Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun canım, ben de ayar olurum öyle düşüncesizliklere.Hastalık zaten beter bir şey, bir de çocuklar özellikle iyice korunmalı.Ama anneler artık hastalığı bile çocuklarına yakıştıramazlar ya "aman benimki top gibi, taş gibi, yok bir şeyi" diye salarlar ortaya.Okullardaki salgınlarda öyle olmuyor mu? Hastaysa çocuğun tut evde, otur başında.Yok yollar okula, komşuya sonra bir sürü çocuğu da hasta eder.Bir de madem çocuğun hasta, ne demeye kapı kapı gezersin, otur başında bak.Bazıları eğlencesinden de geri duramıyor.Ay çocuğum yok, çoluğum yok ama ne dertliymişim arkadaş, sabah sabah vır vır öttüm.

Hırsızlık konusunda haklısın canım.Ne bileyim 1.80e 80 kilo olunca sanki hırsızın üstüne düşsem onu ezerek savunmasız hale getirirm diye düşünüyorum Dediğinde haklısın hele büyük şehirlerde manyak çok, dikkatli olmak lazım.Bana da ders oldu işte, bir dahakine daha dikkatli olacağım.

Lahanacılar, güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben de erkenden başlasam mı diyorum, sürekli et&salata bende sıkıntı yarattı.Biraz tuvalete çıkamama ve çok şişkinlik hissi verdi.
Belki çorba hem sıcak sıcak iyi gider diyorum, hem de wc sorununu daha kolaylaştırır.

Neysem, hastalara şifa, şişkolara fitlik veren bir gün olur bugün inşallah.
Kolay gelsin herkese.

lahana yiyorum 3 gündür. regl dönemim olduğundan baya şiştim biraz gitti gibi.
wc durumuna gelince çok faydalıymış gerçekten bağırsakları çalıştırıyormuş. ödem atmaya birebir. ben bu hafta pek umutlu değilim ama haftaya inşallah kilolar gider. kendimi acayip şiş hissediyorum.

gunaydın kızlar

sezen geçmiş olsun öncelıkle , kusma varsa mikrobiktir , insallah cabuk atlatır cocuk , bende anlamam su hasta cocukla gezme olayını , benım kızımın hastalıgı öksürüğe cevırdı bugun okula göndermedım hastaneye gıdıp bogazına ve ciğerlerine baktırıcam , postaneye gidicem , koşuşturma var yıne bende , dün cok yürüdüm aksam ayaklarımın agrısından oturamadım

mattik ya cok sıkı bır dıyet yapıp 55 e ınmen lazım ama sanırım memnunsun halınden ben olsam bırakırdım 58 ıyı bır kılo

winston , yarın bildirim günü kapışalımmı bacım ??

58 i korumak zor oluyo. 55 e inip sonra sıkılaşmayı düşünüyorum. sıkı diyetle kas gider. normal beslenip spor yapıyorum işe yarar umarım

kahvaltım:

2 yum
1 avuç içi peynir
5 zeytin
1 çb ceviz+fındık

yürüyüşümü de yaptım 4.4 km

Vayyy kapışalım diyorsun yanii
Hımm gizli gizli spor mu yaptın, yemek mi yemedin acep ? :18:
Bu ara yediklerinide yazmıyorsun, işkillendim senden şimdi
Valla benden 2 kilo civarında gitmiş olacak malum İsveç şeysi.Hatta 80 nokta küsürleri gördüm ayıptır söylemesi bir iki gün önce.O yüzden 79lara falan düşemem ama zaten sen benden zayıftın, her şekilde beni geçmiş olursun.
Varsın birbirimizi geçelim, sonunda zayıflayalım da aradaki 300-500 gramın lafı bile olmaz

valla diyet listesine uyamıyorum ki yedıklerımı yazayım...

ara ögün hıc yapamıyorum

tam saatinde yemek yiyemiyorum

maksat motviasyon yani ne bulursam evde ne varsa onu yapıyorum ...diyet de biraz malum paraya bakıyor ...öglen yada aksam hergun ızgara et bızım evde cok zor.....yanı ben her gun yıyorum dıyenın alnını karıslarım valla...

sebze desen tek tabak doyurmuyor...o yuzden sporla ve ter atarak sıkılaşarak mideyide küçülterek olucak...birde bende motıvasyon düştümü kendımı kaybedıyorum dün yürürken kebap bir koktu bir koktu allahım dedım sana gelıyorum...

ama sen bana fark atıcaksın ben ona emınım ben arkandan bakıp kalıcam..:))

Et konusunda al benden de o kadar.Dukan'a sardım bir ara, araştırıyordum.Sabah et ürünleri, öğle et, akşam et.Arkadaş pastırmanın kilosunun altınla yarıştığı bir ülkede, kırmızı etin el yaktığı bir yerde 3 öğün 300-500 gram etleri tüketenlere ben de şaşıyorum.Tavuk ye ye de nereye kadar? Gıdaklar gidersin bir süre sonra.Bir de etten de bıkıyor insan, ben haftanın 5 günü İsveç şeysinde et yedim, hem şiştim, hem midem rahatsız oldu.Et, et nereye kadar.Pöff.

Diyette 30 günüm doldu yani bir ayı kapadım, artık vücut eski hızına geri dönsün istiyorum, bu önümüzdeki 30 günde de 5-6 kilo versem, sonrası normal insan beslenmesine geçeceğim valla.Aklımda yeni bir sağlıksız yöntem var 5-6 kiloyu da o şekilde atmayı planlıyorum, bakalım.Sıkıldım ya.2 sene yapıp 10 kilo verenlere hayranım, ne sabır arkadaş.Gerçi onlarda sağlıkla verip, geri almaları zor oluyordur gerçi ama ben bir versem sonra tövbe bismillah manyakça yemeyeceğim, hep dikkat edeceğim.O günler gelsin artık yaaa.Her gün aynaya bakıp "bu sabah Angelina Jolie olmuş muyum acaba? " demekten imanım gevredi.

Pöff ben öğle yemeği yiyeceğim: Yoğurt.
Sonra da akşama kadar yatacağım.Malum akşam gene nöbetçiyim.

Ayrıca ummadık taş baş yararmış, kimin kime fark atacağı belli olmaz.Hadi bakalım.

Winston öyle eni bir yöntem var deyip bırakmakla olmaz. Açıkla lütfen. bizimde hakkımız var. Belki bizde sağlıksız vermek istiyoruz kilolarımızı. Yani benimde için dışım lahana oldu. Bugün dayanamayıp tartıldım sabah 400 gram eksilmiş. Ama tabii bu geçen hafta sonu aldığım kilolar. Bende artık bir 55 altını görebilsem çok istiyorum. Olmadı haftaya da sabah öğle normal yiyip akşam lahana çorbası yerim.
Önümüzdeki hafta sonu da bizim yılbaşı partisi var. Heryerim çıkıyor. Ama hatunlar sporun ciddi farkı var. Kilom aynı ama eşim az önce yaıma geldi bende yürüyordum öyle Sen rahat 1 beden incelmişsin dedi. Nasıl sevindim nasıl sevindim.

evet kesinlikle katılıyorum annemden biliyorum 2 haftada 3 cm inceldi inanamdım ben ama gerçek yani.yanlız deli gibi spor yapıyo annem şuan 69 kilo 79 kiloyla başlamıştı diyete.
geçen hafta ölçlerimizi aldık beraber ben şok oldum aramızda okadar az fark varki ben 53 kiloyum annem 69 düşünün ama beden ölçülerimiz birbiri
ne çok yakın yani işin sırrı sadece sporda okadar düzgünki vücudu ona bakınca ben dağıtmışım yani(

Kızlar selam.
Özellikle lahanacılara bir şey sormak istiyorum.
Siz de bu çorbayı yiyince böyle yanıyormusunuz. Ay iki gündür nasıl yanıyorum nasıl yanıyorum anlatamam. Herhalde menopozlu kadınlarda böyle yanıyorlardır. Yüzüm gözüm kızardı ya. Kış günü kapının önüne montsuz falan çıkıp üşümüyorum ki normalde çok üşürümben. Sevdim bu çorbayı kışlık çorbam artık benim. Ayrıca birde ben tuz falan atıyorum kızlar. siz nasıl yapıyorsunuz. Tuzsuz imkanı yok yiyemem.

Se_zen, yok yüzyılın icadı değil, tek tip deneyeceğim, sağlıksız olacak gene yani.6 sene önce yabancı bir dobişko arkadaş kısa süreli yapmıştı ve süzülmüştü.Yoğurt diyeti diyordu, o zamanlar kilo derdim olmadığından pek ilgilenmemiştim, bu sabah aklıma geldi öylesine.Netten yabancı sitelere baktım, hoş yoğurt bizim kültürümüz olduğu için kadın belki de bizden çalmıştır zamanında Çok versiyonları var özetle yoğurt yağ yakar, ya ayran için bolca ya yoğurt tüketin mantığı var.

Çok versiyonları var; kimisi sabah bir dilim ekmekle normal kahvaltı yap, öğle sebze akşam et aralarda da birer kase yoğurt tüket diyor, kimisi her yemekten önce 3 bardak ayran iç, yediklerine dikkat et diyor.Kimisi sabah meyve ye, öğle ve akşam yoğurt ye diyor, kimisi günde 500 gram yoğurt ye, başka bir şey yeme diyor.

Benim hangisini seçeceğimi az çok beni tanıdıysan tahmin etmişsindir.Kimseye tavsiyede ya da kötü örnekte bulunmuyorum.Evet sağlıksız ama benim 3-5 kilo acilen vermem lazım ki yeme düzenimi sağlıklı bir yönteme oturtturayım, sonra da ayda 2 kilo bile versem, geri kalan varsın 5 ayda gitsin.

Sana da bilmişlik yapıyor gibi gözükmek istemem, beni yanlış anlama ama 50li kilolarda, sabahtan akşama kadar çalışan yoğun bir bankacısın, evde de çocuğun var.Yani sana enerji lazım.Böyle diyetler seni halsiz bırakır, ayıltır, bayıltır ayrıca istersen 2 ay full yoğurt ye versen versen taş çatlasın belki 2 kilo verirsin.Benim 15 kilo yağım var, senin toplasan 3 kilo.Vücudun kendini kasıyordur, ideal kilolarında olduğun için kendini bir rutine sokmuştur.O yüzden sağlıklı bir beslenme sistemi ile bir hayat şekli seç kendine ve varsın 4 ayda gitsin kiloların ama sağlıklı olsun.Diyeceksin ki "abe bilmiş hatun, madem çok sağlığa önem veriyorsun bana ahkam kesiyorsun, sen niye seni bildim bileli abidik gubidik işler peşindesin?". Ben şişkoyum ve ideal kilolarıma yaklaşmaya daha yolum var, ayrıca evde ilgilenecek bir çocuğum yok ayrıca koşuşturacağım bir işim de yok Bu yüzden göze alabiliyorum ama başkalarının göze almasını istemiyorum Dediğimi yap ama yaptığımı yapma olayı işte Ne oldu senin şu Monti, Karatay falan olayları? Valla canı gönülden birini seçmeni ve yaşam biçimi haline getirmeni isterim.Çünkü ben de 3-5 kilo sonrasında böyle yapacağım.

Son düzenleme:
benım denedıgım dıyette öyle her ara öğünde yogurt şart hıc aksatmadan ama yanında muhakkak meyve veya bıskuvı var

benım bogazım cok agrıyor hastaneye gıdıcez gelınce yazarım

selam kılzar nasılsınız ben bugün çok hastayım ya boğazlarım şiş burnuma sanki musluk taktılar birde bu halimde 3 saat hastanede sıra bekledim off off...

Ben bugün gerçekten irademi sınıycam artık. Yeme işini 7:30 itibari ile bitiricem. Bütün gün sebze(kıvırcık, kırmızı lahana, ıspanak) 1 kase yoğurt ve nerdeyse küçük bir tencere lahana yedim. Bu çorba gerçekten şişiriyor ama sadece şişiriyor doyurmuyor ya yarım saat sonra kurt gibi aç oluyorum. Akşam yemeğimdede (ıspanak ve yoğurt) 2 ceviz ve 3-4 tane badem yedim. Güçsüz kalmıyım diye. Ama erken bırakıcam bugün. Sabah yine kalkamadım spor için yarın sabah spor da yaparım artık.

Kızlar bugün irademi şoka soktum o nasıl oluyor acaba demeyin. benki dünyanın yemeğini yiyen been bugün sadece böyle beslendim:

sabah: 1 kücücük ekmek ve süt
arada: 1 avuç kuru yemiş ( yada yememiş )
öğlen: çok az yağsız peynir, domates salatalık 1 yumurta ve taze soğan 2 diyet kraker
arada: 1 avuç kuruyemiş
akşam: 1 tabak karışık salata

kızlar çok gibi dursada emin olun ben bugün geberdim ya. ben hergün dünyanın yemeğini yiyorum ve bu acaip başarılı bir mönü oldu...!!!!

canım sağlıklı diyetlerle 10 kilo 3-4 ayda verilir senin kilon için.
ben 71 den 59 a 4 buçuk ayda düştüm. öyle bi sene sürmüyo

benım denedıgım dıyette öyle her ara öğünde yogurt şart hıc aksatmadan ama yanında muhakkak meyve veya bıskuvı var

benım bogazım cok agrıyor hastaneye gıdıcez gelınce yazarım

selam kılzar nasılsınız ben bugün çok hastayım ya boğazlarım şiş burnuma sanki musluk taktılar birde bu halimde 3 saat hastanede sıra bekledim off off...
geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize, diyte yapıyoruz diye dirençsiz kalmayın.

çok az yemişsin canım ya, kıtlık moduna sokcaksın metabolizmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…