Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlarrrr,

Yoğurt ve yeşil çaylı bir güne daha merhaba
Yarınki doğumgünü yemeği için alışverişe çıkacağım. 3 çocuğa 3 oyuncak, tartı için yedek dahil piller ve kendime olmayacak bir kaç kıyafet alacağım
70-74te 40 beden giyiyordum gerçi şimdi 80 kiloyum ama gidip kendime 40 beden bir elbise ve pantalon alacağım.Onlara baktıkça ve içlerine giremedikçe daha da gaza gelirim diyorum.

Gizemli Japon olayını ailecek çözdük kızlar bu arada.Dün eşim apartmana girerken kapıcıyı görmüş."Üst kattakiler taşındı mı? Benim hanım Japon görmüş üst kata anahtarla girerken" demiş.Adam da "üst kattakilerin çocukları için yabancı dadı tutmuşlar, o japon, çocukların hocası yani" demiş. Ondan anahtar vermişler.Neyse içim rahatladı. Gene de ilgiinç geldi.Rus falan bakıcıları çok duymuştum da Japon bakıcı garibime gitti.Yeni trend bu demek ki

Neyse ben kaçar, bugün koş koşlu bir gün olacak.

Herkese hafif ve sağlıklı bir haftasonu dilerim.

Merhaba Aranızda Olmaktan Çok Mutluyum
Sizlerle beraber mutlu mutlu zayıflıcam içinde mutluyum

Kuralları Bilmiyorum nerden göre bilirm ?????

Birde Bugün yediklerim
[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karnabahar Haşlama[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]32[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]kepekli makarna pişmiş[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 100 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 100 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]116[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Mercimek Yemeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]260[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]110 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]87.34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Muz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]dost süt [/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 200ml[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]29.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Nestle Nesfit Sade[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]142.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]775.64 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarrr ben elma kompostosu içmek istiyorum ama 163 kalori fln çıkıyor
ama annemin yaptığı komposto tatlandırıcı ile yapıldı(annem diyabet hastası)
ne yapsam hastalık dönemimde yaklaşıyor tatlı çekiyor canım

Hoşgeldin Hasekii,

Bir ara vakit bulduğunda kendini tanıt please.Boyunu, posunu işini , gücünü ki seni daha iyi tanıyalım.
Ben tanıtayım kendimi; bana burda Malkoçoğlu derler, abidik gubidik diyetler yaparım, mekikte ramboyumdur, buraya sık sık "300-500 mekik çektim" diyerek arkadaşları motive ederim.29 yaşındayım, İstanbulluyum, şu an çalışmayan bir ingilizce öğretmeniyim, o yüzden bol vaktim olduğundan sürekli yazarım.1.80 boyum var, 90dım 80lere indim.68 kilo olup, 38 bedene kendimi soktuğum an buralardan ışık hızıyla kaçacağım Evde bir İran kedim, üst katımızda Japon bir bakıcı, Alman iştahına sahip bir de kocam var.

Topik kurallarını başkan ve diğer arkadaşlar daha iyi anlatır ama genel itibari ile yediklerimizi, içtiklerimizi yazalım, sporumuzu, içtiğimiz su miktarını belirtelim, başka arkadaşların menülerinde gözümüze çarpan sıkıntılar varsa onları uyaralım, mutlaka arada mızmızlanan, morali bozulmuş ya da ipin ucunu kaçıran arkadaşlar oluyor, onları tekrar gaza getirelim, sırf görev icabıyla günde bir mesaj atmayıp, paylaşımda da bulunalım, sevelim sevilelim işte Bir de perşembeleri kilomuzu bildiriyoruz çünkü başkan yurtdışında yaşıyor ve de cuma günleri çalışıyor.Bu yüzden her perşembe biz bildirimde bulunuyoruz, listeler cuma asılıyor.

Bazı arkadaşlar çalıştığı ve de akşam yoğun olduklarından sabahları aktif oluyorlar.Genelde haftasonları herkes dışarda ya da yoğun olduğundan burası daha sakin oluyor.

Valla Ne Güzel Anlatın Kendini Bayldım Kanımca Çook Sempatiksin ,Sıcak Karşılaman için çok teşekkür ederim
Ben 20 Yaşındayım Kilo Takıntılı olan biriyim 162 boyum ve şuan 57 kiloyum ,bu durumu 2 aşamaya böldüm 1. aşama 54 inmek 2. aşama 52 ye inmek
Bende İstanbulluyum Annemle birlikte kalıyorum babam vefat etti yuvarlanıp gidiyoruz,Öğrenciyim üniversite terkim(bölümümü sevmedim ondan) şimdi tekrar hazırlanıyorum
Saçımla ve kilomla takıntılıyım değişim arıyorum yıllardır kurtulamadığım yandaki bel simitlerimden kurtulmak istiyroum :):)

Bugün Yediklerim

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"]1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]SUSAMLI GALETA-UZUN [/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütaş Süzme Peynir [/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 100gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]131.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 DİLİM(22 GR)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karnabahar Haşlama[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]32[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 100 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 100 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]116[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Mercimek Yemeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]260[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]110 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]87.34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Muz[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][14][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1246.24 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hıhıhı :))) ya ben feriha dizisine güveniyorum daha heyecanlaır bu diiziii

kızlar bu arada 12 dk sonra 17 aralık olcak doğum günüm bakalım eşim gece yarısı olunca kutlamak aklına gelcekmi :)

doğum günün kutlu olsun. Mutlu, zayıf, sağlıklı büyü. Ama yaşlanma.

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin. Bende senin gibi 57 kiloyum ama benim hedef 48. Boy yok ta bende 155cm falan vardır herhalde. Ben kısaca 1,5 metreyim derim. Bende evliyim, bankacıyım, 29 yaşındayım, 2,5 yaşında mız mız bir kızım var. Bende ondan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Burda herkes kafasına göre diyet yapıyor. Sonra paylaşıp yorum yapıyoruz bazen de birazcık kocamızı, kaynanamızı, diğer gruptakinleri çekiştiriyoruz. Elma kompostosununda zararı olmaz herhalde. Tatlandırıc ile yapıldı ise bir elma 80 kalori falan olsa bu da masum görünüyor.

Kızlar benim sınav bitti. Ama bugün hep dışarıdaydım o yüzden diyet gitti.
Sabah dışarıda poğaca ve 1 dilim su böreği, öğlen ayvalık tostu(ketçap mayonez falan yoktu)
1 paket de gofret yedim.
Ama arada 3 saat falan avm de durmadan koştum kıyafet arıyordum.
Sonra akşam üstüde başka bir avm de 1 saat koştum. Herhalde yediklerimi yakmışımdır.
Ama kıyafet bulamdım kızlar. Hiç mi bir şey olmaz ya.

Hoşbuldukk Canımm Herkez Bende Büyük Galiba :) Bir sürü Ablam Olucak
1.55 boyunda bir hatunda kanımca çok çekici olabiliyor :)Biblo Gibisin ozamn:)
Kızın Varmış Allah bağışlasın, Bende çekiştiricek kayanana koca yok ama bendede yenge hala var

Cevabın içinde teşekkür ederim yarın bir kase içicem ozamn:)

Porsiyon olayı çok ilginç ya.Ben bir ömür porsiyon= koca bir tabak mantığındaydım
Geçen makarna ile ilgili bir şeyler araştırıyordum.
1 porsiyon makarna atıyorum 200 kaloriymiş, canmış kanmış falan.
Ya koca tabak makarna nasıl 100-200 kalori dedim, altta açıklama varmış: Bir porsiyon makarna = yarım nescafe fincanı.
Çüşşş dedim.Bildiğin türk kahvesi fincanı, yani 1,5 kaşık falan.Hiç ağzımı bulaştırmam daha iyi.Hoş, uzunca zamandır makarna yemiyorum ama olsun.Bu arada makarna deyince, 1-2 sene önce Ajda Pekkan bir programdaydı.Demişti ki " 12 senedir ağzıma makarna sokmuyorum". Ben de gaza gelip, gecenin yarısında makarna pişirip "bak sen yiyemiyorsun ama ben yiyorum muhahaha" yapmıştım.Sonuçta ne oldu? Ajda makrana yemiyor ve fit, ben ise yediğim için dobişkoooo

Sezen sınav nasıldı? Verebildin mi acep? Ben de alışverişe gittim 3 saat heder oldum.Yeni yıl diye nasıl fiyatları çekmişler anlamadım valla.Her şey ateş pahasıydı.Hatta aldığım saç boyası hep 12-13 dü, boyaları bile 16 yapmışlar.Yuuh dedim. Mango falan hep ucuzdur ya, 38 beden bir iki şey alayım dedim.Uyduruk pantalonları bile 29-30 lira.Çok gezen vardı, ana baba günüydü ama herkesin eli benim gibi boştu Bu kazık fiyatlarla anca kendilerini kazıklayıp, kandırıyorlar.

Hasekii, kilon azmış, ne güzel.Evet ben sempatik falanım ama 3-5 kilo fazlası olanlara karşı değilim (hasetimden çatlıyorum ondan)
Benim de annem Haseki de çalışıyor, nickini ayrıca sevdim Baba konusunda da başın sağolsun, hoş bende baba var mı yok mu o da ayrı bir konu ya neyse anneler candır ya, Allah başımızdan onları eksik etmesin.
Spor yapıyor musun? Sanırım kaloriye dikkat ederek zayıflama yolundasın? Belirli bir limitin var mı? (1000 kalorilik beslenme-1500 gibi).Bir de eğer yeni başlamadıysan nasıl sonuçlar aldın? İşe yaradı mı uzun soluklu yani? Paylaşırsan sevinirim.

Bu arada saçlarım siyaha yakındı, yazın güneşle ve papatya suları ile rengini kırmıştım.Sonra da koyu kahveye açık renklere boyaya boyaya getirdim.Bugün birazda alışveriş yorgunluğundan açık kumral (8.0) aldım.Tonu biraz daha kırılsın diye.Ay paketin üstündeki kadın direkt Rus kadını gibi, civciv sarısı saçlar.İster misiniz ben de bugün Türk yatayım yarına Rus kalkayım? Birazdan saç baş boyama işlemine girişeceğim, inşallah rezil olmam, yarın bir de akşam yemeğine gideceğim, tam rezillik olur.

Spor yapıyorum canım(onada spor denirse) pazartesi platese salı fitnessa diyer 3 gün evde koşu bandında 5.5 hızla 30 dk yürüyorum canım
Ben Bir site aracığıyla kalori sayamı yapıyorum ,sınırım 1214 kalori(100-200 kal. geçiyor akşam açlıktan ölüyorum)eyer bu kadar kalaori alırsam ocak 31 tam 54 olucakmışım
Benim annemde samatya hastanesinden emekli(memurmuş)

Bu Arada Benim saçlarım da siyah kara kara düşünüyorum kahveye dönmek için nisan ayına kaldı o iş artık:) Sanada Kolay Gelsin canım,iyi düşün iyi olsun fıstık gibi ol inşallahhhhh .............

(de eğer yeni başlamadıysan nasıl sonuçlar aldın? İşe yaradı mı uzun soluklu yani? Paylaşırsan sevinirim.)

Eyer uyarsan çok iyi daha öncede denedim evet veriıyosun ama söyle bir durum var
kendimden örnek vericem meselaa

işte ben 54 kilo olmak istiyorum ocağın 31 rine kadar sana 1214 kalori veriyor
ama aşıyorsun canım ister istemez çünki miden yemeğe alışmış miğdesi büyümüş birine 1200 kalori olurmu olmaz
bende ipin uçunu kaçıyorum akşamları fena azıcıkıyorum

en iyisi diyetisyen ama oda pahalı :)

Spor sayılırsa demişsin ama maşallah yani. Daha ne olsun. Haftada 5 gün spor yapıyosun. Ben valla haftaa 3 gün zor evde zor aerobik yapıyorum.

Kızlar saç boyası demişken bende yarın kızıl alıcam. Benim saçlar koyu kumral. Ama ben kızıl saç hastasıyım. Şçyle kırmızıya yakın kızıl olacak ama. Rengini tutturamıyorum gerçi her zaman. Kuaföre hiç uaptıramıyorum bir kere yaptırdım rezil ettiler. Aslında üst üste boyayınca oluyor ama bu seferde saçlar çok yıpranıyor.

Kızıl saç yanlış geri dönmesi zor bir şaçtır gerçi sen daha iyi biliyorsundur ama yani söyliim dedim

ooo o kadar hürrem den bahsedince haseki sultan gelmiş burası tam muhteşem yüzyıl olmus...hosgeldın canım ben bu grubun en yaşlısı ve en kilolusuyum :))

35 yasındayım , kusadasında yaşıyorum , bır kızım var , toka tasarımcısıyım , kılo vermek ve yaza kadar zayıflamak ıstıyorum ama bogazımı tutamıyorum :))

selam kızlar nasılsınız
misafirlerim vardı dün akşamdan beri.
bol kaçamaklı bir gün oldu. yediklerimi ne siz sorun ne ben söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…