Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet evet kadınlar hamamını beğendim. Hatta daha olmadı müsait olanlarla hafta sonları belli bir saatte gün bile yaparız. Herkes çayını kahvesini alır gelir, yarım saat geyik yaparız her gün.
Artık altın değilde nazarboncuğu günü yaparız. Buradan bir birimize ancak nazar boncuğu verebiliriz.

Buyrun biziz
Hayırdır başkan, simgelere bakınca ya mutlusun, ya şoktasın anlayamadım.
Hayrolsun bacım.(Rüyanız hayrolsun gibi oldu )

AH SORMA CANIM bilgisayarıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorummmm

vallahi canım al bendende okadar bencede herkes beni başaramayan bi tip olarak görüyor!!! bıktım artıkkk yeni üyelerde alıcam

ah canım keşke şu hergün konuşma işine bende katılabilsem...

Kızlar 31. Aralığa kadar en fazla kaç kilo verebikirim ben yahu? bir fikri olan varmı? 6 kilo verebilirmiyim sizce 18 gün var!!! Yardım edinnnn

kızlar diğer takımlarda günlük msj limiti var. ve haftalık msj sayıyorlar sırayla.
böyle bişeyi bizim de yapmamız lazım.
S_A canım listeye göre haftalık görevlendir bizi msj sayalım.
ve günlük msj sayısı belirleyelim.

kızlar fikrinizi söyleyin bununla ilgili. takım canlanmalı diyoruz hep, diğer takımlar böyle yapıyor

Başkan gözün aydın canım, valla bazen elektrik falan kesiliyor, net gidiyor sanki susuz kalmış gibi oluyorum.Fazlası zarar ama şu internet asrın icadı valla.18 günde hiç kilo vermesen de spor yapsan, sıkılaşırsın o bile faydalı olur.Yediklerini yarıya düşür 2-3 kilo oynatır bence.

Mattika mesaj olayı iyi olabilir.Ama yoğun çalışan, evinde net ya da pc olmayanlar da var sanırım.Mesela bir iki arkadaş akşamları hiç yazmıyor, belki sabahtan iş yerlerinden girebiliyorlardır sadece.

Kalabalık olursak sohbet de döner diye düşünüyorum.Genelde "şunu yedim, bunu yedim" diye görev icabı yazıp günde bir mesajla "sırf üstüme düşeni yaptım, rapor verdim" diyenler de vardır mutlaka."Ne yazayım? Destan mı?" diyenler de vardır mutlaka.Herkes farklı diyet ve beslenme şekillerinde olduğu için kimse kimsenin menüsüne de pek yorumlayıcı olamıyor, bu da tıkanıklık yaratıyor.

Eğer 3-4 kişi daha gelirse , en azından sayfalar akar, sohbet ilerler, paylaşım ve motivasyon artar diye düşünüyorum.
Bu yüzden de ısrarla "kilolu" arkadaş ekleyelim diyorum, 3-5 kilo fazlası olan işi savsaklayabilir, gruba alışmadan çıkabilir ama 80-90 kilo arkadaşlar gelirse, hem uzun süre kalırlar , hem de verdikleri kilolarla bize de motivasyon sağlarlar.

Günaydınlar kızlarrr.
Sabah sabah kalktım 45 dakika sporumu yaptım.
Sonra lahana diyetimin 1. gününü kutladım. 1 kase meyve salatası yaptım kendime ohh misss...
Sabah sabah çorba içmiyim hemde ne zamandır şöyle güzel meyve yiyemedim onun keyfini yapayım dedim. çok değildi aslında 1 kase falandı ama çeşit çok olunca ve de kaşıkla yenince nasıl iyi geldi anlatamam. Çorbamı da getirdim sabah. Bugünde mis gibi çorba içiçem sıcak sıcak. Ne güzel bir gün.

Lahana diyeti ile verenler var sanki. Bende bugün başladım bakalım. Ne biliyim 1 hafta yapıp ara versen sonra yine 1 hafta yapsan tam olur gibi geldi bana. Bence çok da değil.

günaydın kızlaarr
nasılsınız?
Ben biraz daha iyiyim kemiklerim hala sızlıyo akşam deli gibi spor yaptım en son artık yerlerde sürünüyordum(

Lahana diyeti ile verenler var sanki. Bende bugün başladım bakalım. Ne biliyim 1 hafta yapıp ara versen sonra yine 1 hafta yapsan tam olur gibi geldi bana. Bence çok da değil.

günaydın
bende lahanaya başladım. umarım bir faydası olur.ekşili yaptım sabah yiyemedim.ama ne bileyim sabah sabah lahana hiç canım istemedi.
artık öğle akşam devam edeceğim.

lahana diyeti çok kötüya kızlar hele çorbası okadar kötü ki anlatamam ben içine neler koydum ama genede tatlandıramadım yanlız lahanayı kapuska şeklinde yapınca daha lezzetli oluyo, annem lahanayı tuzla ovuyo ve salatasını yapıyo limonlu zeytinyağlı çok lezzetlli oluyo onuda tavsiye ederim ama çorbasını asla tavsiye etmem.

günaydın
bende lahanaya başladım. umarım bir faydası olur.ekşili yaptım sabah yiyemedim.ama ne bileyim sabah sabah lahana hiç canım istemedi.
artık öğle akşam devam edeceğim.

Ne güzel o zaman birbirimize destek olalım bari. Bende sabah içmedim lahana. Bana da sabah sabah zor geldi. Meyve yedim o yüzden öğlen akşam ve arada yiycem en az 4 kere falan yemeği planlıyorum.

Aslına bakarsanız şok diyetlerin hiçbiri iyi değil bunu hepimiz biliyoruz ama genede yapıyoruz lahana,patates tek çeşit olan hiç bişeyin faydası olmuyo aksine kan şekerini ani olarak düşürüyo ama kısa sürede kilo verimini sağladığı için gerçi ben artık kilonun gittiğini düşünmüyorum (vücuttaki fazla suyu atıyoruz okadar) cazip geliyo aslında yapmamak en iyisi ama arada vücudu şoklamak için belki tercih edilebilir.

mesaj sayma işine gelince benim iş saat 5 de bitiyor. ev iş yemek çocuklar oğlumun ödevleri derken ben akşam ve haftasonu nerdeyse hiç uğrayamıyorum pc nin başına. çocuklar evdeyken kesinlikle hiç bana sıra gelmiyor.
benim için mesaj sayımı dezavantaj olacak.
sıkıntımı söylemek istedim.
iş yerindeyken sorun olmuyor paylaşım yapabiliyorum.

günaydın kızlaarr
nasılsınız?
Ben biraz daha iyiyim kemiklerim hala sızlıyo akşam deli gibi spor yaptım en son artık yerlerde sürünüyordum(

çok güzel yapmışsın . bende akşam koşu bandında dizlerim ağrıdı artık bırakayım dedim . ama iyi oldu hiç olmazsa azıcık olsun sıkılaşırız.

Bende iş yerinde yazabiliyorum ama akşam eve gidince yemekti,çocukaların ödeviydi derken zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum arkadaşlar.
gündüz yazabiliyorum ama akşamları hiç uğrayamıyorum bide akşamları spora başladım oda ayrı bi vakit alıyo yani hiç vaktim kalmıyo.Zaten kışın insanın erkenden uykusu geliyo sabahları çok erken kalkıyorum akşamlarıda tavuk gibi uyukluyorum(

Ya ben midesizim galiba. Ben seviyorum tadını ama ben orjinal tarifi gibi yapmıyorum. Örneğin kerevizin kendini de koyuyorum sapını daha az koydum gerçi bulamadım ondan. sonra 1 lahanadan pişirdim iki tencere halinde ve içine 3 tane et bulyon kattım. Hazır çorba falan demişler onu katmadım. İçine 2 tane kabak ve kırmızı biber ayrıca nane, bol kimyon katıyorum kimyon lahanının gazını da alır. Yani kafama göre yapıyorum allah ne verdiyse. Umarım böyle de işe yarar. Ayrıca meyve gününde de ananas yeseydim daha iyi olurdu. Yağ yakıcı meyve ya. Neyse evde yoktu ama 33. gün için ananas alıp yiycem.

çok güzel yapmışsın . bende akşam koşu bandında dizlerim ağrıdı artık bırakayım dedim . ama iyi oldu hiç olmazsa azıcık olsun sıkılaşırız.

vallaha bencede kesinlikle kilo vermek kadar sıkılaşmakta önemli ben zayıf görünüyorum ama ölçülerime bakınca annemle pek aramızda farkımız yok
annem ölçülerimi aldı belim 78 cm geldi içler acısı kızlar şok oldum Allahım inanamıyorum dedimya o yüzden kesinlikle spora devam yani odun gibi olmuşum haberim yok bende seviniyodum hiç göbeğim yok he he he diye ama bel almış başını gitmiş haberim yok
bisikletinde çok faydası oluyo bisikletten inince dengem alt üst oluyo ama eminim yürüyüş bandı çok daha etkilidir ya alayım bari en kısa sürede şu yürüyüş bandını kızlar tavsiye edeceğiniz bi marka var mı? Ben araştırdım biraz netten bi sürü çeşidi var eğimlileri değişik programlıları falan hangisi iyidir acaba bilemiyorum ki kullanan arkadaşlar bana yazabilir mi?

İnşallah işe yarar canım

günaydın kızlar

bende erkencilerdenim sabah 7.30 da kalktım , kızım hafif kırgınlıgı vardı ama okula gönderdım yinede insallah cabuk atlatır , kahvaltımı yaptım şimdi ev işine girişiyorum

kaptanım aksam gelmıssın görmedım

mesaj sayma işi işe yararsa deneyin bakalım ben fırsat buldukca girmeye calısıyorum

yeni üyeleri kim kapıyor anlamıyorum valla , winstonun dedıgı gıbı kılosu 80 ve üstü olanlar ve hırslı olanlar bızım ıcın daha ıyı tabi

günaydın kızlar...

sağol ortim akşamları yemek yememe şartı koştum kendime bakalım dün akşam tuttum inş devamı gelir seninde lahana diyetin hayırlı olsun öle bi anlatmışsınızki canım çekti he :) bizim burda arada çıkıyo sebze çorbası die lahanası fazla oluyo ama güzel oluyo seviyorum ben ben senin şu ayakkabı nası olcak die merak ediyorum kullandığında burdan yaz lütfen...

msj işi bana uyar aslında öle bişi olsa ii olurda winstonun dediği gibi görev icabı liste verip çıkıyoruz sohbet dönmüyo pek akşam giremeyenlerde zaten gündüz burda olurlarlar paylaşımda bulunurlar...

koşu bandını bende yeni aldım 1 ay falan oluyo 1 haftadırda düzenli kullanıyorum tavsiye ederim canım benim bisikletimde var ama nedense sevemedim bir türlü onu kullanmak istemiyorum hiç koşu bandını benimkinde eğim var die aldım ama daha kullanmadım eğimini düz yolda nefes nefese kalıyorum birde eğim olsa dayanamam sanırım...

kızlar diğer takımlar bu msj sayma işini yapıyor. sayısı bizim kadar olan takımlar da var sayfaları hızla akıyo.
ordakilerinde çocukları işleri var, paylaşım alanına gidip davet edebilirsiniz bikaç kişi.
ama msj saymak gerçekten işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…