Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

10 sene önce üniversite 1deyken kızıla boyamıştım.10 senedir o kızıl gitmedi desem Gerçi rapunzel gibiyim kestirmiyorum sık, bir de kahve boyalarda bile kızıl yansıma var ya beni ayar ediyor.Bir siyah bir de kızıl insanı bıkınca çileden çıkarıyor.Ama bazılarına da çok yakışıyor.
Bir de 10 yıl ve üstü aynı saç renginde olanlara da hasetleniyorum kızlar.Ben ya karamel yaparım, ya siyah ya kahve, bir ara sarı bile yaptım.Yani rengini bulmuş birisi değilim.Sanki hepsi bana yakışıyor ama 1 sene geçince artık yakışmıyor Çabuk sıkılıyorum.Tipik yay burcu işte.

Şu köpük boyalardan aldım şimdi, eşimin keyfini bekliyorum.Köpük möpük beni gene yoruyor, veriyorum eline, sürdürüyorum , sonra da boyun, saç masajı yaptırıyorum, eğer renk kötü çıkarsa da "senin yüzündeeeen oldu" diye haykırıyorum, rahatlıyorum

Merhabalarr :) ozamn sen bizim valide sultanımızsın :) kuşadası çok güzel bir yerdir severim :)

hahahaha valide sultan ben , hürrem de winston....ahahahaaaa hayran kendısı hürrem'e

kuşadası evet özellikle kışın kımsecıkler yok ama ben izmirimi degısmem ..

ben de yıllarca kızıl kullandım sonra kahve tonları çikolata fln.
en sonunda bıraktım boya işini kendi rengine döndüm. daha saçımda beyaz yokken kendi rengiyle gezeyim dedim.
okuldaki 50 yaşındaki hocalara baktım, dibi çıkınca boyamak zorunda, öyle olmadan doğal güzelliğimi yaşayayım dedim..

bu arada size bir alıntı:
1200 kalorinin altında diyet yapmak insülin direncini arttırır ve kilo aldırır.

Ben yeni üyeyi sevmedim çok pis de hasetlendim baştan duyurayım.Neden mi?
Biiiiiiirrrrr ; ellili kilolarda bir pis sıska kendisi..
İkiiiiiiii; spor yapmıyorum demiş ama koşuyormuş, fitnes yapıyormuş, plates yapıyormuş. (Daha ne olacaktı, bari bir de güreş tut)
Üçççççç; Verilecek 3-5 kilosu varmışşşş (gene pis sıska kategorisine giriyor)

Ayrıca rambo lakabımı elimden alacak diye de çok pis tırsıyorum, bu saatten sonra güreşe mi başlasam ne yapsam da daha sporcu malkoçoğlu gözüksem

hahahaha valide sultan ben , hürrem de winston....ahahahaaaa hayran kendısı hürrem'e

kuşadası evet özellikle kışın kımsecıkler yok ama ben izmirimi degısmem ..

Sen de mahidevran ol bari diyeceğim de o da pek sümsük ıyy.

Hürrem'i seviyorum evet.Bu dünyada bir Hürrem, iki Akrep Nalan.İkisi de benden şişman.Hihohoyytt Onlara bakıp "ben ne zayıfım yarabbim " diyorum ondan çok seviyorum kendilerini

65 e düşeyim küt kestırdıgım saclarımı kızıla boyatıp dişlerimide beyazlatıp imaj yapıcam....hastayım kızıl renge...

Sıskamı Benmi aslaa deyilim keşke öyle olsam keşkeee nerdeeee
yağlıyım çok yha birde öyle sıkı spor deyil haftada 2 kere ismekin kursu o spor gözünüzde büyütmeyin :)
Aranızda Hürrem Varmı asıl ben ondan tırsıyomm

Son düzenleme:

Bu Çok Korkunç o yüzden 3-4 gündür kilom sabit

Kızıl yakışır destinam'a diyeceğim ama gül cemalini henüz görmüş değilim Kızıl iddialı bir renk, süper etkileyeci olacağından kuşkum yok.Bu arada 65 nerden çıktı, hedeflerimiz de aynı değil miydi yaa? İkimizden 68 olunca buralardan el ele "muhahaha biz zayıfladık gidiyoruz, siz kalın pis şişkolar" diye ayrılmayacak mıyız?

Hasekii, şimdilik öyle olsun bakalım.Ama çok pis hasetlendim İzlemeye aldım seni Umarım uzunca bir süre bizimle kalırsın, topiğimizi de şenlendirirsin diyeceğim ama bu iyi niyetli bir laf mı yoksa beddua mı (hep burda kal , hiç zayıflayama gibi) olur bilemiyorum.Tekrardan aramıza hoşgeldin.

Kızlar, ben eşimin gönlünü yapayım da şu boya işlemi başlasın artık.Üstüm başım boya olur diye, eskilerden bir bikini üstü giydim, evde bikiniyle gezen manyak gibi oturuyorum nicedir.Artık ak saç, kara saç ortaya çıksın bakalım.

Size iyi sohbetler, eğer Rus tipi saçlarım olursa saç topiklerine gelir, acımdan ağlaya ağlaya çözüm ararım valla.
Şans dileyin pls.

Siizinle kalmak benim için büyük bir mutluluk olucaktır :) burda olmak çok güzel:) saçların için iyi sanlar
bende filme kaçıyroum size iyi geceler

Son düzenleme:
bir ara resim koyucaktım dımı ? bende ıhlamurumu ıcıyorum bugun ıkıncı bardagım , sonra yatmak ıstıyorum , sana ıyı boyamalar bacım , sarısın olursan sen kalkarsın altından bısey olmaz

kaptancım S_A cım doğum günün kutlu olsun.
topikte ne çok yay burcu varmış, winston ben sen bizim oğlan

S_A canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bir gün rötarlı oldu ama kusura bakma dün gelemedim..
haseki canım sende hg...
kızlar ben dün annemdeydim ne diyet kaldı ne bişey eşim dio bir hafta yemiyon içmiyon az bişi veriyon onuda gidip bir günde alıyosun orda doğruda dio aslında ben annemlere gitme işine biraz ara veriyim iyisimi...

Hosbulduk golge-Ciceği :)

Sabah yine nsetle nesfit :) akşama kadar dayanıyorum ama 6 tıdan sonra kurt adama dönüşüyorum valaa açlıktan

Öyle yemeğimide yedim
Bir tabak çorba
bir tabak kapuska
ve salata
Yanlız porsiyon olayını ayarlıyamıyorum biraz kaçıyor

Son düzenleme:
kızlar ben dünden beri saçmaladım eşim sürpriz yaptı bana dün geldi bu gün geri döndü ama ben dünden beri ne bulduysam yedim((
neyse artık napalım ödül günü oldu bana:))
nekadar suçlu olsamda yinede dünk menümü yazayım
sabah:
kavurma(5-6 çatal)
minik bi ekmek(buraya kadar soru yoktu)
öğlen:
balık(4 tane uskumru)
salata
biraz lavaş(
ara:
kahve
akşam:
3 köfte(kızarmış)
sporu sabahtan yaptım 14 dk pilates
bu kadar daha ne olsun diceksiniz ama(

Anladımda nası akşam 3 köfteyle durabiliyosun helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…