Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Balım, 8 gün sabahları elimde sadece nescafe, gün boyu yarı aç, yarı tok, gece birlere, ikilere kadar mekik çek ve sonuca bak.
Tamam ben de hayal dünyasında yaşayan biri değilim ama sonuçtan memnun kalmadım.Bir hafta lahana çorbası içsem, hem daha tok olurdum, hem daha faydalı olurdu hem de 2 kilodan fazla verirdim.Açıkçası hayal kırıklığındayım, ama buna da şükür diyorum.İsyan yok, yola daha da azimle devam.

Eee Kanuni'den sonra Selim geçmiyor muydu? O da Kanuni'nin oğlu değil miydi? Hürrem kimden yapıyorki boy boy şehzadeleri :26:
Hmm.Ben tarihi sevmiyorum, sadece Atatürk ve sonraki dönem beni hep büyülemiştir.Osmanlı için öyle araştırmacı ve sevgi dolu olmadım hiç.Bir 2. Mahmuttu sanırım şu reformları yapan, o dönem güzeldi. (Tabii karıştırmadıysam)
Hürrem'in evet hamam sahnesi neydi öyle? Arkadan bakınca Sibel can kolları vardı, hele o sırt neydi öyle? 3 nedime gelse parsel parsel alan valla kesele kesele bitmezdi Ama hoş hatun, sevgim ayrı gene.Ama burdan sesleniyorum: Hürrem kolların patlıcan, sırtın 20 dönüm arazi olmuş, gel katıl aramıza, birlikte incelelim

Off, dinime küfreden müslüman olsa bari hesabı benimki.Ben hala 80 kiloluk bir azmanım, elin oyuncusunu eleştiriyorum
Çok gaza geldim kızlar bugün ama bir o kadar da mutsuzum.

Son düzenleme:

ah winstoncum ah, ne bu hırs. bedenin inatlaşcak senle bu gidişle. hırslı olmayınca kilo verilmiyo ama çok sıkma kendini.
planladığın gibi verirsin inş.

ah winstoncum ah, ne bu hırs. bedenin inatlaşcak senle bu gidişle. hırslı olmayınca kilo verilmiyo ama çok sıkma kendini.
planladığın gibi verirsin inş.

Ah mattika aynen öyle.Ne kadar şanslısın valla, bana baktıkça, kilona binlerce kez şükret valla.50ler zaten benim için ölüm olur ama 68 olup, 38 beden giysem, daha belamı aramayacağım.73lerde 40 beden, yağsız bir tip oluyorum.40'a razıyım valla.Sonrası isterse 1 senede gitsin, acele etmeyeceğim ama şu 80 lanetinden kurtulmak istiyorum.
Ekmeği unuttum, tatlıyı unuttum, kaçamak nedir bilmem, dışardan yemek söylemem, buzdolabımı görseniz fare düşse beynini yarar, gözümü çeldirecek hiç bir şey içinde yok, zeytin nedir unuttum, zeytinyağlıları unuttum, simit, poğaça, kek onları zaten geçtim.Yani bu kadar dikkatle, motivasyonla, az yiyerek ve spora abanarak günler günleri kovalıyor ve ben istediğimi baştaki gibi alamıyorum.

Hayır cahil ya da hayalperest birisi değilim, sağlıkçı bir babanın kızıyım ayrıca ama gel gör ki, tutturduğumda tutturuyorum, yedi cihan önüme gelse "hayır o iş olacak" diyorum.Kendi kendimi paralıyorum işte.Vücut da her halde o minik aklıyla benle oynuyor, dediğin gibi kendini kasıyor, kilitliyor.Herhalde "bu manyak böyle az yiyip, kendini heder ediyor, 3-5 aya kalmadan kendini öldürecek bu salak, bari ben kendimi kitleyeyim de buna bir şey olmasın" diyor.

Umarım emeklerimize değer, herkes için en sağlıklısını diliyorum.

selam kızlar nasılsınız bakalım gerçi bugün herkes kötü gibi bu hafta başarısız olduk topluca heralde(
menümü yazayım bende öğlen eve gittim neyseki
sabah:
1 dilim ekmek ve beyaz peynir
ara:
yok
öğlen:
patatesli haşlama et
ara:
yok
akşam:
meyve
bakalım bide böyle deniyim diyorum akşam yemeklerine veda edeyim ne kadar etkisi olucak bakalım daha öncede denemiştim baya faydası olmuştu şokluyum bakalım bi vücudumu neler olucak :26: :26: :26:

öğlen lahanmızı yedik .allaha şükür ve tevekkülle bir umut belki kilolar bubüklüm büklüm etler gider diyerek iş yerinin yolunu tuttum. şimdi burdayız. masanın altında bacaklarımı çalıştırıyorum inşallah odadakiler farketmiyordur.

Kizlar kilonuzu paylasiyorsunuz degilmiii ben yarin sabah tartilcsm bugun aceleden ujuttum ( diyetimde full ski devam ediyoo

kaptanım valla herkes tartıldı hepımız artıdayız ..

winston gidişatını hıc ama hıc ıyı görmuyorum , hastanelik olursan karısmam , hırs , spor guzeldır , ama bu kadar saglıksız , nescafeyle , yogurtla yaşamak allah korusun evdede yalnızsın , kendını toparla , sonra serum falan metobalızmanı cok ugrassanda toparlayamayacaklar , benden zayıfsın bu arada ..

Kızla bugün herkes üzgün, mutsuz ve sinirli gibi geldi bana.
winston bende ne kadar kızsam da inadın hoşuma gidiyor. Bende öyleydim eskiden ya yemiycem dedim mi kimse 3 gün ağzıma bir şey süremezdi. Önümde açık büfe olsa herkes yese ben kahve içerdim. Şimdi biri gel ye dese "eh bari azıcık tadına bakıyım" diyorum.
Gece yarıları kalkar sabaha kadar ders çalışırdım şimdi hafta sonu sınav var kitabın yüzünü açmadım. Aynı sınava bu 3. girişim. Ama hiç gaza gelipte çalışamıyorum. Eskiden valla yapamayacağım şey yok. Etrafımdaki herkes azmime hayrandı. Ama artık kalmadı valla o insan. Bazen gaza geleyim diyorum bir sürü şey deniyorum. Yazıyorum çiziyorum yok yok yok.

Winston bence boşuna yoğurt falan yazık etme kendine gel lahana yap. Bak ben 2 günde 1 kilo verdim ki uymuyorum listeye.
akşamları köfte yiyorum. Sabahları yumurta, az peynir, 2 gündür 1 er kase yoğurt yiyorum. Çorbamda bol et sulu ve tuzlu Yine de verdim. Bence sende daha çok verirsin.

Se_zen, lahana ödem atıyor ama ben bir aydır hiç tuz kullanmıyorum, turşu gibi su tutan şeyler yemiyorum, koladır, içecektir içmiyorum, yediklerim zaten malum.Yani vücudumda su kalmadı gibi.Hatta geçen regl dönemimde kilo bile almadım, vücutta su tutacak hiçbir şey yoktu.Lahanayı da düşündüm ama dediğim gibi ödem attırıyor ve kereviz sapı da yağ yakıyor ama bende bir kerevizin sapı yaksın yaksın haftada ne kadar yağ yaksın? Bu yüzden vazgeçtim.

500 gramlık yoğurtlar var evde 2 kutu.Bir kutusunda 378 falan kalori var.Günde 400 kalorilik beslenme olacak.Bir süre böyle deneyeceğim, yanında bol bol yeşil çay ve de spor.

Hepinizi anlıyorum, ilginiz için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Annem de hergün arayıp "seni evlatlıktan reddedeceğim" diyor, tehtitler havada uçuşuyor ama uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iradeli ve bu kadar gözü karayım.Hepiniz iyiliğimi düşünüyorsunuz, eyvallah ama ben bu yoldan umarım sağlıkla yürüyüp, geçip gideceğim.Sağlık anlamında iyi hissediyorum kendimi, enerjik bir halim var, ilk zamanlar gibi agresif ve mutsuz ve de aç değilim.Tabii ki bir sıkıntı hissedersem bırakırım ama gittiği yere kadar da gidecek. Sizleri sallamıyor, dediklerinizi takmıyor değilim.Hepiniz haklısınız.Kimseye de yaptıklarımı önermiyorum, hatta şok diyetlerin sonuçları ve zorlukları hakkında da ahkam kesiyorum ama girdim bir kere bu yola, Allah yardımcım olsun ve bu süreci umarım hepimiz sağlıkla ve istediğimiz şekilde halleder, fit ve sağlıklı vücutların keyfini bir ömür süreriz.

Bu işte bir şike durumu varrrr
Başkan bugün tartılmamış, yarın tartılacakmışş, daha da eksilerde çıkacak, hepimizi sollayacakkk, bu haksızzzlıkkk
İtiraz ediyorum Hakim Bey

Başkan sen eşinle görüşeceksin diye kendini kampa almışsındır valla, bu aralar çok da girmiyorsun, arada neler yaptığını yaz da bize de motive olup, birer Malkoçoğlu kesilelim please

ben gunde 400 kalorı hayatta duramam , bende zaten hipoglisemi var kan şekerim düşüyor , arada atıstırmazsam gözlerım kararıyor , orucu bıle zor tutardım , ne dıyım , allah yardımcın olsun vardır bır bıldıgın ınsan kendı vucudunu daha ıyı tanır tabı

ben bugun dısarı cıkmadım onun yerıne koltuklarımı ve duvarlarımı sildim banyoyu ovdum sımdı oturup tokalarımı yapıcam 1 saat kadar görusuruz kızlar

Ah woncum emin ol yarin sabah cok vermemis olurumm. Ben fenerliyim ama şike yokkk :))) ah canim az yemekten baska ne yapayimki

Su ana kadar yediklerim

Sabah 1 kucuk ekmek
Öglen salata ve ufak bir parca tavuk eti

:)

Ah woncum emin ol yarin sabah cok vermemis olurumm. Ben fenerliyim ama şike yokkk :))) ah canim az yemekten baska ne yapayimki

Su ana kadar yediklerim

Sabah 1 kucuk ekmek
Öglen salata ve ufak bir parca tavuk eti

:)

Ben de fenerliyim, ve fenerde şike yoktur Sabah sade ekmek mi yedin? Öğlende hafif geçmiş.Hmm gaza geldim diyorsun yani.Hadi bakalım maşallah.Aman gene de dikkat et başkan, sen çalışıyorsun, sana enerji lazım.Eşin her şekilde seni çok özlemiş olacak ve kavuşma zamanı mükemmel olacaktır eminim.

Akşamları göbekli hatunları mekiğe davet ediyorum En azından her akşam mekik çeksek, çok kilo vermesek bile inceliriz ki bu bile değişim yaratır bizde.Birbirimizi de gaza getiririz.Yakar mekikte en çok beni gaza getirendi.500-600 dediğinde çok hırslanıyordum.Sayıları da fazla tutsak,, gaza gelir, süper şekilleniriz diye düşünüyorum.

Neyse herkese kolay gelsin, ben temizliğe devam edeyim.Sonra da öğle yoğurdumu yiyeceğim.

Ah kizlar acliktan tir tir titredim ( kücüknbir ekmek ve ter fistigivyedim (

inan ki belki tartıda fazla veremedim ama pantolanlarım resmen belimden düşer oldu .bir pantolonu katlayıp kaldırdım.baya sıkılaşıyor insan 500 mekik biraz zor ama işe yarıyor . göbeğim baya geri çekilmiş eşimde söyledi.
gözle görülür bir sıkılık var.

Bende bu akşam deli gibi spor yapmak istiyorum akşama yada yarına yazarım kızlar ne yaptıysam:)))
bütün hırsımı spordan almak istiyorum

günaydın kızlar
benim bu haftaki kilom 70,90 400 gr vermişim...

sağol winstoncum sanırsam salgın var çünkü çevremdeki herkes hasta...

sağol ortim inş...

aynı kilodayız.
geçen hafta:71.6
bu hafta:70.9
okulda çok yoruluyorum bazen ama bu koşuşturmalar bana tartıda eksilen kilolar şeklinde görününce çok mutlu oluyorum.

kahvaltım:2 yumurta,2-3 ceviz .(aceleden çay bile içemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…