Eşimin hazırlanmasını beklerken kendimi Erol Atar ilan edip, fotoladım.
Gerçi siyahın inceltici etkisi var ama eski yüklediğim fotoya bakınca biraz incelmiş olduğumu farkettim.
Arada sizler de ekleyin kızlar, eski hal, yeni hal dedikodusu yaparız
Eki Görüntüle 309771
VAVVVVVVVVVVV
çiddi fark etmiş canım ya. Süper görünüyorsun rapunzel.
Göbek te erimiş bayaa ya. 500-700 mekik işe yarıyor gerçekten.
Nazarlık tak kendine akşam nazar değmesin.
boy da yerinde maşallah güzel hatunsun
ben bu sayfaya eklemiştim eski yeni hal diye ama bulamadım sayfayı size göstercektim
Evet ya ben şimdi yine baktım yürüyüşe galiba bacakları kalınlaştırıyor. eğer bacaklar yağlı ise bunlar kasa dönüşüyor ve bacaklar kalınlaşıyor.
kalınlaşır ama düzgün de görünür tabii. En fazla da step kalınlaştırıyor bacakları. Bende şimdi yarın platese bakıcam. Sırf bacakları inceltmek için olan proğramları varmış.
Bulabilirsem onu indireyim bilgisayara. Bu sefer sütun gibi bacaklarım olacak. Ama onları seviyorum ben. Bazen bacaklarıma çok laf ettiğimde kızıyorum kendime de.
Ne kadar güzel sağlıklı bacaklarım var, daha bir de şikayet ediyorum. Hamd olsun Rabbime ki sağlıklı bacaklarım var.
Ben onların daha sağlıklı olmasını istiyorum ki selülitte aslında doktorların kabul ettiği ve tedavi edilmes, gerekn bir rahatsızlık. Benimkisi de ileri derecede zaten.
Teşekkür ederim, işte biraz erime var.Biraz da siyahın zayıf gösterme olayı
Gittiğim yerde en zayıf bendim gerisini sen düşün.Gerçi herkesin 2-3 çocuğu vardı, doğurmuş dokumuş hatunlardı ama gene de sağlık için insan zayıflamalı.
Teşekkür ederim, boy da kilolar da yerinde
Sayfayı bulursan sayfa sayısını yazarsan sevinirim, az motive oluruz.
asıl değişim yüzümde albümde yüzü açık halleri var.
5 yaş gençleştim resmen
Çok güzel hatunsun maşallh valla:)kıyafet tarzını sevdim koltuklarınıda :) bence öyle kiloluda deyilsin balıketlisin:)Eşimin hazırlanmasını beklerken kendimi Erol Atar ilan edip, fotoladım.
Gerçi siyahın inceltici etkisi var ama eski yüklediğim fotoya bakınca biraz incelmiş olduğumu farkettim.
Arada sizler de ekleyin kızlar, eski hal, yeni hal dedikodusu yaparız
Eki Görüntüle 309771
doğum günümü kutlayan herkese takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 20 yaşında oldum depresyona mı girsem ne yapsam artık ON yedi On sekiz ON dokuz diyemiyorum
yirmi oldum hhıhıhıhıh
... mesajlarınızın her birine teker teker cevap yazmak istesem 21 e girerim ayol
haseki, hoşgeldin sende topiğin kuralları çok basit... bir hafta deneme süren var yani bu hafta cuma günü sadece şu anki kilon ve hedef lkilon yazılacak 29 aralıkta iste listeye üye olarak dahil olacaksın.
bu yüzden bana şu anki ve hedef kilon lazım.
-----
kızıl saçlar demişsiniz bende bitiyorum o renge 2 yıl saçlarımı koyu kızıl olarak kullandım ama şu an kendi rengindeler ve boyatmayı düşünmüyorum desem yalan olur :) kendi rengi koyu kahve.. röflemi yaptırsam naapsam
bugün yatmadan önce mesajlarınızı sayacam.
Çok güzel hatunsun maşallh valla:)kıyafet tarzını sevdim koltuklarınıda :) bence öyle kiloluda deyilsin balıketlisin:)
Aslında kilo alırken de oranlı almışsın, verirken de öyle olmuş.
Şu bölgen sorunlu diyemedim.Her yere azar azar almış, azar azar da vermişsin.
Bense göbek bölgesine yağları depoladığımdan, şimdi de göbekten yağ vermeye çalışıyorum, haliyle de acılı bir süreç oluyor.
Suhan cım ödül bunun neresinde.
Nerede saçmaladığını pek anlamadım. Yahu bunlar zaten çok normal. Hiç kötü hissetme kendini. Eşin bu arada fark etti mi zayıfladığını.
evet oranlı vücudum. pompayla şişirmiş gibi her yerimden şişiyorum
ama şimdi basen kaldı biraz, tabi kıyafetler göstermiyo ama ben biliyorum olduğunu
başarırsın canım.
eve gelen misafir çerçevedeki fotoğrafı gördü önceki seneden. bu sen misin diye şaşırdı
çok değişmişsin çok güzel olmuşsun vs. dedi. üzülüyorum o halde senelerce yaşadım.
şimdi de 3-4 kilom kaldı sonrasında sıkılaşma inş.
İyi akşamlarrrr,
Şimdi eve geldim ve içimde olmayan çocuk sevgisi iyice köreldi.20 büyük 20 çocuk aynı odada ve ben resmen delirdim.1,5 sendir evliyim doğal olarak "ne zaman çocuk yapacaksınız? " sorusu beni ifrit ediyor arkadaş.Yapacaksak biz yapacağız, size ne diye haykırasım geliyor resmen.Tamam çocuk candır, kandır, dünyanın 8. harikasıdır falan ama ben düşünmüyorum arkadaş.Herkes evlenir evlenmez yapmak zorunda mı? 2 tane 3 tane yapmam da ilerde çok istersem bir tane yaparım, nedir bu ısrar Allah aşkına?Kesin yarın öbür gün yapsam bu sefer de "buna kardeş lazım, onu ne zaman yapacaksınız? " derler.Valla kendimi şehzade doğurmak zorunda olan Hürrem gibi hissettim.
Yediklerim normal insan yemekleriydi.Çorba içtim, 2 acılı dolma yedim, biraz da salata.Yanında da ayran.Pastadan nefret ederim, yemedim.2 bardakta şekersiz çay içtim.Ama gene de benim abidik gubidik diyetlerime göre fazlaydı.
Yoruldum valla, başım da şişti.Mekikle falan uğraşmayacağım bu gece.
:) Bende hep çocuk içinmi evlenilir yok sa bir ömür beraber tek yürek olmak için kendime sorararım cevabım hep 2. düşüncem olmuştur
Günaydın kızlar.
Havadanmı diyettenmi bilemedim ama ben şöyle 1 aydır falan yataktan zor kalkıyorum ya. Bugün 6,30 da uyanıp 7,40 da yataktan zor çıktım ya. Dukan diyeti yaparken nasıl dinçtim anlatamam. Şimdi ölü tavuk gibiyim. Akşam kızımı uyutmak için yanına uzanıp çoğu zaman ondan önce uyuyorum. Ne olacak halim bilmiyorum. Bu hafta biraz dukan mı yapsam ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?