bayağı yer kaplıyo eşime çalışma odası yapmıştık orda bir kanepe vardı onu çıkartıp koşu bandını koyduk bi hafta kadar söylendi eşim benim odamı işgal ettin die :)
Evet baya bi yer kaplıyomuş ama neyseki bizim ev büyük heryer bomboş dolduramıyoruz bi türlü evi o nedenle sorun olmaz ama iş almakta işte(((
napsam bilmiyorum yazı beklesemmi yoksa alsam mı?
hey millet nerelerdesiniz
buralar yine pek tenhalaştı. nerelerdesiniz. kısır mı yaptınız yokya
Kısır mııııAy canım çekti, ekşi ekşi de olacak şimdi.Ohh mis mis.
21 Aralık eşimin doğum günü, neler yapsam diye liste hazırlıyordum.
O gün kendime ödül vereceğim, büyük olasılıkla da 1 kilo kendime aldırıp ödüllendireceğim
Amaan doğumgünleri de olsun artık, hem senede bir yani.
Vallaha bende yılbaşından korkuyorum eşimde gelicek ne bulduysam yaparım ben şimdi o geliyo diye inşalah kendim yemem nasıl tutucaksam kendimi onuda bilmiyorumda(
unutmadan bu günkü menümüde yazayım
sabah:
küçük bi parça ekmek
peynir
3 zeytin
ara:
yok
öğlen:
şehriyeli bulgur pilavı ve haşlama tavuk
ara:
un kurabiyesi(3 tabe)
1 elma
1/2 havuç
akşam:
sadce lahana salatası
öğlen saçmaladım çünkü
spor
300 mekik
30 dk bisiklet
30 dk pilates
Kızlar bende bugün kuşlar gibi hafifim çünkü açım. Ama biraz daha sabredicem malum şu leptin hormunu var ya onu bekliyorum gerçi 6 saat olsu ama olsun daha çok çalışsın hayvan.
Bugün bende sabah meyve salatası yedim öğlende koca bir kase (aslında leğen mi desem) lahana çorbamı yedim. Yanlız yememle ateşim yükseldi. Nasıl ateş bastı beni kızardım resmen. Terlemeyen ve sıcağı kedi gibi çok seven ben şubedeki bütün camı kapıyı açtım.
Çorbayı birazcık fazla acı yapmışım. Ohh iyidi riyidir acı zayıflatır diye diye yedim. Tabi yanıyorum hala.
Öğlen meyvem vardı, bir mandalina yiyeceğim.Soydum, ettim tam ağzıma soktum kapımızı kurcalayan biri var dışarda.Yiyeceğim bir mandalina, o da boğazıma kaçtı yeminle.Gittim, kapıya vurdum içerden.Hala kurcalayıp anahtar sokuyorlar dışardan."Napıyorsunuz?" dedim.Hala kurcalamaya devam."Polisi arıyorum" dedim.Hala kurcalıyor.Yapmamam lazım ama açtım kapıyı "Ne yapıyorsun? " diye avaz avaz bağırdım.Karşımda japon bir hatun ve yanında kızı."Sorry" dedi güle oynaya yukarı çıktı.Üst katımızda bunak bir japon oturuyormuş onu anladım.Kapıları karıştırmış.Hay yarabbim, zaten uykusuz ve açım, beni mi sınıyorsun diye avaz avaz bağıracaktımNe gün ama...Pöff.
Öğlen meyvem vardı, bir mandalina yiyeceğim.Soydum, ettim tam ağzıma soktum kapımızı kurcalayan biri var dışarda.Yiyeceğim bir mandalina, o da boğazıma kaçtı yeminle.Gittim, kapıya vurdum içerden.Hala kurcalayıp anahtar sokuyorlar dışardan."Napıyorsunuz?" dedim.Hala kurcalamaya devam."Polisi arıyorum" dedim.Hala kurcalıyor.Yapmamam lazım ama açtım kapıyı "Ne yapıyorsun? " diye avaz avaz bağırdım.Karşımda japon bir hatun ve yanında kızı."Sorry" dedi güle oynaya yukarı çıktı.Üst katımızda bunak bir japon oturuyormuş onu anladım.Kapıları karıştırmış.Hay yarabbim, zaten uykusuz ve açım, beni mi sınıyorsun diye avaz avaz bağıracaktımNe gün ama...Pöff.
afiyet olsun :)) acı iyidir evet zayıflatır..
hahahaha cok güldüm okurken , sizin nişantaşında komşuluk böyle demekki insan üst komşusunu bile tanımıyor , o da sen bagırmana ragmen hala kurcalıyor ya pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?