Güzel olmuş, hayrını görme, uzun süre kullanma diyeyim ne diyeyim
Ben de benimkine uçak koydum, uçak gibi jet hızıyla kurtulacağım diyeUçak olmasa da belki bisiklet hızı olmuştur
Evet, ben de katılıyorum, başkan özellikle kilolu ve aktif paylaşımlı hatunlarla dolsun bura, kadınlar hamamı gibi olsun lütfen
Buyrun biziz
Hayırdır başkan, simgelere bakınca ya mutlusun, ya şoktasın anlayamadım.
Hayrolsun bacım.(Rüyanız hayrolsun gibi oldu)
Başkaaaaannnnnnnnnnnnnn
nerde bizim yeni üyeler.
ay bende iki günde bir yeni üye diye tutturuyorum dime. Ama napıyım yazdıkça azim geliyor insana. İnsan bazen en yakınlarına söyleyemediği şeyleri burda birbirine söylüyor.
Ben artık kimseyle kilomla ilgili konuşmak istemiyorum. Herkes beni takıntılı ve hiç başaramayan bir tip zannediyor artık. O yüzden buraya yazdıkça çok rahatlıyorum.
Evet evet kadınlar hamamını beğendim. Hatta daha olmadı müsait olanlarla hafta sonları belli bir saatte gün bile yaparız. Herkes çayını kahvesini alır gelir, yarım saat geyik yaparız her gün.
Artık altın değilde nazarboncuğu günü yaparız. Buradan bir birimize ancak nazar boncuğu verebiliriz.
AH SORMA CANIM bilgisayarıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorummmm
vallahi canım al bendende okadar bencede herkes beni başaramayan bi tip olarak görüyor!!! bıktım artıkkk yeni üyelerde alıcam
ah canım keşke şu hergün konuşma işine bende katılabilsem...
Kızlar 31. Aralığa kadar en fazla kaç kilo verebikirim ben yahu? bir fikri olan varmı? 6 kilo verebilirmiyim sizce 18 gün var!!! Yardım edinnnn
Lahana diyeti ile verenler var sanki. Bende bugün başladım bakalım. Ne biliyim 1 hafta yapıp ara versen sonra yine 1 hafta yapsan tam olur gibi geldi bana. Bence çok da değil.
günaydın
bende lahanaya başladım. umarım bir faydası olur.ekşili yaptım sabah yiyemedim.ama ne bileyim sabah sabah lahana hiç canım istemedi.
artık öğle akşam devam edeceğim.
günaydın kızlaarr
nasılsınız?
Ben biraz daha iyiyim kemiklerim hala sızlıyo akşam deli gibi spor yaptım en son artık yerlerde sürünüyordum(
lahana diyeti çok kötüya kızlar hele çorbası okadar kötü ki anlatamam ben içine neler koydum ama genede tatlandıramadım yanlız lahanayı kapuska şeklinde yapınca daha lezzetli oluyo, annem lahanayı tuzla ovuyo ve salatasını yapıyo limonlu zeytinyağlı çok lezzetlli oluyo onuda tavsiye ederim ama çorbasını asla tavsiye etmem.
çok güzel yapmışsın . bende akşam koşu bandında dizlerim ağrıdı artık bırakayım dedim . ama iyi oldu hiç olmazsa azıcık olsun sıkılaşırız.
Ya ben midesizim galiba. Ben seviyorum tadını ama ben orjinal tarifi gibi yapmıyorum. Örneğin kerevizin kendini de koyuyorum sapını daha az koydum gerçi bulamadım ondan. sonra 1 lahanadan pişirdim iki tencere halinde ve içine 3 tane et bulyon kattım. Hazır çorba falan demişler onu katmadım. İçine 2 tane kabak ve kırmızı biber ayrıca nane, bol kimyon katıyorum kimyon lahanının gazını da alır. Yani kafama göre yapıyorum allah ne verdiyse. Umarım böyle de işe yarar. Ayrıca meyve gününde de ananas yeseydim daha iyi olurdu. Yağ yakıcı meyve ya. Neyse evde yoktu ama 33. gün için ananas alıp yiycem.
Ortim beğendim valla listeni. Bende bugün lahana çorbası yaptım kendime. Ya okuyorum herkes kötü falan diyor içememişler ama benim hoşuma gitti akşam ucundan biraz tadına baktım ve bendeğendim. 7 gün lahana yapıcam ben artık karar verdim. Hem sağlıksız falan da desler ben inanmıyorum. Bir kere çorbanın içinde bütün sebzeler var. sonra hergün değişik bir şey yiyorsun. Sanki ekmek makarna falan yiyince sağlıklı oluyor. Valla ben bu çorbayı hamile iken bebişin kilosu doktorda az çıkınca yapardım lahanasını az katıp diğer sebzelerden katardım içine de buğday, bulgur falan katardırm kızım hemen kilo almaya başlardı.
kızlar diğer takımlarda günlük msj limiti var. ve haftalık msj sayıyorlar sırayla.
böyle bişeyi bizim de yapmamız lazım.
S_A canım listeye göre haftalık görevlendir bizi msj sayalım.
ve günlük msj sayısı belirleyelim.
kızlar fikrinizi söyleyin bununla ilgili. takım canlanmalı diyoruz hep, diğer takımlar böyle yapıyor
vallaha bencede kesinlikle kilo vermek kadar sıkılaşmakta önemli ben zayıf görünüyorum ama ölçülerime bakınca annemle pek aramızda farkımız yok
annem ölçülerimi aldı belim 78 cm geldi içler acısı kızlar şok oldum Allahım inanamıyorum dedimya o yüzden kesinlikle spora devam yani odun gibi olmuşum haberim yok bende seviniyodum hiç göbeğim yok he he he diye ama bel almış başını gitmiş haberim yok
bisikletinde çok faydası oluyo bisikletten inince dengem alt üst oluyo ama eminim yürüyüş bandı çok daha etkilidir ya alayım bari en kısa sürede şu yürüyüş bandını kızlar tavsiye edeceğiniz bi marka var mı? Ben araştırdım biraz netten bi sürü çeşidi var eğimlileri değişik programlıları falan hangisi iyidir acaba bilemiyorum ki kullanan arkadaşlar bana yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?