Çok Haklısın aslında sana katılıyorum işte ilk 10 lar 15le çok kolay verilior azıcık 3 4 kilo adeta inatla gitmiyor ama gayret ha gayretbilmiyorum ya 3 aydır aynıyım. 1-2 kilo alıyorum onu geri veriyorum.
en azından 57 yi görmek istiyorum ama insan az yiyo kilo vermek için, tansiyonum düştü geçen hafta.
okulda 6-7 saat ayaktayım. aslında bu kiloda dursam da olur gibi ama duramıyorum da. bıraktığım an alıyorum.
10-20 kilo fazlası olanlara önemsiz görünüyo ama bu son kilolar büyük sorun gitmiyo kardeşim ya.
hala karnım var mesela, gitsin istiyorum.
Çok Haklısın aslında sana katılıyorum işte ilk 10 lar 15le çok kolay verilior azıcık 3 4 kilo adeta inatla gitmiyor ama gayret ha gayret
ama hrşeyden önemli olan sensin diyetisyene gitmeyi hiç düşündünmü
bi kere gittim diyetisyene, devlet hastanesine endokrine gitmiştim şeker tiroid vs baktırmıştım. 72 kilo flndım ozaman diyetisyene sevk ettirdim
günde 8 dilimlik bi diyet listesi verdi, hiçbişey sormadı bile. 2 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe denktir fln gibi bi tablo verdi elime yolladı beni.
özele gidicektim eğer kendim yapamasaydım ama çok rahat verdim kendim kiloları.
ezbere iş yapıyo diyetisyenler.
şok diyet vereni bile var, sorsan sağlıklı beslenmekten fln bahsederler.
kendi kendimin diyetisyeni oldum, daha doğrusu yaşam koçu
boyuma yaşıma göre ideal kilom 57 çıkıyo benim, 1 kilo fazlam var, bunu takmıyorum ama vücudum istediğim gibi olsun istiyorum.
bir de yaşlanınca kilo vermek zorlaşıyo almak kolaylaşıyo, şimdiden önlem alayım diyorum
Maşallah de nazar deydiricen kendine :)
Bu arada ben mecidiyeköy yakınlarında oturuyorum pek uzak orası bana sağol canım
Senin zaten diyetisyenlik bir halin kalmamış. Maşallah kendi azmin yetmiş sana.
Bende daha önce senin gibi yapmıştım. Ve yaptığında çok haklısın. Bende 48 kilo olmak istiyordum bundan 3-4 sene önce 48 oldum sonra da 45 kiloya 1 ayda falan düştüm ama deli gibi spor yapmıştım. Sonra dediğin gibi geliyor geri o fazla verdiin kilolar ve 48 kiloda uzun zaman kaldım. Sonra 52 ye kadar çıktım ve 52 kilo iken hamile kalıp 63 kilo ile doğum yaptım. Ama kızım 4 aylık olduğunda 53,5 kilo idim. Sonra tabi kendimi frenlemeyipo 58 kiloya hatta 61 kiloya kadar çıktım. Şimdi yeniden 48 olmam lazım.
Aman maşallahlık bir tarafım yok. Tamam gencim, güzelim ama selülitliyim ve şişkoyum. Bunlarda birbirini götürür. Elde bir şey de kalmaz.
ben hep 72-3 kiloydum liseden beri, hiç kilo veremem sanıyodum. ama başardım, zor değilmiş. zaten başlarda hızlı gidiyo.
deli gibi spor yapmak da iyi değil deniyo ama benim sporsuz çok zor bundan sonrası
mutlaka deliyorum diyeti, kilo verirken de arada kaçamak yapıyodum, öyle katı diyetlere gelemiyorum
canım seni görmek bana moral veriyo çünkü başlangıç kilon benle aynı sayılır bende hiç inemem gibi geliyo ama senin çizelgeni görmek beni motive ediyo bende kendi bildim bileli kiloluyum bir sefer 57 ye düşmüştüm liseden sonra dersaneye giderken ama çok uğraşmıştım sonra bu kist için içtiğim ilaçlarla aldım veremedim birdaha bu sefer kararlıyım inş...
Güzelleiğine maşalahh
Endersaraç bir muhaneye 500 istiyor bu arada aazım uçukladı
başarırsın canım.
eve gelen misafir çerçevedeki fotoğrafı gördü önceki seneden. bu sen misin diye şaşırdı
çok değişmişsin çok güzel olmuşsun vs. dedi. üzülüyorum o halde senelerce yaşadım.
şimdi de 3-4 kilom kaldı sonrasında sıkılaşma inş.
Ender saraç benim favorim valla. bugün eşimle konuşuyorduk piyangodan para çıkınca benim hayalim ender saraç a gitmek, zayıf bile olsam gitmek istiyorum o adama.
Bitkilerle falan uğraşmasını çok seviyorum. mesela ben internetten bir bitki görüyorum onu araştırıyorum o hafta ender abi bir proğramda ondan bahsediyor.
Ben bitkileri çok severim. Birde böyle tadına bakınca neye iyi geldiğini anlayabiliyorum. İlgiden herhalde. İş yerinde birirnin başı ağrısa üşütse hemen bana gelir, ne içeyim diye.
İyi akşamlarrrr,
Şimdi eve geldim ve içimde olmayan çocuk sevgisi iyice köreldi.20 büyük 20 çocuk aynı odada ve ben resmen delirdim.1,5 sendir evliyim doğal olarak "ne zaman çocuk yapacaksınız? " sorusu beni ifrit ediyor arkadaş.Yapacaksak biz yapacağız, size ne diye haykırasım geliyor resmen.Tamam çocuk candır, kandır, dünyanın 8. harikasıdır falan ama ben düşünmüyorum arkadaş.Herkes evlenir evlenmez yapmak zorunda mı? 2 tane 3 tane yapmam da ilerde çok istersem bir tane yaparım, nedir bu ısrar Allah aşkına?Kesin yarın öbür gün yapsam bu sefer de "buna kardeş lazım, onu ne zaman yapacaksınız? " derler.Valla kendimi şehzade doğurmak zorunda olan Hürrem gibi hissettim.
Yediklerim normal insan yemekleriydi.Çorba içtim, 2 acılı dolma yedim, biraz da salata.Yanında da ayran.Pastadan nefret ederim, yemedim.2 bardakta şekersiz çay içtim.Ama gene de benim abidik gubidik diyetlerime göre fazlaydı.
Yoruldum valla, başım da şişti.Mekikle falan uğraşmayacağım bu gece.
yürüyüş basen yapıyomuş demişsiniz
benim basenler ondan mı oldu acaba bana genetik gibi geliyo aileye bakınca.
napsak bu basenleri yahu
Ay ne güzel lokman hekim gibisin :) canım yha baş ağrısına ne iyi geliyor zman zaman başım ağrıyor
Eşimin hazırlanmasını beklerken kendimi Erol Atar ilan edip, fotoladım.
Gerçi siyahın inceltici etkisi var ama eski yüklediğim fotoya bakınca biraz incelmiş olduğumu farkettim.
Arada sizler de ekleyin kızlar, eski hal, yeni hal dedikodusu yaparız
Eki Görüntüle 309771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?