İyi akşamlar arkadaşlar benim için misafir+dersane:bol karbonhidratlı bir haftasonuydu.
Canım yazdıklarını okudum.Söylemek istedğim birçok şeyi çoktan yazdığını gördüm.
İnşallah başaracağız.
Pek uğrayamasam da bu grupta benim gibi zayıflamaya çalışan insanların olması beni motive ediyor.
Şimdi yazılı sorusu hazırlama işine dönmem lazım.
SAğlıklı ve zarif günlere
Umarım yazılıda çocuklara besinlerin kalorileri ne, vücuttaki tepkimeleri ne, ideal diyet hangisi diye sormuyorsundur.
Ben geçenlerde benim 2,5 yaşındaki kızım "annecim ben zayıfım dime" "ben güzel bir anneyim dime" gayet yönlendirmeleri sorular soruyordum. Sonra da güldüm halime 2,5 yaşındaki yarım insandan medet umuyorum diye.
bu hafta bende iyi bişeyler bekliyorum vallaha en azından şu buçuklardan kurtulmak istiyorum inşallah 1 kilo daha verebilirim.
bu gün işe geç kaldığım içn kahvaltı edemedim ama genede menümü yazayım
sabah:
1 avuç fındık(aç gelmektense fındık yiyeyim tok tutar beni dedim)
1 ısırık kek aldım arkadaş yapmış
ara:
yok
öğlen:
ıspanak yemeği
ara:
elma
akşam:
şehriyeli bulgur pilavı
salata
ve tabi spor
tünaydın hatunlar, maşallah erkencisiniz hepiniz.
ben yeni uyandım yürüyüş yapıcam şimdi. sonra duş hazırlık vs.
herkese bol kilo vermeli bi hafta diliyorum
menünü çok beğendim.çok makul .
benim mesaim geç başlıyo canım, 1 de başlıyo akşam 7 yi buluyo bazı günler, programıma göre.sanada günaydın mattikacım ne güzelya keşke bende şimdi yürüyüş yapabilseydim çakılıp kalıyoruz masaya hiç hareketsiz öle oturuyoruz(
neyse artık bende akşam spor yapıcam.
OH ne güzel.
Herkes bir enerjik başlamış güne.
herkes bir azimli.
Bende şimdi düşünüp durduğum zayıflamaya yardımcı olan ayakkabıyı aldım. Selülitlere falan etki eden.
Kasları %30 daha fazla çalıştırıyormuş. Evde spor yaparken giymeye spor ayakkabım yoktu zaten işe yaramazsa bile spor yaparken giyerim. ki yarıyacağına inanıyorum ben. cuma falan elimde olacak herhalde ama. Gelsin bir an öncede deneyeyim.
merhaba hanımlar. bu aralar hayatımda baya değişiklik yapmaya karar verip birde hayata geçiriyorum.
öncelikle kilo vermeye çalışıyorum
2. olarak araba kullanmayı bilmiyordum. onuda öğrenmeye başladı. bugün 4. dersime gidip geldim baya bir gelişme var bende birde bu kilo olayınıda çözsem 60 kğ bir görsem . kendime acayip güvenmeye başladım. akşam eşim uçmayı ne zaman öğrenecen dedi .tabiki en kısa zaman da onada başlayacağım.
kendimi baya iyi hissediyorum. sizlerlede paylaşmak istedim.
öğlen lahana yemeği yedim.
bu hafta hep lahana olacak.
sarmadan artakalan lahanalar az yağlı ekşi bir yemek oldu ve bu hafta onlar yenilecek sabah akşam.
1 kilo vermeliyim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?