Kahvaltım:kıymalı yumurta,peynir domates salatalık maydonoz
3 ceviz içi sütlü kahve.
günaydın canlarımbenim bildirim iç açıcı değil 71.30 regl olamadım gitti bende pco var haliyle adet düzensizliği var acaip sıkıntı stres içindeyim haftasonu endokrine gitcem insülin direncimi falan hep bi gözden geçirtcem inş
Ortim nerelerdesin. Göremiyoruz artık seni sahalarda. Kaybolm abak sürekli gözüm seni arıyor sonra.
doktora da aman ihmal etme. Sağlık herşeyden önemli.
Hiç artık liste falan da vermiyorsun oncuk dağıyamıyorum bende. Boncukta toplayamıyorum.
tşk ederim canım iyiyim. kilo verme konusunda toparlanamadım dahamattikacım hoşgeldin canımya dikkat et kendine vallaha hergün gözüm seni arıyo burda merak ettim.
fizik karatay yapıyo, karataya göre mükemmel bi kahvaltı olmuşcanım sen bilirsinde kahvaltın biraz fazla olmamış mı?
özellikle kıymalı yumurta baya ağır,cevizleride arada yesen bence çok daha iyi edersin.
Kilom 82.
Dün gece hafif bir şeylerle yatmışım, sırtım açılmış, sabaha kadar donmuşum.
Şimdi iki büklüm belimi tuta tuta sürünüyorum.
Eşek kadar insan oldum, hala kendime bakamıyorum ya.
Fizik galiba karatay diyeti yapıyor (?) Orada mı ceviz vardı ekmek yerine?
Eşimin babası 10 kilo ceviz vermiş geçende eşime.1 aydır duruyorlar, cevizli tatlı da yapamayacağıma göre ne yapsam diye düşünüyordum.İsveçten sonra ben de bu işe geçebilirim, bir araştırayım.Gerçi ben cevizi kalorili diye bilirdim, ekmeğin yerine ceviz konuluyorsa aynı kapıya çıkmaz mı acaba kalori açısından? Bir de yumurta, omlet, sucuklu yumurta falan nasıl cevizle yenir, ekmeksiz nasıl tüketilir hala benim için akıl sır erdirilemeyecek bir olay. :26:
ya tv de bu ara hep bu karatayı tartışıyolar kalp damar prof.ları kızıyo hep canan hanıma
Ben de bakındım ama 1 ceviz 30 kaloriymiş, tamam yararlı falan ama 3-5 ceviz eşittir 2 dilim ekmek zaten, bana göre değil öyle yumurtayla 2 ceviz yemek, ekmekle yerim bari mutlu olurumHoş, bir aydır ekmek nedir onu unuttum, demek ki yemeden de oluyormuş.Ben normalde kahvaltıda yerim bir tek ekmek, öğle akşam yiyemem.Diyet bitince de sabahları müsli falan yiyeceğim bir süre ekmeksiz kilo kontrol olayına gireceğim.O günler bir gelse, çok plan, projem var ya kafamda
Bir de bana çok et geldi, öğle et, akşam et.Açıkçası ben o kadar et yiyemem.Hele kıymalı yumurtalar, sucuklu yumurtalar, omletler anca pazar sabahları yoksa her gün bu kadar protein yüklemesi beni aşar.
Mutlu mesut İsveçime devam edeceğim, bitince Allah Kerim
Ortağım, destinam, benden daha zayıf, daha çıtır olan hatun ! Bu aralar eskisi gibi aktif değilsin, ya gizli gizli spor yapıyorsun, ya gizli gizli yiyorsun, gül cemalinden mahrum etme bizi
1 saatim kaldı sonra yaşasın akşam yemeği.2 patatesle gün geçiren ben şimdi salamlar, etler havada uçuştukça manyak oldum he, acımdan ölüyorum resmen.Protein bana fazla geldi.Kurt kadına döndüm resmenHaydi hayırlısı.
Herkese şimdiden afiyet olsun.
canım karatay yapman gerekli değil illa. ama günlük 1000 kalorinin altında beslenmek çok tehlikeli.
istersen araştır bunu, zaten biliyosundur da. kısa zamanda sonuç almak içn yapıyosun biliyorum ama kendine zarar veriyosun. uzun vadede anlıcaksın bunu.
beni yanlış anlama ama yoğurt günüm fln diye yazıyosun bence bunun sağlıklı kilo vermekle sağlıklı beslenmekle ilgisi yok.
herkes kendini bilir doğrusunu uygular ama içim rahat etmiyor böyle söylemezsem.
Canım tavsiye ve uyarıların için sağol.20 gün 5 günde 5 kilo diyeti (günlük 300-400 kalori) yaptım, tek tipti.Yoğurt günü de ordan kalmaydı.8 kilo verdim.Şimdi İsveç diyeti yapıyorum, et de var salata da ama günlük 500-700 kalori arası yani kalorisi düşük gene de.Dediğin doğru kısa sürede sonuç almak istiyorum.Ben 10 sene öncesinde de 2 ayda 20 kiloya yakın vermiştim ve 10 sene de kilomu korudum.Taaki çalışma hayatıma ara verinceye dek.Şimdi tekrar o döneme geri dönmek istiyorum.Ben yaklaşık 15 kiloyu 4-5 ayda aldım.O yüzden yerleşmiş kilo, doğum kilosu falan değil.Hemencecik aldıysam, hemencecik de vermeliyim diye düşünüyorum, tabii ki düzenli beslenme, spor takviyesi falan en makul olanı ama buna sabrım yok.Bir an önce kilo vermek, eski kıyafetlerime ve iş hayatıma daha öz güvenle dönmek istiyorum.Evde olduğum için de aman aman enerji ihtiyacım falan olmuyor, çalışıyor olsaydım kesin ayılıp, bayılırdım.Vücutta hazır yağ fazlayken yakılsın istiyorum.Makul kilolara gelince bu tarz beslenmeyeceğim.
3-5 kilom kaldı.77'yi falan göreyim, sonrasında daha düzenli bir programla yavaş yavaş kilo vermeyi planlıyorum.
Dediklerini anlıyorum, teşekkür de ediyorum ama 90larda, 80lerde olmak inan insanı çok güvensiz, mutsuz ve depresif yapıyor.
Ayda 3-4 kilo ile 1 sene bu modda kalmak istemiyorum.
Eski bedenimi geri istiyorum ve umarım bunu kısa sürede ve sağlıklı bir biçimde halledebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?