Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu sabah:
1 parça katmer(
biraz peynir
kıymalı menemen(4-5 çatal)
ara:
1 çay bardağı nar suyu
öğlen yemek yemiycem çünkü çok geç yedim kahvaltıyı
akşama:
kuru fasulye(4 yk)
patatesli köfte(fırında) 5 tane
hemen spora başlıyorum
30 dk bisiklet
30 dk pilates
300 mekik
ama kızlar kesinlikle sporun çok faydası var vücudumda acayip bi toparlanma oldu ölçülerimi almıştık 10 gün önce ve 10 gün sonra kesinlikle şok oldum spor yapın kızlar bol bol

Günaydınlar,
Yoğurt ve silah arkadaşım yeşil çay ile kahvaltı faslını kapattım.Akşam 7ye kadar bir şey yemeyeceğim, malum akşam halamın oğlunun doğumgünü yemeğine davetliyim.
Dünyada benden başka pasta görünce kaçan var mıdır bilmiyorum ama kendi doğumgünümde bile pasta yiyemem, o kadar nefret ettiğim bir şey.Bu yüzden pasta aşamasında rahatım ama akşam yemeğinde hele de acılı doğu mutfağında hiç rahat olmayacağım kesin. Çarşamba da eşimin doğumgünü, ona da devasa bir masa hazırlayacağım.O akşam da yemeğin dibine vuracağım.Sonra cumartesi de regl olacağım.Onun şişkinliği Bu perşembe "tekrar 90 olmuşum" dersem, hiç şaşırmayın.Ha pardon sonrasında da yeni yıl sofrası derken 100 bile olabilirim Neyse yeni yılda artık toparlarım.Basküle pil de almayı unuttum.2-3 gündür tartılamıyorum, ay bir rahatım bir rahatım Her gün beni denetliyordu baskül, bu kötü oldu.Sanki kilo alıyormuşum ama tartılamadığım için bunu farkedemiyormuşum gibi geliyor

Akşam yemeğe gitmeden 500-750 arası mekik çekeceğim.Bir tabak bir tabaktır, bari onu önceden yakacak spor olsun diyorum. (Şişman kandırmacası işte)
Şimdilik benden bu kadar, Behlül mekiğe kaçar.
Akşam eğer yediklerimden çok utanmamış olursam gelir, anlatırım
Herkese güzel ve mutlu bir pazar dilerim.

Suhan cım ödül bunun neresinde.
Nerede saçmaladığını pek anlamadım. Yahu bunlar zaten çok normal. Hiç kötü hissetme kendini. Eşin bu arada fark etti mi zayıfladığını.

selam kızlar.
dünkü çılgınlığın ardından bugünkü kahvaltım:

1 küçük dilim börek
1 peynirli yumurta
3 zeytin
Yarım çb badem
1,5 kk tahin helvası
1 sb süt

börek ve helva olmasa çok iyiydi. böyle yiyecekler yedikçe yiyesini getiriyo insanın.
yürüyüş de yapcam bugün

suhan canım bu menüye saçmalamak dediysen normalde ne yiyosun sen?
az yiyyerek hasta olunur, vitaminsiz kalınır vs.
burda bi ben böylüyorum bunları, herkes bir an önce tartıda eksilmenin derdinde.
tartı aynı kalsa ama ben sıkılaşsam memnun olurum tartıya hiç takmam kafamı.

of kızlar ya. ne olur vazgeçin dengesiz beslenmekten, ömür boyu sürecek sağlıklı beslenme önemli olan

ben senin yerinde olsam gün boyu aç kalmazdım, uzun süre açlık kan şekeri dengeni bozcak, yediğin an birden insülin yükselcek.
insülinin görevi kandaki şekeri depolamak, yani akşam yediklerin normalden çok daha fazla depolancak.

kilo verme için kardiyo egsersizleri daha iyi olur. tempolu yürüyüş gibi.
mekik göbek kaslarını sıkılaştırır, yağ yakmaz.

hergün tartılmak da iyi değil, insan çok çıkıcam diye su içmemeye başlıyo. pilin bittiği iyi olmuş

akşam için iyi eğlenceler

bende evde haftanın 3 günü 30 dk 5.5 hız yürüyorum ama işe yararmı bilemiyorum umarım sıkılaşırım

Son düzenleme:
bende evde haftanın 3 günü 30 dk 5.5 hız yürüyorum ama işe yararmı bilemiyorum umarım sıkılaşırım

benim de koşu bandım var. sıkılaştırıyo ama bacak hareketleri yapıyodum videodan o çok işe yaramıştı.
hem yürüyüş hem onu yapınca.
ben bu hafta 5 gün 45 dk 6 hızla yürüdüm. sanırım alıştı vücudum bu yürüyüşe.
ama sporun da 45 dk.dan fazlası iyi değilmiş. çok ağır spor yapmamak lazım.
kaçamak yapmasam vericem şu son kiloları ama her defasında bozuyorum

haseki hoşgeldin bu arada
boyumuz kilomuz çok benzer sanırım. inş beraber mezun oluruz kısa sürede

Kızlar bende gaza geldim spor işinde. Kızım uyudu bugün ve ben sporun dibine vurdum.
Leslie ile 2 mil yürüdüm, üzerine tuğba abla ile 45 dakika plates yaptım. Şimdi de 15 dakika titreşimli kemer takıyorum.
Tuğba ablam deniz kenarında mayo ile serin serin spor yaparken ben sauna eşofmanımla suların içinde bir güzel ter attım. Ayağımda da zayıflatıcı ayakkabılarım. Artık bilinen her yöntemi deniyorum. Spor yapıyorum, zayıflatıcı ayakkabım var, sauna eşofmanım var titreşimli kemer, bu dörtlü beni zayıflatmazda artık liposection yaptırıcam. Tabii diyette yapıyorum. Daha ne olsun. Kaçamaklarıda saymasın artık. Benim hiç suçum yok
bu hafta her sabah 6,30 da kalkmam lazım. 1 haftam kaldı partiye birazcık toparlansa vücudum. Yeni aldığım incelten çoraplarımı da giydin mi? Partinin en güzel kızı olurum atrık.

Tuğba ile plates mi? Yanlış olmuz aeorobik yazacaktım. Zaten kadının platesçi bir hali yok ama. Gerçi aerobik içinde fazla iri ama. Hele bir mayolu videosu var. Orada çok iri duruyor. Kadında zaten boy var maşallah. Onunla spor yaparken kendimi kötü hissediyorum. KAdın dizlerini büküyor falan ya ben dizlerimi bükünce bit kadar kalıyorum. Poy pos yerinde maşallah. Gerçi leslie ablanında basenlerinin maşallahı var. Bu kadar spor yaptıryor kendisi hiç mi yapmıyor diyecem ama hiç yapmasa o kadar konuşarak imkanı yok yapamaz. Kadın susmuyor ya. Ben nefes bile alamıyor o konuşuyor da konuşuyor. Buradan çıkarılacak sonu. onun kadar çok spor yaparsan basenler de genişliyor demek ki? ya da kanında spor yapmadan önce nasıl bir basen varmış da o kadar sporla bu kadara dümüş. Gerçi ben çok fazla yürüyüşün bacakları falan da kalınlaştırdığına inanıyorum. Kararında yapılmalı.

Keşke vücudum leslie sansone gibi olsa nerdeeeee

Kızlar (istanbulda oturanlara sesleniyorum) Avrupada gittiğiniz güvendiğiniz kuaför varmı saçımı açtırıcamda:)

Burada 1 su brdağı kepekli makarna yedim ( ama midem çook bulanıyor) hasta olcam ondan galiba

İnşallah canım yha :) nasıl bir diyet yapıyorsun peki :) onca kilo vermişisn bir sırrın olmalı

10 kiloyu yürüyüşle ve dikkat ederek verdim, tatlıyı haftada bir hafifinden yiyodum yersem. pilav hamurişi vs. yok.
son 3 kiloyu da karatayla verdim ve yürüyüşle yine.
bundan sonrasını nasıl vercem onu bilmiyorum

Sefaköyde melisa var yakınsan. Daha önce bir kaç kez gitmiştim ama saç rengimi hiç değiştirtmedim o yüzden orasını bilmiyorum. Yakınlarımdan da oraya giden çok var.

Keşke vücudum leslie sansone gibi olsa nerdeeeee

.aman yok ya kalçaları çok iri. Bacakları da kalın hem. Gerçi benimki daha kalın ama. selülit yok. Ondan da bende bolcana var. Neyse gerçi kadın benden zayıf.
Ama benim hedefim onun gibi olmak değil zaten. Daha zayıf olmak. Şöyle çıtı pıtı olayım ben. Zaten boyda kısa yaşımdan da epey küçük gösteriyorum. Birazda zayıflasam varya tadımdan yenmem .

Maşallah de nazar deydiricen kendine :)

Bu arada ben mecidiyeköy yakınlarında oturuyorum pek uzak orası bana sağol canım

Sen Bu Azimle Verirsin canım ya , :) darısıbaşımıza
bilmiyorum ya 3 aydır aynıyım. 1-2 kilo alıyorum onu geri veriyorum.
en azından 57 yi görmek istiyorum ama insan az yiyo kilo vermek için, tansiyonum düştü geçen hafta.
okulda 6-7 saat ayaktayım. aslında bu kiloda dursam da olur gibi ama duramıyorum da. bıraktığım an alıyorum.

10-20 kilo fazlası olanlara önemsiz görünüyo ama bu son kilolar büyük sorun gitmiyo kardeşim ya.
hala karnım var mesela, gitsin istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…