Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim bugünkü listem
sabah
1 yumurta, 2 bardak az şekerli çay, 1 dilim t.b.ekmek, 2 zeytin, yarım kk peynir
öğle
1 kase çorba, rosto, 2 kaşık pilav, 1 mandalina
ara
1 mandalina
akşam 1 tabak barbunya, 1 kase yoğurt
ara
yarım ayva,yarım kivi, yarım portakal
su: 3-3.5 lt
spor 35 dk(3.25 km) yürüyüş

menümü yazayım

sabah:
1 yumurta
1 sb süt
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
4-5 ceviz

ara:
3-4 ceviz

akşam:
1 tabak kuru fasülye
yoğurt
1 kase aşure

spor: 3.5 km koşu+yürüyüş
su: 2 lt

menümü yazayım

sabah:
1 yumurta
1 sb süt
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
4-5 ceviz

ara:
3-4 ceviz

akşam:
1 tabak kuru fasülye
yoğurt
1 kase aşure

spor: 3.5 km koşu+yürüyüş
su: 2 lt

öğleyi 3-4 cevizle geçiştirebilmişsin iyi valla ben 12 dedimi acıkıyorum ama 2 gündür farkettiğim öğleden önce ara yapmak istemiyorum önceden duramıyordum spor çok güzel bende bir düzene oturtsaydım...

canım öğleciyim bu sene, kahvaltıyı geç yapıyorum yoksa ben de dayanamam. saat 11 di kahvaltı yaptığımda. acıktığında doğru şeylerden ye aç gezme
aç kalarak kilo verilir ama yağdan verilmez.
okulda pide vardı peynirli ıspanaklı yemedim. acıktım ama napayım yersem akşam da öyle şeyler canım çekiyo

3 aydır 58-60 gidip geliyorum. 58 e inince salıyorum yiyip yiyip 2-3 haftada 59 oluyorum
sonra bakıyorum 60 ı geçicem dikkat ediyorum bi hafta, kilo çok yerleşmediğinden çabuk gidiyo
yani özetle 2 aydır aynı 1 kiloyu alı verip duruyorum.
bu defa yılbaşına kadar salmıcam kendimi 58 in altına incem inş.
menü yazmazsam bilin kaçamak yaptım ve dövün beni

hahahaha cok güldüm okurken , sizin nişantaşında komşuluk böyle demekki insan üst komşusunu bile tanımıyor , o da sen bagırmana ragmen hala kurcalıyor ya pes

Yok ya geçen bahsettim ya, manyak bir kadın var 8de süpürge çalıştırıyor diye.O kadın 2-3 çocuğu eşi falan vardı üstümüzde, kavga, dövüş, çocuk ağlaması bitmezdi.Bugün Japon çıkıverdi.Sanırım cumartesi ben evde yokken onlar gitti, bunlar taşındı.Ne bileyim anlam veremedim.Elinde anahtar olmasa, üst katı da açıp girmese belki misafir diyecektim.Kapıcıyı yarın çöpte yakalayıp soracağım.Ayy valla inat etti, ben içerden polisi arayacağım diyorum, manyak hala anahtar sokmaya çalışıyor.Evde olmasam bu bunak çilingir çağırır, kızıyla evime girer otururlardı kesin.Eşime anlattım, kopuyor.Bir Japon, bir Türk bir de Alman olsaymış, fıkra olurdu diyor.Dedim manyak çık yukarı bak, Japonlu senaryo yazacak değilim herhalde.Özür dilemek için sana yeşil çay getiri belki diyor Ben ne dertteyim, adam ne dertte ya.

valla ii cesaret etmiş açmışsın ben açamazdım o dakka polisi arardım...

canım artık komşuluklar hep böle biz nerdeyse 2 yıl oldu daha yan komşumu tanımam inan...

Canım ben gece yarısı tıkırtı duysam gider bakarım, hani korku filmlerinde manyaklar olur ya gider bakar, katil de ümüğünü oracıkta sıkar.Aynen öyle bir tipim.Manyak, yat işte ya da eşini kaldır, yok sanki pijamamda bıçak varmış gibi üstüne üstüne giderim.Neyse bu bana ders oldu, bir daha açmamayı düşünüyorum.Polisi arasaydım o daha da komik olacaktı.Polis gelecek; elde var bir adet Japon, bir Türk Bu sefer de Türk polisini oyaladım, kandırdım diye mazallah içeri düşerdim
Neyse ucuz atlattım.

tam fıkralık olaymış ama
eşinin yorumları da güzelmiş

tam fıkralık olaymış ama
eşinin yorumları da güzelmiş

Ya öyle Eşim " Japon kadının eşi de Almandır kesin" diyor.Uluslararası bir apartman olduk, çıktık
Bir de böyle çelimsiz bir kadındı, bari tanışsak, kaynaşsak da işin sırlarını öğrensem
Çoluk çocuk doğurup, şöyle incecik ve zarif olanları anlamıyorum.
Ben doğurmadan böylesem, doğursam mazallah kapılardan geçemem heralde

genetik bence işin sırrı, hiç kilolu japon olmazmış gibi biliyorum ben. sumocular hariç

.

nasıl korkmuşsundur. tahmin edebiliyorum . okurken yaşadım resmen.eşimin evde olmadığı bir saatte korkunç bir gürültüyle apartman sarsılmıştı. deprem zannettim. çığlık çığlığa kaldım . dışarı koşarken anladıkki girişte oturan öğrenciler diğer bir grup la sabah kavga etmiş. onlarda akşam en az 15-20 kişi ile evi basmışlar. o korkuyu anlatamam . hala en ufak gürültüde irkilirim.

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün
sabah uyanır uyanmaz aklımda tek şey mekik makinası. yuh dedim kendime .
gidip 100 tane mekik 15 dakika step yaptım.
benim kiler uyanınca yarım kaldı .neyse akşama artık

günaydın hanımlar
yürüyüşümü yapıcam şimdi. kilomuzu söylüyo muyuz bugün?

Günaydınlarrrr,
Hoş, sabah oldu ama ben daha hiç uyumadım.
Akşam bir yandan karnım guruldadı bir yandan kedim miyavladı.Bol sesli ve uykusuz bir gecenin sonunda şükür sabah oldu.
Bu bir hafta hiç zayıflamasam bile uykusuzluktan eriyeceğim kesin
Öğlen yatıp, öğleden sonra kalkıp, temizlik ve yemek işine girişmeyi planlıyorum.
Herkese güzel bir gün dilerim şimdiden.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Ben yine dün akşam hastalandım vallaha toparlıyamadım kendimi((
sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım artık ne yesem korkuyorumya midem çok kötü ağrıyo.
kahvaltım:
1 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin
1 küçük parça tulum peyniri
ara:
yok
öğlen:
araziye çıkıyorum birazdan inşallah öğlene yetişebilirim eğer yetişirsem sıcak bi tarhana çorbası içmek istiyorum.
ara:
mandalin
akşam :
yine çorba içicem
1 dilim kızarmış ekmek
biraz midemi dinlendirmem gerekiyo kramplar giriyo resmen mideme çorba biraz iyi geliyo.

Günaydın kızlar,
Dün akşam gelemedim misafir vardır.
birde gece üstüne benim kuzucum hastalandı.
Gelen arkadaşımın kızı hastaydı (hasta ise ne getirirsin dime ama) onlar gitti benim kız gee yarısı başladı kusmaya, Sabaha kadar uyuyamadım. Yavrucuk ben işe gelirken babası evdeydi kedi gibi kıvrılmış uyuyor. Neyse umarım geçici bir şeydir. Yavrucak fazla etkilenmez.
Velhasıl sabahta kalkıp spor yapamadım. Bir de akşam komşu gelince akşam eve gidince çorba içecektim onu da yiyemedim. O da sağolsun 10 a kadar oturunca karnımın gurultusundan duramadım. Bende eşim yemek yerde birazcık gözleme 1 dilim kaşar bir çatal yumurta derken doldurdum miydemi. Bütün gün o kadar güzel gidiyor akşam sekizi geçince başlıyorum birşeyler yemeye.

winstoncum aman dikkat et. Tamam karamuratsın cesursun, sportmensin, iradelisin.
Valla ben hiç açmıyorum kapıyı, kimo demeden ve tanımadan da açmam. Evde bile kapnın arkasını mutlaka kilitlerim. Bizim buralarda çok oldu öyle kapıyı çalıp açtırıp hırsızlık, bıçaklama, gibi şeyler. Bizim etraftaki bütün evlere girdiler. Hatta bizim kapıya da geldiler ben tabii kapıyı açmayıp hemen eşimi aramıştım. O da evin altında çalışıyordu. Sonra gitmişlerdi.
Korkutmak istemem ama aslında korkmalıyız.

hastalara hastalara bakanlara geçmiş olsun . çok zor kış hastalıkları bizde yeni atlattık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…