- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Günaydın kızlar,
Dün akşam gelemedim misafir vardır.
birde gece üstüne benim kuzucum hastalandı.
Gelen arkadaşımın kızı hastaydı (hasta ise ne getirirsin dime ama) onlar gitti benim kız gee yarısı başladı kusmaya, Sabaha kadar uyuyamadım. Yavrucuk ben işe gelirken babası evdeydi kedi gibi kıvrılmış uyuyor. Neyse umarım geçici bir şeydir. Yavrucak fazla etkilenmez.
Velhasıl sabahta kalkıp spor yapamadım. Bir de akşam komşu gelince akşam eve gidince çorba içecektim onu da yiyemedim. O da sağolsun 10 a kadar oturunca karnımın gurultusundan duramadım. Bende eşim yemek yerde birazcık gözleme 1 dilim kaşar bir çatal yumurta derken doldurdum miydemi. Bütün gün o kadar güzel gidiyor akşam sekizi geçince başlıyorum birşeyler yemeye.
winstoncum aman dikkat et. Tamam karamuratsın cesursun, sportmensin, iradelisin.
Valla ben hiç açmıyorum kapıyı, kimo demeden ve tanımadan da açmam. Evde bile kapnın arkasını mutlaka kilitlerim. Bizim buralarda çok oldu öyle kapıyı çalıp açtırıp hırsızlık, bıçaklama, gibi şeyler. Bizim etraftaki bütün evlere girdiler. Hatta bizim kapıya da geldiler ben tabii kapıyı açmayıp hemen eşimi aramıştım. O da evin altında çalışıyordu. Sonra gitmişlerdi.
Korkutmak istemem ama aslında korkmalıyız.
yarın bildireceğiz. hayırdır. bu heyecan . tartılmışda 1 kilo vermiş gibisin .
perşembe günü sölüyorum mattikacım kilomuzu.
gunaydın kızlar
sezen geçmiş olsun öncelıkle , kusma varsa mikrobiktir , insallah cabuk atlatır cocuk , bende anlamam su hasta cocukla gezme olayını , benım kızımın hastalıgı öksürüğe cevırdı bugun okula göndermedım hastaneye gıdıp bogazına ve ciğerlerine baktırıcam , postaneye gidicem , koşuşturma var yıne bende , dün cok yürüdüm aksam ayaklarımın agrısından oturamadım
mattik ya cok sıkı bır dıyet yapıp 55 e ınmen lazım ama sanırım memnunsun halınden ben olsam bırakırdım 58 ıyı bır kılo
winston , yarın bildirim günü kapışalımmı bacım ??
gunaydın kızlar
sezen geçmiş olsun öncelıkle , kusma varsa mikrobiktir , insallah cabuk atlatır cocuk , bende anlamam su hasta cocukla gezme olayını , benım kızımın hastalıgı öksürüğe cevırdı bugun okula göndermedım hastaneye gıdıp bogazına ve ciğerlerine baktırıcam , postaneye gidicem , koşuşturma var yıne bende , dün cok yürüdüm aksam ayaklarımın agrısından oturamadım
mattik ya cok sıkı bır dıyet yapıp 55 e ınmen lazım ama sanırım memnunsun halınden ben olsam bırakırdım 58 ıyı bır kılo
winston , yarın bildirim günü kapışalımmı bacım ??
valla diyet listesine uyamıyorum ki yedıklerımı yazayım...
ara ögün hıc yapamıyorum
tam saatinde yemek yiyemiyorum
maksat motviasyon yani ne bulursam evde ne varsa onu yapıyorum ...diyet de biraz malum paraya bakıyor ...öglen yada aksam hergun ızgara et bızım evde cok zor.....yanı ben her gun yıyorum dıyenın alnını karıslarım valla...
sebze desen tek tabak doyurmuyor...o yuzden sporla ve ter atarak sıkılaşarak mideyide küçülterek olucak...birde bende motıvasyon düştümü kendımı kaybedıyorum dün yürürken kebap bir koktu bir koktu allahım dedım sana gelıyorum...
ama sen bana fark atıcaksın ben ona emınım ben arkandan bakıp kalıcam..:))
Winston öyle eni bir yöntem var deyip bırakmakla olmaz. Açıkla lütfen. bizimde hakkımız var. Belki bizde sağlıksız vermek istiyoruz kilolarımızı. Yani benimde için dışım lahana oldu. Bugün dayanamayıp tartıldım sabah 400 gram eksilmiş. Ama tabii bu geçen hafta sonu aldığım kilolar. Bende artık bir 55 altını görebilsem çok istiyorum. Olmadı haftaya da sabah öğle normal yiyip akşam lahana çorbası yerim.
Önümüzdeki hafta sonu da bizim yılbaşı partisi var. Heryerim çıkıyor. Ama hatunlar sporun ciddi farkı var. Kilom aynı ama eşim az önce yaıma geldi bende yürüyordum öyle Sen rahat 1 beden incelmişsin dedi. Nasıl sevindim nasıl sevindim.
Et konusunda al benden de o kadar.Dukan'a sardım bir ara, araştırıyordum.Sabah et ürünleri, öğle et, akşam et.Arkadaş pastırmanın kilosunun altınla yarıştığı bir ülkede, kırmızı etin el yaktığı bir yerde 3 öğün 300-500 gram etleri tüketenlere ben de şaşıyorum.Tavuk ye ye de nereye kadar? Gıdaklar gidersin bir süre sonra.Bir de etten de bıkıyor insan, ben haftanın 5 günü İsveç şeysinde et yedim, hem şiştim, hem midem rahatsız oldu.Et, et nereye kadar.Pöff.
Diyette 30 günüm doldu yani bir ayı kapadım, artık vücut eski hızına geri dönsün istiyorum, bu önümüzdeki 30 günde de 5-6 kilo versem, sonrası normal insan beslenmesine geçeceğim valla.Aklımda yeni bir sağlıksız yöntem var5-6 kiloyu da o şekilde atmayı planlıyorum, bakalım.Sıkıldım ya.2 sene yapıp 10 kilo verenlere hayranım, ne sabır arkadaş.Gerçi onlarda sağlıkla verip, geri almaları zor oluyordur gerçi ama ben bir versem sonra tövbe bismillah manyakça yemeyeceğim, hep dikkat edeceğim.O günler gelsin artık yaaa.Her gün aynaya bakıp "bu sabah Angelina Jolie olmuş muyum acaba? " demekten imanım gevredi.
Pöff ben öğle yemeği yiyeceğim: Yoğurt.
Sonra da akşama kadar yatacağım.Malum akşam gene nöbetçiyim.
Ayrıca ummadık taş baş yararmış, kimin kime fark atacağı belli olmaz.Hadi bakalım.
benım denedıgım dıyette öyle her ara öğünde yogurt şart hıc aksatmadan ama yanında muhakkak meyve veya bıskuvı var
benım bogazım cok agrıyor hastaneye gıdıcez gelınce yazarım
geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize, diyte yapıyoruz diye dirençsiz kalmayın.selam kılzar nasılsınız ben bugün çok hastayım ya boğazlarım şiş burnuma sanki musluk taktılar birde bu halimde 3 saat hastanede sıra bekledim off off...
çok az yemişsin canım ya, kıtlık moduna sokcaksın metabolizmayıKızlar bugün irademi şoka soktum o nasıl oluyor acaba demeyin. benki dünyanın yemeğini yiyen been bugün sadece böyle beslendim:
sabah: 1 kücücük ekmek ve süt
arada: 1 avuç kuru yemiş ( yada yememiş)
öğlen: çok az yağsız peynir, domates salatalık 1 yumurta ve taze soğan 2 diyet kraker
arada: 1 avuç kuruyemiş
akşam: 1 tabak karışık salata
kızlar çok gibi dursada emin olun ben bugün geberdim ya. ben hergün dünyanın yemeğini yiyorum ve bu acaip başarılı bir mönü oldu...!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?