bende düşünüyorum eve koşu bandı almayı ama bu ara karar veremedim bu yaz tayinimiz çıkıyo biraz daha beklesemmi falan diyorum ama gerçekten çok iyi bişey bak 4 km yürümüşsün normalde yürümek mümkün değil napsam ya karar veremedim
araba kullanmak çok zevkli bişimiş ya ben yeni aldım ehliyeti Allah nasip ederse 2-3 ay sonra araba alcaz eşim sen bana vermezsin gibime geliyo ama dur bakalım dio :)
alırım anahtarı diyorum bende . ve alacağımda . acayip gaz durum durumları .ya direksiyon hocasından yada lahanadan.:)
Herkes bugün ne aktif ne çoşkulu böyle
Özellikle yakar'a koptum, lahana, demek epey gaza getiriyor insanıBen de daha sonra 3-5 gün lahana çorbası içeceğim , inşallah bana da böyle gaz yapar, diğer türlü gazı zaten kesin yapacak
Se_zen selülit için şunu diyebilirim; genetik sebepler en önemli faktör ama benim annem şu an 38 beden ve fit biri.55 küsür yaşında.75lere çıktığında bile gram selülit sahibi olmadı.Doğdu doğalı asla kola içmez, nescafe içmez, tatlandırıcılı meyve suları, çikolata, hazır meyve suları ve fast food (bir hamburger dahil) yemez ve tüm bunları ömrü boyunca ağzına sürmemiştir.
Ve sonuç; no selülit bir ömür boyu.Bende, bunları tükettiğim için selülit vardı, evlendikten sonra doğum kontrol hapına geçince, hap su tuttuğundan benim normal boyuttaki selülit problemim diz kapaklarımın arkasına kadar inmişlerdi tam kabustu.Şimdi bir aydır kolayı, meyve sularını, kahveyi, çikoyu, fast foodu, su tutan şeyleri (turşu, vs.) bıraktım ve hala ilaç kullanmama rağmen selülitim kalmadı desem yalan söylemiş olmam.Aynada her akşam afedersiniz donla arkayı döne döne ıncık cıncık kalça incelemesi yapıyorum.Sabahları da keza yapıyorum.Hatta dün gece eşimi çağırdım; "kalçam nasıl?" dedim."voleybolcu hatun kalçası gibi olmuş, hem küçülmüş, hem sıkılaşmış" dedi.(Sen voleybolcu hatunların kalça analizlerini mi yapıyorsun diye biraz paraladım sonra) "Selülitlerime baaak" dedim. "Senin selülitin mi vardı ki? " dedi şuursuz.Yani bu konuda teyit alamadım ama neredeyse selülitlerim sıfıra indi.
Ben temizliğe devam edeyim kızlar.
Sabah kahve, öğlen yumurta vardı.Dedim bari ikisini birleştireyim bir şeye benzesin.Hepsini 9da yiyince , akşam 7ye kadar kendimi anca temizlikle oyalayabilirim
Öğle yemeği ya da ara yapacaklara, şimdiden afiyet olsun.
yaparsın canımya vallaha araba kullanmak kadar zevkli bişey yok heralde:))
ben 2003 te ehliyet aldım cesaret edemezdim eşim verirdi arabayı ama ben muhakkak bahaneler bulurdum senin araban büyük ben bunu nasıl kullanayım yok nasıl park edeyim falan diye sürekli bahaneler bulurdum sonra eşim bana küçük bi araba aldı al dedi anahtarı verdi bu arabaya asla binmiyorum kendin ne yaparsan yap dedi yolda bıraktı beni artık sölücek bahanede kalmadı iş başa düştü neyse 6 ay bindim ben o arabaya şimdi jeepe biniyorum yani küçük araba derken gittim en büyüğünü aldım sadece kendine güvenle alakalı güven kendine ve ne istiyosan yap hayatında.arada kendi kendine gaz vermek iyidir:))
kadınların yapamayacağı şeyde yoktur ayrıca
benim mesaim geç başlıyo canım, 1 de başlıyo akşam 7 yi buluyo bazı günler, programıma göre.
sabahları kendime vakit ayırabiliyorum iyi oluyo.
koşu bandında 45 dk yürüdüm, 45 dklık dizi izliyorum bi yandan da yoksa sıkıntıdan patlıyodum dizi iyi oldu
nasıl ayakkabıymış o ya. titreşim mi veriyomuş, selülitler nerde ayakkabı nerde merak ettim şimdi
maşallah oku oku bitmedi kaç sayfa olmuş , süpersiniz
öncelıkle azim süper bakıyorum herkeste umarım cabalarınız boşa cıkmaz
sevgılı ortagım tebrık ederım toplamda 10 kg olmus , sen 2 ay ıcınde 60 a düşersin , bu azimle ,
araba konusu geçmiş , benımde ehlıyetım var , cesaretımde var ama , arabayı verecek bir eş yok malesef , hatta şevkimi kıran bir kocam var , kadınlar araba süremez der hep , ben de araba sürme hayaliyle yaşar dururum ....
benım regl dönemım ve ataklarım bitti cok sukur , kendımı toparlamaya basladım
sımdıde kızım hastalandı okuldan kaptı hemen yatak döşek yatıyor onunla ılgılenıyorum
Titreşim değilde eğimliymiş. Belli noktalara basın uyguluyormuş. Arkadaş almıştı hafta sonu evde giyinmiş 1 saat duruşum bile düzeldi diyor. Ve karın kasları ve poposu acımaya başlamış Evde bile etki etmiş yani. Zayıflama ayakkabısı diye ara bulursun.
Kızlaaaaarrrrrr
benim bugünkü listem
sabah
1 yumurta, 2 dilim t.b. ekmek, 3 zeytin, yarım kk peynir
öğle
1 kase çorba, 1 tabak karnıbahar, 2 kaşık makarna
ara
1 elma
akşam
1 ceviz, 7-8 fındık, yarım ayva, 1 mandalina
su 3-3.5 llt
spor yok
Kızlaaaaarrrrrr
Kızlar tam 1 aydır uğraşıyorum sonunda tickerımı yaptım. Nasıl ama ne şirin duruyor dime. O ortadaki kız hedefe yaklaştıkça güzelleşecek. Oynaya oynaya gidecek kilolar.
Canım tickerım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?