Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence al . bende de var tembellik etmeyip yaparsan harika gece geç saatte bile fırsat bulunca yürüyebilirsin .

araba kullanmak çok zevkli bişimiş ya ben yeni aldım ehliyeti Allah nasip ederse 2-3 ay sonra araba alcaz eşim sen bana vermezsin gibime geliyo ama dur bakalım dio :)

alırım anahtarı diyorum bende . ve alacağımda . acayip gaz durum durumları .ya direksiyon hocasından yada lahanadan.:)

Herkes bugün ne aktif ne çoşkulu böyle
Özellikle yakar'a koptum, lahana, demek epey gaza getiriyor insanı Ben de daha sonra 3-5 gün lahana çorbası içeceğim , inşallah bana da böyle gaz yapar, diğer türlü gazı zaten kesin yapacak
Se_zen selülit için şunu diyebilirim; genetik sebepler en önemli faktör ama benim annem şu an 38 beden ve fit biri.55 küsür yaşında.75lere çıktığında bile gram selülit sahibi olmadı.Doğdu doğalı asla kola içmez, nescafe içmez, tatlandırıcılı meyve suları, çikolata, hazır meyve suları ve fast food (bir hamburger dahil) yemez ve tüm bunları ömrü boyunca ağzına sürmemiştir.
Ve sonuç; no selülit bir ömür boyu.Bende, bunları tükettiğim için selülit vardı, evlendikten sonra doğum kontrol hapına geçince, hap su tuttuğundan benim normal boyuttaki selülit problemim diz kapaklarımın arkasına kadar inmişlerdi tam kabustu.Şimdi bir aydır kolayı, meyve sularını, kahveyi, çikoyu, fast foodu, su tutan şeyleri (turşu, vs.) bıraktım ve hala ilaç kullanmama rağmen selülitim kalmadı desem yalan söylemiş olmam.Aynada her akşam afedersiniz donla arkayı döne döne ıncık cıncık kalça incelemesi yapıyorum.Sabahları da keza yapıyorum.Hatta dün gece eşimi çağırdım; "kalçam nasıl?" dedim."voleybolcu hatun kalçası gibi olmuş, hem küçülmüş, hem sıkılaşmış" dedi.(Sen voleybolcu hatunların kalça analizlerini mi yapıyorsun diye biraz paraladım sonra ) "Selülitlerime baaak" dedim. "Senin selülitin mi vardı ki? " dedi şuursuz.Yani bu konuda teyit alamadım ama neredeyse selülitlerim sıfıra indi.

Ben temizliğe devam edeyim kızlar.
Sabah kahve, öğlen yumurta vardı.Dedim bari ikisini birleştireyim bir şeye benzesin.Hepsini 9da yiyince , akşam 7ye kadar kendimi anca temizlikle oyalayabilirim
Öğle yemeği ya da ara yapacaklara, şimdiden afiyet olsun.

5 te eve gidiyorum kızlar ve 17:30 da sporuma başlıyorum
300 mekik
30 dk bisiklet
200 ip atlıycam ve ve veeee 30 dk pilates
süperimya
ve kesinlikle perşembe günü buraya kilo bildiriminde 52 yazıcam yeter artıkya ben mezun olmak istiyorum

alırım anahtarı diyorum bende . ve alacağımda . acayip gaz durum durumları .ya direksiyon hocasından yada lahanadan.:)

yaparsın canımya vallaha araba kullanmak kadar zevkli bişey yok heralde:))
ben 2003 te ehliyet aldım cesaret edemezdim eşim verirdi arabayı ama ben muhakkak bahaneler bulurdum senin araban büyük ben bunu nasıl kullanayım yok nasıl park edeyim falan diye sürekli bahaneler bulurdum sonra eşim bana küçük bi araba aldı al dedi anahtarı verdi bu arabaya asla binmiyorum kendin ne yaparsan yap dedi yolda bıraktı beni artık sölücek bahanede kalmadı iş başa düştü neyse 6 ay bindim ben o arabaya şimdi jeepe biniyorum yani küçük araba derken gittim en büyüğünü aldım sadece kendine güvenle alakalı güven kendine ve ne istiyosan yap hayatında.arada kendi kendine gaz vermek iyidir:))
kadınların yapamayacağı şeyde yoktur ayrıca

Ya canım benimkisi gerçekten genetik. Bundan 5 yıl falan önce ben 45 kiloya düştüm. Ve düzenli hergün 7-8 kilometre yürüdüm- haftada 3 gün spor yaptım. Yağdı kolaydı, çikolataydı hiç yemedim ama bacaklarım banamısın demedi. 45 kilo vücudumun üst tarafı ele gelmiyordu ama o bacaklar o selülitten kurtulamadı. Sporuda sauna eşofmanla yaptım o kadar süre. YOK YOK YOK. Lifler soğuk sular denemediğim bir şey kalmadı. Şimdi de inanmazsınız benim kızım doğduğundan beri selülitli. Selülit yaşı 15 falan indi hikaye kızım doğduğu gün vardı ya.HAla da var. şaka gibi dime. oda annesinin kaderinin paylaşacak.

Kesinlikle katılıyorum. Bende araba kullanmayı 26 yaşımda öğrendim. Eşimin zoruyla. O zaman bizdede getz vardı. Düz vites onu kullanırken çok heyecanlanıyordum. Sonra otomatik jetta aldık. Artık işime kendim gidip geliyorum. Hafta sonu kızımı çocuk koltuğuna oturtup lunaparka, pazara, alış veriş merkezlerine gidiyoruz. Ki ben çok heyecanlanırdım araba kullanırken. Şimdi iki senedir alıştım. Çok büyük rahtalık. Benim için eşim tabii arabasız kaldı. anahtarımı bile vermiyorum.

Titreşim değilde eğimliymiş. Belli noktalara basın uyguluyormuş. Arkadaş almıştı hafta sonu evde giyinmiş 1 saat duruşum bile düzeldi diyor. Ve karın kasları ve poposu acımaya başlamış Evde bile etki etmiş yani. Zayıflama ayakkabısı diye ara bulursun.

maşallah oku oku bitmedi kaç sayfa olmuş , süpersiniz

öncelıkle azim süper bakıyorum herkeste umarım cabalarınız boşa cıkmaz

sevgılı ortagım tebrık ederım toplamda 10 kg olmus , sen 2 ay ıcınde 60 a düşersin , bu azimle ,

araba konusu geçmiş , benımde ehlıyetım var , cesaretımde var ama , arabayı verecek bir eş yok malesef , hatta şevkimi kıran bir kocam var , kadınlar araba süremez der hep , ben de araba sürme hayaliyle yaşar dururum ....

benım regl dönemım ve ataklarım bitti cok sukur , kendımı toparlamaya basladım

sımdıde kızım hastalandı okuldan kaptı hemen yatak döşek yatıyor onunla ılgılenıyorum

Vay benim ortak teşrif etmiş Gerçi kızın hastalanmışi geçmiş olsun canım.
Toplamda 10 kiloyu nerden hesapladın, ben sürpriz yapacaktım, bir yerlerde mi yazdım açken, beynim çalışmazken yaa
Ben 90 kilo ile zayıflamaya karar verim, 10 gün gizliden çalıştım, aranıza 85 ile katıldım.Şimdi zannediyorumki 80 kiloyum evet toplamda 10 vermiş oldum.Gene de perşembeden önce tartılmayacağım bakalım.İnşallah emeklerimize değer, hepimiz eksileri görürüz tartıda.

Az biraz midem rahatlasın, sonra klasik rambo sporuma dönüp, sonrasında soyunup aynada milim milim analiz yapacağım kendime.

Bu arada demiştim ya internetteki online alışveriş sitelerindeki mankenleri inceliyorum sapık gibi diye, hah bir manken buldum geçen gün, boyu accık benden kısa ama olsun dedim.
göğüs;85
bel;65
kalça; 91 miş. 36 beden s giyiyormuş.Dedim "düdük, benim neyim eksik? ben de giyerim " Gerçi belim, kalçam falan epey inceldi de, 65 bel benim için şu an uçabilmek gibi imkansız bir şey.
Ama çok gaza geldim, ben de orantılı olacağım, bel çevremi insani boyuta getireceğim diye kendime rambo sözü verdim.Hadi bakalım, o sıska mı yaman, ben mi yaman Göreceğiz.

canım o ayakkabıları bende merak ediyorum sen sipariş etmişsin bi kullan bakalım memnun kalırsan tavsiyenle bende alırım...

Sabah: 12:00
1 sb süt
1 yum
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
1 çb ceviz

Ara: 15:00
1 sb süt
1 muz

Akşam: 20:00
1 tabak kuru fasülye
Salata
yoğurt

spor: 45 dk koşu bandında yürüyüş ( 4.2 km )
su 2 lt

araba kullanma konusu geçmiş, ben eylülden beri çıkıyorum trafiğe. haziranda aldım ehliyeti. başlarda eşim benden çok stres yapıyodu ama destekledi hep sağolsun.
şimdi kullanıyorum baya, biraz park etmede sorunum var ama az kaldı onu da öğreniyorum.
bence zevkli bişey niye erkeklere ait bişey olsun ki.

benim bugünkü listem
sabah
1 yumurta, 2 dilim t.b. ekmek, 3 zeytin, yarım kk peynir
öğle
1 kase çorba, 1 tabak karnıbahar, 2 kaşık makarna
ara
1 elma
akşam
1 ceviz, 7-8 fındık, yarım ayva, 1 mandalina
su 3-3.5 llt
spor yok

Ortim beğendim valla listeni. Bende bugün lahana çorbası yaptım kendime. Ya okuyorum herkes kötü falan diyor içememişler ama benim hoşuma gitti akşam ucundan biraz tadına baktım ve bendeğendim. 7 gün lahana yapıcam ben artık karar verdim. Hem sağlıksız falan da desler ben inanmıyorum. Bir kere çorbanın içinde bütün sebzeler var. sonra hergün değişik bir şey yiyorsun. Sanki ekmek makarna falan yiyince sağlıklı oluyor. Valla ben bu çorbayı hamile iken bebişin kilosu doktorda az çıkınca yapardım lahanasını az katıp diğer sebzelerden katardım içine de buğday, bulgur falan katardırm kızım hemen kilo almaya başlardı.

Kızlar tam 1 aydır uğraşıyorum sonunda tickerımı yaptım. Nasıl ama ne şirin duruyor dime. O ortadaki kız hedefe yaklaştıkça güzelleşecek. Oynaya oynaya gidecek kilolar.
Canım tickerım benim.

Kızlaaaaarrrrrr

Başkaaaaannnnnnnnnnnnnn
nerde bizim yeni üyeler.
ay bende iki günde bir yeni üye diye tutturuyorum dime. Ama napıyım yazdıkça azim geliyor insana. İnsan bazen en yakınlarına söyleyemediği şeyleri burda birbirine söylüyor.
Ben artık kimseyle kilomla ilgili konuşmak istemiyorum. Herkes beni takıntılı ve hiç başaramayan bir tip zannediyor artık. O yüzden buraya yazdıkça çok rahatlıyorum.

Kızlar tam 1 aydır uğraşıyorum sonunda tickerımı yaptım. Nasıl ama ne şirin duruyor dime. O ortadaki kız hedefe yaklaştıkça güzelleşecek. Oynaya oynaya gidecek kilolar.
Canım tickerım benim.

Güzel olmuş, hayrını görme, uzun süre kullanma diyeyim ne diyeyim
Ben de benimkine uçak koydum, uçak gibi jet hızıyla kurtulacağım diye Uçak olmasa da belki bisiklet hızı olmuştur

Evet, ben de katılıyorum, başkan özellikle kilolu ve aktif paylaşımlı hatunlarla dolsun bura, kadınlar hamamı gibi olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…