Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bende koşu badı çok istiyorum ama gerçekten evde koyacak yer yok. Birde benim eşime göre çok tehlikeliymiş.
Malm benim kızım ufak ya daha. elini sıkıştırırmış falan filan. bir sürü bahane buluyor. Aslında olsa ben de sürekli yapabilirim herhalde ne güzel.

evet malum çocuklar biraz meraklı oluyo ama heralde anlatınca ve dikkat edince bişey olmaz diye düşünüyorum 2 haydutta bende var yere göğe sığmıyolar onlardan uzak tutmak tabiki zor olur ama:)))

bayağı yer kaplıyo eşime çalışma odası yapmıştık orda bir kanepe vardı onu çıkartıp koşu bandını koyduk bi hafta kadar söylendi eşim benim odamı işgal ettin die :)

bayağı yer kaplıyo eşime çalışma odası yapmıştık orda bir kanepe vardı onu çıkartıp koşu bandını koyduk bi hafta kadar söylendi eşim benim odamı işgal ettin die :)

Evet baya bi yer kaplıyomuş ama neyseki bizim ev büyük heryer bomboş dolduramıyoruz bi türlü evi o nedenle sorun olmaz ama iş almakta işte(((
napsam bilmiyorum yazı beklesemmi yoksa alsam mı?

evet fazla yer kapladığı doğru ama her zaman açık vaziyette tutulmazsa yukar doğru kalkıyır ya öyle tutulsa fazla yer kaplamaz gibi geliyor.
çocuklara gelince ilk eve gelince benimkiler başından inmediler yok ben koşacam sonra hiç ilgilerini çekmez oldu .yanına bile varmıyorlar.

Evet baya bi yer kaplıyomuş ama neyseki bizim ev büyük heryer bomboş dolduramıyoruz bi türlü evi o nedenle sorun olmaz ama iş almakta işte(((
napsam bilmiyorum yazı beklesemmi yoksa alsam mı?

Bence eğer fiyatı falan da sorun olmayacaksa ve ileride yapmadığında verdiğn paraya üzülmeyeceksen al derim. Ne olacak kendin için alıyorsun. ama ben çevremeden duyduğum ve gördüğüm alanlar bir üre çok iyi kullanıp sonra bir kenarda bırakıyor. He ben olsam hemen alırdım yinede.

Günaydınlarrr diyeceğim ayıp olacak ama günaydın
Benim her şeyim bir garip olduğundan, kısırlaştırılmış kedim de garip.Senede 2 kez kızgınlığa giriyor ve yeri göğü inletiyor.Özellikle sokak kapısının altından, evin en yankı yapan yerlerinde ve de özellikle gece yarısı ve sabah karşı resmen uluyor.Ve bu süreç 1 hafta kadar devam ediyor.Ben de apartman inlemesin diye, eşim de rahat uyusun diye salona transfer olup, sanki bebeğim varmış da onu oyalıyormuş gibi sabaha kadar onunla oynuyorum, masaj yapıyorum ve sakinleşmesine çalışıyorum.Dün gece de hiç uyumadım.Sabah eşim işe gidince bu sefer de bir saat arkasından miyavladı.Velhasılı kelam, 11 de pili bitti uyudu, ben de fırsat bu fırsat diye yattım.Allah küçük bebeği olanların yardımcısı olsun valla, ben senede 2 kez toplasan 10 günde uykusuzluktan ölüyorum, elim ayağım titriyor, bir de gaz sorunu olan, bilmemnesi olan bebeklerle 3-5 ay uyumadan, ha bire emzirmeye kalkan annelere büyük sabır diliyorum.
Şimdi uykusuzluktan zombi gibiyim, gündüz 10 saat de uyunsa, akşam uykusu gibi olmuyor.Bastığım yeri görmüyorum valla.Bu bir hafta sabaha kadar sizlere yazabilirim Hoş, kendi kendime manyak gibi gece yarıları ne yazarım , o ayrı

Lahanalı güzellere de selam ederim.Kolay gelsin.Ben de bir hafta sonra lahanaya geçeceğim.Zayıflama sürecinde-en başta- kendime lahana çorbası yapmıştım.Soğanlı, havuçlu.Bildiğiniz çakma mercimek olmuştu, Allahım ne lezzetli ne lezzetli.3 günde 1 kilo almıştım desem anlarsınız durumu.Ben de bu sefer özellikle kereviz sapı ve kerevizin diğer kısmını da atıp, hakkını vererek yapacağım.Yağ yakmasa bile lahananın ödem attırıcı etkisinden vücudun suyu biraz iner ve ister istemez biraz incelme olur diye düşünüyorum.

Herkese kolay gelsin.Kaçamaksız bir gün dilerim.

Son düzenleme:
hey millet nerelerdesiniz
buralar yine pek tenhalaştı. nerelerdesiniz. kısır mı yaptınız yokya

hey millet nerelerdesiniz
buralar yine pek tenhalaştı. nerelerdesiniz. kısır mı yaptınız yokya

Kısır mıııı Ay canım çekti, ekşi ekşi de olacak şimdi.Ohh mis mis.
21 Aralık eşimin doğum günü, neler yapsam diye liste hazırlıyordum.
O gün kendime ödül vereceğim, büyük olasılıkla da 1 kilo kendime aldırıp ödüllendireceğim
Amaan doğumgünleri de olsun artık, hem senede bir yani.

olsun ya bir günden bişey olmaz .nede olsa işin bilincine vardık .valla kısır diye senin kedi gibi miyavlayacağım .haftasonuda dahil paso lahana yiyorum.dayan dayan diyorum kendime ha gayret

Vallaha bende yılbaşından korkuyorum eşimde gelicek ne bulduysam yaparım ben şimdi o geliyo diye inşalah kendim yemem nasıl tutucaksam kendimi onuda bilmiyorumda(

Vallaha bende yılbaşından korkuyorum eşimde gelicek ne bulduysam yaparım ben şimdi o geliyo diye inşalah kendim yemem nasıl tutucaksam kendimi onuda bilmiyorumda(

Doğru bir de yılbaşı var, unutmuşum.
15 günde 2 ödüllü akşam yemeği hımmm neyse ama sonrasında kaçamaklı özel gün olmayacak uzun süre, telafi ederim (inşallah )

unutmadan bu günkü menümüde yazayım
sabah:
küçük bi parça ekmek
peynir
3 zeytin
ara:
yok
öğlen:
şehriyeli bulgur pilavı ve haşlama tavuk
ara:
un kurabiyesi(3 tabe)
1 elma
1/2 havuç
akşam:
sadce lahana salatası
öğlen saçmaladım çünkü
spor
300 mekik
30 dk bisiklet
30 dk pilates

Kızlar bende bugün kuşlar gibi hafifim çünkü açım. Ama biraz daha sabredicem malum şu leptin hormunu var ya onu bekliyorum gerçi 6 saat olsu ama olsun daha çok çalışsın hayvan.
Bugün bende sabah meyve salatası yedim öğlende koca bir kase (aslında leğen mi desem) lahana çorbamı yedim. Yanlız yememle ateşim yükseldi. Nasıl ateş bastı beni kızardım resmen. Terlemeyen ve sıcağı kedi gibi çok seven ben şubedeki bütün camı kapıyı açtım.
Çorbayı birazcık fazla acı yapmışım. Ohh iyidi riyidir acı zayıflatır diye diye yedim. Tabi yanıyorum hala.

Öğlen meyvem vardı, bir mandalina yiyeceğim.Soydum, ettim tam ağzıma soktum kapımızı kurcalayan biri var dışarda.Yiyeceğim bir mandalina, o da boğazıma kaçtı yeminle.Gittim, kapıya vurdum içerden.Hala kurcalayıp anahtar sokuyorlar dışardan."Napıyorsunuz?" dedim.Hala kurcalamaya devam."Polisi arıyorum" dedim.Hala kurcalıyor.Yapmamam lazım ama açtım kapıyı "Ne yapıyorsun? " diye avaz avaz bağırdım.Karşımda japon bir hatun ve yanında kızı."Sorry" dedi güle oynaya yukarı çıktı.Üst katımızda bunak bir japon oturuyormuş onu anladım.Kapıları karıştırmış.Hay yarabbim, zaten uykusuz ve açım, beni mi sınıyorsun diye avaz avaz bağıracaktım Ne gün ama...Pöff.

Şehriyeli bulgur olmayaymış ve de un kurabiyesi daha güzel miş. Olsun ama sen akşam yaptığın sporla onu telafi edersin.

iyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menüm
kahvaltı:2 yumurtalı beynirli omlet
yeşil çay
3 ceviz içi
öğle:2mandalin
akşam:havuç salatası
patlıcan yemeği
4köfte.

afiyet olsun :)) acı iyidir evet zayıflatır..

hahahaha cok güldüm okurken , sizin nişantaşında komşuluk böyle demekki insan üst komşusunu bile tanımıyor , o da sen bagırmana ragmen hala kurcalıyor ya pes

selam kızlar
koşu bandı hakkında konuşmuşsunuz. herkes almayın bi süre kullanıp bırakılıyo diye yorum yapmış nette
ama insan kendini bilir, zaten spor yapıyosanız bunu da yaparsınız.
yer işgal ediyo evet ama katlanıyoruz napalım. benimki de kaldırlıyo ozaman az yer kaplar ama ağır bişey öyle kaldır indir olmuyo. uzun süre kullanmayacağında katlanır ancak.
ben alalı 1 sene olcak 13 kilo verdim daha ne olsun. spor yapmasam veremezdim. ben kısıtlayıcı diyetler yapamam çünkü, herşeyden yedim
hem alıştım artık kilo derdim olmasa da yürürüm/koşarım.
şöyle bi ter atıp duş almak iyi hissettiriyo insana.

valla ii cesaret etmiş açmışsın ben açamazdım o dakka polisi arardım...

canım artık komşuluklar hep böle biz nerdeyse 2 yıl oldu daha yan komşumu tanımam inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…