Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

doğum günümü kutlayan herkese takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 20 yaşında oldum depresyona mı girsem ne yapsam artık ON yedi On sekiz ON dokuz diyemiyorum

yirmi oldum hhıhıhıhıh

... mesajlarınızın her birine teker teker cevap yazmak istesem 21 e girerim ayol

haseki, hoşgeldin sende topiğin kuralları çok basit... bir hafta deneme süren var yani bu hafta cuma günü sadece şu anki kilon ve hedef lkilon yazılacak 29 aralıkta iste listeye üye olarak dahil olacaksın.

bu yüzden bana şu anki ve hedef kilon lazım.

-----

kızıl saçlar demişsiniz bende bitiyorum o renge 2 yıl saçlarımı koyu kızıl olarak kullandım ama şu an kendi rengindeler ve boyatmayı düşünmüyorum desem yalan olur :) kendi rengi koyu kahve.. röflemi yaptırsam naapsam

bugün yatmadan önce mesajlarınızı sayacam.

boy da yerinde maşallah güzel hatunsun
ben bu sayfaya eklemiştim eski yeni hal diye ama bulamadım sayfayı size göstercektim

asıl değişim yüzümde albümde yüzü açık halleri var.
5 yaş gençleştim resmen

VAVVVVVVVVVVV
çiddi fark etmiş canım ya. Süper görünüyorsun rapunzel.
Göbek te erimiş bayaa ya. 500-700 mekik işe yarıyor gerçekten.
Nazarlık tak kendine akşam nazar değmesin.

Teşekkür ederim, işte biraz erime var.Biraz da siyahın zayıf gösterme olayı
Gittiğim yerde en zayıf bendim gerisini sen düşün.Gerçi herkesin 2-3 çocuğu vardı, doğurmuş dokumuş hatunlardı ama gene de sağlık için insan zayıflamalı.

boy da yerinde maşallah güzel hatunsun
ben bu sayfaya eklemiştim eski yeni hal diye ama bulamadım sayfayı size göstercektim

Teşekkür ederim, boy da kilolar da yerinde
Sayfayı bulursan sayfa sayısını yazarsan sevinirim, az motive oluruz.

eski kaptanımız ipekten almıştım videolar var bende bacak için. çok işe yaramıştı ama düzenli yapmak lazım
56 yı göreyim yine başlıcam

sayfayı bulmaya gerek yokmuş msj yazarken ekle deyince önceden eklediklerim çıktı.

asıl değişim yüzümde albümde yüzü açık halleri var.
5 yaş gençleştim resmen

Aslında kilo alırken de oranlı almışsın, verirken de öyle olmuş.
Şu bölgen sorunlu diyemedim.Her yere azar azar almış, azar azar da vermişsin.

Bense göbek bölgesine yağları depoladığımdan, şimdi de göbekten yağ vermeye çalışıyorum, haliyle de acılı bir süreç oluyor.

Çok güzel hatunsun maşallh valla:)kıyafet tarzını sevdim koltuklarınıda :) bence öyle kiloluda deyilsin balıketlisin:)

iyiki doğdun bende yeni 20lerdemim:) bu araaada

Boyum :162
Kilom:57
Hedef Kilom:52

Son düzenleme:
Çok güzel hatunsun maşallh valla:)kıyafet tarzını sevdim koltuklarınıda :) bence öyle kiloluda deyilsin balıketlisin:)

Teşekkür ederim.
Balıktan balığa fark var.Hamsi de balık, balina da balık
İyi geceler kızlar, yarına güzel bir gün olsun inşallah.
Öff basküle pil almayı gene unuttum, yarın da kör topal gideceğim.
Hadi hayırlısı.
İyi uykular hepinize.

evet oranlı vücudum. pompayla şişirmiş gibi her yerimden şişiyorum
ama şimdi basen kaldı biraz, tabi kıyafetler göstermiyo ama ben biliyorum olduğunu

kızlar öyle uykum varki bugün sayamayacam ya başıma ağrı girdi uykusuzluktan

Suhan cım ödül bunun neresinde.
Nerede saçmaladığını pek anlamadım. Yahu bunlar zaten çok normal. Hiç kötü hissetme kendini. Eşin bu arada fark etti mi zayıfladığını.

canımya nasıl iyi bu menü balık kızarmış köfte var ayrıca yani fırında falan olsa okey diycem balığa ama bildiğin yağda kızardı yani.
tamam sağlıklı olmasına sağlıklı ama kızartma olması kötü oldu.

akşam yine sporumu yaptım canlarım çok iyi hissettim kendimi 2 gün baya fazla yedimya siz ne kadar normal desenizde gerçekten bana göre fazlaydı.
sabah:
2 kupa tarhana çorbası içtim(bu aralar bana iyi geliyo tarhana yağsız tuzsuz yapıyorum öğlene kadar tok tutuyo beni.)
öğlen ve akşam menilerim belli değil henüz o nedenle yazamadım ama sporum aynı olucak onnu düzenli yapıyorum
300 mekik
30 dk. pilates
30 dk. bisiklet
100 ip atlama.
daha öncede sölediğim gibi sporun baya faydası oluyo sıkılışma açısından gerçi bunu herkes biliyoda artık ama direk görünce insan şaşırıyo:))
bu arada evet eşim görünce baya şaşırdı kilomda fazla fark yok ama sen zayıfladın mı hayatım noldu sana böyle dedi tabi bunuda diyetten çok spora borçluyum

evet oranlı vücudum. pompayla şişirmiş gibi her yerimden şişiyorum
ama şimdi basen kaldı biraz, tabi kıyafetler göstermiyo ama ben biliyorum olduğunu

bendede kilolar direk basene gidiyo mattikacımya napsam bilmiyorum bel ince ama basenler fırlıyo 2 kilo alsam(
dediğin gibi benimde giyinince belli olmuyo ama ben biliyorum orda saklanıyolar

Günaydın kızlar.
Havadanmı diyettenmi bilemedim ama ben şöyle 1 aydır falan yataktan zor kalkıyorum ya. Bugün 6,30 da uyanıp 7,40 da yataktan zor çıktım ya. Dukan diyeti yaparken nasıl dinçtim anlatamam. Şimdi ölü tavuk gibiyim. Akşam kızımı uyutmak için yanına uzanıp çoğu zaman ondan önce uyuyorum. Ne olacak halim bilmiyorum. Bu hafta biraz dukan mı yapsam ne yapsam.

inş canım başarıcam...

o çocuk soruları bitmez geçen bayram gezmesinde bi akrabamızla denk geldik kendi kızıda benle aynı ay evlendi bebeği yok bana soruyo çocuk yapmıcanmı die dedim ben çalışıyorum senin kızın evde önce o yapsın ardına ben yaparım kesti sesini...

:) Bende hep çocuk içinmi evlenilir yok sa bir ömür beraber tek yürek olmak için kendime sorararım cevabım hep 2. düşüncem olmuştur

evlilik çocuk için amaç değildir ama şuda bir gerçek çocuk winstonun dediği gibi dünyanın 8. harikası denilebilir tek yürek oluyosunuz ve bu sevgiden ikinizin bir parçası güzel bişi bence...

Son düzenleme:

vallaha diyetlerin içinde en iyisi banada dukan geldi ama onun için ayrı bi uğraş gerekiyo aslında bende başlasam hiç fena olmucak.
tabi bu bünyeden bünyeye ve beslenme şekline görede değişir ama benim için çok iyi bi diyetti çok sebzeci değilimdir ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…