Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun kızlar ya, salgın mı var ne?
Ben evde gamlı baykuş gibi oturduğumdan dış dünyadan haberim yok
Aman dikkat edin kendinize, zaten diyetti neydi çok sağlam yemiyoruz, bir de hastalık iyice bizi çökertir valla.
Hepinize geçmiş olsun.

Başkan yılbaşına az kaldı, bakıyorum gaza gelmişsin, aman maşallah ama dikkat, halden de düşme mazallah.

Mattika haklısın, 4 ayda bile gider de gel de ben gibi sabırsız bir şişkoya anlat Bakalım, bekleyip göreceğiz.

Benim Hürrem başladı, bugün hamamlı bir sahne vardı fragmanda gördüm.Dana kadardı arkadan.Millet zayıf insanları model alır, ben Hürrem'e bakıp bakıp "ayy ne şişmanlamış, ben bile bundan zayıfım" diye gaza geliyorum Hoş kadın ama, tam Osmanlı kadını diye tabir edilecek etli, butlu bir tip Neyse ben dizime döneyim.

Kaçamaksız bir gece dilerim.

çok az yemişsin canım ya, kıtlık moduna sokcaksın metabolizmayı

ama başka ne yapabilirdimki

ayyy bende diziyi izliyorum!!! fakat sana bişey diyim ben demet altınyeleklioğlunun hürrem adlı kitabını okudum. Hürremi çok akıllı bir kadın olarak anlatmış ama bu hürrem bana dizide bira kafasız gibi geliyor. tabii güzelliğine laf yok bende seviyorum valla kilosuda yakışıyor. ama artık süleyman gene hürreme ilgi göstersin yaaa

bu arada evet hasta olmamaya bende dikkat etmeliyim dediğin gibi yılbaşına az kaldı bende o gün türkiyeye geliyorum... bu yüzden fena sıktım bugün keşke hergün yapabilsem.

Benim irade denemem 2 saat kadar anca sürdü. Hatta iki saati doldurmadı. Ya ben bu akşamları cozutuyorum
KArnımdan sesler gelmeye başlayınca sabaha kadar gitmez bu dedim. İki kaşık yoğurt yiyim dedim. Ama dolapta hafta sonu ekmeksiz(yulaf kepeği ile yapılmış)köfteleri gördüm.
Yazık kaç gün olmuş günleri geçmeden bari birazını yiyim dedim. Yani 3 köfte 2 kaşık yoğurt yedim. Napıyım ya. :2:

Benimde doğru dürst tek izlediğim dizi o. Valla bana öyle çok kötü falan gelmiyor. Napsın kadın sarayda herkes kötü. Ne entrikalar ama. İyi yapıyor yani kadın.
ayrıcada saç rengine baylıyorum. Güzel kadın etlicene.

Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
5 zeytin
1 çb ceviz+fındık

Öğle:
1 muz, 1 mandalina
4-5 ceviz
4-5 yk aşure
2 lokma et

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak bulgurlu kapuska
Yoğurt
Küçük kase aşure

spor: 50 dk yürüyüş (4.4 km)
sıvı: 2lt su

aşureyi çok severim yedim yine
aşureler olmasa çok güzel kilo vericektim bu hafta, bakalım ne olcak.
hele okulda dürüm vardı, içini açıp etini yedim, ekmeğini attım, yazık oldu ama napayım:26:

Hürrem hükümet gibi kadın valla.Mahidevran kadar bir insan mal olamaz ayrıca.Süleyman'ın koynuna Hürrem girmesin de isterse Angelina Jolie girsin, gene sevincinden göbek atacak.Hayatları süper valla, mücevherler, kıyafetler, uşaklar, hizmetçiler, aşçılar ama şu erkek paylaşma ve habire yavrulayıp, öne geçme çabaları çok vahim.
Bir de Hürrem'in kızına bayılıyoorum.O ne güzelliktir ya maşallah.
Şu sümsük Valide Sultan'ı da bu yaştan sonra alan olsa da defolup gitse.
Bıy bıy söylenip, kabarık etekleri giyip, dolanmaktan başka bir işe yaradığını görmedim.

Aslında ne kadar fazla görünsede ben geçen hafta sonu 1,5 kilo almıştım onun 1 kilosunu vermişim iki günde. Moral bozmadan yola devam.

günaydın kızlar vallaha ben bu sabah şoklardayım geçen hafta 53.5 kiloydum sabah tartıldım 53.8 çıktım bana ne oluyosa gerçi reglim yaklaşıyo ondanmı diyecem ama anlamadım yani bide bu hafta okadar çok dikkat ettim spor yaptım hala şaşkınımya
neyse bu günkü menümüde yazayım((
sabah:
1 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
1 bardak greyfurt suyu
sabah işede yürüyerek geldim hiç yürümüyorum ne zamandır biraz yürüyeyim dedim 20 dk yürüdüm.
ama çok mutsuzum bu günya bu hafta 52 olmak istiyodum yılbaşına kadar nasıl 50 ye inicem ben((
öğlen ve akşamı yazamıyorum artık akşam yazarım çünkü göreve gidiyorum gene öğlene kadar eve gidermiyim belli değil ne yiyeceğimde belli değil.

herkese günaydın sabah sabah tartıda sinir krizi geçirdim.tartı bu ne? dedim ya
başlangıç :68
geçen hafta:66
bu hafta : 66,7
delirmemek elde değil okadar mekik
okadar lahana
yürüyüş nereye gitti ya
nerden regl oldum
sinirden sabah sabah servise geç kaldı diye oğlumada bağırdım.
şimdi nasıl vicdan azabı duyuyorum anlatamam.
çocuğun suçu ne
sanırım kendimi şartlandırmışım bu hafta 65 olacam diye neyse
bir daha ki haftaya

Son düzenleme:
günaydın kızlar
benim bu haftaki kilom 70,90 400 gr vermişim...

sağol winstoncum sanırsam salgın var çünkü çevremdeki herkes hasta...

İç iç ortim. şifa olsun. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

sağol ortim inş...

bu haftaki kilom 58.2
geçen hafta 59.2 ydi. 1 kilo gitmiş ama aynı 1 kiloyu alıp veriyorum sürekli.
eğer haftaya 58 in altına inersem iyi hissetcem kendimi.

Kızlar ben bu hafta winstondan umutluyum bir tek. Baksanıza hepimiz nerdeyse almışız. Mattika vermiş ama o da ben gibi aldıklarını vermiş galibam. Winston nerelerdesin. Gelde takımızın yüzünü güldür.

günaydınn

Hürremden başlayım bende :) gec kaldım ama , dizinin gerçeğiyle hic hic alakası yok , uzun zaman okudugum ıcın bu konuları , sadece şunu söyleyeyım , okuyanlarda bilir , o cocukların hicbiri süleymandan degıl , baskalarından oluyor , zaten finalinde gercegı yansıtırlarmı bılemem , ölürken de hürrem süleymana söyluyor bunu , hürreme gelince orda melek melek :) kilosuna gelınce , hamamda gördumde ondaki sırt ve kollar masallah yanii , ben cok cok iyiyim onun yanında..

kaptanım hosgeldın ...sıkmak gerekıyor bıraz evet

wistonum , bende senın kılondan ümitliyim ben kilo aldım çünkü , aksam kızım pudıng dıye tutturdu bırde haşhaşlı tatlı yaptık bır guzel yedık...al sana kilo...

kılom 81.7 bir ileri bir geri bu iş gitmez böyle ...

resmen birlikte kilo verelim olmamışda birlikte kilo alalım yarışması olmuş bu hafta .ama en fazla ben almışım sanırsam.
sabah ki can sıkıntımı twitter den erol köseyi okuyarak baya attım.
kendime gelmem lazım .65 olmam lazım.

kahvaltım:
tereyağlı peynirli 2 yum
5 zeytin
1 çb ceviz+ fındık

4.5 km yürüyüşümü yaptım, şimdi akşama yemek yapıyorum sonra okula gitcem.
yavrucuklarım beni sinir etcek :44:

bu verdiğim kiloyu geri almıcam inş. hedef daha aşağılar

Selamlarrr,
Sabaha kadar gene oturdum, hatta sabah ezanında mekik çekiyordum dualar eşliğinde, kedim sağolsun
Kilo verdim ama hiç istediğim gibi gitmedi.
Ben sabahları fix tartılıyorum 80.200'ü görmüştüm geçen, bu sabah hala aynı.
Belki bir umut 79ları bekliyordum, çok pis hayal kırıklığına uğradım.
Kendimi sakinleştiriyorum, 22 günde 8 kilo verdim, 8 günlük İsveçte de 2 kilo civarında, al sana bir ayda 10 kilo daha ne istiyorsun, daha fazla versen ölürdün, bu da bir insan vücudu sonuçta diyorum ama gel gör ki beynim anlıyor, ruhum anlamıyor

Diyet başlangıcı :90 (14 kasım)
Aranıza katılışım: 85 (1 hafta sonra sanırım)
Sonraki bildirim: 82.800 (ya da 82.200 müydü sabah sabah unuttum)
Bu hafta : 80.200

200 gramlardan da, 80lerden de nefret ettim yeminle.Moralim bozuk ama daha da hırslandım, bu iş ya olacak ya olcak.Hem 1 ayımı doldurdum, şimdi yeni bir aylık süreçteyim.Bu 2. ayımda da 5-6 kilo versem, daha Allahtan belanı mı istersin diyorum kendime ama gene de işte mutsuzum.İsveç'i bıraktım.Yoğurt diyetine başladım sabah sabah.En azından 10 gün sonra regl olacağım, o zamana kadar vücudu şoklar, belki 2-3 kilo veririm diyorum.Dışarda spora da 2 gün gittim, sonra bahane buldum.

Şimdi her sabah spora gidip, 1 saat aletli spor yapacağım.Günde 300-500 değil 700 ve üzeri mekik çekeceğim.1 saat de dans olur, evde jimlastik olur, plates olur onu yapacağım.Yediklerime de her zamanki gibi abidik bir diyetle dikkat edeceğim için bu iş bu ay olacak yoksa kendimi boğazlayacağım.Bu 30 günün sonunda 73-75 olacağım.Sonrasında da ister geri kalan 6 ay sürsün, umrumda değil, hem sağlıklı beslenip, hem de abartmadan spor yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…