- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Hoşgeldin Hasekii,
Bir ara vakit bulduğunda kendini tanıt please.Boyunu, posunu işini , gücünü ki seni daha iyi tanıyalım.
Ben tanıtayım kendimi; bana burda Malkoçoğlu derler, abidik gubidik diyetler yaparım, mekikte ramboyumdur, buraya sık sık "300-500 mekik çektim" diyerek arkadaşları motive ederim.29 yaşındayım, İstanbulluyum, şu an çalışmayan bir ingilizce öğretmeniyim, o yüzden bol vaktim olduğundan sürekli yazarım.1.80 boyum var, 90dım 80lere indim.68 kilo olup, 38 bedene kendimi soktuğum an buralardan ışık hızıyla kaçacağımEvde bir İran kedim, üst katımızda Japon bir bakıcı, Alman iştahına sahip bir de kocam var.
Topik kurallarını başkan ve diğer arkadaşlar daha iyi anlatır ama genel itibari ile yediklerimizi, içtiklerimizi yazalım, sporumuzu, içtiğimiz su miktarını belirtelim, başka arkadaşların menülerinde gözümüze çarpan sıkıntılar varsa onları uyaralım, mutlaka arada mızmızlanan, morali bozulmuş ya da ipin ucunu kaçıran arkadaşlar oluyor, onları tekrar gaza getirelim, sırf görev icabıyla günde bir mesaj atmayıp, paylaşımda da bulunalım, sevelim sevilelim işteBir de perşembeleri kilomuzu bildiriyoruz çünkü başkan yurtdışında yaşıyor ve de cuma günleri çalışıyor.Bu yüzden her perşembe biz bildirimde bulunuyoruz, listeler cuma asılıyor.
Bazı arkadaşlar çalıştığı ve de akşam yoğun olduklarından sabahları aktif oluyorlar.Genelde haftasonları herkes dışarda ya da yoğun olduğundan burası daha sakin oluyor.
hıhıhı :))) ya ben feriha dizisine güveniyorum daha heyecanlaır bu diiziii
kızlar bu arada 12 dk sonra 17 aralık olcak doğum günüm bakalım eşim gece yarısı olunca kutlamak aklına gelcekmi :)
kızlarrr ben elma kompostosu içmek istiyorum ama 163 kalori fln çıkıyor
ama annemin yaptığı komposto tatlandırıcı ile yapıldı(annem diyabet hastası)
ne yapsam hastalık dönemimde yaklaşıyor tatlı çekiyor canım
Aramıza hoşgeldin. Bende senin gibi 57 kiloyum ama benim hedef 48. Boy yok ta bende 155cm falan vardır herhalde. Ben kısaca 1,5 metreyim derim. Bende evliyim, bankacıyım, 29 yaşındayım, 2,5 yaşında mız mız bir kızım var. Bende ondan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Burda herkes kafasına göre diyet yapıyor. Sonra paylaşıp yorum yapıyoruz bazen de birazcık kocamızı, kaynanamızı, diğer gruptakinleri çekiştiriyoruz. Elma kompostosununda zararı olmaz herhalde. Tatlandırıc ile yapıldı ise bir elma 80 kalori falan olsa bu da masum görünüyor.
Porsiyon olayı çok ilginç ya.Ben bir ömür porsiyon= koca bir tabak mantığındaydım
Geçen makarna ile ilgili bir şeyler araştırıyordum.
1 porsiyon makarna atıyorum 200 kaloriymiş, canmış kanmış falan.
Ya koca tabak makarna nasıl 100-200 kalori dedim, altta açıklama varmış: Bir porsiyon makarna = yarım nescafe fincanı.
Çüşşş dedim.Bildiğin türk kahvesi fincanı, yani 1,5 kaşık falan.Hiç ağzımı bulaştırmam daha iyi.Hoş, uzunca zamandır makarna yemiyorum ama olsun.Bu arada makarna deyince, 1-2 sene önce Ajda Pekkan bir programdaydı.Demişti ki " 12 senedir ağzıma makarna sokmuyorum". Ben de gaza gelip, gecenin yarısında makarna pişirip "bak sen yiyemiyorsun ama ben yiyorum muhahaha" yapmıştım.Sonuçta ne oldu? Ajda makrana yemiyor ve fit, ben ise yediğim için dobişkoooo
Sezen sınav nasıldı? Verebildin mi acep? Ben de alışverişe gittim 3 saat heder oldum.Yeni yıl diye nasıl fiyatları çekmişler anlamadım valla.Her şey ateş pahasıydı.Hatta aldığım saç boyası hep 12-13 dü, boyaları bile 16 yapmışlar.Yuuh dedim. Mango falan hep ucuzdur ya, 38 beden bir iki şey alayım dedim.Uyduruk pantalonları bile 29-30 lira.Çok gezen vardı, ana baba günüydü ama herkesin eli benim gibi boştuBu kazık fiyatlarla anca kendilerini kazıklayıp, kandırıyorlar.
Hasekii, kilon azmış, ne güzel.Evet ben sempatik falanım ama 3-5 kilo fazlası olanlara karşı değilim(hasetimden çatlıyorum ondan)
Benim de annem Haseki de çalışıyor, nickini ayrıca sevdimBaba konusunda da başın sağolsun, hoş bende baba var mı yok mu o da ayrı bir konu ya neyse anneler candır ya, Allah başımızdan onları eksik etmesin.
Spor yapıyor musun? Sanırım kaloriye dikkat ederek zayıflama yolundasın? Belirli bir limitin var mı? (1000 kalorilik beslenme-1500 gibi).Bir de eğer yeni başlamadıysan nasıl sonuçlar aldın? İşe yaradı mı uzun soluklu yani? Paylaşırsan sevinirim.
Bu arada saçlarım siyaha yakındı, yazın güneşle ve papatya suları ile rengini kırmıştım.Sonra da koyu kahveye açık renklere boyaya boyaya getirdim.Bugün birazda alışveriş yorgunluğundan açık kumral (8.0) aldım.Tonu biraz daha kırılsın diye.Ay paketin üstündeki kadın direkt Rus kadını gibi, civciv sarısı saçlar.İster misiniz ben de bugün Türk yatayım yarına Rus kalkayım?Birazdan saç baş boyama işlemine girişeceğim, inşallah rezil olmam, yarın bir de akşam yemeğine gideceğim, tam rezillik olur.
Spor yapıyorum canım(onada spor denirse) pazartesi platese salı fitnessa diyer 3 gün evde koşu bandında 5.5 hızla 30 dk yürüyorum canım
Ben Bir site aracığıyla kalori sayamı yapıyorum ,sınırım 1214 kalori(100-200 kal. geçiyor akşam açlıktan ölüyorum)eyer bu kadar kalaori alırsam ocak 31 tam 54 olucakmışım
Benim annemde samatya hastanesinden emekli(memurmuş)
Bu Arada Benim saçlarım da siyah kara kara düşünüyorum kahveye dönmek için nisan ayına kaldı o iş artık:) Sanada Kolay Gelsin canım,iyi düşün iyi olsun fıstık gibi ol inşallahhhhh .............
Kızlar saç boyası demişken bende yarın kızıl alıcam. Benim saçlar koyu kumral. Ama ben kızıl saç hastasıyım. Şçyle kırmızıya yakın kızıl olacak ama. Rengini tutturamıyorum gerçi her zaman. Kuaföre hiç uaptıramıyorum bir kere yaptırdım rezil ettiler. Aslında üst üste boyayınca oluyor ama bu seferde saçlar çok yıpranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?