 1 çatlak bile yok. 1 hafta mekik falan çeksem kaslı olacak nerdeyse. Ben sadece incelmek istiyorum ve benim bacaklarım normalden kalın nerdeyse bütün kilomu oraya alıyorum. Görür o bende 48 kilo olmazsam.[/QUOTE
ay şekerim ya neden bu adamlar böyle kendilerine bakmazlar sürekli bizi eleştirirler benimkide öle ben diyete başlrım adam inadına yapar gibi nekadar baklava börek varsa gider alır hadi mine boşver yarın başlarsın bu gün boz gitsin der ve ben çoğu zaman ona aldanırım ama bu sefer çok kararlıyım yeni yıla kadar 48 e düşmem gerekiyo azmettim neyseki şimdi yanımda değil hiç sölemiyorumda gelince şok olsun
selam kızlar ben toparlanamadım daha
gecenin bi vakti neler yiyorum neler
ama yürüyüşe başladım onun sayesinde kilo almadım bu hafta aynı duruyorum
S_A canım kilom 59.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?