Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Halı silmek ne kadar işe yarar acaba ?
Salon halısını silerken, Adnan Şenses gibi çöktüm yere, ter de attım, dedim oynak bir parça olaydı terimi akıta akıta oynardım
Sonra açtım bir iki Roman havası, hem halı sildim hem göbek attım.

Geçen eşimle konuşuyorduk."Acaba biz uyurken bizim kedi ne işler çeviriyor?"diye.Eşim de elektronikçi, dedi ki bir kamera koyalım küçük bir şey, akşamları bir önceki günü izleriz, bakarız bizim kerataya.

Halıda göbek atarken o geldi aklıma, adam bir yerlere oldu da kamera ekleştirdi, beni o halde görecek, iyice madara olacağım.Tırstım valla, paranoyak gibi oldum, o yüzden 10-15 dakika göbek attım, sonra bildiğiniz derli toplu, hanım hanımcık ev işi yapan hanım moduna geçtim

Birazdan alışverişe gideceğim.Ülkede savaş çıkacakmışcasına tedbir amaçlı yoğurt stoklayacağım İnşallah bu kadar yoğurtla ne yapacaksın demez kasiyer Valla 3-5 kutu yoğurtla yapılan bir şey de gelmedi aklıma. "Şişmanım, diyette kullanacağım" da diyemem

Herkese şimdiden afiyet olsun, kaçamaksız ve bol sporlu bir gece olsun inşallah.

ahahaha kreşte çalısıyorum öğrenciler için dersin olur biter :))

hem iş hem eğlence güzel olmuş.
kardeşimle evde oynadığımız zamanlar geldi aklıma.

kahvaltı:
tereyağlı peynirli 2 yum
5 zeytin
1 çb ceviz+ fındık

öğle:
3-4 sarma
1 mandalina

Akşam:
1 kase tarhana
3-4 Kuru patlıcan, biber dolması
5-6 sarma (bulgurlu yaptım hepsini)
yoğurt

spor: 4.5 km tempolu yürüyüş
su: 2-3 lt

Kzlar benim midemi kücültme operasyonum son hiz devam ediyor. Su anda trendeyim eve gidiyorum ve bisey yemiyorum normalde trende herzaman sandwich vs. Yerimm. Simdi etrafimdaki insanlar yiyor bende acimdan ölüyorrum. Bir saaat sonra akşam yemeği yedikten sonra size bugün neler yedigimi yazarim. Bakalim spor yapabilecekmiyim az yedigimdenmidir bilemwm hic halim yok ya (

Aslinda sıı bir vücudum olsa ne gûzel olurdu (

S_A aç kalma canım yaa. hadi winston isveç vs. bişiler yapıyo.
sen bi çok yiyosun bi az yiyosun, az yediğinde kıtlık var sanıyo bedenin yemeye başladığında depoluyo.
dikkat edin kızlar.
önceden boncuk sisteminde bu tarz diyet yapanlar otomatikman az boncuk alıyodu. böylece sağlıklı diyete yönlendirme oluyodu.
çoğu kilo topiklerinde böyle yapanlara kızıyolar.
önce sağlık.. lütfen..

ah canım ne yapayımki. bir türlü yemek yeme konusunda ortayı bulamıyorum. sürekli şekerli içecek şekerli şeyler ve bol bol yemek yiyordum.

şimdi bu 2nci günüm ve şekerli içecek ağzıma girmedi kuru üzüm dışında şekeri anımsatan hiçbirşey yemedim!!!!

işte buda bugün ydiklerim

sabah: 1küçük ekmek
öğlen: salata 3 lokma tavuk
arada: 1 kücük ekmek ve fıstık
akşam: ızgara tavuk eti tonlu salata, ekmek niyetinede 4 tane diyet kraker....

bu arada kızlar bende sabah tartılamayacağım için bugün akşam tartıldım korka korka tabii... 89.6 çıktı...!!! artık daha az olsam bile ne farkederki takım yüzdemiz bile 1 kişinin rahatlıkla geçebileceği şekilde oldu (

89.6 değil, 79.6 değil mi o :26:
Bir haftada 10 kilo alınamaz herhalde, özel bir şişkinlik değilse.

Bu haftada böyle olsun canlar, bu işe 2 hafta diye başlamadık ya elbet düşüşler de olacak, yükselmeler de.Diğer grupların da regl zamanları gelecek, şişkinlikleri olacak, koyverip gittiği zamanlar olacak. Biz yememize dikkat edelim, spor yapalım, birbirimizi de gaza getirip, moralimizi yüksek tutalım yeter.Hem kilo vermesek bile sporla inceliriz, illa her şey tartı demek değil ki.Kimse boşa moral bozmasın.

Bu arada benim günde 8 kez üstüne çıktığım tartı, bu zulme dayanamadı, uzunca zamandır "low" diye pil uyarı veriyordu, şimdi komple gitti. Öyle ince mercimek gibi pilleri de nereden bulacaksam artık.Pöff.Cumartesi alışverişe çıktığımda bakacağım artık.

Bu arada 200 mekik çektim, yatana kadar (yatmama kedi izin verirse tabii) bir 300 daha çekip, 500 ile geceyi kapatacağım.Sabaha kadar gene nöbete kalırsam, sıkıntıdan 1000 çekerim artık

ayyyyyyyyyyyy canım teşekkür ederim ya yanlışlık olmuşşşş

79.6 kızlar sakın demeyin geçen hafta aynıydı 1 haftada ne yedi diyeeeee

Halam aradı biraz önce, küçük oğlunun doğumgünüymüş pazar.Bizim baba tarafı Antep'li.Yemekte çiğköfteler, dolmalar, lahmacunlar olacak dedi."Aferin" dedim içimden.Öff."Diyetteyim" gelemem de denmiyor, en son düğünümde görmüşüm baba tarafını, 1,5 sene geçmiş üstünden.Mecbur gidilecek. Gidilecek de "bana bir kase yoğurt ver, yeter" de denmeyecek.Onca akan, kokan şey varken irade mirade de kalmayacak.Ondan biraz, bundan biraz derken öfffff.
Şimdiden sıkıntı bastı beni valla.21 Aralık zaten eşimin doğumgünü, yiyeceğim, içeceğim onunla o gece.Sonra zaten yılbaşı var, aynen devam.Eeee nerde kaldı benim diyet işi Hah arada da regl olacağım.Değmeyin keyfime
Şimdiden bildireyim de önümüzdeki hafta benden bir cacık olmaz, Allah vere de kilo almasam.

günaydın kızlar
dün akşam spor yapabildim Allahtan
200 mekik
30 dk pilates
yemekte yemedim sadece bikaç tane fındık ve leblebi yedim iyi oldu hafif hisssediyorum şuan kendimi
bu sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
3 zeytin
1.5 mandalin
öğlen ve akşam ne yiycemi bilmiyorum çünkü gene göreve gidiyorum((
neyse artık onlarıda sporumla beraber akşam yazarım.

kardeş bin deme bak acayip hırs , kıskançlık ne varsa birden geldiler bana . bak hergün 500 yapıyorum. girme kanıma

burası sanal ortam söylemek zorunda da değilsin tabi ama merak ettim araziye gidiyorum göreve gidiyorum diyorsun ziraatçimisin acaba ben ziraatçiyim .biz genelde bu terimleri kullanırız.

dün sabah
lahana
öğle lahana
akşam
balık vardı
dayanamadım.8 tane hamsi çok az el kadar yani lavaş yedim .
4-5 badem yedim.amabunlar 7,30 son buldu .başka hiç birşey yemedim.
500 mekik ve göbek çalıştırma hareketleri yaptım. film izlerken
bu sabah da
1 yumurta ve 5 zeytin bu kadar
öğle
lahana
akşam lahana
kaçamak yok bugün

günaydın kızlar
benim dünkü menü
sabah
1 smit, 1 kk peynir, 1 bardak çay
öğle
dışarda olduğum için bir karışık tost 1 çay
ara
1 elma
akşam
et sote, 2 dilim normal ekmek hata olduğum için t.b. ekmeği midem kaldırmadı
sonrasında meyve
sonrasında 10-12 fındık 2 ceviz...
su 3 lt
spor yok...

Günaydın,
Dün gene uyumadım.Pöff zombi oldum resmen.
Yakar76, bacım 500 mekikle kapattım, 1000 yalan oldu valla.
Ama sen de 500 çekmişsin, olmadıki böyle, bari ben bileydim de 550 çekerdim
Birazdan Behlül kaçar, yatar, öğleden sonra kalkar, kendine gelir.

Herkese güzel ve mutlu bir gün olur inşallah.

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben bugün evdeyim. 1 günlük izinliyim. Yarın sınav var ders çalışıcam bütün gün.
Kaçamak yapmıycam inşallah. Bugün 2 tur halinde 1 er saat spor yapıcam. Evdeyim nasıl olsa. Bugün de ayakkabılarım gelecek. Eşim almaya giderse onlarla spor yapıcam.
Farkı yazarım size de.
Benim lahana da süper gidiyor ama gündüzleri akşamları da artık yemeğin yanında yiyorum. Ya şu mekik işinize hayranım. Hepiniz aletlerle mi çekiyorsunuz.
Tam mekik mi yoksa yarım mı? Aletsiz çeken var mı? Çünkü ben deniz 20 tane çekemiyorum. Belim boynum inanılmaz ağrıyor. Tamı zaten hiç çekemiyorum. Bir formülünüz var mı?
Ben de hevesleniyorum ama nafile.

sınavında başarılar canım...

mekik makinası var onunla çekiyorum.ab rocket tam adını bilmiyorum. uygunda fiyat olarak. onunla çekince karnın resmen acıyor.benim baya şekillenmeye başladı. hiç olmasa sıkılaşıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…