Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayakkabım geldi kızlar. Henüz spor yapamadım derslerir bitiremedim. Ama ayağımda ve çok rahat ya. İnsanın gerçekten duruşunu düzleştiriyor. 5 gibi spor yapıcam inşallah.

slm kızlar sabah 2dılım ekmek bıraz peynırle yesıl cay içtim arada kahve içtım bugun kızımın okulunda yerlı malı haftası dıye baya bıseyler yaptık malesef okadar yedımkı arkadasım kaldırdı benı masadan :))))kendımı catlıcak gıbı hıssedıyrum bugun daha hıc bısey yemem dayanırım suya bıtkı cayına artık yaaaa öle böle yemedım offfff bınpişmanım

Ben yarım mekik (crunch) yapıyorum.Yazın 50 liraya mı ne almıştım internetten.Ben de koltukta az biraz yamuk otursam, salsam vücudu hemen belim ağrır, bu bana iyi geldi, göbek, üst karın hariç ağrı yapmıyor O da olsun o kadar ki eriyelim.
Sen sanki selülitten bahsederken bacaklarım mı kalın demiştin? Ya da ben uyku sersemi karıştırıyorum. Eğer zaten göbek yoksa, belin de inceyse bence mekikle hayatını hiç zindan etme zaten Sınavında başarılar, umarım istediğin notu alırsın.Off ben de yazın kpss'ye gireceğim.Sınava kalmış 6-7 ay, ben çok biliyormuşum gibi hala çalışmaya başlamadım.Sanki hem diyet hem sınava hazırlık beni zorlar gibi geliyor. Önce bir zayıflayayım da, dersler sonra gelecek inşallah.Kolay gelsin.

Selam.Gruba yeni mi geldiniz? Tanıtım yazısını kaçırdım.
Ben yeni uyandım da, dünyam biraz karışık şu anda
Öyle ise hoşgeldiniz.

Son düzenleme:

Ecet canım haklısın aslında bende göbek pek yok.Çok azıcık yanlarım çıktı simitler o kadar ama onlar hemen eriyor zaten. Benim bacaklar kalın. Onun için bacak egzersizi yürüyüş falan yapmaya çalışıyorum canım ayakkabılar da geldi. İlk spor denememi yaptım. Rahat spor yapılıyor. Sauna eşofman giydim. Belki 1 litre terlemişimdir. Bende yarın spk lisanslamaya giricem. Valla hiç çalışmamıştım bugün bir derse baktım ama bitiremedim onuda saat 6 oldu kızımı almam lazım. akşam belki 1 saat daha çalışırsam 1 ders veririm. Çok kazık sınav ya.

Merhaba,
Yeni geldin galiba, Ya da bende kaçırdım. Öyle ise kendini tanıtırsan seviniriz. Tanışmış kaynaşmış oluruz. Biz çok kaynaşık bir takımız da.

Listeler açıklanmış, 3 kiloya yakın verenler var, gerçi yeni üyeler de var ama çok pis kıskandım.Bir insan bir haftada 3-4 kilo nasıl verir ya?
Bazı kişileri mimledim, her hafta bakacağım.Eğer her hafta 3-4 kilo verirlerse isyan çıkartacağım valla.
82lerde olup 79lara inenler de var, bir ben inemedim yaaa.
Onların yazdıkları mesajlara bakayım, topiklerini gezeyim diyorum da bu da hasetlik, röntgencilik mi olur ondan da çekiniyorum.
Bir de eğer "yok kaçamak yaptım, yok çikolata yedim, onu bunu yedim" diye yazılar okursam kesin bayılırım valla

Hasetlikten çok pis gaza geldim, zaten yediğim yoğurtta gaz yaptı, tam bir gazman oldum yeminle

Kalkınca 200 mekik çekmiştim, bu gece 750'nin altında bırakmayacağım.

O arkadaş benimde dikkatimi çekti . Ben dayanamayıp şöyle bir baktım ama anladığım kadarı ile yeni de değil. Ne yapıyor diye merak ettim ama ipucu bulamadım.
Eskilerde vardır belki. Ama bakamadım o kadar. öğrenirsen bana da haber ver. Merak ettim ya. Bir haftada 3,2 kilo çok ciddi bir kilo. Ama sende güzel verdin bu arada. Kendine haksızlık etme. O kadarcık bünyenin direnmesi normal. Ben şimdi senin beslendiğin gibi bir hafta beslenebilsem anında herhalde 50 kiloya düşerim. Tabii dayanamam.

Yok hafiye gibi araştırmadım ama merakımdan da çatladım
Yani herkesin bünyesi falan farklıdır da ben günde 400 kalori üstüne çıkmıyorum, kuş kadar yiyorum, spor da yapıyorum ama buna rağmen 3,5ları bir haftada göremiyorum, o yüzden çok merak ettim.

Neyse ben mekiğime geri döneyim, bu bir kaç gün hasetimden mekik şampiyonu olacağım kesin

haftada 3 kg nasıl vermiş merak ettım tek tek baktım ama pek anlamadım , bugun doktorum programında 120 kg ile diyete baslayan bır program vardı , ayça hanım dıyetısyen haftada 2 kg verelicek bir liste verdi dinledim ama bir türlü uygulayamıyorum

mrb kızlar nasılsınız bakalım bende bu gn ipin ucunu kaçıranlardanım sabah ve öğlen çok iyi geçti ama benimde oğlanın bu gün yerli malı haftasıydı aman Allahım ben neler yedim öle hiç yazmasam çok daha iyi olur((
akşam bişey yemedim 50 mekik,15 dk pilates fazla sporda yapamadım çok kötüyümya(

basarı hıkayelerınde bır bayan var 45 kg vermıs .....sureklı haşlama yemiş , yağ , tuz , şeker yok...ama artık cok yemek yıyemıyormuş , midesi agrıyormuş ..

Geçen bende lahana diyetinde görmüştün kız daha önce anoreksiya geçirmiş şimdi 52 kilo falan zayıflayıcam diye annesinden gizli lahan diyeti yapıyordu. Sanırım hala kurtulamamış anoreksiya etkisinden. O kadar ciddi bir şey geçir sonra gel lahana diyeti yap.

basarı hıkayelerınde bır bayan var 45 kg vermıs .....sureklı haşlama yemiş , yağ , tuz , şeker yok...ama artık cok yemek yıyemıyormuş , midesi agrıyormuş ..

Ay o başarı hikayeleri beni çok motive etmişti. Zaten buraya da onları gördükten sonra başlamıştım.

iyi geceler arkadaşlar!
kahvaltım:2 yumurta, yeşil çay 2 ceviz
öğle:1 elma
akşam:kıymalı yumurta salata yoğurt.
Feriha yı izlerken de patlamış mısır.

iyi geceler arkadaşlar!
kahvaltım:2 yumurta, yeşil çay 2 ceviz
öğle:1 elma
akşam:kıymalı yumurta salata yoğurt.
Feriha yı izlerken de patlamış mısır.

tı tı tı tı tıııı bide ben kendime az kendime az yiyor diyorum kız buneeeeee

ya ben ferihaya pek bakamadım neoldu en son???

benim bugün yediklerim:

sabah yarım dilim ekmek
arada yarım dilim ekmek
öğlen: salata 2 yumurta
akşam: pilav

su 3 litre içtim
spor yarım saat yürüyüş

Feriha baydı valla, sümsüklüğü aynı Mahidevran gibi.Yok Feriha'nın yalanı, yok bilmemnesi, taş olsa insan çatlar arkadaş.İlk sezon gene adam öğrendi öğrenecek heyecanı vardı şimdi kaç bölümdür bıy bıy.O sümsük haliyle de hocasından, playboyuna kadar peşinde adam gezdirmiyor mu gelde sıkma ümüğünü.Zaten hasetlenmişim çok kilo verenlere.Gittim geldim mekik çektim, artık izlemeyeceğim bu diziyi, gına geldi.Ben haftada bir Hürremê bakarım yeter.

Behlül mekiğe kaçar.

hıhıhı :))) ya ben feriha dizisine güveniyorum daha heyecanlaır bu diiziii

kızlar bu arada 12 dk sonra 17 aralık olcak doğum günüm bakalım eşim gece yarısı olunca kutlamak aklına gelcekmi :)

hıhıhı :))) ya ben feriha dizisine güveniyorum daha heyecanlaır bu diiziii

kızlar bu arada 12 dk sonra 17 aralık olcak doğum günüm bakalım eşim gece yarısı olunca kutlamak aklına gelcekmi :)

Nice mutlu yıllara başkan.Umarım eşinle birlikte nice mutlu, sağlıklı ve de fit yıllar geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…