- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kızlar ben bu hafta winstondan umutluyum bir tek. Baksanıza hepimiz nerdeyse almışız. Mattika vermiş ama o da ben gibi aldıklarını vermiş galibam. Winston nerelerdesin. Gelde takımızın yüzünü güldür.
günaydınn
Hürremden başlayım bende :) gec kaldım ama , dizinin gerçeğiyle hic hic alakası yok , uzun zaman okudugum ıcın bu konuları , sadece şunu söyleyeyım , okuyanlarda bilir , o cocukların hicbiri süleymandan degıl , baskalarından oluyor , zaten finalinde gercegı yansıtırlarmı bılemem , ölürken de hürrem süleymana söyluyor bunu , hürreme gelince orda melek melek :) kilosuna gelınce , hamamda gördumde ondaki sırt ve kollar masallah yanii , ben cok cok iyiyim onun yanında..
kaptanım hosgeldın ...sıkmak gerekıyor bıraz evet
wistonum , bende senın kılondan ümitliyim ben kilo aldım çünkü , aksam kızım pudıng dıye tutturdu bırde haşhaşlı tatlı yaptık bır guzel yedık...al sana kilo...
kılom 81.7 bir ileri bir geri bu iş gitmez böyle ...
Selamlarrr,
Sabaha kadar gene oturdum, hatta sabah ezanında mekik çekiyordum dualar eşliğinde, kedim sağolsun
Kilo verdim ama hiç istediğim gibi gitmedi.
Ben sabahları fix tartılıyorum 80.200'ü görmüştüm geçen, bu sabah hala aynı.
Belki bir umut 79ları bekliyordum, çok pis hayal kırıklığına uğradım.
Kendimi sakinleştiriyorum, 22 günde 8 kilo verdim, 8 günlük İsveçte de 2 kilo civarında, al sana bir ayda 10 kilo daha ne istiyorsun, daha fazla versen ölürdün, bu da bir insan vücudu sonuçta diyorum ama gel gör ki beynim anlıyor, ruhum anlamıyor
Diyet başlangıcı :90 (14 kasım)
Aranıza katılışım: 85 (1 hafta sonra sanırım)
Sonraki bildirim: 82.800 (ya da 82.200 müydü sabah sabah unuttum)
Bu hafta : 80.200
200 gramlardan da, 80lerden de nefret ettim yeminle.Moralim bozuk ama daha da hırslandım, bu iş ya olacak ya olcak.Hem 1 ayımı doldurdum, şimdi yeni bir aylık süreçteyim.Bu 2. ayımda da 5-6 kilo versem, daha Allahtan belanı mı istersin diyorum kendime ama gene de işte mutsuzum.İsveç'i bıraktım.Yoğurt diyetine başladım sabah sabah.En azından 10 gün sonra regl olacağım, o zamana kadar vücudu şoklar, belki 2-3 kilo veririm diyorum.Dışarda spora da 2 gün gittim, sonra bahane buldum.
Şimdi her sabah spora gidip, 1 saat aletli spor yapacağım.Günde 300-500 değil 700 ve üzeri mekik çekeceğim.1 saat de dans olur, evde jimlastik olur, plates olur onu yapacağım.Yediklerime de her zamanki gibi abidik bir diyetle dikkat edeceğim için bu iş bu ay olacak yoksa kendimi boğazlayacağım.Bu 30 günün sonunda 73-75 olacağım.Sonrasında da ister geri kalan 6 ay sürsün, umrumda değil, hem sağlıklı beslenip, hem de abartmadan spor yapacağım.
ah winstoncum ah, ne bu hırs. bedenin inatlaşcak senle bu gidişle. hırslı olmayınca kilo verilmiyo ama çok sıkma kendini.
planladığın gibi verirsin inş.
Artida derken?? Kilomu aldiniz ??
ben gunde 400 kalorı hayatta duramam , bende zaten hipoglisemi var kan şekerim düşüyor , arada atıstırmazsam gözlerım kararıyor , orucu bıle zor tutardım , ne dıyım , allah yardımcın olsun vardır bır bıldıgın ınsan kendı vucudunu daha ıyı tanır tabı
20 gün 200-250 kalori arası beslendikten sonra 400 bana dev gibi gelirBen de temizliğe başladım.Yerleri siliyorum, arkadam kedim paspas misali yerlerde yuvarlanıyor.Ben siliyorum, o kuruluyor yani
ben bugun dısarı cıkmadım onun yerıne koltuklarımı ve duvarlarımı sildim banyoyu ovdum sımdı oturup tokalarımı yapıcam 1 saat kadar görusuruz kızlar
Ah woncum emin ol yarin sabah cok vermemis olurumm. Ben fenerliyim ama şike yokkk :))) ah canim az yemekten baska ne yapayimki
Su ana kadar yediklerim
Sabah 1 kucuk ekmek
Öglen salata ve ufak bir parca tavuk eti
:)
Ben de fenerliyim, ve fenerde şike yokturSabah sade ekmek mi yedin? Öğlende hafif geçmiş.Hmm gaza geldim diyorsun yani.Hadi bakalım maşallah.Aman gene de dikkat et başkan, sen çalışıyorsun, sana enerji lazım.Eşin her şekilde seni çok özlemiş olacak ve kavuşma zamanı mükemmel olacaktır eminim.
Akşamları göbekli hatunları mekiğe davet ediyorumEn azından her akşam mekik çeksek, çok kilo vermesek bile inceliriz ki bu bile değişim yaratır bizde.Birbirimizi de gaza getiririz.Yakar mekikte en çok beni gaza getirendi.500-600 dediğinde çok hırslanıyordum.Sayıları da fazla tutsak,, gaza gelir, süper şekilleniriz diye düşünüyorum.
Neyse herkese kolay gelsin, ben temizliğe devam edeyim.Sonra da öğle yoğurdumu yiyeceğim.
Ben de fenerliyim, ve fenerde şike yokturSabah sade ekmek mi yedin? Öğlende hafif geçmiş.Hmm gaza geldim diyorsun yani.Hadi bakalım maşallah.Aman gene de dikkat et başkan, sen çalışıyorsun, sana enerji lazım.Eşin her şekilde seni çok özlemiş olacak ve kavuşma zamanı mükemmel olacaktır eminim.
Akşamları göbekli hatunları mekiğe davet ediyorumEn azından her akşam mekik çeksek, çok kilo vermesek bile inceliriz ki bu bile değişim yaratır bizde.Birbirimizi de gaza getiririz.Yakar mekikte en çok beni gaza getirendi.500-600 dediğinde çok hırslanıyordum.Sayıları da fazla tutsak,, gaza gelir, süper şekilleniriz diye düşünüyorum.
Neyse herkese kolay gelsin, ben temizliğe devam edeyim.Sonra da öğle yoğurdumu yiyeceğim.
günaydın kızlar
benim bu haftaki kilom 70,90 400 gr vermişim...
sağol winstoncum sanırsam salgın var çünkü çevremdeki herkes hasta...
sağol ortim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?