kızlar ben dünden beri saçmaladım eşim sürpriz yaptı bana dün geldi bu gün geri döndü ama ben dünden beri ne bulduysam yedim((
neyse artık napalım ödül günü oldu bana:))
nekadar suçlu olsamda yinede dünk menümü yazayım
sabah:
kavurma(5-6 çatal)
minik bi ekmek(buraya kadar soru yoktu)
öğlen:
balık(4 tane uskumru)
salata
biraz lavaş(
ara:
kahve
akşam:
3 köfte(kızarmış)
sporu sabahtan yaptım 14 dk pilates
bu kadar daha ne olsun diceksiniz ama(
Günaydınlar,
Yoğurt ve silah arkadaşım yeşil çay ile kahvaltı faslını kapattım.Akşam 7ye kadar bir şey yemeyeceğim, malum akşam halamın oğlunun doğumgünü yemeğine davetliyim.
Dünyada benden başka pasta görünce kaçan var mıdır bilmiyorum ama kendi doğumgünümde bile pasta yiyemem, o kadar nefret ettiğim bir şey.Bu yüzden pasta aşamasında rahatım ama akşam yemeğinde hele de acılı doğu mutfağında hiç rahat olmayacağım kesin.Çarşamba da eşimin doğumgünü, ona da devasa bir masa hazırlayacağım.O akşam da yemeğin dibine vuracağım.Sonra cumartesi de regl olacağım.Onun şişkinliği Bu perşembe "tekrar 90 olmuşum" dersem, hiç şaşırmayın.Ha pardon sonrasında da yeni yıl sofrası derken 100 bile olabilirim Neyse yeni yılda artık toparlarım.Basküle pil de almayı unuttum.2-3 gündür tartılamıyorum, ay bir rahatım bir rahatım Her gün beni denetliyordu baskül, bu kötü oldu.Sanki kilo alıyormuşum ama tartılamadığım için bunu farkedemiyormuşum gibi geliyor
Akşam yemeğe gitmeden 500-750 arası mekik çekeceğim.Bir tabak bir tabaktır, bari onu önceden yakacak spor olsun diyorum. (Şişman kandırmacası işte)
Şimdilik benden bu kadar, Behlül mekiğe kaçar.
Akşam eğer yediklerimden çok utanmamış olursam gelir, anlatırım
Herkese güzel ve mutlu bir pazar dilerim.
bende evde haftanın 3 günü 30 dk 5.5 hız yürüyorum ama işe yararmı bilemiyorumumarım sıkılaşırım
haseki hoşgeldin bu arada
boyumuz kilomuz çok benzer sanırım. inş beraber mezun oluruz kısa sürede
Tuğba ile plates mi? Yanlış olmuz aeorobik yazacaktım. Zaten kadının platesçi bir hali yok ama. Gerçi aerobik içinde fazla iri ama. Hele bir mayolu videosu var. Orada çok iri duruyor. Kadında zaten boy var maşallah. Onunla spor yaparken kendimi kötü hissediyorum. KAdın dizlerini büküyor falan ya ben dizlerimi bükünce bit kadar kalıyorum. Poy pos yerinde maşallah. Gerçi leslie ablanında basenlerinin maşallahı var. Bu kadar spor yaptıryor kendisi hiç mi yapmıyor diyecem ama hiç yapmasa o kadar konuşarak imkanı yok yapamaz. Kadın susmuyor ya. Ben nefes bile alamıyor o konuşuyor da konuşuyor. Buradan çıkarılacak sonu. onun kadar çok spor yaparsan basenler de genişliyor demek ki? ya da kanında spor yapmadan önce nasıl bir basen varmış da o kadar sporla bu kadara dümüş. Gerçi ben çok fazla yürüyüşün bacakları falan da kalınlaştırdığına inanıyorum. Kararında yapılmalı.
İnşallah canım yha :) nasıl bir diyet yapıyorsun peki :) onca kilo vermişisn bir sırrın olmalı
10 kiloyu yürüyüşle ve dikkat ederek verdim, tatlıyı haftada bir hafifinden yiyodum yersem. pilav hamurişi vs. yok.
son 3 kiloyu da karatayla verdim ve yürüyüşle yine.
bundan sonrasını nasıl vercem onu bilmiyorum
Kızlar (istanbulda oturanlara sesleniyorum) Avrupada gittiğiniz güvendiğiniz kuaför varmı saçımı açtırıcamda:)
Burada 1 su brdağı kepekli makarna yedim ( ama midem çook bulanıyor) hasta olcam ondan galiba
Keşke vücudum leslie sansone gibi olsa nerdeeeee
.aman yok ya kalçaları çok iri. Bacakları da kalın hem. Gerçi benimki daha kalın ama.selülit yok. Ondan da bende bolcana var. Neyse gerçi kadın benden zayıf.
Ama benim hedefim onun gibi olmak değil zaten. Daha zayıf olmak. Şöyle çıtı pıtı olayım ben. Zaten boyda kısa yaşımdan da epey küçük gösteriyorum. Birazda zayıflasam varya tadımdan yenmem .
bilmiyorum ya 3 aydır aynıyım. 1-2 kilo alıyorum onu geri veriyorum.Sen Bu Azimle Verirsin canım ya , :) darısıbaşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?