geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize, diyte yapıyoruz diye dirençsiz kalmayın.
çok az yemişsin canım ya, kıtlık moduna sokcaksın metabolizmayı
çok az yemişsin canım ya, kıtlık moduna sokcaksın metabolizmayı
Geçmiş olsun kızlar ya, salgın mı var ne?
Ben evde gamlı baykuş gibi oturduğumdan dış dünyadan haberim yok
Aman dikkat edin kendinize, zaten diyetti neydi çok sağlam yemiyoruz, bir de hastalık iyice bizi çökertir valla.
Hepinize geçmiş olsun.
Başkan yılbaşına az kaldı, bakıyorum gaza gelmişsin, aman maşallah ama dikkat, halden de düşme mazallah.
Mattika haklısın, 4 ayda bile gider de gel de ben gibi sabırsız bir şişkoya anlatBakalım, bekleyip göreceğiz.
Benim Hürrem başladı, bugün hamamlı bir sahne vardı fragmanda gördüm.Dana kadardı arkadan.Millet zayıf insanları model alır, ben Hürrem'e bakıp bakıp "ayy ne şişmanlamış, ben bile bundan zayıfım" diye gaza geliyorumHoş kadın ama, tam Osmanlı kadını diye tabir edilecek etli, butlu bir tip Neyse ben dizime döneyim.
Kaçamaksız bir gece dilerim.
Aman dikkat edin kendinize, zaten diyetti neydi çok sağlam yemiyoruz, bir de hastalık iyice bizi çökertir valla.
Hepinize geçmiş olsun.
Başkan yılbaşına az kaldı, bakıyorum gaza gelmişsin, aman maşallah ama dikkat, halden de düşme mazallah.
Mattika haklısın, 4 ayda bile gider de gel de ben gibi sabırsız bir şişkoya anlatBakalım, bekleyip göreceğiz.
Benim Hürrem başladı, bugün hamamlı bir sahne vardı fragmanda gördüm.Dana kadardı arkadan.Millet zayıf insanları model alır, ben Hürrem'e bakıp bakıp "ayy ne şişmanlamış, ben bile bundan zayıfım" diye gaza geliyorumHoş kadın ama, tam Osmanlı kadını diye tabir edilecek etli, butlu bir tip Neyse ben dizime döneyim.
sağol canım ıhlamur içiyorum şimdi biraz toparlasaydım daha haftasonuna 2 gün var...
Hepinize geçmiş olsun.
İç iç ortim. şifa olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?