- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ooo o kadar hürrem den bahsedince haseki sultan gelmiş burası tam muhteşem yüzyıl olmus...hosgeldın canım ben bu grubun en yaşlısı ve en kilolusuyum :))
35 yasındayım , kusadasında yaşıyorum , bır kızım var , toka tasarımcısıyım , kılo vermek ve yaza kadar zayıflamak ıstıyorum ama bogazımı tutamıyorum :))
hahahaha valide sultan ben , hürrem de winston....ahahahaaaa hayran kendısı hürrem'e
kuşadası evet özellikle kışın kımsecıkler yok ama ben izmirimi degısmem ..
Ben yeni üyeyi sevmedim çok pis de hasetlendim baştan duyurayım.Neden mi?
Biiiiiiirrrrr ; ellili kilolarda bir pis sıska kendisi..
İkiiiiiiii; spor yapmıyorum demiş ama koşuyormuş, fitnes yapıyormuş, plates yapıyormuş. (Daha ne olacaktı, bari bir de güreş tut)
Üçççççç; Verilecek 3-5 kilosu varmışşşş (gene pis sıska kategorisine giriyor)
Ayrıca rambo lakabımı elimden alacak diye de çok pis tırsıyorum, bu saatten sonra güreşe mi başlasam ne yapsam da daha sporcu malkoçoğlu gözüksem
ben de yıllarca kızıl kullandım sonra kahve tonları çikolata fln.
en sonunda bıraktım boya işini kendi rengine döndüm. daha saçımda beyaz yokken kendi rengiyle gezeyim dedim.
okuldaki 50 yaşındaki hocalara baktım, dibi çıkınca boyamak zorunda, öyle olmadan doğal güzelliğimi yaşayayım dedim..
bu arada size bir alıntı:
1200 kalorinin altında diyet yapmak insülin direncini arttırır ve kilo aldırır.
Kızıl yakışır destinam'a diyeceğim ama gül cemalini henüz görmüş değilimKızıl iddialı bir renk, süper etkileyeci olacağından kuşkum yok.Bu arada 65 nerden çıktı, hedeflerimiz de aynı değil miydi yaa? İkimizden 68 olunca buralardan el ele "muhahaha biz zayıfladık gidiyoruz, siz kalın pis şişkolar" diye ayrılmayacak mıyız?
Hasekii, şimdilik öyle olsun bakalım.Ama çok pis hasetlendimİzlemeye aldım seni Umarım uzunca bir süre bizimle kalırsın, topiğimizi de şenlendirirsin diyeceğim ama bu iyi niyetli bir laf mı yoksa beddua mı (hep burda kal , hiç zayıflayama gibi) olur bilemiyorum.Tekrardan aramıza hoşgeldin.
Kızlar, ben eşimin gönlünü yapayım da şu boya işlemi başlasın artık.Üstüm başım boya olur diye, eskilerden bir bikini üstü giydim, evde bikiniyle gezen manyak gibi oturuyorum nicedir.Artık ak saç, kara saç ortaya çıksın bakalım.
Size iyi sohbetler, eğer Rus tipi saçlarım olursa saç topiklerine gelir, acımdan ağlaya ağlaya çözüm ararım valla.
Şans dileyin pls.
Hoşbulduk :)Hep Birlikte İnşalah :)haseki aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede hedfine ulaşırsın.
kızlar ben dünden beri saçmaladım eşim sürpriz yaptı bana dün geldi bu gün geri döndü ama ben dünden beri ne bulduysam yedim((
neyse artık napalım ödül günü oldu bana:))
nekadar suçlu olsamda yinede dünk menümü yazayım
sabah:
kavurma(5-6 çatal)
minik bi ekmek(buraya kadar soru yoktu)
öğlen:
balık(4 tane uskumru)
salata
biraz lavaş(
ara:
kahve
akşam:
3 köfte(kızarmış)
sporu sabahtan yaptım 14 dk pilates
bu kadar daha ne olsun diceksiniz ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?