Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar 45 dk yürüyüş yaptım şimdi.
ne yesem ne yesem diye düşünürken kendimi yakaladım, biraz ter atayım da iyi hissedeyim dedim.
inş bu hafta güzel olcak benim için.

Umarım yazılıda çocuklara besinlerin kalorileri ne, vücuttaki tepkimeleri ne, ideal diyet hangisi diye sormuyorsundur.
Ben geçenlerde benim 2,5 yaşındaki kızım "annecim ben zayıfım dime" "ben güzel bir anneyim dime" gayet yönlendirmeleri sorular soruyordum. Sonra da güldüm halime 2,5 yaşındaki yarım insandan medet umuyorum diye.

Benim de evde kedi var.Yerlere sırt üstü ölü gibi yatar.Geçen eşim dedi, "koridora uzanmış, aman dikkat et, basma karanlıkta bir yerine" diye.Dedim "90dan 80 e inmişim, artık kuş kadar hafifim, bassam da bir şey olmaz " Ayy aklıma gelmişti, 90lı yıllarda galiba Akrep Nalan yataktan kalkarken, yerde uyuyan köpeğine basmış, köpek ölmüş oracıkta.Bilmem yalan, bilmem doğru ama çocuk aklı çok gülmüştüm bu hikayeye. Benimki de o hesap, zayıflıyorum diye kendimi kuş kadar konumuna soktum, bende olsa olsa deve kuşu olur şu anda, ben gene dikkat edeyim kediye

herkese günaydın arkadaşlar. umarım bugün bu hafta bizler için faydalı olur.
bu hafta sonlarından nefret eder oldum. herkes evde herkes
haftasonu diye yiyecek değişik şeyler istiyorlar. yok pohaça yok kek olmadı ıslak kek
ve dayanamayıp hepsini yap dayanamayıp hepsinden ye
bir tek iyi yanı bol temizlik. inşallah yakmışımdır yediklerimi (hiç sanmıyorum ama)

bütün bir haftalık emeklerim boşa gitti . canım sıkıldı.
ama bu hafta böyle olmayacak .reglim var ama bu hafta 1 kilo vermek istiyorum en azından .
acayip sinir oldum kendime .
okuduğum kadarıyla haftasonu birtek ben coşmamışım.
diğer hanımlarda coşmuş.
bugün pazartesi geri toparlanma zamanı
gün içinde görüşmek üzere

günaydınlarr güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle ben diyetime sarılaraktan başladım haftaya güzel bir kahvaltımı yaptım inş aynı şekilde devamı gelecek...

Günaydın canlar.
Evet bende herkes gibi silkelendim ve kendime geldim. Güzel bir kahvaltı yaptım. spor için yine kalkamadım.
Ama yapıcam onu bırakmıycam. Yanlız sabah eşim ay incecik görünüyorsun ne kadar zayıflamışsın dedi ve bende gaza gelip tarıldım.
Tam 1,5 kilo fazlayım. 57,5 olmuşum. Perşembe 56 idim. Ne ara aldım 1,5 kiloyu bilmiyorum. Bu hafta ama ne olursa olsun 55 kilo olacam.
2,5 kiloyu bir şekilde vericem. Kendime söz verdim artık. Yapıcam. Hergün 2 kere spor yapıcam. Bu hafta çok zorlu geçecek.
Ama keyifli olacak. Ne olursa olsun kaçamak yok. Bol protein var. yağ yok. Sadece sabahları 3 ceviz ve 1 kayısı yiyicem kahvaltı harici.
Fakat vericem bu kiloları.

günydın kızlar vallaha bu gün herkes erkenci çok zinde başlamışsınız güne.
bende 2 gün deli gibi spor yaptım bütün kemiklerim sızlıyo ya dün akşam gene 300 mekik çektim,30 dk bisiklete bindim,30 dk pilates yaptım vallaha annem benim canımı çıkardı kadın benden çok daha iyi spor konusunda kollarımı kaldırcak halim kalmadıya((
ama iyi oldu artık akşamları düzenli olarakspor yaptır bana anne dedim sağolsın hiç üşenmez ada diyette 10 kilo verdi ama deli gibi spor yaparak verdi.

bugün kesinlikle 300 mekik ve 30 dakika yürüyüş yapmayalım.bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim. böyle sallana sallana kilo verilmez. ivedilikle vermeliyim.

bu hafta bende iyi bişeyler bekliyorum vallaha en azından şu buçuklardan kurtulmak istiyorum inşallah 1 kilo daha verebilirim.
bu gün işe geç kaldığım içn kahvaltı edemedim ama genede menümü yazayım
sabah:
1 avuç fındık(aç gelmektense fındık yiyeyim tok tutar beni dedim)
1 ısırık kek aldım arkadaş yapmış
ara:
yok
öğlen:
ıspanak yemeği
ara:
elma
akşam:
şehriyeli bulgur pilavı
salata
ve tabi spor

menünü çok beğendim.çok makul .

tünaydın hatunlar, maşallah erkencisiniz hepiniz.
ben yeni uyandım yürüyüş yapıcam şimdi. sonra duş hazırlık vs.
herkese bol kilo vermeli bi hafta diliyorum

tünaydın hatunlar, maşallah erkencisiniz hepiniz.
ben yeni uyandım yürüyüş yapıcam şimdi. sonra duş hazırlık vs.
herkese bol kilo vermeli bi hafta diliyorum

sanada günaydın mattikacım ne güzelya keşke bende şimdi yürüyüş yapabilseydim çakılıp kalıyoruz masaya hiç hareketsiz öle oturuyoruz(
neyse artık bende akşam spor yapıcam.

OH ne güzel.
Herkes bir enerjik başlamış güne.
herkes bir azimli.
Bende şimdi düşünüp durduğum zayıflamaya yardımcı olan ayakkabıyı aldım. Selülitlere falan etki eden.
Kasları %30 daha fazla çalıştırıyormuş. Evde spor yaparken giymeye spor ayakkabım yoktu zaten işe yaramazsa bile spor yaparken giyerim. ki yarıyacağına inanıyorum ben. cuma falan elimde olacak herhalde ama. Gelsin bir an öncede deneyeyim.

sanada günaydın mattikacım ne güzelya keşke bende şimdi yürüyüş yapabilseydim çakılıp kalıyoruz masaya hiç hareketsiz öle oturuyoruz(
neyse artık bende akşam spor yapıcam.
benim mesaim geç başlıyo canım, 1 de başlıyo akşam 7 yi buluyo bazı günler, programıma göre.
sabahları kendime vakit ayırabiliyorum iyi oluyo.
koşu bandında 45 dk yürüdüm, 45 dklık dizi izliyorum bi yandan da yoksa sıkıntıdan patlıyodum dizi iyi oldu

nasıl ayakkabıymış o ya. titreşim mi veriyomuş, selülitler nerde ayakkabı nerde merak ettim şimdi

1 sb süt
1 yum
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
1 çb ceviz

bu da kahvaltım, öncesinde 4.2 km yürüdüm

bende düşünüyorum eve koşu bandı almayı ama bu ara karar veremedim bu yaz tayinimiz çıkıyo biraz daha beklesemmi falan diyorum ama gerçekten çok iyi bişey bak 4 km yürümüşsün normalde yürümek mümkün değil napsam ya karar veremedim

merhaba hanımlar. bu aralar hayatımda baya değişiklik yapmaya karar verip birde hayata geçiriyorum.
öncelikle kilo vermeye çalışıyorum
2. olarak araba kullanmayı bilmiyordum. onuda öğrenmeye başladı. bugün 4. dersime gidip geldim baya bir gelişme var bende birde bu kilo olayınıda çözsem 60 kğ bir görsem . kendime acayip güvenmeye başladım. akşam eşim uçmayı ne zaman öğrenecen dedi .tabiki en kısa zaman da onada başlayacağım.
kendimi baya iyi hissediyorum. sizlerlede paylaşmak istedim.
öğlen lahana yemeği yedim.
bu hafta hep lahana olacak.
sarmadan artakalan lahanalar az yağlı ekşi bir yemek oldu ve bu hafta onlar yenilecek sabah akşam.
1 kilo vermeliyim bu hafta

araba kullanmak çok zevkli bişimiş ya ben yeni aldım ehliyeti Allah nasip ederse 2-3 ay sonra araba alcaz eşim sen bana vermezsin gibime geliyo ama dur bakalım dio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…